promenad

vart ute ett par timmar med mattias, pratat och bara gått lite. nu ska jag ta och sova, en lång dag imorgon, med intervju med tidningen ang. bloggen. sov så gott, så hörs vi imorgon efter skolan.

clothing


snygga kläder/accessoarer från en del av mina favorit affärer. topshop/monki bland annat.

snyggingar

kenzas nyköpta boots från New Look i Paris är jag mycket intresserad av. Så otroligt snygga. någon som vill med till paris för en shopping tur?


sommarkänslan

urbanoutfitters/JC.

så skönt att känna den underbara doften av nyklippt gräs, och känna den sköna vinden svepa över ens bara ben. det är äntligen sommar, och jag älskart. kom hem för ett tag sedan, fixade klart allt inom so´n, fixade de sista betygskriterierna och bara kände hur allt blev tomt i mitt huvud. skolan är över nästa vecka, och då har jag ca 3 heeela månader på mig att slappa och ta igen efter ett tufft år i skolan. sola, bada.. och flytta :-)

new in


MORSDAG


idag är det även en mycket speciell dag för alla mammor här i landet. en dag då vi ska vara extra snälla mot våra mammor, och ta hand om dem extra mycket. och hade jag inte setat här på det varma tåget påväg hem från sthlm så hade jag vart i köping och kramat om henne! men jag sa iallafall hälsa dig ännu en gång en bra dag här via bloggen, och hoppas att allt är väl.

underbart


helgen har vart helt underbar. har umgåts med världens finaste människor. har även vart på lacer town och spelat laser saken, och spelat bowling. ätit ute, ätit glass, jordgubbat.. och hittat ett par nya skor. skorna får ni se när jag kommer hem,hehe. skit snygga 14cm klackar.( inte helt säker på måttet, men ungefär). hoppas ni haft en bra helg, och att ni ätit mycket glass. det är tillåtet nu när det är så varmt....

på tåget


sitter på tåget nu, hur mycket folk som helst. ser fram imot denna helg. kommer bli så himla kul att få vara med becca&hennes pojkvän. blir glad av att bara tänka på det. jag ska försöka ta mycket fina bilder, så får jag gottgöra er med en bra uppdatering av bloggen på söndag. ska hälsa alla i arboga/köping, och ni andra som ska till yran ikväll, att ni får en toppen kväll. hade gärnat vart med, men det tar inte lång tid tills nästa år, visst?

vatten


hamnen, så vackert!
solen lyser, och varmt är det. satte på mig shorts och ett linne med en lång kofta till skolan. gjorde biologiprovet, sedan gick jag till station för att vänta på skjutsen till lunger. träffade massa fint folk från litauen, samt ett par ryssar. fick veta mer om deras kultur, samt så fick jag 2biljetter till ett museum i litauen. vet inte om jag skulle vilja åka dit, men det var iallafall mysigt folk från leader området.

packa

SNYGG KVINNA.


jag kan biologin. minde än g får jag inte iallafall. är glad bara jag har godkänt, så mer tänker jag inte plugga. nu ska jag packa till imorgon, eftersom att jag åker till syster i sthlm över helgen. får hoppas att ni som är kvar i denna stad arboga får det bra på yran, åk lite karuseller åt mig.. det var väldigt länge sen känner jag. datorn följer med, så jag kan jobba på so´n när jag sitter på tåget, så jag kommer uppdatera bloggen imorgon när jag sitter på tåget. vi får höras, och ha en sån himla bra dag imorgon. puss

vindruvor


träffade frida för ett tag sen, var ute och gick runt i den lilla staden arboga. åt glass, och vindruvor. nu kommer min kväll bestå utav en biologibok+ penna och sudd...

varför?

igår var det inte min dag. inte min kväll rättaresagt. låg och funderade på varför jag egentligen bloggar, och vad det gör för er. bryr ni er om jag slutar blogga ex. så mycket tid jag skulle spara in om jag inte satt vid datan så mycket. så mycket mer kunde varit positivt utan exempelvis en dator. nästa vecka ska jag på intervju med tidningen, efter det så börjar jag blogga på deras hemsida. 2 bloggar, hinner man med det? vad ska jag skriva om? vad finns det som lockar? just nu har jag så himla mycket i mitt huvud, som jag bara vill spy ut någonstans. jag drar till thailand helt ensam och bara njuter.

på onsdag, kommer jag komma hem med en turkos ring. gör jag inte det, kommer jag vara besviken.


urbanoutfitters

jag vill leva i urbanoutfitter´s butik. så himla snygga kläder... speciellt den otroligt snygga spets tröjan.


sun

solen skiner, och jag är glad. nu ska jag ta tag i det såkallade pluggandet, och sedan ska jag äta kvällsfika.

smycken

har ätit, städat&pluggat idag. känns skönt. matte prov imorgon, något jag verkligen håller tummarna för att det kommer gå bra. promenad senare, och ska försöka hinna träffa mattias innan hans träning. nästa tisdag ska jag till tidningen för intervju om bloggen, sen börjar det på riktigt.. är riktigt nervös, men jag hoppas att det kommer gå bra.


welcome

med detta säger jag tack för idag. ska iväg till konsum snabbt med Becca, sedan ska jag ta och sova. vi hörs imorgon!

hjärta

.... PÅ ER


modekungen

snyggt från modekungen.

speciellt armbanden, jag älskar dom! på onsdag nästa vecka ska jag försöka införskaffa mig nya smycken. massor med smycken...

IKEA/HEMTEX


skulle inte tacka nej till lite pengar så jag hade kunnat köpa nytt till mitt blivande rum. skulle kunna tjata om hur mycket som helt som jag skulle vilja ha, men man får lära sig att man inte kan få allt här i världen.
gick hem från skolan idag, kände mig inte bra. det blir att plugga och fundera lite på vad jag ska säga på fredag, då några ledarmöter från leader i litauen ska komma och hälsa på. är riktigt spänd inför mötet, men det kommer nog gå bra.

frye

med dessa snygga skor från märket frye så går jag och lägger mig, 19:03. är så himla trött, och känner att jag behöver sova några extra timmar i natt. vi får höras imorgon. ps, åker till sthlm på fredag till becca&david.. stannar till måndag eftersom att alla vi som sitter i elevrådet ska till sthlm och shoppa/gå på grönan hela måndagen.

smile


bild sen i lördags

hemma från en lång skoldag. fixat det jag legat efter i, och har fixat resten som står och väntar på mig. vart inne på trafikskolan, har ett datum på utbildning för körkort till moppe. tänkte mig ett eu-körkort.. men det blir förmodligen ett snepp ner. nu ska jag åka med anna och bengt till mcdonald+subway. hör av mig sen.

yummy


bullarna blev otroligt goda, även om vi glömmde att lägga på ägg& pärlsocker* på första och andra plåten. nu väntas det massa massa plugg, och runt 8 blir det en promenad med min efterlängtade mattias. hjärta på honom

bullar

just nu sitter jag i soffan med min lilla frida och väntar på att bulldegen ska jäsa klart, så vi kan börja baka någon gång. första gången jag bakar bullar utan en vuxen, så vi får väl se hur det går. bilder på de vackra bullarna kommer komma ut på bloggen om de inte blev misslyckade. vi hörs om ett tag.



klädställning


om det blir som våran familj vill att det ska bli, så kommer jag göra min klädkammare till en riktigt klädkammare, och inte ha en enda pryl som inte tillhör någon annan kategori än kläder/smycken innanför kammaren. jag tänker införskaffa mig en klädställning, kanske inte den på bild från ikea, men någon slags klädställning iallafall.

regn


när allt känns så himla bra, när det verkligen börjat blivit sommar, så börjar det regna. men jag tror att det kan vara behövligt. bara få lite frisk regnluft. idag ska jag städa, och bädda rent. kommer förmodligen träffa frida ett tag senare också, det var ett tag sen. måste förövrigt plugga skallen av mig, något som jag inte ser fram imot.

sola/bada

hej alla vänner. allt väl? själv är jag på ett humör jag inte känt av på riktigt länge. jag är så himla glad, även om det inte egentligen finns något att vara glad för, eller jo det finns det såklart, men vet inte riktigt varför jag känner så som jag gör idag, hehe. kom precis hem, har köpt nya skor, som ni får se bilder på senare. idag ska jag sola&bada med mitt lilla troll becca. ska bli otorligt kul. första doppet och allt. vi får höras lite senare!

otroligt söta kjolar....

weekday

BESKRIV WEEKDAY MED 3ORD: COOLT, SNYGGT& VIÄLSKAR´T



älskling

tiden bara rinner iväg, har knappt tid att sätta mig ner och andas. snart är det sommarlov, någonting jag längtat efter i drygt ett år nu... Kom precis hem från en tur med min älskade hund. alltid lika kul med henne!
saknar förövrigt min andra älskling, som är i sthlm med sin familj och lyxar sig. jag vill också bo på hotell, mysa&äta god hotellfrukost.


skor

just nu känner jag att det är rätt så bråttom med skor. kan inte gå i tygskor nu, kan heller inte gå i de andra klackarna jag har, allt blir för himla varmt. ska försöka införskaffa mig ett par liknande gladiatorskor när pengarna rullar in. skulle behöva komma iväg innan skolavslutningen också, då jag behöver införskaffa mig ett par skor till klänningen också. den 1juni åker jag till sthlm med elevrådet, kanske ska spara pengar tills dess och shoppa sommar kläder och allt jag behöver samtidigt. hm, nu blev det mycket att tänka på....

chinos/solglasögon



hemma efter en kort skoldag. är inte van att ha det så slappt som idag. var ute i det fina vädret på 2lektioner idag, något som uppskattades väldigt. idag kommer jag vara hemma och umgås med familjen, samt plugga lite so, eftersom att alla arbeten måste vara inlämnade nästa fredag. annars händer ingenting mer tror jag. måste skriva en liten text till imorgon, om jag inte kommer på vad jag ska prata om i ahlöfsparken. ska önska er en riktigt trevlig dag, i det fina vädret!

the day

sitter hemma hos mattias och är hur mätt som helst. har precis ätit grillat, något som var fruktansvärt gott i detta underbara väder. tidigare idag så har jag träffat malin och pratade lite om hur jag ville göra på lördag, då jag ska prata inför arbogaborna om ufm, och de här året som vart. har även vart på ett kort möte med Anders från bblat/arbogatidningen om bloggandet. har tagit kort till en intervju och även till bloggen som jag kommer börja blogga på om någon vecka. kan inte skriva så mycket nu, och det blir heller ingen bild idag, eftersom att mattias bilder på denna data är inte lika breda som de jag tar med min kamera är, hehe ;-)

onsdag

min dag har vart full, har inte haft tid med bloggen, och har heller knappt vart hemma mer än när vi åt middag tillsammans med the familja. pratat med Anders från bbtlat och bestämmde en träff imorgon på arbogatidning för fotografering&prat ang. bloggen där.


har även funderat över hur denna blogg kommer fortsätta, men jag får hålla tummarna att det finns tid för denna blogg också, så jag inte slutar helt.

nu ska jag plugga so, så vi får höras imorgon.


sommarväder

hej alla fina människor där ute i världen. hoppas allt är bra med er, med mig är det toppen.
kom hem för ett litet tag sedan, hur glad som helst. jag har nämligen blivit rekomenderad att blogga på bblat.se. martin har inte bloggat så mycket på sista tiden, så han rekomenderade mig till chefredaktören på bärgslagsbladet/arboga tidningen. det känns riktigt kul, så någon gång under kvällen ska jag försöka skriva ihop ett litet mejl och skicka iväg. han kontaktade mig under dagen, och skrev att jag skulle höra av mig. så vi får se hur det kommer sluta. vad jag kommer blogga om, hmm..

jag ska på mötet runt om i dag hela dagen, så detta får bli det sista jag skriver idag, om det inte blir något litet inlägg ikväll. hoppas ni får en fortsatt trevlig dag allesammans!



rött


med denna coola bild säger jag godnatt, och hoppas att ni får en toppen dag imorgon. själv har jag fullt upp som vanligt, men ska börja ta tag i det som har med de lilla "fullt upp" med att göra till nästa termin. snart sommar lov, bara 3 hela veckor kvar, sista veckan är det bara att chilla. vi hörs!

sol, vind och vatten


Nu är jag hemma från en mycket fin dag. solat så jag blivit röd/brun, och skrattat hela dagen tillsammans med rebecca. var en sväng förbi håkan och grillade lite, samt bada/basta. känns som att denna dag har varit otroligt givande. framförallt tillsammans med min underbara familj.

monkigirl

lite snyggt från monki. hade jag pengar så skulle jag köpa hela den affären. jag älskar´t.
nästan klar för dagen med fotokursen, och det har vart toppen. kanske kommer bilder ikväll, om jag orkar.

smakprov...

här kommer lite bilder från igår och någon bild från idag. mer bilder kommer, men alla är oredigerade, så det ser väl antagligen inte så jäätte jätte bra ut med ljus och allt än, men det kommer.





bilder från lördagen med mor





hittar inga fler bilder just nu, men det får väl hoppa in några fler då&då. nu ska jag ner till familjen och äta ostbricka.

fotodag 1.

hej mina fina läsare. hoppas allt är bra med er, med mig är det istortsätt toppen. livet rullar på.
första dagen på fotokursen idag, och det var riktigt trevligt. trevligt sällskap, och trevliga ställen vi fotat på. bilder kommer tyvärr inte förän imorgon, eftersom att jag är tvungen att gå igenom ca 500 bilder, och sedan redigera lite.
trött är man, benen orkar knappt stå.. men det är bara positivt. imorgon blir det foto i studion, som vi också kommer hålla på att redigera, så det blir nog toppen. nu ska jag fixa i mitt rum, eftersom att tavlor ligger runt om i hela mitt rum, hehe. vi får höras sen!

foto: rickard.


tried, again..



vackra människa, hade man kunnat fått din utstrålning så hade jag vart den lyckligaste. hoppas du fick en toppen dag/kväll. ( sminkade&fixade henne till balen idag. )

konstigt att jag har börjat blivit trött konstant.. trött hela tiden. men det är nog inte konstigt att jag är trött nu. somnade inte förän runt 3 imorse, haha. alltid lika trevligt att sova hos mattias!
just nu sitter jag med en handduk och ska sätta på mig en sovtröja, och sedan ta och sova. upp tidigt imorgon, fota hela dagen, sen hem och sova igen. därför kommer uppdateringen suga imorgon för-och eftermiddag.. bilder från idag& förra helgen kommer imorgn.

FEET

jag hade tyvärr ingen bättre bild, så det fick bli en på mina fötter, haha.
det blir att börja fixa mig nu, samt måla naglar.. sen åker jag vidare till köping för att sminka marlina till balen&sedan träffa mor med familj. the day going to be really nice


dålig uppdatering, lovar en förbättring

ja, rubriken säger ju allt.. om jag inte redan visat er det. hade inte tid igår att skriva, och har inte haft tid idag heller. igår slingade vi mitt hår, och det blev inte så bra.. så idag har jag fått färgat mitt hår mörkt. och jag blev hur nöjd som helst. imorgon ska jag sminka marlina till balen, och sedan vidare tillmin mor och familjen. det blir en fika, och plocka ihop lite av mina saker. jag kan itne skriva så mycket nu, för nu ska jag nog försöka hjälpa mattias med att skala morötter, efter som att vi har börjat vårat "nyttiga liv", haha. vi får höras imorgon eller i övermorgon, då jag lovar en en mycket god uppdatering, samt bilder från lördagen med min mor.



2 av de mest underbaraste ringar jag någonsin haft....


kvällen räddad

kvällen är räddad, tack vare frida! snygga bruden kommer hit om ett tag, och då blir det att slinga mitt hår, samt bara ta det lungt och umgås. känns skönt att ha en lugn kväll tillsammans med den bästa, så det lär ju inte magen ta skada av. nu är bara frågan.. kommer jag se ut som en tiger när vi är klara, eller kommer jag se ut som en riktigt budding?

hennes blogg hittar du här


snopet

skulle som sagt haft ett litet möte med martin idag, men såklart blev det inte av. magen har sagt nej hela dagen. men varför blir det så? om det är stress så ska väl den hemska magen säga till direkt, och inte efter, så allt är över.. men jag har nog fel. men som mamma sa, det är nog lika bra att vi åker in och kollar riktigt, det behöver faktiskt inte vara magsår. blir inte arg, utan jag blir bara ledsen. ledsen att jag inte orkar göra det jag önska jag orkade. vill inte ha det såhär, orkar inte..

i nöden prövas vännen



sitter förtillfället i mitt rum och bara slappar och njuter av livet. bara ett få tal timmar kvar tills vi slutar skolan, och inte kommer tillbaka förän på måndag. känns riktigt skönt, men vad ska man göra torsdag-fredag? bara ligga och slappa? nja, det beror väl på om mattias ska åka iväg imorgon eller inte. åker han inte iväg till stugan så blir det att umgås med honom torsdag-fredag, och sedan lördag-söndag är det fotokurs från 09.00-18.00.
idag kommer jag vara borta ett par timmar, ska på möte med Martin Andersson igen. ska bli intressant och se hur han tyckte jag skötte mig på stormötet;) jag ska börja fixa mig nu, sen vidare tillbaka till skolan, så vi får väl höras senare.

har även träffat min mycket fina vän frida idag, hemkommen från den underbara staden london. åh, jag vill också dit, någon som hänger på, vi åker imorgon?;-) haha

hjärta på experten


just nu sitter jag i den skit snygga svarta soffan jag fått in på mitt rum. mublerade om igår, eftersom att jag skulle få in en bamse soffa i mitt rum, så jag han då inte blogga. pluggar historia med mattias, efter som att han är experten.. haha. annars vet jag inte vad som händer idag, prooomenad skulle jag behöva. känner mig helt borta. trött dvs. jag är så himla trött på skolan, men vem är inte det i nuläget?;-)

real tears over my cheeks

jeansjacka+blommig blus.


man har fäst sig vid ungarna som bott här, och man har älskat dom även om man inte har något gemensamt. det enda vi hade gemensamt var världen. nu går de vidare, och jag hoppas med hela mitt hjärta att de får det bra nu. tårarna rann när jag fick reda på att de flyttar idag, men det är sånt man får leva med i nu läget.

collage by me

satt mig ner för att titta igenom bloggar, och kom på att jag skulle sätta ihop ett litet colage. alla möjliga sidor blandannat från denna super sida. nu ska jag ta och gå&lägga mig. ska önska mig en bra dag imorgon, och kämpa för de sista veckorna i skolan. vi hörs. natti.
hjärta på er!

aldrig har jag vart så lycklig som nu


innehållet i bilderna är väldigt vackra. jag älskar alla kläder jag köpte igår. har även fått med mig en kavaj hemifrån mamma, som vi inte visste vart den kom ifrån. men eftersom jag vart ute efter en kavaj väääldigt länge, så kändes allt så perfekt när jag tog på mig den.

allt förtillfället går framåt, allt känns bra. alla fina människor jag har runt om kring mig har ju sagt det! " allt kommer lösa sig". och vart står jag idag? jo, jag har hittat tillbaka till en relation med min underbara mamma, och jag har världens bästa pojkvän, världens bästa vänner, och världes bästa "resten av familjen". me like.


think to much

idag kommer jag inte blogga någonting alls eftersom att jag ska träffa min underbara pojkvän som jag inte gjort på hur många dagar som helst. tänkte att jag skulle lägga upp bilder från igår, men så blir det inte idag, om jag inte gör det ikväll.
jag hittade hur mycket fint son helst i v-ås igår, och det kändes riktigt skönt. vi får höras senare, kanske slänger in ett inlägg hemma hos mattias när han inte är med;-) hihi

lockigt hår, so what?



godmorgon! idag ska jag till mor min, och hjälpa henne och hennes man att flytta saker till skroten, efter det beger nog jag och mor oss till v-ås eller något liknande för att bara prata lite&gå i affärer. jag ser fram emot denna dag något fruktansvärt. kommer därför inte uppdatera någonting i bloggen, och det kan behövas ibland. vi ses och hörs imorgon eller senare ikväll!

take care of yourself,


nu ska jag lägga mig i badet, fixa mig, skrubba hela kroppen, hårinpackning& ansiktsinpakning. en "ta hand om dig själv fredag". stänga av mobilen, tänka.. och bara försvinna från världen ett tag.. och komma in i min egna lilla vrå.

NECKLACES

WOW SÄGER JAG BARA! dessa snygga halsband från urbanoutfitters skulle jag inte tacka nej till.


skoltrött till 100%

nu när jag kom hem så tänkte jag.. "jag har aldrig saknat sommarlovet så mycket som idag." på något sätt orkar jag inte ens ta ett steg in i skolan utan att sucka, menmen.. snart sommarlov, och ett sommarlov med mycket att se fram imot. just nu längtar jag tills imorgon. ska bli riktigt kul att vara med mor min.

o s e r i ö s     b i l d


lovely

 

ginatricot.

på lördag åker jag till köping för att hjälpa min mor och hennes man, ( kan man säga så även om de inte är gifta?).. med att åka till skropstation. (vet att det inte heter så, men jag har förtillfället lock i mitt huvud)hehe. sedan blir det nog en sväng till v-ås för lite shopping och bara allmänt prat :-) ska försöka hitta de saker jag behöver nu till sommarn, så det blir toppen med en mamma med stil med på stan;-)


får också hålla tummarna för att vädret är på topp, som det har vart nu i några dagar....

stress, inte kul alls.

nu känner jag att jag behöver helg, jag behöver en avkoppling, och jag behöver sommarlov. allt går fort nu, och det är inte mycket kvar utav skolan. men oj vad skoltrött jag är. vill bara lämna skolan föralltid känns det verkligen som!

jag har precis kommit hem från ett mycket bra stormöte inom UFM. det kändes bra att sitta där och styra idag. på något sätt kändes allt toppen när jag satt där. vet inte vad som gjorde mig så glad när jag gick där ifrån, men Martin fanns där, han lyssnade, och förmodligen tog in mycket som kan förbättras på hos min roll som ordförande. han satt där som ett stöd, och det kändes bra.

nu ska jag ta och plugga lite till läxorna imorgon, och börja fundera mer på min souppsats som skulle vara inlämnat den 4 maj, men har fått tillåtelse att göra klart den med tiden innan avslutningen, och innan betygen sätts.

hoppas ni haft en toppen dag, det har iallafall jag:-)

upp och ner, ner och upp


såg nyss på statestiken att det går väldigt mycket upp och ner här i bloggen.
vet inte vad det kan bero på, men idag var det vääääldigt många som var sugna att titta in hit.
känns toppen faktiskt. även om jag skriver om så tråkiga saker.
men någon gång så lovar jag att ta tag i bloggen, ta tag i designen som jag sagt tidigare att jag skulle gjort..
och jag ska också ta tag i vad min blogg handlar om.
nu ska jag sova, för min dag var vart lika mycket upp och ner, ner och upp.. som min statestik på bloggen vart.
men en sak tänkte jag bara på. - jag vill shoppa, eller bara komma bort från arboga. frida&de flesta andra roliga människor åker till london på lördag, och mattias kunde inte på lördag heller. jag funderar helt enkelt på att åka själv. bara gå, tappa bort mig. njuta av det liv man har liksom. handla lite, äta god mat. men hur kul låter det?
hmm, får fundera på det. skulle vara ganska skönt tror jag.

äch, nu ska jag ta och stänga av de här eländet. vi hörs imorgon alla mina vackra läsare.

grillkväll med de bästa

du måste stressa ner emma, det funkar inte annars! nu måste jag ta tag i allt. känner att jag börjar tröttna mycket på skolan, och det kan jag verkligen inte göra nu innan betygen sätts. har mycket att ta igen.
träff med Pelle idag, mycket intressant var det. senare ikväll åker jag hem till Karro på grillkväll :-) hon åker till Barcelona i 3 månader, om det inte blir ännu längre.. 6 månader. så vi ska dit och grilla och bara myysa!
nu vet jag att uppdateringen har varit låg, men hela min vecka är fullbokad, tyvärr. jag skriver direkt jag har tid över, det lovar jag.

här är då världens sötaste prinsessa som fick en plats i mitt rum när jag fyllde 15. väldigt fin!





det finns inget bättre skönhetsmedel än lycka

10månader tillsammans med världen bästa pojke. på 10 månader har mitt liv förändrats på många olika sätt. men bara till den positiva sidan. jag har vågat vara mig själv inför honom, och igenom det har jag lärt mig att det lönar sig. det lönar sig att vara sig själv. idag är jag inte som alla andra, som jag var för 2 år sedan. jag är glad att jag har mattias, jag är glad att jag fått chansen att känna på äkta kärlek. äkta kärlek är det bästa som finns, verkligen!

NEW STUFF





här är lite vad jag fått med mig hem idag. älskar ringarna, speciellt den rosa. min dag kommer vara helt underbar. jag ska umgås med min finaste vän frida. vi ska färga hennes hår och bara snacka! ska också till donken och äta glass. SEE YOU!

love love love

nu har alla åkt hem till sina städer, och till sina hem.. och jag har haft en toppen dag med mina nära och kära. är proppmätt, och är propplycklig! har fått många fina&betydelsefulla presenter, även om jag inte hade behövt det. det var bara en stor present att att alla kunde komma. men jag har fått fina presenter, och framför allt betydelsefulla.








ett år närmare pensionen...

ja, då var det äntligen den 2 maj, då jag fyller 15 år. tiden går verkligen fort nu, undra om alla år kommer gå så fort? det kanske är för att året som gått vart ett riktigt bra år? det kan det nog bero på:-)
vaknade runt 8, gick ner och fick en bamse kram från anna och bengt och såklart de finaste 4 hundar i världen! fick ett litet kuvert med en gullig hälsning på, och sedan pengar. jag längtar efter när alla mina fina nära och kära kommer. då blir det tårtkalas till 100!
nu ska jag byta om, och börja fixa allting. vi får höras senare:)





den sista bilden tog jag igår, då jag egentligen skulle lägga ut den, men kände att det var bättre att göra det idag. det stora kortet är från Agneta i köping, där jag brukade klippa och färga håret :-) det lilla kortet är från en mycket fin vän vid namnet Johanna!

you set me on fire



trött och allmänt uttråkad. känner mig så oseriös förtillfället. känner mig inte kul alls. känns som jag precis vaknat, att det är morgon. undra hur jag känner mig imorgon, då jag är ett år äldre. jag är ingen såkallad "fjortis" längre. utan jag blir en "stor" tjej.. en tjej som får cykla utan CYKELHJÄLM!

imorgon blir jag 15 hela vårar!

gårkvällen blev lyckad, den spenderades med mattias och mårten.
kom hem för ett litet tag sedan, trött är jag till 97%, men det är bara att hålla inom sig. idag ska jag städa mitt rum, damma och rensa smink &kläder. sen ikväll funderar jag på att fixa några tavlor, har ett par kvar som ska fixas.

hade inte tackat nej till denna bruttas snygga halsband...

RSS 2.0