Photography


Nu när vi fått en dator från skolan så ska jag passa på att fixa till min andra dator till någonting speciellt. Vet inte riktigt vad än, men någonting roligt iallafall. Ska bland annat införskaffa mig ett bra Photoshop, sedan kanske det är dags att lära sig redigera ordentligt. Får även se om jag någon gång införskaffar mig en systemkamera, eftersom mitt intresse för att fotografera allt och inget blivit större och större de senaste månaderna.

Trust at me



Jag vill bara berätta att jag älskar dig så otroligt. Jag är glad att vi fann varann på nytt igen, och att vi började den långa resan på nytt. Du betyder så himla himla mycket för mig och jag hoppas att du förstår det.  du lyser upp min dag, mattias!

Day in, day out


Det har vart lite mycket de senaste dagarna, därför bloggen fått lite stryk om man kan säga så. I fredags var jag som sagt på Saw i 3D.. Det var nog inte någon film som jag älskade direkt, men skulle kunna tänka mig se den igen så jag skulle förstå den lite bättre. Igår tillbringade jag min dag tillsammans med M, och bara tog det lugnt. Idag blir jag upphämtad av mattias föräldrar, som ska åka till köping och titta på mattias match. Jag blir lite roligare efter helgen, det lovar jag

Saw 3D


Brist på bilder/Ikväll åker jag och mattias till köping för att kika på Saw i 3D. Tror faktiskt att den kan vara ganska bra, även om det är en utav de äckligaste filmerna jag någonsin sett, haha. Har precis duschat och nu letar jag efter kläder till kvällen. Bloggar mer imorgon.

Greatest desire


min högsta önskan sen jag sett bilder på andra människor som tagit sig i nacken och tattuerat sig på handleden är att jag också fick den chansen. det är så himla fint, och det skulle vara så himla betydelsefullt. "Never give up" tror jag skulle passa på min handled, då jag kan tänka varje gång det händer någonting att jag faktiskt klarart mig ända hit idag, och att jag kan fortsätta kämpa. det är inte så mycket kan man tänka, mig för mig skulle det vara det.
innan tänkte jag mina bröders namn på handleden, men sen har jag tänkt om lite. hmm

I understand what you mean, but you have to understand me too


Nybäddad säng/Vilade i några timmar, och nu är frågan när och hur jag kommer somna i natt, det kan säkert ta tid. Nu ska jag ta och leta efter mina 2 favorit ringar som är spårlöst försvunna, sedan ska jag hoppa in i duschen för lite tillfräschning. Imorgon blir jag hemma, vilket innebär att jag missar mitt tyska prov. Dock är det nog ganska bra, så har jag ca en vecka till att plugga på, eftersom att höstlovet rullar in nästa vecka. Cheesecake ska bakas imorgon, och tvålar ska göras, så det finns lite att ta tag i.

Dead alive

Det värsta jag vet är att behöva gå hem på skoltid.. men några få dagar framöver kommer det inte vara så kul med mitt mående, eftersom att pencillinet slår hårt på kroppen. Men det är bara att bita igen och kämpa. Frågan är om jag ska plugga nu, eller om jag ska lägga mig i sängen och leka död levande?

New in



Kom hem för några timmar sedan, vart i örebro hela dagen. kom hem med en hel del fint, bland annat den snygga kofta ovan(bättre bild kommer), och de glittriga nagellacket. det blev lite annat också, men det kommer förmodligen i bilder så småning om. nu ska jag kika lite på bloggdesignen, tänka och bara ta det lugnt.

Go go go


en gammal bild/har vart hemma hela dagen idag, har väl inte mått så värst bra, men nu är det bättre. om ett tag åker jag med anna och bengt till örebro för lite trevligheter. ska bland annat kika in på marieberg. här eller här kan ni lyssna på favoriten för idag.

Blog


Det var en person för länge länge sedan som undrade vilka bloggar jag följde, så jag tänkte att jag skriver ner några lite snabbt nu innan jag ska ta och gå och plugga lite. hoppas ni gillar dem ni med, alltid kul med lite variation, så jag tog har samlat på mig en hel del olika bloggar igenom åren inom den såkallade "lilla -blogg- världen"
här, här, här, här, här, här och här, här,här,här,här,här och här är de bloggar som står som länkar vid firefox. som jag bara behöver ge ett klick så kommer jag till bloggarna. de är även de bloggar jag har fäst mig vid på något sätt. det finns någonting jag är intresserad av, någonting som får mig att stanna vid deras bloggar. det finns även en hel del andra, som jag kanske inte kikar in på varje dag, så de nämner jag inte just nu. vi höres! sov så sött.

It will be okay


10dagar framöver blir det dessa godingar 3 gånger om dagen. som godis liksom.. faktiskt lite likt chokladen som ligger under mitt bort och ler mot mig. tack för en fin dag frida, känns skönt att veta att ens bästa vän alltid finns vid en, när man som mest behöver det.

Changed



Frida är här just nu, vi sitter och försöker ladda ner Photoshop till min andra dator, men det verkar inte riktigt gå så snabbt, så jag kikar in här snabbt. Precis tagit lite vbilder som jag tänkt redigera och ha till bloggen här när de blir klart. Ska göra om hela designen så småning om, eftersom att jag själv tycker denna design är urtråkig och ful.

Den lilla mönstrede"


Elle/

All right

nyfavoriten från modekungen.


Cosmo


ska snart ta och bläddra igenom denna underbara tidning, sen ska jag ta och titta på flickan från ovan. imorgon börjas allt, vilket innebär massor med prov. ska säga ännu en gång att jag haft en fantastisk helg med mor& co.

there is a meaning for everything

rubriken har ingenting med bilden att göra/ vaknade för ett tag sedan, gick upp och skulle säga godmorgon.. efter ett tag fick min fina bror lite spel och ville busa.. alltid lika kul. snart ska vi äta frukost, sen blir det en lugn dag.


Uncle


Happy B-day to my Uncle Steven. Hope you have a great day. Hope to see you soon. xx

A nice day



Utanför Naturhistoriska idag. kom hem för ett litet tag sedan, då vi spenderade hela dagen i storstaden. och tänk att jag alltid mår lika bra när jag är i den staden alltså! jag har iallafall haft en fin dag med familjen B W, och vi har haft det underbart roligt tillsammans. Nu väntas det tv med chips, och imorgon en lugn dag.

Bloggdesign


ska tacka Lars för hjälpen med att ta bort punkterna som jag länge med annat hjälp försökt få bort i listorna. Det var inte bara att göra som jag trodde det var, men nu fick jag äntligen bort dem. ska kanske passa på nu när jag väl har en expert här.... hjälp med bloggen. + Linn, ser du detta så lovar jag dig att fortsätta med din bloggdesign, det har vart så mycket i veckan, så har inte hunnit riktigt. ska se till att fixa den tills veckan.

Naturhistoriska


Just nu sitter jag inte vid en dator, men jag gör som många andra kommer göra i framtiden, då vi fått en mycket smart knapp vid inläggen, att ställa in inläggen i förväg. ganska smart när man inte riktigt har tid för datorn.
Nu är vi iallafall snart i stockholm jag, min mor, Lars och min bror Emil. Ska tillbringa våran dag på museet, om man nu kallar det för ett musséum? jag vet inte. Älskar att gå och kolla på en massa gammla saker, känna och fundera. Många bilder lovar jag er, och framför allt många roliga bilder med alla knäppa saker som finns där.
Jag återkommer ikväll med bilder, eller förmodligen imorgon om tiden inte räcker till.

Päls/skinn


någonting liknande skulle jag vilja införskaffa mig. snyggt, och skönt kan jag tänka mig. till ett par snygga jeans och en svart långärmad tröja nu till hösten. längtar så mycket tills jag införskaffar mig lite nytt i garderoben.. kan verkligen behövas snart.

Slutade jämföra mig med andra.


Glad/muppig Emma.hela min kväll kommer bestå utav Engelska. har prov imorgon 09.55, så det gäller att kunna allt. känns som jag kan det mesta nu, men det är lika bra att plugga tills jag känner mig sten säker. det börjar gå bra nu, och jag satsar högt med skolan. som en bra människa skrev, när vi slutar jämföra oss med andra blir allt så mycket enklare. det handlar om vad jag vill med mitt liv, vart jag vill komma till gymnasiet. tävla aldrig om vem som får högst betyg, tävla inte om vem som går ut med högst poäng.. ta allt i din egen takt, efter dina egna mål

Ointressant inlägg..


Macbook+rött äpple/jag lovar er att bli mer aktiv, skriva roligare saker, och inspirera er. det kommer. just nu är jag bara tom, finns liksom ingenting att säga, så jag väntar ett tag tills jag vet hur jag ska göra. ni kan kanske kila in på min andra blogg, för tidningen. väldigt tråkig design, och väldigt gammal bild.. men jag hoppas på att det någon gång blir lite roligare....

What can i do?


kom precis hem från M, där jag tillbringade min dag efter skolan. nu väntas lite småplock, och sedan sängen. imorgon är det sista kvällen jag sover i min säng, sedan är jag borta hela helgen hos familjen B W. ska även berätta för er att jag har prov på fredag, så håll tummarna för att det ska gå bra för mig(!!) haha. vi hörs imorgon!

Brownie

spontan färgade mitt hår, vilket innebar att håret skulle bli mörkare. hade kunnat ha i färgen längre, men det får jag ta vid ett annat tillfälle. är himla rädd för att det ska bli närmare svart, så jag får ta lite i taget. pluggningen gick inge vidare, utan jag har latat mig hela dagen. imorgon är det onsdag, vilket innebär att jag stannar i stan för att umgås med M.


Right left up down


när jag pluggat klart och när humöret är på topp återkommer jag. en seg dag, hmm....

Änglarna vakar över oss alla


sitter i min stora säng och stirrar rakt in i väggen på andra sidan rummet. jag ser inte det som ska vara på väggarna, utan jag ser en himla massa fina minnen från alla år jag levt. jag ser fina bilder i mitt huvud, som på något sätt tagit sig ut ut huvudet, och satt sig som en stor tavla på väggen. lyssnar samtidigt en tjej, som en vecka tillbaka blivit min favorit.

Just a dream


jo, en slarvig konstig bild. sitter förtillfället och läser igenom de olika linjerna på olika gymnasier runt om i landet. är riktigt sugen på att ta en linje med 1,5 års lärlingsutbildning, så jag slipper plugga i hela 3 år till..

When I look at you



har hållt på att städat och hållt på i mitt rum hela dagen. nu är jag så fruktansvärt trött, men ska ändå ta mig ner till en kopp te och lite pluggning inför imorgon. en vecka full med prov. på fredag åker jag till mamma och familjen där. lördag åker vi till sthlm för att gå på natushistoriska.. så någonting roligt har jag iallafall att se fram emot!

fix fix fix

LOOKBOOK. / håller på att möblera om i rummet, har fått lite nytt som bara skulle ligga och skräpa. igår kväll så skulle jag hämta en tröja i min klädkammare, vet ni vad jag såg? en mus. hittade hålet, så nu har vi fixat det. usch vad rädd jag blev, haha.


Beginners


var ute för ett tag sedan och fotade lite, fick någon bra bild, men det gick väl inte riktigt så bra som jag hade hoppats på. menmen. om några timmar kommer mattias förbi hit och umgås och prata strunt. är hemma och är hundvakt eftersom att anna och familjen är bortresta över eftermiddagen.

Dagens

dagens låt: Whatever you like- Anya Marlina
dagens frisyr: Utsläppt, första gången sedan jag klippte mig.
dagens klädsel: Vitt linne, gina. Svart tröja, Vila. Tights med detaljer, lindex. boots, sthlm DG.
dagens planer: Träffa mattias ett tag, sedan vidare på cafékväll.
dagens saknad: Mina bröder.

i väntan

ACNE/ just nu sitter jag i korridoren och väntar på att min engelska ska börja. medans jag väntar så dregglar jag över denna snygga kofta från acne. skulle absolut inte tacka nej till den...


Veckans vill ha


tänk vad man kan tycka om ett litet klädesplagg.. liksom bara ett tyg. Monki båda tröjorna, och den högra har blivit min favorit. tänk till den kallaste höstdagen, då man bara vill sätta på sig en massa kläder.. vi får väl se vad som händer..

saknas

sitter just nu och funderar på om jag ska skriva eller inte. men jag vill inte på något sätt. återkommer när jag känner mig piggare, och har någonting vettigt att skriva. mina dagar består mest av pluggning nu för tiden, hoppas det vänder..

iallafall, håller på att göra om bloggen som ni ser. den ser hel konstig ut, men jag försöker så gott jag kan.

Intressant?



biologi, religon, matematik,engelska och tyska prov står mig nära de närmaste veckorna. det gäller att hålla koll på allt nu, det börjar bli mycket.. som per en gång sa till mig när 9an körde igång. nyponsoppa och böcker kommer min kväll bestå utav.

newspapers


snart är det dags att avrunda alla tidningar till några stycken till, då det inte längre är vår/sommar tidningar, utan höst/vinter också. hade en förmåga i somras att köpa massa tidningar, men jag älskar det verkligen!
Jag måte även välkomna mina nya läsare som hittat hit, hoppas att ni tycker om det ni läser. -besöksrekord igår, så himla kul!

cant wait


Angelicas halsbandsklocka, urbanoutfitters/halloj! kom precis upp till mig rum då jag spelat monopol i någon timme, jag vann, haha! önskar att man hade den summan pengar i verkligheten också, skulle vara härligt.. men, jag är hemma idag från skolan, och får se hur det blir imorgon. kan verkligen inte komma efter i skolan just nu, då alla prov osv är. men vi får se hur det blir.

lördag




lördag hemma hos frida. spel och umgänge med mattias frida och ted. uppskattar helgen med frida mycket, har alltid så himla fint tillsammans med henne!

vart är ringen?

första bilden i kort hår, ganska nöjd iallafall. /idag åkte jag till skolan, var kvar 2lektioner, sedan åkte jag hem. magen har spökat hela helgen, och lite otrevligheter har uppkommit. men jag är hemma idag och tar det lugnt, och hoppas på att natten blir bättre så jag kan kila iväg till skolan och gå på alla lektioner. Jag satt nyss och kikade på mina smycken.. och jag kom på att min stora bruna ring är spårlöst försvunnen. hm, bäst att jag tar och letar..

vet inte hur jag ska reagera

skor skor skor, Victoria Törnegren/Sitter och ska ha engelska nu. Inte kul alls då man känner sig helt slut. vet inte riktigt varför, men natten har vart hemsk. idag åker jag hem direkt efter skolan och pluggar..något jag sagt att jag ska göra, men verkligen inte orkat de senaste dagarna. hmm


Acne snyggt

 

kom precis hem från Arboga, då jag tillbringat min helg med frida, mattias och ted.
igår spelade vi en massa spel och umgicks, skrattade&pratade, det uppskattas alltid!
Nu ska jag ta och städa undan lite, sedan ska jag tända lite ljus och börja plugga. vi hörs!


saknad


jag måste bara säga innan jag går och lägger mig att jag saknar min bror jätte mycket. jag saknar min andra bror Emil också, men Benjamin har jag inte träffat på snart ett år. vad pojken måste vuxit, på alla håll och kanter sen jag såg honom sist! tankar åt det hållet, men jag får vara glad för allt annat jag har, och samtidigt får jag tänka på att någon gång kommer vi hitta till varann, då han vuxit upp och blivit äldre. hjärta

Anya Marlina


lyssnar till den här och den här låten, jag har blivit fast i henne, en sån fin människa. nu är det inte mycket kvar i rummet som ska fixas!  här har ni även en riktigt ful bild på mig med världens största pälsjacka, och det underbara mössan!

think i know



2 bilder från min brors avslutning. tänk, snart är det inte lång tid kvar tills jag står där, och ska sluta 9:an.. alla ska gå skilda vägar, och säga farväl. det kommer gå bra, det vet jag! och inte är jag 100 på vad jag ska söka, finns så mycket jag vill.. men. städning, och packning består mig kväll utav.

album

jag sitter och tittar igenom mina album som jag fått låna av min far för länge sedan, de bilder som är tagna från när jag var liten. tänk vad allt var underbart då, man behövde inte göra någonting, bara vara liksom. Idag behöver man se upp för allt man gör, det går inte t.ex att säga vad man vill till folk, utan att det kan missuppfattas, någonting man kanske inte tänkte på som liten, då man inte kunde rå för saker man gjorde och sa. Jag kan sitta och fundera på vad man skulle velat gjort bättre i livet, eller saker man skulle velat förändra på. Saker som fått en att välja fel, saker som fått en att må dåligt ex. Det finns mycket man tänker på igenom sina dagar, och inte kan man få några riktigt riktigt bra svar på dem tankarna heller. Tänk om det skulle finnas någon slags tidsmaskin, så man kan backa tiden, och göra om sakerna som vart dåligt, till bra saker, och sedan åka tillbaka i tiden, så man slipper ha de sakerna att tänka på i nu tiden. Tänk om allt bara skulle gå bra i livet, utan misstag och utan hinder, vad bra allt skulle vara då.. eller?
Jag vet inte riktigt hur jag tänker nu, men jag tänker ju på någonting, eftersom att jag sitter här framför en dator och skriver. Skulle det verkligen vara så bra med ett liv utan misstag och hinder, krafter som får en flyga tillbaka, och smällar som får en att må dåligt?
Jag tror nog att vi människor behöver må dåligt ibland. Det skulle aldrig kunna fungera annars.
Vi måste få kickar, som får oss att vakna till och känna att livet inte bara är en lek.
Allt kan inte bara flyta på i ett förhållande till en vän, en pojk/flickvän, en mamma, en pappa, en bror osv.
Jag tror att vi vaknar upp när någonting händer, vi inser verkligen vad människan betyder när det händer någonting speciellt. Vi inser inte bara att människan betyder någonting för oss, utan att människan faktiskt bryr sig om en också.
Kärlek till förhållanderna jag skrev innan, är inte alltid lätt. Men man vet när man älskar någon, det gör man. Man känner den underbara känslan i magen varje gång man ser personen, vare sig det är ens pojk/flickvän eller mamma, pappa, bror eller vän. Som Henrik Jonson skrev en gång i tiden.. allt som vi verkligen älskar är oersättligt- och allt som vi skulle kunna tänka oss ersätta har vi i aldrig i sanning älskat.

I told you it would be okay


monki har så mycket fint. sånt där fint som emma vill ha, hihi. nu ska jag plugga, tråk.

kort hår


ja, då har jag bestämmt mig.. det kommer bli kort, men inte för kort. axlarna tror jag, till en början. har funderat i flera veckor på att göra en stor förändring med mig själv, och jag tycker mest utav allt att det behövs göra någonting åt håret. det är hur slitet som helst, och jag har svårt att göra någontind med det, då det bara blir trassel. på fredag kl 2 har jag en tid hos frissören. jag är nervös.

uppblåst

allmänt tråkigt hade jag, så jag tänkte bjuda på det. just nu längtar jag tills helgen, jag verkligen längtar..

höstskor



just nu sitter jag och ska ha religon. ser verkligen inte fram emot detta, eftersom jag inte kommit igång med arbetet vi håller på med. jag tänker inte ta i lika mycket som förra veckan, så jag satsar på VG den här gången.
skorna sitter perfekt på fötterna, men jag lovar er bättre bilder senare. idag stannar jag i stan med mattias, umgås och prata.

shoes



Ann Demeulemeester


Vannilascented/ just nu sitter jag i skolan och känner mig hel konstig. vet inte vad det är just nu, men jag sitter och snurrar med tankar hit och dit, och vet inte vad jag tänker på egentligen. känns som att jag aldrig får nog av funderingar kring saker och ting, men men. Ja just det! har börjat blogga för bblat.se igen, den bloggen är inte allt för kul, men jag hoppas på att kunna förmedla någonting igenom det iallafall, så man inte bara hakar upp sig för designen. bloggen hittar ni här. och ja, det är en väldigt gammal bild, inte allt för kul

RSS 2.0