Livet, rullar på

Ännu en helt okej bra dag! Jobb klart, vilket känns fantastiskt nu till flytten och allt. 90 dagar känns som en väldigt lång tid, men så mycket annat händer under den tiden!

Today is a good day

Hej stor bild på emma! En kort dag idag, försäljning av fikabröd och mackor på skolan med företaget och resten av dagen ska det pluggas till naturkunskapsprovet.

Blogg, Instagram och vernissage

Ganska trött på min blogg förtillfället. Kan inte godkänna kommentarer(publicera) och det tar fruktansvärt lång tid att ladda upp nya bilder. Plus, att min instagram inte fungerar som den ska. Tydligen så var det inte bara jag som hade problem med att insta gillar bilder av sig själv. Så tråkigt..... ps, bilden är tagen på en vernissage i sthlm som jag som Mikaela var på.

inspiration

denna skulle gärna få pryda min vägg om några månader. ska ju välja tapeter i hela lägenheten, gissa om det kommer bli vitt, vitt, vitt och kanske lite grått?

Sömnsvårigheter och andra funderingar

Då kör en lång skolvecka igång. De senaste nätterna har jag inte sovit speciellt bra, kan bero på all planering inför flytten kanske? I vilket fall så blir det en plugg-dag hemma hos Daniela med massa gott efter skolan! PUSS

Stickad med paljetter.

På förmiddagen blev jag upphämtad hemma hos M för att åka till Örebro för några timmars shopping med Anna. Fick med mig en hel del hem, det tackar jag så mycket för! Bland annat denna underbara skapelse ovan. Kommer sitta perfekt till mina nya militärgröna jeans!

Happy girl

Såhär glad är jag just nu! På min födelsedan den 2:a maj, skriver jag kontrakt på min alldeles egna lägenhet. Det blev en 2:a, vilket känns ganska skönt. Nu är det bara att börja handla in möbler och börja önska sig saker till 18-årsdagen!

yyyyyy

Oh my god. Want this!

God lunch en dag i sthlm

Saknar redan familjen i stockholm. Skolan drar igång igen och ångesten fortsätter. Åh!

Håller alla mina tummar och tår!

Det ända jag bryr mig om tills imorgon är ett lyckat samtal som inkommer på min telefon under dagen. Blir det samtalet bra, kommer livet rulla på som vanligt i tre månader. På onsdag ska jag även till ABO och prata lägenheter. En ledig lägenhet på 45 kvm är ledig i maj, och en totalrenovering innan dess ska ske.. Håller tummarna!

Plugg-fredag

Tro det eller ej! Jag gick upp kl 08.00, följde med Mikaela och lämnade barnen på dagis, och nu sitter jag här i köket och pluggar som aldrig förr. På något vis så har jag alltid kunnat koncentrera mig på andra ställen än hemma. Dock inte skolan själv såklart, haha. 

Lyser upp min dag

Arkiv/ En underbar helg i stockholm väntar hemma hos mickis och familjen. Verkligen behövligt!

Slitet hår

Detta hår måste klippas och färgas. Vet inte när jag klippte mig senast faktiskt, och det börjar märkas. Inga medel fungerar på mina toppar längre, ett gott tecken på att det måste ske en förändring. Då fortsätter pluggandet nu då, så förbannat tråkigt...

Tyst minut i Vasahallen

Jag tänker extra mycket på de drabbade efter gårdagens händelse. Hela Vasahallen hade en tyst minut innan matchstart igår, vilket var väldigt fint. Alla spelare bar även sorgeband på armen.

Citronvatten och ångest

För min del blev det ingen skola idag. Först och främst för att jag inte känt mig helt okej under helgen, men sedan för att jag skulle iväg på ett möte på förmiddagen. Imorgon drar det igång igen, och det finns en hel del att plugga till. Känns som att det kommer bli många sena eftermiddagar denna vecka. Det blir jag och min dator, hela dagen, veckan ut. Så trist... 

finaste


Minnen fr Grekland -12

Det går inte att beskriva hur mycket jag saknar värmen. Det var en stor upplevelse för mig att åka till Grekland, och jag hoppas att det kommer en dag då jag åker tillbaka till samma hotell och får träffa den underbara personalen igen. Dock hade jag inte turen med mig, då jag blev riktigt sjuk bara efter 3 dagar. Det blev inte så mycket sola för min del, men det var bra att bara vara där.

D & E

Såhärr glad och pigg skulle jag vilja vara just nu. Istället kryper jag ner under täcket igen med alvedon i kroppen och hoppas på att jag slipper bli sjukare än såhär. Puss på er

Macka och te

Jag har klarat mig relativt bra hela vintern, men nu kommer det förmodligen slå till. Jag börjar bli sjuk! Min mage har krånglat ett bra tag, så snart hoppas jag väl att det ger sig. Näsan är täpp och jag är lite snurrig i huvudet. Avslutade denna jobbiga dag med en god macka på Håges med bra sällskap.. Tror att jag kommer somna innan 21 idag, brrrr.

You dont know

Hela dagen har vart jobbig, och så lär nästa dag bli också. Tröstar mig med att ligga i den skönaste sängen och väntar på att den finaste personen på jorden ska komma hem och lägga sig brevid mig. Har ju även den gosigaste katten jag kan gosa med! Då mår jag bra, riktigt bra! Hoppas även på att göra en beställning på lite nagellack från Essie och OPI senare. Skönt med lite nya lack inför 2013!
 
 

Svårare än vad jag trodde


Första dagen på det nya året

Då har skolan dragit igång igen då! Kvällen till ära kommer bestå utav plugg, serier och en dusch!

måndag 7 jan 23:52

Vad jag gör vaken nu, kan ni fråga sömnguden om. Somna, dagen före första dagen i skolan för året har jag alltid ett problem med. Speciellt när jag drömmer mig till varmare ställen. Jag skulle göra vad som helst, för att få åka utomlands i år igen. Helst två veckor, eller tre. Bada, sola, dricka goda drinkar, äta sjukt mycket glass och bara njuta av tystnaden jämfört med skolmiljön och allt annat tjaffs. Finaste Fahrman lever nog livet just nu i Miami, likaså vill jag leva för ett tag.

Kvällens inspiration

bild ?
längtar tills det blir dags att inviga conversen för i år, använda tunnare jackor och bara vara mer bekväm. Ser verkligen fram emot denna sommar, dock finns det inga planer än. Men då har jag åtminstone min lägenhet, vilket kan underlätta en hel del.. ;)

mat, mat och ännu mera mat.

yesterdays / Lagade middag till mig själv och drack fanta ur finglaset i väntan på att M skulle sluta jobbet. Det positiva var väl att det alltid finns en liten katt här hemma att gosa med.
todays / Amerikanska pannkakor till frukost/lunch, massvis med hockey och kinamat till middag. En helt okej dag helt enkelt! Imorgon ska jag äntligen få träffa min fina Felicia, sedan hem och ladda inför skolan på tisdag. Denna termin satsar jag hårt, ett nyårslöfte helt enkelt!

Middag för en

Det är nog inte många som ställer sig och lagar middag till sig själv, men lilla jag gjorde det. Dricker fanta ur finglaset, tankar ner filmer och väntar på att chokladpuddingen ska bli klar.

New from Modekungen


Trender 2013

Efter en 45-minuters promenad sätter jag mig i sängen och läser nyaste numret av Elle.

Happy girl!

Då var mitt allra första mejl ivägskickat angående sökandet av lägenheter!

3 mål inför det kommande året

bilder lånade av Linda Blom
 
Börja träna. Har börjat känna mig mer och mer hängig, och har svårt att somna på nätterna. Men varje gång jag vart ute och rört på mig på kvällen så har jag sovit bra, så bara det var ett tecken på att jag måste komma igång nu.
 
Få min lägenhet till det där lilla extra jag alltid drömt om. Nu har jag liksom chansen! Ska flytta till mitt eget om några få månader, och kan inreda min lägenhet exakt som jag själv vill.
 
Åka till ett varmt land med någon jag tycker om. Jag ska försöka komma iväg detta år också, det är bara pengarna som saknas. Kommer jag inte iväg detta år, så vet jag åtminstånde att jag kommer hitta på en massa saker här i Sverige ändå. Det ska ju bli ett grymt år!

2013, välkommen

Började min första dag på 2013 med en promenad, och så ska det vara varje dag hela året. (okej, kanske inte varje dag, men minst 4 gånger i veckan, minst 30 min). Nu börjar nämligen mitt "bra" liv. Träning och nyttigare mat. Ser faktiskt fram emot detta år, något otroligt!

RSS 2.0