INSPO TO 100


Pic by Thecoveteu.

Hur snyggt är inte detta? Skulle kunna förälska mig i inredningsprylar. Kolla bara glasburken eller vad jag nu ska kalla den. Lite inspirerad blev jag och det måste jag göra något åt! Snart åker jag och Anna iväg och handlar lite kollegieblock och sånt till skolan. Det går verkligen åt nu.


CASTLE MADE OF SAND

Musiken har spelats i öronen och dagen har rullat på som vanligt. Städa ska jag göra nu och sedan plugga. Kul va?


UPP MED HAKAN

Nu har en valp åkt vidare i livet till en annan familj och det kom en och en annan liten gråtskvätt när vi lämnade över lilla tjejen. Mattias följde med mig hem efter skolan, vet egentligen inte vad vi gjorde, lekte med iphonen? Iallafall så var det mycket mysigare än att vara själv!


SLUTET PÅ KVÄLLEN


Avslutar kvällen med Elle, té och en macka med skinka.

EFTER HELGEN


Innebandy tillsammans med frida fick inviga min helg. Plutten hade massor med matcher under helgen och lyckades faktiskt pryda ett mål!
En god fika med mamma och Emil på lördagsförmiddagen bjöds det på.

På lördagskvällen gick vi på bio och såg " apornas planet". Toppen film om jag ska rekommendera! Satt själva i biografen, vi tog åt oss!


Tapas till middag, det kunde inte bli bättre!

Utvilad och pigg efter helgen, så det ska vara. Skolan dragit igång igen, och uppgifter ska lämnas in.

ESSE


IPHONE LOVE




Har haft en del att göra de senaste dagarna, bland annat att lära mig mig min nya lilla plutt till telefon. Nu är jag hemma hos mamma och umgås. Har massor med bilder som ni får efter helgen!


HUR UNDERBAR


Tiden i skolan rullar på, än så länge är det riktigt kul och nu ska jag börja skriva ett arbete om blondinbella som entreprenör och Ingvar Kamprad som är grundaren för Ikea som ska vara klart på tisdag. Kan nog bli ganska intressant!

NO ONE ELSE


I denna härliga säng ska jag snart lägga mig ner och sova i. Skolan går utmärkt och klassen är störtskön än så länge.

SUMMER PHOTOS






Där hade ni lite bilder från stockholmsdagen tillsammans med mamma, bror och mattias, en riktigt härlig dag och vädret var verkligen på våran sida! Dock var det ju inte så kul att jag och bror blev utslagna i 5-kampen.....




Från myset med julia och emma i lägenheten under medeltidsdagarna


Mamma och emil besökte medeltidsdagarna, passade på att träffas och titta runt lite. Emil sköt pilbåge och mamma, stod på en man, haha!



Och så får de sista bilderna beskriva mitt rum fram till klädkammarn som en läsare gärna ville se. Lovar bättre bilder i framtiden!

Här kommer lite lovade bilder från sommarn och de senaste veckorna då jag bara inte haft lusten till att lägga ut massvis med bilder. Fortsätter sedan min kväll med att mysa med valparna och dricka Té, planer inför kommande helgen är på G också.

ZARA GOES WILD

Just nu vill jag ha allt. Kläder,skor,accessoarer,mobil,utomlandsresa, allt. Men allt går inte att trolla fram. Se jackan ovan, hur grymt snygg är den inte? skulle göra vad som helst för den(ironi). Något positivt är att en grymt snygg väska är påväg till mig!

HÖSTMODE


MOVIE TIME


Tänkte bara berätta att jag sätter mig och kollar på barnfilmen Rio som förövrigt ska vara vääldigt bra. Glass och annat skit ska jag äta, en bra start på helgen...... något positivt är iallafall att mitt godislöfte börjar närma sig sitt slut, ynka 4,5månad kvar nu.

TIDEN GÅR


Jag älskar dig mer än ord kan beskriva. Jag skriver imorgon, lägger in bilder från sommarn om jag orkar. Morgondagen spenderas tillsammans med alla hundar, hundvakt var det.

HUR KAN MAN VARA SOM DIG

I den här bloggen skrivs det inte om känslor och hur jag mår, heller inte om vad jag tycker om människor och hur arg jag kan bli på saker och ting, men vet ni? Idag känner jag för att göra det, för jag är så besviken på hur människor kan bete sig. Jag blir så fruktasvärt arg på hur en människa på 37 år kan behandla hans egna dotter som skit. Vet ni det? Vad och varför behöver jag inte yttra mig om, men jag har fått nog, och det menar jag nu. Det är över, och med tårarna ned för min kind kan jag endå vara stolt till att jag hittat dit idag, då jag insett vilket svin han är. Herregud, detta borde jag inte skrivit, men det är precis vad jag känner just nu, och istället för att spela glad hela tiden i bloggen, så yttrar jag mig nu. fyfan rent ut sagt!

Jag börjar gymnasiet nu och börjar totalt om från början, saker och ting förändras hela tiden, det kanske är det som gör livet så bra ibland.

En sak till, så tänkte jag på att ge upp bloggen, tänkte faktiskt sluta och blogga, men detta har blivit som en del av vardagen, så det kommer ta ett bra tag att kunna ta ett rent beslut om det. Ni kanske redan märkt det på uppdateringen, det funkar inte längre som det ska.....

NU BÖRJAR ALLT


Träffade min fina pojkvän framåt eftermiddagen och sa precis hejdå. Alltid lika härligt att se pojken, framför allt nu när skolan drar igång igen, då blir det nog skillnad från vad det vart i sommar. Nu ska jag tvätta ansiktet och borsta tänderna, vi hörs imorgon!

NEVER LET YOU GO


KÄRLEK ÖVERVINNER


Med denna söting till bild så får jag säga att vi får höras mer imorgon, ska ta det lungt nu och sova tidigt, måste börja vänja mig nu.... Höres imorgon mina fina, är så glad att bara fler och fler hittar hit! ♥

IBLAND ÖNSKAR MAN


Ibland önskar jag att det var möjligt att drömmar gick i uppfyllelse, så som idag. Lika trött idag men måste fixa mina kläder och städa eftersom jag inte blev klar igår. Om två dagar(onsdag) börjar jag min första dag på Vasagymnasiet, vilket känns ganska okej än så länge.

MYSTRÖJAN


Ger er en liten bild och återkommer med glatt humör och en pigg emma imorgon, städa och fixa undan nu är det som gäller.

MEDELTIDSDAGARNA

Tillbringar mina dagar med mina närmaste och hoppas på att vädret håller sig bra till kvällen! Umgicks med Emma och Julia igår, och nu är jag hemma för lite ompackning. Åker sedan tillbaka till Arboga för att möta mamma och bror.

DRÖMMAR


Jag var uppe länge igår och fick en himla massa inspiration av att kolla i gamla tidningar. Därefter jag somnat vaknade jag av att jag var en byggingenjör, hur bra? Iallafall så sov jag bra i natt igen, äntligen.

ANSTRÄNGANDE


Om ni inte ser det så anstränger jag mig för att se glad&utvilad ut, men lyckas dessvärre inte. Tar och vilar ett tag och försöker bli pigg tills torsdag då jag tillbringar min eftermiddag och kväll hos Julia i köping! På fredag blir det förhoppningsvis andra roligheter.

NICE STUFF


Carolines Mode.


VAD HÄNDER NÄR DU SOVER


Slappdag, bättre än så blir det inte idag. Jag får ladda om till medeltidsdagarna i arboga istället för att vakna helt nu. Vill bara lägga mig i sängen och sova hela tiden, drömmarna tar kol på mig, fy fasiken måste jag verkligen få säga nu.

LOVAR FÖRBÄTTRING


Dålig blogg med dålig uppdatering, dåligt skrivande samt för lite bilder. Skärpning emma, nu får jag ta tag i detta. Mattias påpekade att jag tar 300 bilder på en helg och lägger ut 1-2bilder på bloggen, så nu ska jag förbättra mig.

SLITEN LITEN EMMA


Medans andra är ute och gör massa bus för sig och umgås med folk så förblir jag hemma ikväll. Meningen var att jag skulle träffat mina tjejer, Emma och Julia men jag får skjuta upp det idag. Går runt med min lilla dress och ska städa lite, låter det som en kul lördag?

ELEPHANT AND SHOES


Med lite extra snygga inspirationsbilder (här ifrån) så börjar jag fundera på att göra om på rummet igen. Ta bort tavlor och sätta upp en hylla bland annat. Iallafall så hade jag en underbar dag på grönan igår, fint väder och fint sällskap, bättre blir det inte!

HIMMELSKT VÄDER

Det blev den spontantripp till köping igår för en liten mor& dotterdag på krillan. Meningen var tänkt att jag skulle träffa min vän Alexander för minigolf men vi flyttade det till helgen istället. Idag tillbringar jag min dag hos mattias och imorgon drar vi två och mamma& bror till sthlm för massor med trevligheter.

TIDNINGSSTÄLL


Ibland får man ryck till att fixa till saker. Ett tidningsställ som egentligen är en servetthållare. Både praktiskt och snyggt!

REGNBÅGE


Åker iväg och badar tillsammans med fina Emma(update, blev tyvärr inte så) och hoppas på att vädret förblir såhär underbart tills skolan kör igång igen!

VECKANS SNYGGASTE


från LookBook.

TIDNINGAR TILL ALLA


Nu är jag äntligen hemma och ska ta det lugnt i några dagar. Tar mig ut till den varma solen ett tag och väntar på att Tobbe kommer hit och stannar i några dagar. Grillning blir det till mat, muuums!

RSS 2.0