DE SISTA DAGARNA


Lite småpackning inför helgen. Åker till köping och firar lite jul med familjen imorgon och på lördag blir det andra trevligheter tillsammans med pojkvännen. Detta år har vart helt fantastiskt och jag har lärt mig väldigt mycket tillsammams med mina nära och kära!

YOU KNOW EVERYTHING

Pajen klar och magen belåten. Grönsaker till förrätt och paj till efterrätt.

 

image description

BAKA BAKA



Min nya tekopp som jag köpte mig på Urban Outfitters och den nya bakboken här hemma. Imorgon bakar jag mig en smulpaj med vit choklad och jordgubbar, hur gott låter inte det?

THE BLACK THING



Två av mina nya favoriter. L O V E I T

PÅ JC

Mellandagsrean förvånar mig i år. Har hittat massor och nu blir det ytterligare ett köp på Jc. Pojken min provar jeans och har hittat två par riktigt snygga, medan jag aldrig orkar prova byxor eller ngt liknande.

(skulle publicerats tidigare)

 


IN TIME

Efter måånga timmar på gatorna i sthlm så ligger vi här i den sköna sängen och väntar på att vi ska gå ner till bion. Förresten, jag har äntligen(!!) hittat min drömväska!

 


MOT STORSTADEN

Mammas julklapp till mig och M var en övernattning i sthlm. Tack så jätte mycket mammsen! Åker snart ner till bussen och sedan blir det några timmars shopping.

 


MERRY CHRISTMAS!


Hälsar mina läsare en riktigt God jul! Hoppas att alla njuter lika mycket som jag gör. Hälsar även min mamma en extra hälsning som är tvungen att jobba hela julhelgen. Ta hand om varandra! ♥

DAGEN FÖRE DAGEN


Julklapparna under granen och vi väntar på att klockan ska slå halv åtta. Uppesittarkväll och massa gott. Räkor, kex, ost och knäck bland annat!

JULLOV

Då tar vi jullov, äntligen.

 


GP


Gossip girl och sängmys hela dagen lång. Får finbesök senare och imorgon blir det julbord. Xoxo

FJÄRDE ADVENT



Nu är det bara någon julklapp kvar sedan är jag klar för detta år. Julgodis är klart och idag rullar vi köttbullar inför   nästa helg.

ETT TAG

ett tag trodde jag att jag skulle hitta motivationen, men jag väntar ett tag, några dagar så ses vi då! Ska leta mer saker som inspirerar mig, sååå, ha det bra nu :-)!


VINTERMORGON


Mysfika på saga med min fina imorse. En kortlång dag och nu sitter jag hemma och ska plugga till matteprovet vi har på torsdag. Lyssnar förövrigt sönder på vinnarlåten som ni hittar här(läääänk) eller här(läääänk).

NIGHT

Med nymålade naglar säger jag godnatt. Xx

 


INREDNING





Inspireras av alla dessa vackra saker och ting. Speciellt Filippa K´s lilla lya! Tar åt mig till inredningen i mitt nya rum, inte länge kvar nu.

KOLA



Kolabak och annat pyssel har denna lördag bestått utav. Fortsätter mysa och det tänker jag göra heeela helgen lång!

WAAAAH


Just saying att jag och mattias kommer få världens finaste julklapp av mamma! Såååå glad. LOVE!

++++ Amanda.f äger just nu hela globen. Så himla grym är den tjejen alltså!
Update, Grattis Amanda, du är verkligen värd första plats!

BLACK AND WHITE

Precis hemkommen från min fina pojkvän. En kort skoldag och i helgen ska jag bara ta det lugnt. Just nu väntar jag på mat och ikväll blir det titt på idolfinalen. Wiiihoo!

FINA DAGAR


Ikväll tittar jag på film och saknar min pojke. Imorgon träffar jag min vän Emma och myser på ett fik tills vi tar oss och kollar på volleybollen skolorna i arboga anordnat! Mot eftermiddagen följer jag med till västerås och köper julklappar, sedan blir det titt på hockey. Xx

FRÅN SOMMAREN


Idag har jag tillbringat dagen tillsammans med min mycket fina vän och min mycket fina pojkvän. Imorgon väntas ett tandläkarbesök och jag hoppas att min lilla tand blir lite ljusare och finare! Godnatt. Xoxo

NOT THE END


L.O.V.E.L.Y  T.H.I.N.G.S

ETT STEG FRAMÅT


Sååå. Jag lever iallafall. Det finns människor som har det värre än mig men att ta sprutor är det värsta jag vet. Nu ska jag knapra lite medicin för magen ett tag framöver men jag ser det från den ljusa sidan. (lite extra flingor på filen i några månader). Tillbaka till skolan imorgon och dagarna räknar jag ner till jul! Tack mamma för en super helg med mycket gott i magen! ♥

JULBAK



Massa julbak i helgen. Gott gott! Nu väntar vi på att de amerikanska pannkakorna ska bli klara sen blir det de goda framför tvn. Läkarbesök imorgon så vi får se om jag hinner till skolan.

FÖRSTA

Julpyntet är klart och på lördag börjar vi med de stora julbaket! Pepparkakshustävling och massa annat gott ska vi ordna! Hörs imorgon. Xoxo

 


RED ONE


Via stylebytyra.

RSS 2.0