Home decorations


Snyggt och stilrent ska det vara! Helst så lite färger som möjligt.


Jag har inte så mycket färger i mitt rum, det är väl mest åt det svart vita hållet, och jag tycker att det är så himla snyggt! Prylarna här ovan skulle jag inte tacka nej till! Speciellt inte till plädarna, med lite färg på, då jag känner att det kanske skulle vara snyggt med en liten förändring. På torsdag ska jag försöka se om jag kan hitta några stora kuddar till sängen.


Elefant



Jag måste berätta att jag tycker väldigt mycket om Agnes halsband.. Något liknande såg jag på indiska, som jag spanat in ett tag nu. Idag kommer jag försöka göra lite geografi och nu ska jag städa klart...

Julstjärnan


Har fått upp min julstjärna också, som vi köpte förra året. Den lilla julgranen är också på sin plats, med lite julklappar under. Jag längtar mer än längtar tills julafton, och nyår! Förtillfället funderar jag på att spela lite sims, smärtan kommer och går, kan väl inte göra så mycket mer än att ta det lugnt. Jag blir nog tyvärr hemma från skolan imorgon också, då jag kommer börja med medicinen igen... Jag får tänka på annat, åker till min mor, bror och Lars på fredag, julbak står förmodligen på schemat!

Elle


Nu ska jag läsa lite ur Elle, sedan ska jag försöka få in lite geografi i mitt huvud. Det känns som att jag ligger efter, och det gör jag.. så hela min vecka kommer bestå utav mycket geografi och matte...

Faith Hope Love


Angelica är utomlands och har det skönt i värmen, jag är hemmalands, och har det skönt i de kalla... Har precis kommit hem från den lilla minioperation, vilket inte var det roligaste jag gjort på länge. Men det positiva är att nu blir allt bra igen, och jag slipper ha ont! Idag ska jag plugga och vila, eftersom jag är hemma från skolan!

Första advent

För ett tag sedan åt vi gemensam frukost, pratade och bara var. Tände första ljuset i adventsstaken. Nu är det inte lång tid kvar tills julafton, och jag ser verkligen fram emot det. Snö snö snö, det börjar likna en vanlig svensk jul!
Senare åker jag in till stan för att tillbringa min dag tillsammans med mattias(!!) vilket var väldigt länge sedan.

Vinrött..

Kl 18.00 åker jag till Kumla för himla roliga saker tillsammans med annat folk! Får se om jag får med mig lite bilder lir ikväll. Dålig uppdatering, och den blir inte bättre ikväll då jag kommer hem sent... Kommer förmodligen ha på mig min nya vinröda tröja ikväll, trevligt!


Jag fann den, i sista sekunden


Det blev ett par timmar i storstaden med shopping, god mat och trevligt umgänge med min mamma. Dock blev det inte så mycket julklappar som jag tänkt mig, men det får gå till en annan gång. Jag ska iallafall berätta att jg äntligen(!!) köpt mig min tröja som jag länge velat ha, men aldrig hittat den eftersom att den vart slutsåld överallt. Visar er imorgon eller så!

Huvudstaden


I början av veckan kände jag att jag ville åka iväg och shoppa lite saker, samt julkalappar.. Det skret sig första vändan, men nu har jag och mamma löst problemet, så vi åker iväg imorgon till huvudstaden och myser. Kan verkligen behövas efter att ha sprungit benen av mig idag på öppet hus....

Pälsmössa


Fortsätter vintern såhär så kommer jag ha en stor användning för min lilla pälsmössa. Den håller värmen riktigt riktigt bra. Nu ska jag plugga som jag gjort i några dagar nu, sedan ska jag bara ta det lugnt. På fredag är jag ledig, vilket jag verkligen uppskattar. Hade planerat att åka till örebro med lovisa, men det blev inte så. Men vi får se vad som händer och sker!

We have started decorating


Jag kom hem från en lång fika med Mattias för ett tag sedan, väldigt mysigt! Nu ser man verkligen att julen håller på att närma sig. Fönster och skyltfönster är pyntade, och stjärnorna är uppe i staden. I vårt hem har Anna börjat pyntat, så fint blir det! Jag längtar verkligen tills första advent.

You dont know that i already know


Ett någorlunda städat rum, med ett antal många ljus tända. jag älskar ljus. Min eftermiddag tillbringades tillsammans med min fina vän frida! Vi hade det väldigt trevligt tillsammans, och jag uppskattar det varje gång. Nu ska jag ta bort sminket, sedan försöka läsa lite. Min pojkvän har nu setat i flera timmar och läst så då kände jag att jag också kanske behövde få in lite läsning i mitt huvud. En liten bokrecension skulle nog inte skada för min svenskalärare.....

Silverpants


Kolla på Angelicas snygga byxor! de är helt suveränt snygga. wow! Precis städat klart det sista, så nu tänker jag byta dator ett tag och spela lite sims, haha ;)

Jag vaknade upp med ett leénde på läpparna

Uppdateringen har vart kass i några dagar. Vilket beror på att jag har gjort massor med annat, och har inte velat sätta mig vid datorn och bloggat. Sov iallafall kvar hemma hos M igår, vilket var trevligt! Nu ska jag städa lite, och umgås med min fina familj!

Man utvecklas ifrån varandra med tiden, tror du och jag börjat gå egna vägar nu..

. den finaste undebaraste, den som förstod den som lärde, den som alltid skrattade, du har funnit en annan väg i livet, där allt passar utmärkt som pusselbitar. jag är väldigt glad för din skull, det är jag. Min finaste vän

Dagar fram och tillbaka


VARJE BILD JAG TAR HAR EN BETYDELSE I MITT LIV, HUR DEN ÄN SER UT/Nu har jag städat, försökt plugga och gjort massa nödvändiga saker. Nu ska jag hoppa in i duschen, sätta på en ansiktsmask och måla naglarna, sedan ska jag se om jag orkar titta på en film innan jag går och lägger mig, eller om det blir en tidig kväll. Imorgon är det en lång dag, som jag ska tillbringa i min soffa framför massa skolböcker. Och på fredag stannar jag kvar hos mattias över natten och umgås med honom!

Depend


Igår fick jag med mig ett lite mörkare nagellack hem. Har alltid kört på den vanliga röda, men den här är lite mer likt blod. 25 kronor, nr 019.

It is impossible



Bilder tagna i morse
/Kom hem för ett tag sedan då jag vart på ett litet besök hos läkarn. Skolan blev inställd idag, så jag måste plugga som tusan nu. Idag fyller lille Bengt år, hoppas att han får en fin dag med oss i familjen! :-)

Upptagen




BILDER IFRÅN FASHIONTOAST/IGÅR HADE JAG EN FULLPROPPAD DAG, SÅ JAG HANN ALDRIG SÄTTA MIG VID BLOGGEN. TYVÄRR. MIN MOR FYLLDE ÅR, SÅ JAG SÄGER EN GÅNG TILL, GRATTIS I EFTERSKOTT FINA MAMMA! TRÄFFADE BLAND ANNAT MATTIAS FÖR EN FIKA INNAN JAG SKULLE IVÄG PÅ ETT MÖTE FRÅN HALV SJU TILL HALV 11 PÅ KVÄLLEN.

I found it, my favorite


YES! Jag hittade den, som jag länge letat efter. Gömd bland alla smycken... Den sitter förmodligen på mitt finger imorgon!

I väntan


Carolines Mode,Jacket, wow! Jag tar tag i det jag missat under de dagar jag inte haft orken till att plugga, och sedan gör jag proven och hoppas på ett godkänt. Just nu väntar jag på bussen som kommer kvart över 4, vilket innebär att jag har drygt en timme kvar till bussen. en liten fika innan kanske?

Weekday



Skulle inte mer än gärna vilja att denna snygga blus hamnade i min lilla garderob. Wow säger jag bara!

"Urläckert"


Som rubriken lyder så tyckte jag att denna underbara skjorta från monki var urläcker! Den kommer sitta flitit på min kropp. Ska ta och tacka mamma för den! Nu börjar bloggdesignen se någoluda bra ut, bara lite små detaljer kvar, ser det bra ut?

Bloggdesignen på G!

RENOVERAR BLOGGEN. Har länge sagt nu att jag ska göra om bloggen, så nu har jag börjat lite smått. får be om ursäkt om den ser lite konstigt ut de här dagarna framöver, men jag ska iallafall försöka göra klart allt i veckan.

City girl

Nyss hemkommen från våsterås city för lite småshopping. kom hem med en skjorta från Monki, visar senare!

Black, grey

Jag såg att Elin tyckte lika mycket om skärpet som jag gjorde. Synd bara att den är från second hand. Ida

(!)

Angelica Blick/

Tired of this

Alltid på vintern ska man känna sig sjuk. men det struntar jag i nu, jag ska till skolan, jag ska göra allt jag vill göra. ligger inte hemma och har feber. ut i luften och ta det lugnt istället! uppdateringen kommer inte vara den roligaste den här helgen, men jag återkommer mer på söndag. ska till min fina mamma i köping imorgon, och stannar över helgen, därför. puss!

Födelsedags barnet


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MIN ÄLSKADE BRODER! HOPPAS ATT DU FÅR EN HELT UNDERBAR DAG, MEN FINA PRESENTER! VI SES SNART, SKA KOMMA OCH FIRA DIG NÄR TIDEN RÄCKER TILL OCH NÄR DU HAR TID! 10 HELA ÅR IDAG, TÄNK, DU BÖRJAR BLI STOR! HJÄRTA PÅ DIG

Beautiful snow

Vaknade till detta fina väder. Blev dock ingen skola eftersom ingenting var plogat, och det gick inte att komma fram med bilen. Det innebär inte att jag får en slapp dag, utan jag ska plugga hela dagen fram tills vi ska sluta egentligen. Tidsinställt inlägg, om internet inte skulle fungera senare! puss

Barndomsminnen




Att gå tillbaka till tiden man var barn, gör man inte varje dag. idag var jag ett barn, som alltid förr! jag älskar verkligen snön!

Det där...


Det där såg väldigt skönt ut, mysig ut och snyggt ut! Monki, alltid lika bra

Snöstorm



Jag tror nog aldrig att det snöat så mycket på en gång som idag, himla mysigt, men jobbigt... Det kommer bli tända ljus ikväll och kanske varm choklad! Ska plugga tills jag blir klar, så det lär inte bli så himla mycket bloggning ikväll. tyvärr. Jag måste iallafall säga att jag tycker det är himla kul att så många människor hittat till min blogg :)

Bilder från arkiv


Satt och kollade igenom mina bilder från arkivet nytt, och såg att det var en himla massa bilder. tänk så mycket jag tar kort på allt och alla dag in och dag ut, otroligt! Nu ska jag plocka undan i mitt rum, sätta mig bekvämt, och sedan plugga. ALLT ska bli klart idag. med lite musik går det säkert, hoppas jag. imorgon går jag till skolan hur illa jag än mår :)

Jacket


Home today
. som sagt, det kommer bli stenhård pluggning nu. måste bli klar med allt skorarbete. tänker stänga av internet på datorn så jag inte stannar upp vid någonting annat imellanåt. jag ska även tacka min mor för hon köpt en skit snygg jacka åt mig! kommer hämta den i veckan, eller när jag åker till köping på fredag och stannar över helgen.

Conor Crossbody


The downside is the feelings


Är inte alls på hugget idag. Vill bara lägga mig i sängen och sova, eller bara gosa under mig i sängen. Istället måste jag tvinga mig själv att plugga, eftersom allt ska vara inlämnat imorgon eftermiddag. Hatar ett stressa efter den magen jag fick, men efter allt jag missat nu under lovet så är jag tvungen. Senare när jag känner mig relativt klar, så ska jag göra en liten önskelista, eller vad man nu kan kalla det. Sedan har jag funderat på att göra om mitt hår, trivs inte i kort hår, och saknar mitt gammla..

En blick, säger mer än tusen ord



Milica

6November, kväll



Har spelat Wii med Vincent, otroligt kul! nackdelen är väl att förlora, haha.

Yes yes yes


jag tycker väldigt mycket om hennes kappa/jacka?. förresten, så har jag haft tankar om att börja göra lite eget, som jag en gång gjort.. en klänning. hmm. mycket tankar som snurrar i mitt huvud just nu.

I'm not ready to make nice


Nu har jag packat väskan igen, för att åka till västerås med Anna och vara barnvakt. det ska bli skönt att bara åka iväg jag och anna, men sen får vi väl se hur mycket själv man får vara när lilla Stella-lee är i farten ;) datorn följer med..

Kanske gav jag för mycket






Bik Bok X-mas Collection 2010

Att blogga får mig att le


Det har vart en pöjk som pratat lite om att varje gång jag sätter mig vid en dator så ska jag kolla bloggar.. och det är väl den sitsen jag har satt mig in i, jag älskar bloggar, jag älskar att blogga, och då blir det väl så. ett beroende? - nja jag vet inte om jag vill kalla det för ett beroende.. men skulle jag göra det så tycker jag själv i så fall att ett "bloggberoende" är lite bättre än de flesta andra beroende framkallade sakerna som finns i världen! Från och med imorgon ska jag göra min blogg till en grupp. Jag vet inte hur, vet inte riktigt hur det kommer se ut i framtiden, men det ska helt klart bli bättre! Design och allt ska ändras på, men det kommer någon gång... ;-)

Fruktsallad


Kom hem för ett tag sedan, då jag sov kvar hos mattias igår. fruktsallad fick stå och bli mitt godis igår, det uppskattades! Idag har vi inte gjort mycket alls, bara tagit det lugnt. Nu ska jag ta och ta tag i pluggandet i en timme, sedan blir det idol med familjen. Sista dagen med en massa godis och skit, så imorgon försöker jag trappa ner med allt sånt, hehe.

Indescribable love


Bild från tiden med långt hår/Jag känner en obehaglig känsla, men på samma gång känner jag en trygg och en behaglig känsla. Ibland önskar man att man kunde ge en människa mer än någon annan någonsin skulle kunna göra. Man önskar att man kunde ge allt, fast man ingenting hade att ge. Allt som mina vänner, bekanta, familj och andra människor gett mig, och visat mig saker och ting, får mig att känna vad jag gjort tillbaka. Jag vet att jag är en fin vän till mina vänner, en fin flickvän, en fin familjemedlem, men jag saknar någonting att ge tillbaka till dem, som jag någonstans vet vart och vad jag ska ge. Jag har kanske förlorat många kärleksceller i mitt liv, men samtidigt har jag kunnat bygga upp dem igen, och tagit vara på dem. Även om jag haft det tufft, med allt i livet som de flesta andra kanske också haft med, så vet jag att människor älskar mig väldigt mycket. Det jag försöker komma fram till är att jag vill ge de närmaste personerna i mitt liv en extra tanke till att jag verkligen älskar dem. Jag kanske inte alltid visar det, kanske heller inte alltid kan uttrycka mig så mycket som de människorna velat. Jag vill att de människorna ska ta vara på alla ord jag säger till dem, för även om jag aldrig skulle kunna beskriva kärleken till dem, så kommer de någon gång förstå vad jag menade. Ingen kan vara perfekt, ingen kan heller bara göra bra saker, tänker jag. Jag vill även skriva nu när jag ändå håller på. Anna och Bengt, som vart mina allra närmaste i 2 år nu. Kärleken till er är så obeskrivligt stor, och jag hoppas att ni kommer kunna förstå hur mycket jag älskar er. Utan er hade jag nog aldrig kunna skriva sånt här, aldrig hade jag kunnat älska människor som jag kan idag. Ni är så otroligt vackra människor, som vill hjälpa alla, som tar tag i ens hand när man håller på att falla, jag älskar er, ännu en gång!

Like the first time


Godeftermiddag? sitter här vid datorn en snabbis för en liten uppdatering. Lovisa målar naglarna, och jag har precis målat mina också. jo, lovisa och frida kom till mig igår, spelade och hade det mys! L stannade kvar över natten, och hade det väldigt trevligt. snart ska vi sätta oss och spela kort.. haha:-)

Cheesecake


Nu går jag ner till köket och bakar min allra första cheesecake. Återkommer med resultatet...

RSS 2.0