ÄNTLIGEN LOV

Det är inte så himla trevligt att börja lovet med att vara förkyld som aldrig förr, men det får gå för denna gång! Ser fram emot en heldag i Västerås imorgon, så det får helt enkelt bli Alvedon jag får leva på!


LITE MÖNSTER SÅDÄR



se.bestseller.com, weekday
Två helt fantastiska skapelser enligt mina ögon.

IPHONE


Den absolut bästa saken som jag äger. Jag älskar min lilla diamant. Det finns allt i dig och du är så truktansvärt vacker...

Jag skulle plugga. Men tar en paus för att kolla på gårdagens avsnitt av bb.

MIVI TOTAL


Nu ska jag hålla mig friskt. Få fint hår. Få fina naglar. Bli piggare. Och allt det där som denna konstiga dryck ska innebära. Pluggandet lägger jag åt sidan och tittar på gårdagens avsnitt av Top Model, och måndagens avsnitt av stylisterna!

VIRKADE SHORTS

Loves from H&M.
Pluggandet tar aldrig slut. Varje dag. Varje vecka. Varje månad. Och engelska, som är en av mina svaga sidor, herregud. Tar iallafall en paus från allt och inget på lördag. Åker med Anna till V-ås för en massa mys!


INNEBANDY

Kvällen spenderades med Emma i vasahallen för att se när pojkarna äntligen vann! Överlägset om man säger så. Nu går vi och sover, som jag längtat!


FINA KENZA


PLUGGA

Idag var idag. En konstig dag. Pluggat ute i solen och solat så jag blivit röd. Jag längtar till mina fantastiska tjejer i klassen som jag får träffa imorgon! Nu blir det kvällsmacka med hjärtat


SOLSKEN OCH VÄRME


På förmiddagen satt jag ute och solade lite tillsammans med M. Framåt 2 hämtades jag upp av Emma och begav oss till matchen i vasahallen. Gårdagen var helt ok. Dock väldigt drygt att åka buss i åtta timmar...

FÖR ANDRA GÅNGEN

Ett litet stopp på donken. Efter denna vecka får det vara slut på skitmaten för min del. Sommar snart ju. Vi har det bra iallafall. Snart framme i Göteborg!


PÅ VÄG TILL GÖTEBORG

Då var vi på väg till Göteborg. Jag och D gick upp runt 5 och är ganska trötta just nu.. Men detta ska nog gå bra!


NU BESTÄMMER JAG

... Att det äntligen är sommar.
Soligt och varmt, bättre blir det inte. En jacka behövdes inte ens när tjejerna och jag satt ute och pratade. Helt fantastiskt. Om ett tag snörar jag joggingskorna och tar mig ut på en promenad/joggingtur tillsammans med fina M.

FRÅN SKOLAN

Jag saknar dig. Du är trots allt min andra halva...


DET BLÅSER


En väldigt kort dag i skolan men självklart stannade jag för att plugga lite extra. Fina Sandra fick vi träffa idag som vart borta i hela 3 veckor! Brun och allt det där som man själv vill vara. Och fina Felicia, med sin fina jacka, jag vill också ha!

MYS HELA DAGEN

Nybäddad säng och nymålade naglar. Det blir en tidig kväll för min del då skolan börjar imorgon. En händelserik vecka har jag framför mig och på fredag åker klassen till Göteborg. Hur underbart?


BLACK STUFF


FUNDERAREN


Idag har jag bara sovit och umgåtts med min bästa familj. Helt otroligt vad man kan älska människor alltså, jag är helt fascinerad! Gått runt med mina små flätor hela dagen och till kvällen träffar jag min finaste och myser framför en film eller två.

WOODEN WEDGE



Pic via Carolines Mode. Summer-love
Det händer så mycket men ändå så lite på en och samma gång.

DEN LILLA SAKEN


Lite fluffig sådär. Tillbringar dagen med bästa och plugg....

TILL STUDENTEN 2012

Skulle det varit jag som tagit studenten detta år så hade jag nog faktiskt haft på mig någon av dessa två klänningar från Bubbleroom. Helt underbara enligt mina ögon! Den guldiga är lite dyrare medans den helvita är lite billigare.

HJÄRTAT


Som ni ser så blev vi rejält sminkade idag. Lite läskigt sådär när min pojkvän skrämmer folk bara av att gå förbi. Men, jag tycker du är lika fin ändå, haha.

NYTT NAGELLACK



Idag införskaffade jag mig detta underbara nagellack. Precis som jag ville ha det, det där glittriga.Perfekt! Ikväll sätter jag på mig joggingskorna och tar mig ut på en lååångpromenad. Eller inte...

KVÄLLSMYS


Tar och myser mig ner under täcket och läser lite peppande texter utan min pojkvän i natt. Imorgon blir det en kort dag i skolan och vid lunch åker vi till UF-mässan.

SUMMER 2012

Hoppas att detta underbara håller i sig nu!


LILLA EMMA


Och som alla andra söndagar har detta vart en pluggdag. Imorgon drar skolan igång igen och ett svårt matteprov har vi att se fram emot... Kanske ska ta och gå med hjälm i skolan denna vecka också?

JOTEX


Rösta på mitt bidragi Jotex tävling "Designa ett rum"!<--
Tycker att det var lite trevligt att man kan vinna massa pengar till inredning och så vidare. Jag flyttar ju om ett år och då skulle det ju vara helt perfekt att vinna lite pengar 521117-2779 är hans personnummer. Han behöver inte gå utbildningen? på! Jag vill ha det enklet och inte för mycket detaljer, snyggt!

Jag orkar inte samla röster så vi skiter i det istället och låter andra ta chansen att vinna.

ÖVERVAKNING


Många frågar, och jag har inte riktigt orkat svara på allas frågor. Men ja. Jag åkte in till akuten i fredags och stannade kvar över natten för övervakning. Slog i huvudet osv. Minns inte vad som hände men eftersom att jag lever så tycker jag att det är huvudsaken. Tackar mina fina klasskamrater som hade tagit hand om mig tills ambulansen och anna kom!

VINNARLÅTEN

Vi sjunger till vinnarlåten och sätter på en film och äter dipp och- morötter.


UTFÖRSÄLJNING PÅ GODIS


Känn ingen press inte. Skolan kör på som vanligt och det blir bara tuffare och tuffare. Svenska redovisningen är avklarad men har en himla massa annat att göra. Skriva och skicka in engelska-uppsatsen, plugga till moms- och prissättnings-provet imorgon och matte-provet till på måndag. Något mer?

FINA ESSIE

Målade naglarna hos mamma igår med det underbara nagellacket från Essie. Till sommaren kommer jag köpa det något av de ljusrosa nagellacken. I stort sätt alla färger helt underbara, men framför allt de ljusa och det röd/orangea jag har idag.

ONSDAG SJU

Gårdagen spenderade jag i köping för att plugga. God mat och lite annat gott höll mig vid liv! Idag ska jag fortsätta plugga och sedan träffa några härliga tjejer ikväll.

Grattis till min fina Emma som tog körkortet igår!!


UPPSATSSKRIVNING


En sån där riktigt trist plugg-dag. Uppsatsskrivning imorgon och jag är nervös. När allt detta skit är klart så sätter jag mig framför Stylisterna med en kopp té.

NÅGRA VECKOR

Då kör vi igång igen då. Bara några veckor fram till nästa lov! Har jag någonting att se fram emot så brukar alltid någonting bli lättare iallafall.


FANTASTISKA DAGAR


Denna goding var faktiskt den enda överdel som fick följa med mig hem från Stockholm i helgen.
Det känns helt overkligt. 974 dagar har det vart du och jag. Allt känns så fantastiskt. Underbara du! ♥

VILKA SKÖNHETER


Shoes
I want from
Topshop this summer.
Idag har jag åkt tåg och umgåtts med Mattias + familj. Hembakad pizza och Melodifestivalen. Nu är jag äntligen hemma och kommer förbli det länge känns det som. Vart borta hela lovet men jag har haft det riktigt härligt! På måndag kör skolan igång igen och imorgon blir det min första plugg-dag på en vecka.

ÄNTLIGEN NYTT

Just nu sitter vi och väntar på maten. Lax! För ett tag sedan hittade jag mina dröm jeans, helt underbara!


TROPICANA

Mysfrukost med världens godaste juice. En ny favorit. Om ett tag klär vi på oss och börjar den långa dagen med lite shopping! Himla fint väder, kanske en glass i solen?


I HUVUDSTADEN

Tillbringat min dag tillsammans med Mattias och eftermiddagen tillsammans med Mikaela+familj! Imorgon blir det shopping och ett bokat fika på Odenplan, och till kvällen blir det förhoppningsvis middag tillsammans med en annan bekant?


RSS 2.0