FRUKT

Såhär ser min kväll ut. Studenterna partar för fullt just nu och själv sitter jag här med två år kvar. Imorgon skriver jag det allra sista provet. Nästa vecka är det bara en massa trevligheter som gäller i skolan!

GLASS OCH LÅNG KVÄLL

Mhmm. Hallonsorbé och knäckglass!
Ikväll pluggar jag till mina allra sista prov. Det blir en lång kväll, men jäklar rent ut sagt vad skönt det ska bli!

IN TILL DE SISTA

ORKAR INTE PLUGGA MER. Vill gå på lov nu!

FINNS INTE TID

Mycket att tänka på denna vecka. Snart är allt slut. Min pojkvän tar studenten, hur underbart blir inte det för honom? Jag ska jobba hela sommaren, utomlands, hinna med att träffa vänner, oj oj. hur underbart blir inte det för honom?

JOBBA JOBBA

Mitt hjärtegull kom och hälsade på mig idag ute vid Kanalen. Satt vid bryggan och pratade lite innan jobbet fortsatte. Imorgon fortsätter jag och på måndag blir det förmodligen lite shopping!

G

En dröm kommer slå in. Som jag längtat. Hela sommaren kommer bestå utav längtan. Men efter allt jobb vi kommer göra denna sommar så är vi värda det. Du och jag, genom allt.

FÖRSTA DOPPET

 

 


GLASS OCH SHOPPING

Äntligen har jag fått mig ett par riktiga skor som jag kan jobba i utan att få ont i fötterna! Snygga för den delen var dem också. Hittade inga byxor så jag och mammsen åker nästa vecka och shoppar lite i Örebro i hopp om att finna ett par snygga byxor!

VARMT VARMT

Blä på detta väder när man inte har lämpliga kläder till det! Åker in till mamma för att köpa jobbarskor och ett par byxor. Lite glass på det skulle verkligen inte skada just nu!

PROMENAD


MÅNADENS NUMMER

Idag hade jag mattenationella hela dagen. Det gick som det gick...
Solat sedan jag kom hem och förmodligen om ett tag får jag med mig pojken ut på en promenad! Imorgon blir det lite småshopping med min mamma.

SOLA

Lite hann jag allt sola innan jobbet! Nu ska jag och pojken krypa ner för att sova. Xx


VACKERT VÄDER OCH FIKA

Det blev en heldags jobb på Café Hjälmare Docka idag. Ett jätte mysigt ställe som Café Saga tagit över i år. Hembakt från botten till topp och jätte härlig inredning samt fin utsikt över vattnet! Imorgon är det skola som gäller. Xx

GODASTE BAKELSEN NÅGONSIN

Efter ett 10-timmarspass på kafét så är jag helt slut! Fötterna värker men jag är lika glad för det. I morgon hoppas jag på att kunna sola i min nya bikini och göra en riktigt sommarsmoothie kanske?

SOVA NÅGRA TIMMAR

Vad gör jag vaken nu ställer jag mig till fråga. Ska ju upp om cirkus 5 timmar. Det är väl bara att säga godnatt då? Saknar mitt hjärta M som tusan vill jag tillägga. Xx

TEKAKOR OCH LITE SÅNT

Såhär såg det ut innan jag stressade iväg på en intervju om ett annat jobb. Imorgon börjar min första arbetsdag, 06.30!

DET ÄR FAKTISKT OKEJ 17

Nyduschad och osminkad. Inte direkt vad jag är just nu, men bilden är iallafall fr idag. Har hängt med Emma och Co. ikväll. Grillmys och hockey på det. Sedan en vända till donken, e18 och lite sånt. En fin kväll helt enkelt!

SÅNA DÄR PERFEKTA 17

Wanties from shopbop.
Städning på G. Senare träffar jag min bästa Emma, och får se vad kvällen bjuder på!

FR ELSAS 16

Drömmer mig bort bland snygga kläder och varmare ställen. Jag har bestämt mig, klart idag. I augusti någon gång bokas det en sista minuten!

INSPIRATION

Såhär mysigt ska jag ha det när det blir min tur. Inte lång tid kvar nu ju. Dagen till ära spenderas hemma för att plugga och sova tidigt. Långhelg som tur är, mhmmm.

JORDGUBBAR PÅ BUSSEN


På bussen t köping/
Idag har jag pluggat engelska hos mammsen. Fika innan det på nya kondis som standard! Nu ska jag skriva rent ungefär 900 ord på engelska sedan ta och sova. Imorgon kör vi några lektioner innan lunch, sedan matematik hela långa eftermiddagen. Xx

MODETAVLAN


Förra året i oktober började jag min lilla inspirationstavla en tråkig höstdag. På mina lediga dagar torsdag och fredag har jag faktiskt tänkt att fortsätta att pyssla lite. Sånt är ju kul, speciellt när det samtidigt blir någonting riktigt fint att ha hängandes på väggen!

ÄNTLIGEN BLIR DE MINA

Tack, tack, tack ännu en gång mamma! Skorna är äntligen mina och nu väntar jag bara på att de blir levererade. Var inte hemma när bevakningsmejlet kom så mamma fick köpa dem så länge. Missade förra gången, och det går inte att beskriva hur glad jag är. DESSUTOM vann jag ett par skitsöta klackar på tradera igår. Perfekt ju!

SUMMER STYLE



pic via Caroline.
Väntar på att mitt hjärta ska komma så vi kan äta innan vi åker till köping för att plugga hos mamma. Har sovit som en kratta inatt men är lika glad för det... Det är ju sol ute!

MACBOOK

Min iphone har fått sig en bästa vän och jag kommer gilla den vännen ganska skarpt. Till hösten får jag mig en ännu bättre då alla får en varsin på vasagymnasiet, kan inte mer än längta!

BALEN 2012

Nu var det ett tag sedan jag skrev här, och ska jag vara ärlig så har jag totalt glömt bort att blogga. Men här får ni lite bilder från balen. Längtar till det äntligen är min tur!

 


HÅLLER TUMMARNA

Jag och Felicia har det väl bra här i Arboga medans de andra tjejerna är i London och roar sig. Kom precis hem fr intervjun. Nu ska jag lägga mig i sängen och bara ta det lugnt, äta något gott och vänta! Imorgon har vi sovmorgon igen. Weey!

 


FOKUSERA

Försöker fokusera på allt skolarbete som jag har just nu men tankarna rullar åt andra håll och jag vet inte riktigt vart jag ska börja... Lite kaffe på det så kanske jag kan börja någon gång! Relativt nervös inför morgondagen också.

 


GULA ROSOR

Fina rosor jag fick av M den 4e/
Skriver om Stig Dagerman, läser både en svenska och engelskabok, skriver rent alla servicekunskapsfrågor och pluggar företagsekonomi.


SOMMARBLOMMOR

Nya bikinin/
Ikväll ska jag bara mysa här hemma och kolla på några avsnitt av Alcatraz. Sovmorgon till 13.15 imorgon och har endast 2 lektioner! På onsdag ska jag på min andra intervju på McDonald´s så nervositeten börjar smyga sig in i kroppen.

 


KÄRLEK VID FÖRSTA ÖGONKASTET

 

Jag och Emma åkte till Tunapark idag. Bland annat hittade jag en klänning som är tänkt att jag ska ha på mig på bröllopet i sommar. Den är min absolut dyraste klänning, men den är värd varenda krona!


ISADORA

Igår när jag och mamma var nere på stan så köpte jag detta fantastiska nagellack fr Isadora! Perfekt nu till sommarn. Har tillbringat dagen tillsammans med M+ fam. Kosläpp och lite titt i affärer. Snart kommer fina Emma hit så får vi se vad kvällen bjuder på!

 


HOLLY

 

Liten tjuvtitt på mina senaste inköp. Woop.


ÖGONGODISET



Pic,  Tyra.
Som jag letat alltså. Överallt, alla hemsidor i hela världen skulle jag rent ut sagt kunna uttrycka mig! Nit-skorna fr Topshop är slut överallt. Woop wooop! Jag tappar hakan när jag ser att det finns ett par liknande skor på Style By Tyra! Bevakar dessa just nu och håller alla mina tummar och tår för att jag ska hinna köpa ett par innan alla är slut.

TAKE AWAY


Ibland känner jag mig stolt. Bara över att vara jag liksom. Idag kändes allt perfekt i livet, det är en känsla jag önskar att jag hade varje minut i livet! Påtal om någonting helt annat så fick jag denna helt fantastiska take-away-kaffe-mugg av min bror igår. Latte är väl mitt liv just nu!

LUNCH PÅ BRYGGAN


Sallad med M på bryggan idag. Tjejerna kom efter ett tag också! Himla fint väder det har vart i ett par dagar nu, är så glad ju! Nu ska jag äta och plugga lite innan vi åker iväg på intervjun!

 


17 ÅR


Haft en himla fin födelsedag. Fina presenter och en himla massa härliga tävlingar med mina närmaste! Imorgon händer det stora grejer, och med all min kraft och förmåga håller jag tummarna för bra insatser. Ska nämligen på jobbintervju!

NÅGOT SKRIKANDE


Bakar, städar, planerar och pluggar. Det är precis vad jag gör idag.

EMMA


RSS 2.0