Tråkfian


Har slöat i denna tröja hela dagen idag vilket vart ganska skönt. Sitter med den fortfarande ska jag säga. Har hållt på och rensat bland mejlen nu och kom på att jag ska till v-ås på tisdag till Lanstinget då jag valt att vara med i en arbetsgrupp. (berättar med om det efter mötet). Så det gäller att plugga mycket nu till fyyysikprovet till onsdag som jag förövrigt verkligen inte ser fram emot!

Vårstädning


Har vart hemma hela veckan nu och frisknat till, vilket resulterade till ett bra resultat! Det blir en fortsättning på pluggningen idag, men först ska jag bädda rent och rensa bland lite tidningar.. samt städa "bokhyllan" som i nuläget är mer en "skräp" hylla... kanske till och med kan damma lite bland hyllorna när jag väl håller på.

Motivationen kom tillbaka


Till nästa vecka ska jag ta mig upp till gymmet och köra en provträning. Efter det kommer jag starta upp mig själv och träna några gånger i veckan. Känner att jag måste göra någonting mer än att plugga och bara vara, så då gav jag mig själv ett alternativ till att börja träna. Tror hela jag kommer känna mig bättre med lite extra träning, jag som knappt kan gå upp för en trappa utan att hjärtat går i hundra, hm. Skorna måste ju göra sin sak också, 2 gånger har jag använd dem, eller hur var det?

indescribable


Jag vet inte vad jag ska skriva. Tog bort inlägget innan, vet inte varför.. bloggarna jag läser får ni vid ett annat tillfälle! Jag ska försöka krya på mig ännu mer nu och ta och försöka skriva klart uppsatsen ikväll. Får även ta och säga vila i frid till ängeln som gick bort idag.. tänker extra mycket på familjen med vänner♥ ta vara på varandra, behandla alla väl, för vi vet aldrig när någonting kan inträffa oss själva

Plugg plugg plugg


Att stressa på att gå till skolan när man inte mår topp är det osmartaste man kan göra. Nu blir jag hemma tills jag blir bra, och det blir då en himla massa plugg hemma! Idag har jag pluggat matte istortsätt hela dagen, tråkigt nog. Har även hunnit med att städa lite, fortsättning imorgon.. och tvättat har jag också gjort. Nu blir det duschen sedan någon film, ha en trevlig kväll!

Neutrals he said


Pojkar vill också ha lite inspiration ibland, right? På något sätt ska jag ta och lära mig PS, då jag kan börja göra ännu mer kollage eftersom jag tycker det är ganska roligt. Sålänge får denna ljuvliga bild (härifrån) ta ställningen nu. Det jag kan tillägga är att jag själv älskar den beigea tröjan ifrån Weekday.

Just a small detail


Bild ifrån Hannamw, vilket säger mig att denna fantastiska väska vill bli min, från H&M trend! Med detta säger jag att jag har pluggat klart för idag eftersom att ingenting vill gå in i mitt huvud mer. Ljus och någonting gott med en film väntar. Hoppas ni haft en bra dag, det har jag trots förkylningen :)

The white fine



Tog mig en liten promenad med hörlurana i öronen och tänkte på livet medans jag tog en hel del bilder. Tänkte även att jag skulle leta efter snödropparna eller vitsipporna, och kolla vad jag fann! Detta betyder att våren verkligen är här snart, nu är det bara blåsten och det kalla som ska bort. Nu börjar jag plugga igen, och äter lite glass på det!

Den fina


Tänkte ta någon bild på mig, men märkte snabbt att det inte var en sådan dag, så det fick bli en bild på mattias sen i lördags på donken. Nu ska jag ta och skriva klart en uppgift som ska vara klar imorgon, sedan plugga tyska. Det blir en väldigt lugn dag, vilket jag uppskattar denna söndag!

Red lips


Bild ifrån StockholmStreetStyle. Underbart med skinnhandskar!
Uppdateringen har inte vart på topp, men har heller inte vart hemma så bilder kommer inte förän imorgon. Tillbringade min dag och natt igår med mattias, hade det väldigt trevligt! Nu är jag i v-ås och är barnvakt tillsammans med Anna.

Jeans


Det blir enkelt idag, jeans och en svart kofta tillsammans med de nya skorna. (skippa tröjan som ligger på golvet, hehe.) Idag börjar skolan med hemkunskap, vilket är ganska skönt som första lektion på fredagar, sedan har jag några lektioner och sen tyska. Våfflor kommer säljas idag också i caféterian, vilket jag ser fram emot! Resten av dagen blir tillsammans med Mattias den fina :)

Under ytan

Vi sjunger som krattor, men fint nog att min pojkvän sjunger singstar, det trodde jag aldrig skulle hända! Refrängen fick vi noll på båda två, haha. Min fina bror kommer in med sin röst i slutet också, så himla söt!


Handmålad


Pluggning med en massa frukt och proviva mango i min fina mugg är i mitt sällskap nu. Hade tänkt visa er en rolig film sen, men vi får se om den hinner ladda upp innan jag stänger av datorn senare. Annars hörs vi imorgon, freeedag!

Lyxkänslan


Har köpt en ny mascara från Maxfactor, Masterpice.. otroligt bra måste jag säga! Den blir din för ca 160 kronor.
Skolan gick förvånadsvärt bra idag måste jag säga! Två mattelektioner vilket resulterade att jag började på ett nytt kapitel efter många om och men. Kvällen kommer bestå utav plugg, som den gjort heela långa veckan, men jag får tänka positivt tills imorgon då jag tillbringar hela kvällen och natten tillsammans med min finaste! En massa gott och filmer står på schemat!

Gone...


Vet inte vad jag ska skriva, och vet heller inte om jag vill skriva. Jag får återkomma imorgon och berätta någonting riktigt kul istället för att snacka skit! Min lilla rosa har kommit också, så det blir lite pluggning tillsammans med en massa musik innan sovdags, godnatt. x

Vårjackan


Hur snygga är inte de här jackorna från h&m? woopsi, det jag har kvar nu att införskaffa mig är en vårjacka och en ny väska, något jag är i ett stort behov utav just nu eftersom att min rasar snart ihop! Skulle kunna tänka mig lite extra money och åka till Sthlm för lite vårshopping!

Skolarbete


Resten av dagen kommer jag tillbringa tillsammans med matteboken och tyskaboken. Ska även försöka göra klart religonen som ska vara klar nästa vecka! Invigde även de nya skorna idag, trivdes verkligen i dem!

New boots




Även det är snyggt


Mina ögon blir bara mer och mer öppna för slarrvigt uppsatt långt hår... längtar tills mitt hår växer ut igen. Pic via Carolines Mode.

Örebro



Idag vart jag i Örebro vid halv 11tiden och småshoppade lite. Inget av det jag hade tänkt mig följde med hem, men en del småsaker som solglasögon, tunn halsduk nu till våren och lite underkläder bland annat. Imorgon åker jag förmodligen till köping för att häma mina älskade skor, äntligen!

Bloggfix


Just nu sitter jag framför datorn och försöker fixa en blogg. En blogg som mattias kanske kommer börja använda! haha. Nej jag tycker det skulle vara jätte kul om han kunde börja blogga, och han sa faktiskt JA igår, så vi får väl se hur det blir...

The blue one

Monkiskjortan fick åka på idag, då jag känner mig mycket fräschare än igår. Nyduschad och ett lager nagellack är på naglarna. Idag ska jag fortfarande bara ta det lugnt, kanske ska ta och plugga lite ute i de fina vädret när solen väl är framme och dricka min lilla "Capri-Sonne!

Acne you know


Nicole bär den beiga acneklänningen väl på bilden, och hade jag haft pengar till den hade jag definitift köpt den! Det blir att leta någon annan långklänning i ett pris som passar min budget istället till sommarn. Nu ska lägga mig i soffan med mina söta hundar och fortsätta dagen med läsning.

The pink thing


Klickade hem denna rosa lilla sak nyss. Jag kan inte lyssna på musik på mobilen längre, så jag passade på. Idag har det vart en riktigt tråkig dag på grund utav på vädret om ni kollar ut. SNÖ igen, varför varför varför? Jag som trodde våren äntligen var på väg..

Schwarzkopf


Jag la in en liten kommentar inne hos Andre tidigare(klicka), resultatet blev att jag vann hårprodukter för ca 1400 kronor! Det är alltid kul att få någonting litet extra när man är hemma och är sjuk! Nu ska jag fortsätta läsa min bok och ta det lugnt.

Strålande sol



Jag älskar detta väder! Det är helt underbart. Solglasögonen fick även åka på idag påväg hem. Nu ska jag plugga lite matte, sedan ta och titta lite i religonsboken och läsa lite om människors tänkande, intressant!

Randigt


Idag har jag på mig min gamla randiga tröja och myser i den. Nationella gick okej, men ett G blir det tyvärr inte. Efter skolan åker jag hem i någon timme, sedan blir det middag med ett härligt gäng från köping&arboga!

Nationella i kemi


Imorgon har jag KEMINATIONELLA vilket kommer gå uselt eftersom att kemi aldrig vart min grej. I 3 timmar kan jag sitta där om jag vill, men kommer förmodligen gå efter en kvart. Jag kan ingenting verkligen. Jag blev peppad för några år sedan att tänka att jag kan, men nu ser jag faktiskt att det inte lönar sig i dagens läge när det gäller kemi. Eftersom jag förmodligen har många timmars rast, så tänker jag ta mig ut i solen om det nu blir någon imorgon också, och sedan ta lite fina vårbilder, och så jag passar på att lägga upp en sommarbild från i somras! Vi hörs imorgon. Godnatt. x

En svart sak


Världens sämsta bild på världens härligaste byxadress? Jag vet inte vad jag ska kalla den, och vet inte om jag kommer använda den förän i sommar, men riktigt mysig var den. På söndag åker jag med Anna och shoppar lite i Örebro, behöver lite nytt nu när våren är på G!

Modetidningen


Kom nyss hem ifrån skolan, någonting jag är väldigt tacksam för. Var och hämtade ett paket med lite kläder ifrån h&m efter skolan också, så jag ska ta och visa er min söta heldress senare. Nu blir det bakning med anna och sedan läsning i det senaste numret utav Elle.

Bilder bilder bilder

Idag hade jag inställd fysik,och fick tydligen i uppgift att göra ett antal frågor, jag som älskar fysik(!!) och det såg jag självklart inte förän jag kom hem för ett tag sedan, så jag vet inte hur jag gör. Imorgon på håltimmen eller ikväll och inatt. Hann iallafall med en riktigt behövlig fika tillsammans med min fina efter skolan. (och ja, han ser ju ut som en söt liten fånge i de randiga, och den där konstiga på huvudet.. ) ha ha.

Jag hade också på mig mina jeans som jag inte använder varje dag. Inte ofta människor ser mig i jeans, men jag hoppas jag vänjer mig snart, det är så himla himla snyggt alltså!

Fina joy som var med på tjejkvällen bjöd oss tjejer på en tjej-party-prinsess-gullig glass&strössel blandning. Glass i stora glass behöver man för att pigga upp minnet lite! Oj vad gott det var, en ny favorit på strössel.

Såhär fint såg det ut, blir glad bara av att se bilden!

Hoppas att alla dessa extra-hjärtan sätter spår i hjärtat och ger oss en liten extrakick inför veckan. Nu sätter jag mig och tittar på Stylisterna och sedan går jag och lägger mig i en väldigt skön säng! Godnatt :-)

Superrosa

Dessa snygga kontraster till kuvertväskor/plånböcker och väskor älskar jag. Just nu sitter jag i skolan, slutar sent idag och blir kvar i stan efter skolan för att vara med Frida. Det blir tjejkväll ikväll, vilket ska bli riktigt mysigt! Har även en hel del att plugga i veckan, eftersom att religonsuppgifterna ska vara klara nästa vecka.


Movietime

Efter pluggandet och en himla massa koll på bloggar så lägger jag mig i sängen och kollar på en film. Tydligen var denna en skräckis, så vi får väl se hur långt i filmen jag vågar kolla! Chain Letter heter den. Slänger även upp en bild på mig och fridisen, som jag saknar något otroligt! x


Wanties


Bilder ifrån Hope´s kollektion Spring Summer 2011.


Imorgon börjar veckan


Bild på fina Amram
Mattias sov här till idag, och stannade tills efter melodifestivalen för ett tag sedan. Har haft det lika trevligt som jag alltid har med honom! Nu går jag och lägger mig och börjar min söndag tillsammans med skoluppgifter och samanställningar utav enkäter ifrån skolan. Bra början på veckan, eller slutet på veckan, vad som!

Snart helg



Jag hittar inte riktigt motivationen till att plugga längre. Engelskaprov imorgon, och jag vet inte alls hur det kommer gå. Istället läser jag ett par sidor i boken och hoppas på att kunna plugga om någon timme eller så igen. Säger även hej till mitt söta bokmärke, iform utav en liten nalle, sött!

Pastellklänningar


Satt och klickade mig runt när jag precis hade gjort klart den sista uppgiften i historia(!!)på dessa snygga klänningar. Ni hittar dem här/. Jag är egentligen ingen klänningstjej, jag har aldrig tyckt om klänningar, men det börjar finnas fler och fler jag skulle kunna tänka mig!

Topshop love

Knåpade ihop lite kläder (här) ifrån och tänkte berätta att jag kommer älska de bruna/beiga i år.

Även de blåa skorna är vackra i mina ögon, så någonting blått ska jag försöka fixa till mig till våren/sommaren.


En bulle till pluggandet?


Har precis bakat bullar med anna, och nu väntas pannkakor med vispgrädde&sylt. Efter maten ska jag sätta mig ner och plugga lite. Kika igenom nya uppgifter inom religonen. Humanism och Etik kommer det nya kapitlet handla om, väldigt intressant i mina ögon!

Feeling


Nej tyvärr, förlåt för jag tog bort videoinlägget. Det kändes inte bra idag, så det får jag fixa till någon annan dag helt enkelt! Nu ska jag läsa lite så vi hörs imorgon. Godnatt! x

Acneme


Hade jag vart en rik kvinna med en himla massa pengar så hade jag köpt denna jacka. Acne kan verkligen få en att falla, men falla på fel sida. Den finns att kika på (här). Jag ska iallafall försöka hitta någon liknande till våren, älskar blandningen mellan lite beige/orange/brun.

Vykort


Fick ett vykort ifrån England idag, väldigt kul om jag får säga det. Snart ska jag börja läsa lite i en väldigt tråkig och sorlig bok, sedan hoppa över till en väldigt bra och lärorik bok, Elsas värld.

Framsteg i livet


Det blev en hemmadag idag för säkerhetens skull. Illamåendet kommer och går, men det är mycket bättre nu. Städar och donar gör jag, tvättar också faktiskt. Ska även möblera om lite förmodligen, oj oj emma.

Aco rich care


Jag har inte haft ett sådant jätte bra mående den senaste timmen, så jag väntar lite med maten och dricker lite proviva och ser ifall illamåendet och magen blir bättre. Sitter och kollar på stylisterna just nu och sen får vi se ifall jag orkar plugga lite senare. Tänkte även tipsa om denna handkräm till torra händer. Mina händer och mina nagelband har vart fruktansvärt trorra den senaste tiden, och då fungerade denna kräm från apoteket utmärkt!

Då kör vi på igen


Ny vecka med nya tag. Ny vecka med skola och en himla massa plugg inför nationella. Håller även tummarna på ett fint resultat i det skrivtliga nationella i svenska, och håller även en extra tumme på att matten har gått bra också.

Se det ljusa i saker och ting


När man ser att bloggens statistik bara ökar och ökar känns det som att jag skulle vilja prata ut lite till er! Dock blir det inte idag, för jag ska alldeles strax ta och sova.. men håll utkik efter en liten videohälsning!

Vi kände samma sak

Har haft en toppen helg tillsammans med fina tjejer och en fin pojkvän! Nu ska jag sätta mig framför en bok och försöka läsa ut den tills imorgon, då jag egentligen ska gjort klart allt skolarbete. Ska även knapra på lite naturgodis. Mitt lov har vart bra. Det kunde vart längre då jag känt att det gått allt för fort. Men det är bara några veckor tills nästa lov som tur är.

Happy with you

Idag ska jag följa med och kolla på hockey, sedan hem och plugga, något jag egentligen borde gjort mer på lovet. Sitter även och funderar på att ta en tripp någonstans någon dag och hitta en ny väska som jag är i ett stort behov utav.


Brownie

Då tar jag mitt pick och pack och åker in till mattias i några timmar, sedan möter jag upp mina tjejer och myser hela kvällen!
Ha en bra dag så hörs vi när vi hörs :)

Röda läppar



Nu har jag städat klart hela övervåningen, samt fiskarnas lilla boende. Snart ska jag packa till helgen och sedan börja läsa igenom historiaboken! Tar faktiskt med denna röda lilla sak och får se om jag kommer använda den någonting i helgen!

Lovely


Hade de blivit bättre på bild hade ni förstått! Aldrig använda, och vet heller inte om jag kommer använda dem.. men himla snygga är de att kolla på, och bara ha stå, snart sommar och jag längtar! Kanske blir de anväda första gången då.

Underbara dag


Godmorgon! Idag behövde jag verkligen inte gå upp klockan fyra på morgonen och stressa i mig frukost och sätta på mig kläder, utan idag fick jag soova länge och fortfarande sitta i morgonrocken! Idag ska jag fortsätta på min so-uppsats, och sedan ska jag kanske ta mig en promenad i solen! Ni vet väl att jag har en blogg i tidningen också? (klicka här) så kommer ni dirket till den :-) och vart är min bok? jag tror jag glömde den på bussen igår, hm..

Dagen i bilder




Med dessa bilder säger jag nu godnatt och tackar för en underbar dag i Romme.

RSS 2.0