Sex on fire

här kan ni se en av de mest fantastiska kille jag någonsin sett och hört. han kommer utvecklas med tiden, bli ännu bättre. han kommer bli stor, och det förtjänar den lilla bagarn! wiiiihoooo

slitet


sitter och funderar på hur jag skulle se ut i kort kort hår. är så himla sugen på att klippa av mig allt hår, och testa någonting nytt. allt handlar om mod, men vi får se vad som händer. min kväll kommer bestå utav pluggning och packning. åker till mammsen imorgon, ska bli riktigt härligt! :-) men, vad var det du sa mamma, tvättning imorgon kväll? äsch, det kan vara mysigt det med ibland! nu ska jag sätta på musiken på hög nivå, och sedan börja storstäda. (ska till och med skura golvet) ;-)

favoriterna




när jag köpte dessa underbara örhängen, så tyckte jag bara att de var snygga. men idag ser jag dom som ett utav mina bästa köp någonsin. jag skojar faktiskt inte, ni ska få se en bättre bild med dom på, så kommer ni förstå vad jag menar..

det har hjälpt mig


det hjälper att sitta hemma och verkligen plugga tills man känner sig yr. betygen höjs, och allt går mycket enklare. fick tillbaka mina uppsatser idag, och det kändes himla kul att se. nu börjar jag med religonen, som blir ännu ett snäpp svårare, att man orkar...

forever21


skolfotografering


kom hem från ett tag sedan från skolan. det har vart en hel knäpp dag, då det vart skolfotografering. hoppas iallafall det blev okej, då jag aldrig blivit nöjd innan ;-) elevrådets kort kommer nog bli det bästa tror jag, men stackars barn som fick ha en stor emma över sig, haha...

A



hon har en så sjukt snygg stil. och jag är nästan förälskad i klänningen.. vad är det för fel på mig? förälskad i en klänning....

ACNE

medans jag letar efter sladden, så kan ni ju kika in denna härliga inspelning, från Acne´s visning.


jag kan se ljuset de pratade om

just nu sitter jag och tittar på chokladen som ligger på bordet mittemot mig.. ska jag ta en till bit, eller ska jag låta den vara? jag väntar, har faktiskt en hel kväll på mig, haha. jag letar och letar, men hittar inte min kamera laddare. och utan min kameraladdare så kan jag tyvärr inte lägga in massa fina bilder på bloggen, och det känns inte så himla bra! jag ska fortsätta leta, sen återkommer jag. förresten, idag har jag bärt på min söta kofta som jag hittade i en second hand butik i sthlm för endast 50 kr. så himla sköön


socks


sockor, halsdukar, vantar&mössor kommer jag ha en väldigt nytta av i vinter. fryser när jag är inne, och fryser då med dubbelt så mycket ute. sockornsa är på, och jag pluggar. pluggar och pluggar, det tar liksom aldrig slut! senare ikväll åker jag in till stan, blir nog kanon.

love the way you lie, eminem


jag tänkte bara be om ursäkt för att bloggningen inte vart så härlig de senaste dagarna.. det har vart himla mycket ett tag nu, och jag hade tänkt att ta tag i det, och sedan blogga. just idag är det mesta helt lugnt, lugnt i skolan, och lugnt hemma. bara en himla massa plugg just nu, 3 uppsatser som ska vara inlämnade i slutet av veckan, och på det ska en musikuppgift vara inlämnad. minst 3 läxor i veckan, + prov.. så det blir lite att göra. har även städa mitt rum ännu en gång idag. men mest klädkammarn, och rensat kläder osv.. känner att det kunde behövas nu när vi snart ska fixa i ordning den helt :-)

M



mockaruta


nu när familjen är borta så tänkte jag vara snäll och baka mockarutor. har aldrig riktigt tyckt om det, men jag ville baka för att inte bara sitta och plugga hela dagen. konstigt nog så älskade jag rutorna den här gången, kanske bara inbillat mig att de inte vart så goda innan, haha. somsagt, jag är ledig idag, pågrund av en sak. kommer gå till skolan imorgon och på torsdag, sedan är vi lediga igen på fredag, ganska skönt!

halv 9 på kvällen, great



japp, då ska jag börja städa undan röran runt om kring mig. saker överallt, högt och lågt. inte påtal om hur det ser ut i alla lådor, herregud!

hårt mot hårt?

jag tänker inte stå och vara mjuk om det ska vara hårt från den andra sidan. jag tänker inte låta en känsla ta över mitt liv. jag lever i nuet, och struntar fullkomligt i dig nu. jag tänker umgås med de jag vill umgås med, hur mycket du än skulle hata det. nu kör vi hårt mot hårt, tråkigt nog.

jeans

börjar känne mig mer trygg i jeans nu för tiden, går i det rätt ofta. aldrig hänt förr, och vi får väl se hur länge det håller upp. kom hem från bowligen för ett tag sen, det gick riktigt bra idag faktiskt(om vi bort ser från lite andra saker) ;-) haha. jag är nöjd iallafall. nu har jag satt på mig mjukiskläderna, och ska tända ljusen och glo på film ett tag, sen blir det en tidig lördag, så jag orkar upp imorgon..


do not tell me where you been


håller på att städa detta rum. det ser rent åt skottan ut i klädkammarn, förstår inte riktigt, haha. ikväll ska jag iväg och bowla i köping med några fina människor, och jag hoppas på en bättre vinst än sist;-) imorgon åker jag in till arboga för andra trevligheter, så det blir en hyffsat bra helg känner jag på mig. även att bara vara hemma med familjen känns underbart.

jag exploderar


hårprodukter








här kom ett par bilder på de absolut bästa jag vet. det har kommit in lite  nya produkter i min samling, som då är pudret som ger den perfekta volymen. mitt hår vill inte riktigt vara som jag vill att det ska vara, det bra lägger dig.. så nu äntligen(!!) har rensat min låda med hårgrejer nyss, och la märke till att jag har en himla massa saker.. jaja. nu får jag börja ta hand om mitt hår, känns som det kan behövas.. så slitet som det är-

bröderna karlsson

sitter här framför datorn och pluggar. skriver och skriver& skriver. det tar aldrig slut, men ibland stannar huvudet och bara inte orkar mer, hmm.. hoppas jag hinner klart med allt tills nästa vecka. ikväll ska jag på bio med Patrick, mat, dryck& en massa popcorn väntas!

Angelica


nu har jag sett dessa snygga brallor på nästan varenda modebloggare, och jag tycker fortfarande att de är ursnygga! jag vet inte om jag hade kunnat ha på mig ett par sådana nu när jag bor i den omoderna staden arboga. börjar jag skola här i v-ås så kommer jag kunna njuta av att bara mig själv, klä mig som jag vill, utan att det blir en massa knäppa blickar. jag längtar, ett år kvar.....

brunt hår ännu än gång


och nu hoppas jag på att behålla detta. bättre bilder kommer ikväll, då jag fixat lite mer med håret än en slarvig toffs. just nu sitter vi i bilen påväg till skinskatteberg, för att träffa några kunder och se ifall de behöver produkter. kikar även på dessa snyggingar. på fredag kommer jag stanna hos mamma i köping ett tag, se hur henens hår blir eftersom hon ska fixa till det, och bara mysa!

its okay


kom hem för ett tag sedan, då vi jobbat i uppsala hela dagen. skit kul! just nu sitter jag och väntar på att lotta ska komma hem efter en powerwalk, sedan ska vi färga mit hår, eftersom det inte blev av igår. idol kommer stå på tv:n, så just nu leker livet.

chocolate


halloj. min första praodag har vart väldigt kul. lärt mig mycket osv. tänker skriva mer om det vid ett senare tillfälle. idag tänkte vi färga mitt hår, men efter vi kom hem senare än vad vi trodde så hoppar vi det tills imorgon/onsdag. just nu sitter vi med en kopp te och bara njuter :-)

outfit- västerås

just nu sitter jag är och vet inte vad jag ska göra. det går inte att importera in bilderna från kameran, vilket innebär att jag är tvungen till att använda den andra kameran, som inte ritkigt vill som jag vill. men jag får helt enkelt acceptera det och köra på. datorn följer med hela veckan, så jag kommer uppdatera hur allt går. vi hörs senare!

vinterkvällarna

på sätt o vis så längtar jag till de kalla vinterkvällarna, då man går på en promenad med en fin vän och bara njuter av de vackra. mössan tyra har, var den jag kollade på innan. SÅ O.T.R.O.L.I.G.T SNYGG. nu blir det en film, och sedan bli det sängen. imorgon blir det en mys dag, bara ta det lungt.

vinterjacka


just nu sitter jag och tittar på denna underbara. har alltid tyckt om dom, snygga, sköna och allmänt kul att se på. kikade även på en pälsmössa som jag blev riktigt sugen på, så häftigt, haha

not so easy

halloj! sitter här med min nya data och funderar på att byta blogg och börja om från början med design och allting. är lite sugen på att göra om helt, få wrappern lite mindre och så, men vi får se hur det blir senare. jag hade en jätte fin kväll tillsammans med frida igår, och vi skrattade så vi fick ont i magen( iallafall jag, då jag fjantade mig framför webcamen). kom hem runt 3 tror jag, och började städa och dona. nu väntas en myskväll med många ljus tända.


thanks for everything


nu har den långa resan tagit slut, och det har vart en underbar resa tillsammans med dig. jag vet att det kommer bli bra såhär, så småning om.

macbook



uppdateringen på bloggen här har inte vart så bra alls de senaste dagarna, men nu lovar jag er en förbättring. det är liksom bara att inse läget just nu, kan inte tänkta bättre. ny data, ny mobil, just nu leker livet? imorgon stannar jag kvar i stan och sover hos min vän frida, det kommer bli mycket trevligt. länge sedan. datorn följer med eftersom jag skulle hjälpa henne med hennes blogg, så vi hörs nog imorgon också ;-)

idol kör igång igen


har redan fått som en favorit i idol. jag håller tummarna och hoppas på att pojken inte spräcker det lilla extra i slutaudition.

greenheart


har för ett tag sedan beställt denna goding. en liten annorlunda design, med en runt baksida.. men det vänjer jag mig vid. en miljövänlig mobil dessutom, hur många såna finns det? haha. häftigt sånt där. 2-5 arbetsdagar, så jag hoppas den kommer i veckan!

you say it will be okay


har precis packat upp alla mina saker från helgen, och ska snart hänga upp kläder och så. har haft en mycket fin helg med familjen, och har hittat mycket svamp;-) nu återgår jag till en söndag med plugg och tidig säng, sedan börjar en lång vecka i skolan. ett plus är ju att jag får min data på torsdag.

it's not my time


nu har jag packat det sista inför en fin helg med min mamma, bror och Lars. på lördag åker vi till ett ställe där vi alltid var när jag och emil var små och plockar svamp. kanske hittar jag min svampbok som jag tappade bort det första jag gjorde när jag hade fått den? jag kommer njuta av varje minut jag tillbringar hos dem, så mobilen kommer förmodligen inte heller vara på, och bloggen kommer ligga nere till söndag/måndag. jag får hälsa er en riktigt trevlig helg, och ät mycket godis och en massa gott nu, det är ni värda!

take responsibility


sitter och nästan dregglar över den gråa snyggningen i mitten, även den otroligt häftiga jackan. tänk om allt hade vart gratis, då hade jag säkert haft 2 exemplar av dom båda. åh

tomorrow


idag kommer jag sitta inne tills jag gjort cirka 3 matteläxor. jag säger såhär, det är en stor skillnad mellan åttan och nian med matten, så det är bara att kämpa. senare ikväll så ska jag fixa en himla massa saker. bland annat, måla om naglarna, ansiktsmask osv. snart f-r-e-d-a-g

dont forget


jag har haft en fin början på min kväll med en massa fina människor från våran lilla "konfagrupp". det känns som att de här månaderna kommer bli grymma, om jag ska vara helt ärlig. nu väntar plugg, och sedan ska jag kika i katalogen jag fick hem från monki idag. ¤

fläta


såhär fint blir det när ens pojkvän ska fixa en fläta på en, så gulligt! dålig uppdatering pågrund av annat nödvändigt. har precis skrivit på en massa papper om min nya dator jag får nästa torsdag. wiho, en macbook! perfekta datorn känns det som, så jag hoppas på att bli lika nöld som jag värväntat mig.

RSS 2.0