innan sovdags

Ett eller två avnitt av VP, sedan lägger jag mig i sängen och sover djupt. Imorgon är det dags för praktik!

långa promenader


det går att ändra

Arkivet/
Lång skoldag. Suck. Mitt i allt så bestämde jag mig för att börja träna lite lätt. Felicia sa åt mig att börja gå några gånger i veckan i starten, sedan får vi se vad som händer. Nu blir det lite shopping på ica sedan några avsnitt av VD.

heminredning

Carolines Mode/ ?
allt som har med inredning att göra, får mig att falla förtillfället. allt som ser enkelt ut, är snyggt. randigt, prickigt och svart/vitt, gråa nyanser, mhhhmmm. längtar tills det blir min tur att inreda mitt egna boende!

Natt

Ibland finns det tankar som inte lämnar ens liv. Ibland önskar jag det, för när livet börjar ljusna, drar tankarna ner en till botten. Men vet ni vad? Är man stark nog, så klarar man det. Fokusera, är ordet ;) Godnatt!


Fläta

Home sweet home. Städar undan lite innan jag tänker dricka mitt kvällsté, sedan blir det några avsnitt av Vampire Diaries som jag fått spatt på. Imorgon är det skoldags, faktiskt ganska kul... om jag ska vara ärlig.

Cool


vinrött och brunt

Tillbringat några dagar hemma hos mamma för lite mys och prat! Igår inhandlade jag lite inför höstens dagar. Ett par snygga boots som jag kommer tillbringa många dagar i förhoppningsvis! Har många skor jag måste inviga nu ju.

Höstkänslor i år igen

Dagar som denna önskar jag bara att det kunde bli lite höst. Stickade tröjor, mörka färger, tända ljus och en himla massa mys i höstkylan. Längtar även till att få sitta framför brasan i vinter hemma hos mamma och värma mig. Skapelsen på bilden skriker efter mig. Hostar någon fram sexhundrakronor till mig så lovar jag att vara en ängel ett litet tag och säga tack tack tack! Just kidding! Godnatt. Xx

Stick i fingret

Besökte vårdcentralen i förmiddags för att ta lite prover och så vidare. Första skoldagen gick helt okej, men jag hoppas bara på att piggna till lite till så jag kan prestera till 100. Ikväll blir det kolla på serie och ta det lugnt.

Just a dream

Då är vi på banorna igen, och denna gång blir det nog bättre än någonsin. Bilden får beskriva det mesta. Myshäng hemma med tidningar. Färgar bort salthåret. Måla naglarna i en skrikande färg. Min nya plånka. Halstabletter i hopp om att bota min sjuka. Och självklart, skolstart imorgon. 2an börjar jag denna gång, det går nog bra.
 

Stockholm

...igen. Uppdaterar när jag lever och när livet är som vanligt. Nu är vi på Arlanda och väntar på bussen som tar oss till Bålsta, sedan vidare hem. Har vart sjuk i fyra dagar nu och det verkar inte vilja ge sig tyvärr, lagom till skolan börjar...

Det har iallafall vart en fantastisk resa!


Äntligen här

 
Njuter av de 35-grader varma Grekland! Legat på stranden hela dagen och badat i havet för första gången(tror jag). Tydligen fick vi havsutsikt och balkong på rummet vi bor i. Ser nästan ut som en svit ska jag säga, haha. Vitt och snyggt, skön stor säng och en relativt stor platt-tv. Här lever jag livet! 
 
Sitter just nu nere i lobyn då jag tänkte informera er lite, och SPECIELLT min söta mamma som jobbat hela dagen idag och är hemma i Sverige... ;)
Ska snart gå upp till rummet och duscha, smörja in kroppen i after-sun då jag lyckats bränna mig även om jag kletat in mig i massor av solskyddsfaktor. Sedan beger vi oss ner mot byn för att kika runt lite. 
 
Puss o kram. 
 
(skulle publicerats igår)
 

Imorgon smäller det


Nervös emma

Kan inte förstå det. På söndag sitter vi på arlanda och gråter floder(haha, iallafall jag, då jag kommer känna mig som världens lyckligaste tjej). 18.25 slår min största dröm igenom. Dessa tre nätter kommer det vara svårt att somna.....

Nervös emma

Kan inte förstå det. På söndag sitter vi på arlanda och gråter floder(haha, iallafall jag, då jag kommer känna mig som världens lyckligaste tjej). 18.25 slår min största dröm igenom. Dessa tre nätter kommer det vara svårt att somna.....

Ärenden

En nyduchad och sminkad emma. Eller, mascara, räknas det som att sminka sig? Följer med anna till vetrenären för att chipa alla hundar, sedan blir det en sväng på stan för att aktivera mitt nya bankkort och säga hej till M.

only 4 days left

Här tillbringar jag denna gråa kväll. Svartvinbärssaft och karameller från Grythyttan.

finaste tjejerna

I lördags hängde jag med några snygga tjejer. Vi skrattade, pratade och åt god mat och kladdkaka. Nu har jag och M precis kommit hem från några bra dagar i stugan. Nu är jag hemma igen och ska vara det fram tills vi åker till grekland. Bara fyra dagar kvar och jag börjar bli riktigt pirrig i magen.....


P

Jag slutade tänka för kanske, en, två, tre eller 4 månader sedan. Men när jag ser någon som liknar dig, önskar jag att det bara var ett gångavstånd för att springa och krama dig. Nu är det flera tusen mil, och jag slutar aldrig drömma om dagen vi möts igen. Kanske är jag en mes, som aldrig gör någonting åt detta, men efter alla gånger, gav jag upp. Denna gång är det din tur, p.


myslinnen

Angelica Blick/
Såhär fin och lättklädd tänker jag klä mig om några dagar. Enkelt men endå snyggt liksom! Har ju faktiskt köpt mig en hel del linnen till resan, om jag nu använder dem så mycket mer än att ligga på stranden ;)

söndag-fredag

 
De senaste dagarna har jag slappat med några bästa människor. Har ätit god mat, fikat, ätit glass, godis och vart allmänt tjock. Setat vid gropen med mina finaste tjejer och även haft några dagar tillsammans med mamma. Idag vaknade jag brevid den allra bästa, och en sallad vid nya fiket hann jag äta. Nu ska vi handla inför några dagar i stugan, sedan är det ju faktiskt inte lång tid kvar tills vi befinner oss på Rhodos!

S


Senaste dagar


RSS 2.0