Vinge


Kolla vilken snygging som flyttat hem till mig! Köpte mig även en ny korsring, eftersom att min andra är försvunnen... Ni hittar dem här, ifall ni skulle bli sugna på att införskaffa er lite snygga smycken!

Spets



Idag fick jag en ny blus av min mor. Den är helt gudomlig i mina ögon! Dock vill den inte se lika snygg ut på bild tyvärr..

Början till slut





Här kommer lite bilder från helgen.. Min bror älskar att vara med på bild, så mer kommer nog.. ;) Nu ska vi kolla på film och äta lite gott, sedan ska jag fortsätta läsa Elsas mode och längta efter att läsa Elsas värld som jag fick av lars här om dagen. Det kommer nog bli väldigt mycket läsande nu när jag har lov, älskar att läsa!

Design design design

Har pillat lite i designen i ett par dagar nu, men jag hoppas på att få lite extra hjälp av mammas pöjk som jag vill kalla expert inom webdesign. Och oj vad jag kommer vilja ha webdesign när jag kommer till Ullvi, tycker det är så fruktansvärt kul om jag ska vara ärlig! Jag och en dator skulle inte sitta fel som jobb, kanske? hm.

Ice


Efter en fin träff med mattias på fiket så sätter jag mig och läser lite, ska även måla på ett lager nagellack på naglarna, och sedan packa till en fin helg med mina saknade i köping!

Rodebjer


Det gav resultat av att sitta hela dagen igår med fysikboken. Provet gick förmodligen jätte bra! Till det berättar jag att jag har fått en ny favoritkofta, den kommer här ifrån, och kommer fördmoligen aldrig bli min.

Minisemlor


På torsdag hade jag och mattias tänk träffas på en fika, kanske ska testa en emla, något jag blev sugen på när jag såg denna minigoding från Emsedge!

Elsa Elsa Elsa


Ibland behöver man sin egna tid

Efter en helt fantastisk dag med några helt underbara tjejer sätter jag igång med att intensiv plugga i ett par dagar. Tro det eller ej, men jag vill inte ha något släpandes över lovet nästa vecka. Har en helg att se fram imot tillsammans med min underbara familj i köping också!

Torr, känslig hud?



Denna helt underbara ansiktskräm har gjort min hud till guld. Bra underlag till makeup, något som gör att huden dämpas lite från det röda, och inte torkar ut. Den är värd varenda krona, och när jag åker till köping på fredag ska jag testa de andra produkterna i samma serie.

Nu har jag valt!


Efter ett par dagar nu, och dag för bara några minuter sedan, bekräftade jag mitt val till gymnaiset! Jag hoppas att det kommer kännas lika bra om ett tag som nu. Idag ska jag städa, ut och springa och bara ta det lugnt med the family. Ska även visa er en riktigt bra kräm till ansiktet sen, så håll utkik!

Det är inte lätt

Nu tänker jag lägga ifrån mig bloggen ett tag. Känner mig väldigt konstig inför gymnasievalet, vet inte vad jag vill längre, och allt ska vara klart senast den 1 mars.. :-(

I know


hmm, favoriten är försvunnen....

Detaljer


Det har vart en rent åt skogen dag för mig idag. Ibland vill jag vara en trollkarl, sätta saker på plats. Nacken samarbetar inte, då samarbetar ingenting med mig. Sitta vid datorn gör inte saker bättre heller, så vi får höras imorgon eller så...

Hemma


Ska läsa igenom tidningen igen, som jag köpte igår.. sedan ska jag fortsätta ta det lugnt som resten av dagen. Har skadat nacken på något konstigt sätt, det gör bara ondare och ondare för varje timme som går känns det som tyvärr.

Shopping?


Ett tag nu har jag känt att jag velat åka iväg och gå i massa affärer, införskaffa lite nytt och slänga allt annat jag inte använder. Ska även fundera på att börja spara lite pengar, min dator är inte min dator länge till tyvärr..

Den blåa jackan som är med på bilden skulle jag vilja införskaffa mig nu till våren. Allt kommer från Monki, och jag är väldigt sugen på att testa på en långklänning i sommar.. längtar längtar längtar!

Livet efter detta

På bion köpte jag mig en popcorn och en liten dricka.. kände mig som ett barn med den lilla kartongen, och inte minst tyckte mattias att den var rolig, haha.

Mattias skulle rita lite på datorn i väntan på det 2-timmars försenade tåget..


Jag hade en jätte fin dag tillsammans med mattias igår, god mat och en bra film! Dock var tåget väldigt mycket försenat, viljet gjorde att tålamodet för SJ försvann. Ersättningsbuss bldev det istället för tåg...

Alla♥dag

Åker till Örebro som sagt om ett tag, mat och bio står på schemat med mattias! Hoppas att ni får en underbar dag alla där ute, jag är så glad att så många börjat följa min blogg! Skickar en extra hälsning till familj och vänner!

Kärlek


Mattias kom hem till mig runt 2, hade tänkt plugga och ta det lugnt, vilket vi faktiskt gjorde! Just nu sitter jag här och framför facebook och kollar runt, och ska snart börja städa undan lite på rummet, så det är fint på alla hjärtans dag :-) Imorgon tillbringar jag min alla hjärtans dag tillsammans med mattias i Örebro, tror det kommer bli riktigt trevligt, som vanligt!

Vädret gör mig glad

Igår träffade jag min underbara vän Frida och var med henne och kollade på min pojkväns match:-) Idag är det fint väder, och jag tänker sätta på mig joggingskorna och gå ut och springa innan vädret försvinner. Umgås med familjen och min älskade hund ska jag också göra! Jag skulle kunna göra allt för mina närmaste.

Prickigt


Vet inte varför jag börjat fundera så fruktansvärt mycket på livet och allt med livet ha att göra. Skriver, skriver, skriver och skriver för att kunna fånga upp tankar, men det går inte. Förstår inte mig själv ibland.

System


Tänk att ha en systemkamera. Jag som älskar att fota. Någon med pengar över? Skriv en kommentar;-)

Inspiration



För några månader sedan såg jag att Victoria hade fixat till några snygga lådor som ett nattduksbord, jag blev inspererad och gjorde detsamma. Himla snyggt blev det, i mina ögon. Proviva och lite nötter och vindruvor innan sängen, tillsammans med matteboken. Godnatt!

Du kramade om mig när tårarna kom


Precis hemkommen ifrån staden Arboga. Vi åkte in till stan runt 2, då pojken min skulle klippa sig. En mysig dag med mattias samt konfirmation på kvällen. Imorgon kommer jag sitta i några timmar och skriva en uppsats i det nationella i svenska, och jag kommer vara spänd tills pappret kommer framför mig. Sedan är det några veckors provledigt, och efter lovet drar alla prov i mig, all press kommer, all stress, hua...

Red light


Nystädat och ny möblerat i mitt rum sisåhär innan mattias kommer hit. Vi höres imorgon!

Jag såg hur du kollade ned..


Min andra gosiga favorit på bild. Nationella gick förvånadsvärt bra idag. Jag gick ut ur klassrummet stolt och glad, något som var väldigt längesedan jag gjorde. Tills ikväll ska jag försöka plugga lite, och städa.. Sedan kommer mattias hem till mig och stannar över natten. Det behövs verkligen, jag behöver verkligen träffa honom nu när det gått alldeles för många dagar emellan vi träffats tidigare.

Nationella


Idag är det mitt första nationella prov som ska göras. Jag är nervös. Sedan blir det en hemma dag med en himla massa plugg, eftersom att historian ska vara klart innan lovet. Och sen då? jag har börjat tveka på valet som ska göras absolut senast sista februari, åh.

When i see you, i feel it is true


Jag ska bara säga att jag har fått ett sånt himla fint liv tillsammans med dig Mattias. Jag är så glad att det har gått bra efter det som hände förut. Det visade sig att 3 veckor utan dig kändes meningslöst och tomt, och nu när jag har dig känns det som att allt har en mening, att du är en stor mening, och att det är du som fyller det mesta i mina dagar. Skulle jag kunna säga så, så har vi vart tillsammans i 19 månader nu, och det känns helt fantastiskt! Jag ser fram emot många fler år tillsammans med dig, verkligen!

Fläta


Jag åker in till stan om ett tag och handlar lite, sedan tillbringar jag resten av dagen hos mattias.

Style by Marina

Style with Isabelle/

Jo jag tror mig tycka om den grå/rosa tröjan. Den påminner väldigt mycket om en tröja Kenza hade på sig vid inspelningarna av showen, och jag älskade den. Give me..

Volanger


Dagens. Nya volangblusen är på, och de svarta byxxorna. Idag träffar jag mattias och sover kvar där, och imorgon åker jag till sthlm för att träffa min fina syster!

Kors


Eftersom att vi inte har något internet hemma, så skriver jag det så ni vet att jag lever. hör av mig imorgon när jag är hemma hos mattias!

Beauti


Vad händer idag? Skola till 15.55, sedan möter jag upp en fin vän vid namn Emma, och går till fiket och umgås! Konfirmation efter fikat, vid 18.30. Det blir en toppen dag! Bild från Arkivet

Update, det var tydligen ingen kofa idag, så det blir väl en kväll med matteboken och historia boken!

Questions and answers



Mönstrade leggins är väldigt svårt, tycker jag med. Har aldrig riktigt andvänt dem mer än hemma. Modeproffs kan man nog inte kalla mig, men jag kör på med mitt egna race! Jag satt och funderade vad du skulle kunna matcha till leo´sarna, och kanske skulle du kunna använda dem mer som byxor, och ha en transparent skjorta instoppad lite? Idag kör jag på ett par svarta byxor med en transparent instoppad där fram!

Elin, Tröjan kommer ifrån Sisters point som jag skrev. Köpte den inne på Marieberg i örebro, kan kolla kvittot när jag kommer hem ikväll du kan få reda på vad butiken heter!

Lärlingsutbildning, read!

Jag passar på att svara på Mimmis kommentar om vad jag ska välja för linje och så nu till hösten.

Det har vart väldigt fram och tillbaka med vad jag ska gå. Det har vart allt ifrån hotell&resturang till frisör, stylist och allt en tjej skulle vilja göra i livet. Design och mode var jag inne på, en skola i sthlm.
Det var svårt när jag ville börja tänkte längre än vad alla tjejer kanske skulle vilja jobba med i framtiden, och att det förmodligen inte skulle passa mig i slutändan. Jag funderade och funderade, flera månader kunde det hålla på att sparka fram och tillbaka, som tåget på rälsen. När det började gå riktigt bra för mig i skolan, och betygen började rulla upp en hel del, så tänkte jag mig för, men jag vet inte hur?

Det började liksom att spela spel i mitt huvud, om vad som passar mig. Började drömma drömmar om saker och ting, och jag verkligen tycker om att göra. Och då slog det mig, efter många vändningar.
Jag skulle gå en lärlingsutbildning, vilket gör att jag skulle vara ute på praktik 50% av min gång i skolan. Alltså 1,5år skulle gå till praktik, vilket jag verkligen skulle uppskatta, då jag älskar att jobba! Kände även att jag inte ville göra som de andra gjorde, vill inte välja som de andra. Vill gå min egna väg, och göra det jag tycker om att göra.

Började spana in mer och mer på lärlingsutbildningar, och tittade runt lite. För ett par veckor sedan, närmare en månad eller två, så var det en man på vår skola och pratade om en skola. Tänkte att jag skulle sätta mig ner och prata med honom, vilket resulterade att jag fick upp mina ögon, och såg någonting som verkligen kändes som min grej. Yrkesgymnasiet heter skolan, och är den skolan jag kommer söka till, i 1:a och 2:a hand. Första hand är den linje jag känt nu i ett par månader skulle passa mig, efter allt krångel fram och tillbaka. Jag tycker om att jobba med människor, tycker om att prata och förhandla, och tycker om att hålla på med fler saker samtidigt. Ja, vad var det för linje nu då? Jo jag väljer i första hand Handels- och administrationsprogrammet, då jag kommer jobba som en butikssäljare under min praktik. Vi får se längre fram i vilken butik, vart när och hur osv, jag kommer hålla er uppdaterade! Sedan som 2:a hansval, kommer jag förmodligen välja Hotell- och turismprogrammet, och praktisera som Hotellreceptionist eller reseguid.

Jag ser detta som att börja om från början, och ta små sakta steg fram i vuxen livet, då jag får ta allt ansvar själv.
Det är jag själv som ansvarar för mina arbeten i skolan, mina tider osv. ( Ska berätta senare hur lärling går till).

Detta är en möjlighet för mig, att visa mitt rätta jag tror jag. Jag älskar att jobba, älskar att ta hand om människor och hjälpa till i olika sammanhang. Tror nog detta blir bra till slut, om inte annat så är det inte hela livet. Hela livet hänger inte på detta val. Hela livet ska inte kretsa runt gymnasievalet för oss 9:or.

Långt, men kanske ganska intressant?

Gymnasievalet..


Idag har jag vart och lyssnat på allt angående yrkesgymnasiet i västerås, en ny skola från och med hösten 2011. Jag tänkte ta och berätta lite om mitt val till gymnasie i ett enskilt inlägg, blir lättare så! Jag gick iallafall hem till min mamma bror och Lars efter skolan och åt mat, umgicks, sedan gick vi tillsammans till folkets hus!

Första februari


Har världens finaste bror! Jag har fysikprov imorgon, och jag kan ingenting. Efter skolan tar jag bussen till köping för att möta upp familjen b och w.. vid 6 går vi till folketshus och tittar på min troligtvis nya skola! Idag öppnade sidan vi söker på, som går i 9an, har bara 1 månad på mig att fundera, om inte mindre....

RSS 2.0