dagens..

Dagens humör: förväntansfull

Dagens mående: ont i magen, trött.. annars bra!

Dagens borde: kolla upp vad man kan hitta på på torsdag med bror& M.

Dagens frisyr: inbakad fläta.

Dagens smink: Inget smink

Dagens klädsel: Just nu, tights& en skön tröja

Dagens planer: SOVA;-)

Dagens materiella vill ha: Hmm.. vet inte riktigt..

Dagens fundering: när kommer magen bli bra igen?

Dagens beroende: datan, haha

Dagens tråkigaste: allt tråkigt, nästan!

Dagens längtan: mattias!

Dagens superlängtan: ska få träffa bror på torsdag!

Dagens tidning: SOLO

Dagens låt: lät du henne komma närmre- melissa horn.


28februari



jag vet inte om jag skulle betala 1 550 SEK för den, men den var faktist riktigt läcker

28februari



denna söta topp köpte jag igår. kände att jag behövde någon topp som jag bara kunde gå i, så jag varken känner mig snygg i, eller ful i. riktigt skön var den. från veromoda.

28februari



musik till städningen. alla kläder åkte ur garderoben, nu är pågår det en riktigt stor rensning.

27februari







seriösa/seriös?

27februari

godmorgon! idag vaknade jag rätt så tidigt för att vara jag på en helg.. men meningen var ju att jag skulle stå och sälja fikabröd utanför konsum idag, men så blev det inte. ska jag gå in på detaljer? nej. haha. stressar jag mer så börjar väl hela jag blöda... nejdå, men det känns som det. folk säger till mig hela tiden, "ta det lungt emma, ta det lungt". men den senaste tiden har det vart riktigt mycket runt om kring mig. skolan, ufm& lite annat smått och gott. möten hit och dit, prov, prov, prov.. nu är det iallafall sportlov, något som känns riktigt bra. jag ska försöka ta det lungt och vila så gott det går, och så ska jag träffa min broder från köping! vi vet inte riktigt vad vi ska hitta på än, men jag ska ringa den lilla killen på måndag tror jag, om han är hemma.. och se om min och mattias idé är bra, haha. jag ska nog inte sitta här och prata om ingenting, för jag måste nog plocka undan lite i mitt rum innan vi åker iväg och köper ett par nya tights till mig. (när jag låg på sjukhuset gick dom sönder, haha!). vi får väl höras lite senare, ha en jätte bra dag allihopa!

26februari


jag har nog jordens finaste pojkvän.
han är så bra på alla sätt och vis.
jag älskar honom,
och det kan jag säga utan att tveka någonting alls.
jag kommer nog aldrig sluta gilla denna människa, för det är bara så svårt att bli arg eller någonting på honom, jag känner direkt att jag måste springa tillbaka och ge honom en kram, det är omöjligt att blir sur på honom. han fixar allt, han gör så jag mår bra. han fick mig att stå på mina egna ben, den här killen. han fick mig att le, och han fick mig att känna mig säker i livet.

att det är så otroligt vad en människa kan göra skillnad i ens liv.. det är väl det som är bra? eller vad säger ni? det är väl bra att man möter en människa som har bara funnits där för en, och som sedan fått höra att han gjort ett plus eller flera i ens liv, eller att han har gjort en människa lycklig..

det fick iallafall jag höra av en vän som heter julia. hon sa till mig att jag hade gjort henne lycklig.. och såklart kände jag mig glad för hon sa det.

människor är bra! människor är bra, även om man gjort någonting som skadat en annan människa. det kan vara vara ett ord, en mening, vad som helst. men ALLA människor är bra. glöm aldrig det. för vad du än har gjort eller gör så är du fortfarande lika bra som en annan i världen!


26februari



så här kul var det att se min frånvaro den här veckan, haha!

26februari



har precis kommit hem från en sväng på stan. var tvungen att följa med till apoteket för att hämta medicinen, eftersom att det kunde ju inte anna göra. varföR? jag vet inte, haha. så jag åkte ner dit, och åkte förbi skolan och hämtade skolböcker och massa saker jag ligger efter i nu när jag vart borta så länge. sen har jag ätit mat från ågården. jätte gott om jag ska säga så. eftersom jag inte får äta stekt mat, eller något starkt så, så åt jag lax, och jag älskar ju lax, så vi får väl se hur mycket lax det kommer bli i min mage i dom här 2 veckorna, hehe. nu ska jag fixa lite med min so uppgift, och plugga lite.. musik på HÖG nivå....

26februari


oj, så det kan gå.....
det går upp och ner, med idag har jag väl inte haft så många
eftersom att kl bara är 9:k haha

25februari

det coolaste av allt....



25februari

hejsan alla glada! idag är en ny dag, med nya tag, hehe. jag har som sagt inte skrivit någonting i min älskade blogg eftersom att jag har legat på sjukhuset sen igår runt 13.00. kräktes för fullt igår, skolan och hemma.. så när anna fick se det, och fick se hur svart det var, så ringde hon in till akuten, och dom sa att vi skulle in till stora akuten i v-ås. orkar tyvärr inte skriva mer om det, för magen gör fortfarande ont. medicin ska jag äta i 2-4 veckor, beroende på hur det blir. blir det värre, så blir det Gastroskopi.

har förmogligen att magsår i magen, men somsagt, vi kan inte vara säkra på det förän vi gjort den där konstiga undersökningen med en kamera i magen. blir magen bättre så kommer vi inte behöva göra de, men blir det värre så blir vi tvugna.. :(


23februari

god eftermiddag, eller hur är det man säger? sitter i bilen nu med den lilla datan och tänkte slänga in ett litet inlgg sp ni vet att jag lever. har vart i v-ås hela morgonen, och klippt hundarna och så, så nu ska vi hämta barnen i kolsva, och sedan till v-ås igen. jag kommer skriva sen när jag kommer hem igen, så ni vet. det blev inget PRmöte idag, min ledare ställde in mötet eftersom jag inte kunde komma. men imorgon är det stor möte, och då får jag tagga. har en hel del att prata om, så det blir nog jätte bra ska vi se. ni får ha det så jätte bra! puss. /e

22februari



mitt gulliga halsband som jag gjorde för någon vecka sedan, då jag var väldigt uttråkad.. haha

22februari

som jag sa innan så har har hittat världens bästa sida för att hitta nya modesidor. något jag verkligen tycker om! här är lite smått och gott, med olika adresses till snygga kläder.






20februari

att man kan gilla detta väder som anna gör, det är väl helt otroligt. jag bara tänker hela tiden" imorgon kommer jag inte komma ut ur huset." eller, som anna sa.. tänk om elen försvinner, då får vi sova tett ihop allihop och sen får vi ha tända ljus. ljus, det gör inte någonting.. men att sova tillsammans 6st i samma säng är väl lite konstigt? eller.. inte. jag vet inte, sånt man gjorde förut kanske, när det inte fanns någon el. skulle vara lite mysigt också, hehe. men jag är ju som jag är.
melodifestivalen, vad kan man säga? det är inte melodifestivalen längre. det finns ingenting som är bra. okej, en låt.. men inte mer. konstigt tycker jag. för ett par år sedan var allt så perfekt, allt var verkligen kul att kolla på. men nu, blåa killar som håller på med rör, haha! lite skoj faktist, men inte min grej om jag säger så.
nu måste jag iallafall stänga av datan, och så får vi se vad som händer. ska nog försöka plugga lite.. på en lördag.. ja, haha. jag ligger lite efter känns det som, så det är väl bra att passa på när man är som piggast. vi hörs imorn!

20februari

jag ska knalla mina små tassar mot frida om ett tag, ska bara hoppa in i duschen och fixa mig och så. melodifestivalen på hög nivå. nice! jag skriver när jag kommer hem, eller så skriver jag imorgon! puss

20februari



om en ring skulle hamna i mitt liv, skulle det vara denna godning.

20februari

ibland så hinner man inte sitta vid datan, och då hinner man heller inte skriva i bloggen. sång är livet.
gårdagen spenderades med mattias, och det var väldigt trevligt! var ett tag sen kände jag med, så det var riktigt kul att vara med honom igår.
idag kommer jag bara vara hemma och slappa tror jag. har inte planerat in någonting eftersom det är världens snöstorm ute, hehe.. men det kanske dyker upp någonting skoj, kanske träffa någon liten söt vän? vem vet, vem vet. jag känner mig jätte tråkig just nu, så jag återkommer när jag känner mig på bättre humör:-)

18februari

nej emma my nichole boswell. du får du skärpa dig. ta tag i allt nu, kämpa, ge inte upp den här gången, låt inte saker rinna bort. du har talang, du kan, du vet att du kan. folk vet att du kan, och då ska du tro på det. NU tar jag tag i skolan, kämpar för den sista veckan, sen är det 3veckor utan skola. då får jag vila ut mig, då får jag lämna allt skolarbete ett tag. jag tror jag vart stressad när det vart så himla mycket. möten hit och dit, prov, läxor varje vecka.. men nu är det över för ett tag. nästa vecka är det bara prmöte, ochs stormöte, sen är det inte någonting mer på ett tag. då kan jag entligen vila! hehe.
nu ska jag lägga mig i sängen med fysiken och plugga lite, kan nog behövas.. sen får jag väl hålla tummarna att provet går bra imorgon:-)

17februari


me♥them

17februari

jag har äntligen hittat den underbara sidan att lägga upp bilder på. så jag kan redigera osv. här är ett t.ex jag slängde in, och det blev rätt coolt. och kläderna? wow. speciellt glasögonen, har alltid velat haft ett par såna, heheh.



16februari

jag sitter just nu inlåst i britts rum på håltimmen. jag håller på att skriva ett brev till lördagen vi ska stå utanför oah baka. vi tjejer i klassen( nästan alla) har kommit överens om att ordna ihop klassen, så vi kanske kan komma iväg på någon klassresa. så vi måste ta tag i detta nu, och då tog jag på mig att skriva ett brev, som vi sedan kan dela ut efter klassrådet eller hur det nu blir. så jag ska snart bege mig mot idrotten. min dag kommer vara rätt så jobbig. måste hem och läsa igenom några projekt vi håller på med i leader, sen ikväll blir det möte. och det är 16punkter vi ska gå igenom, så det kommer nog ta ett bra tag. jag tänkte bara skriva ett litet inlägg, så får vi se om jag skriver mer sen. ni får ha det så jätte bra idag.

15februari

lite smått och gott från lindex.



15februari

äntligen klar med souppsatsen, med hjälp av mattias. känns riktigt skönt faktist. nu ska jag bara kolla igenom den ännu en gång och rätta lite stavfel... haha. sen ska jag plugga fysik, eftersom att vi tydligen ska ha prov på fredag, suck!

15februari

i like it!





har precis stoppat i mig denna goding, och det behövdes kände jag.  efter en dag med städning+plugg behövde jag lite extra socker, hehe. är ju somsagt ledig från skolan, har ju egentligen frilufsdag. idag kommer inte så mycket hände förutom att mattias kommer hit och hjälper mig med min souppsats, och senare ska jag läsa igenom 12 papper från leader, eftersom vi har stormöte imorgon. ska bli riktigt nice, så vi får se vad som kommer fram mer än de 6 olika projekten runt om kring KAK.
är du sugen på att vara med att göra något slags projekt, och inte har pengar? då är det bara att höra av dig så ordnar vi det, coolt va? haha. du kan även besöka våran hemsida på: http://leadervastramalardalen.se/.

14februari

jag lägger ner pluggandet och läggermig i sängen och kollar på en film istället. kom ju på att jag köpte en film när vi var i köpinbg och handlade i onsdags. kan nog plugga hela dagen imorgon om det är så, jag har faktist tagit ledigt från frilufsdagen. hoppas att ni haft en super dag, så får vi höras mer imorgon, hejdå:-)

14februari

i like. h&m]




14februari

sitter förtillfället och plattar håret med väntat på att maten ska bli klar. sedan drar jag mig till mattias för att lämna hans "snygga" cykel, sen vet jag inte vad som händer, ska hem och vänta på ett samtal från pappa och bara prata.. sen ska jag plugga tills imorgon bitti. haha. nejdå. jag tänkte bara uppdatera lite så ni vet att jag lever, om jag inte skriver någonting mer idag. ni får ha en fortsatt trevlig alla hjärtans dag!

14februari

jag hoppas att ni där ute får en jätte bra alla hjärtans dag. tänk extra mycket på¨de fina minnen du har, och ge mamma/pappa, pojkvän/flickvän eller några andra en extra stor kram idag! allt går inte ut på att köpa presenter till varandra, det viktigaste är att visa sin kärlek extra mycket idag! jag slänger ut en liten kram igenom bloggen till er som läser, och får önska er ännu en gång en riktigt bra dag. ♥

14februari

hade en hel mysig dag med mattias igår. var i köping och åt på en kinaresturang, hur mysigt som helst. som sagt, vi tyckte att det var bättre att fira alla hjärtans dag igår, eftersom han har match idag.




12februari

nej,det går fortafarande inte att ladda upp bilder. utan jag måste gå in på bild, och sedan lägga in bilden i arkivet och ta den där ifrån. men men, det är väl så jag får börja göra. ska nog ta och skriva ett mejl till kundtjänsten och klaga. dagen kommer iallafall vara lungn för min del. mys med familjen ikväll, med massa gott! det ser vi fram emot.
just nu sitter jag och inte gör någonting alls. längtar tills imorgon gör jag, haha. ska ju till köping och äta med mattias. eftersom det är dagen före allahjältansdag då. vi tyckte att det blev bättre att vi firade det en lördag än en söndag, hehe. kameran kommer vara med, så jag antar att det blir som jag är en turist i köping.... nej nu ska jag itne sitta här och tråka. vi hörs senare:-)

12februari


sånt här gillar vi!

11februari


jag förstår inte hur man man göra så här mot djur. tårarna bara forsade ut när jag såg filmen.
det är ju helt sjukt. riktigt sjukt. jag har tänkt på en sak.
om jag nu inte var emma boswell, och kanske någon annan som är lite cp på ett annat sätt och så..
så skulle jag nog ta en människa och verkligen göra exakt samma sak mot den människan som misshandlar djuret. jag skulle slänga in människan i en liten bur, som sedan skulle få åka flera mil och bli skadad.
sen skulle jag kasta ner buren från taket, och bara sparka. --> sedan skulle jag döda hon/han. sen skulle jag skära bort skinnet på honom/henne och göra en jacka av skinnet. hur kul låter det? låter det så kul att ni kanske börjar skratta nu? men gör det. jag är helt emot djurplågeri. usch! JAG BLIR SÅ FÖRBANNAD PÅ MÄNNISKOR SOM INTE FÖRSTÅR ATT DJUR ÄR LIKA VÄRDA SOM OSS. idioter måste jag få säga. nej, nu rinner bara tårarna ännu mer. nu får jag ge mig. godnatt.

11februari

gårkvällen med tjejorna var helt underbar. hade så oerhört mysigt ska ni veta. mycket prat, skratt och gråt. ( sandra skrattade en hel del så tårarna kom, hehe. ) en hel kladdkaka till oss tjejor, sånt kan behövas ibland tror jag.
sitter just nu med datan. (avanligt?) nej. men jag måste göra klart min so uppsats som egentligen ska vara inlämnad imorgon. men somsagt, per sa till mig att jag inte skulle stressa, så jag tänker inte göra det. så på tisdag måste den vara klar. och med den tiden jag har över imorgon efter skolan, och på söndag och måndag så kommer jag hinna klart med den. och framför allt när man har en pojkvän som hade mvg i alla so ämnen, och kan en hel del. får ju lite hjälp här och där.. hihi.
sitter också med världens skönaste sovbyxor. såklart hade jag tänkt att lägga ut en bild på dom, men det går ju som sagt inte att lägga upp bilder för mig. typ 3 dagar tillbaka. suck. nej nu ska jag göra mitt rum, mysigt och tända lite ljus ohc sedan lägga mig i sängen med ett täcke och plugga.. vi får höras sen eller något liknande.

vad är felet?

seriöst nu tjejer och killar, tanter och gubbar.. vad är felet på blogg.se? eller är det så att det bara är min som krånglar? det är ju inte ens kul att blogga utan bilder. och det lär ju ingen annan heller tycka. blir så trött på detta.


10februari

går fortfarande inte att ladda upp bilder. vad är felet?

10februari

har man tråkigt så har man. men idag är en helt ny dag, så idag blir det inte att pärla pärlplattor heller;-)
fixat mig till vi ska till köping nu. pass& fika står på listan. men nu ska jag nog ner och baka kladdkaka tills ikväll.
rekomenderar min pojkväns blogg gör jag med, klicka här om du vill komma vidare till hans blogg.

och jag blir så förbannad. kan inte ladda upp bilder. det kunde jag inte igår kväll med, vad är felet? blir så sur!

9februari

vet ni? jag har ett riktigt bra liv. helt ärligt, om jag tänker efter. världens bästa familj, världens bästa plast familj, världens bästa vänner, & världens bästa pojkvän. vad skulle jag vara utan dom? tjejen skulle nog inte hela emma boswell utan dom! stolt för den jag är, stolt för vilken familj jag har, och stol för jag har såna bra vänner, och en sån bra pojkvän. ni anar inte hur glad jag blev när jag kom på det precis. jag är så lycklig!


9februari

nu sitter jag här på sängen med ungeför 1miljon papper till prov och läxor. hur kul kan det var apå en skala från 1-10? inte kul alls ska jag säga er. sitter mest och pillar med min so uppsats, men jag fastnar direkt en ny fråga dyker upp. vet inte hur jag ska hantera detta, men det känns inte som jag vaknat upp än, sen vi hade jullov. hel konstigt, jag vet.. och jobbigt.
nu kan jag bara se fram imort helg. men en sak är ju också bra, jag är ledig imorgon. eller kanske hela sverige är det? haha. vet inte direkt varför, men skönt är det, och skönt ska det bli att få sova lite längre!
nu har jag ju ändå fullspäckat hela dagen. ska till köping och fixa mitt pass, och sen ska jag stanna kvar där förmodligen och fika lite med ett par andra. sen ska jag hem, och antingen då bakar jag till tjejkvällen, eller så gör jag det imorgon förmiddag. sen på kvällen är det somsagt tjejkväll med tjejorna. ska bli skönt att bara komma bort ett tag, träffa alla underbara människor igen:-)
nej nu måste jag fortsätta på den förbannade so'n, hehe...

8februari

en fin bild från igår, gick ju som sagt inte att lägga ut igår, hehe.


8februari

nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag skriva ett litet inlägg om min dag. sitter förtillfället med 2bärbara datorer. ena är min egna, andra är "jobb datan" som vi på UFM använder. måste skriva rent lite intervjuer och sånt, ochd et kan jag inte göra på min egna nu när allt ligger på den andra datan. vi hörs om ett tag♥

7februari

åååh, det går inte att lägga ut bilder, varför? suck. jag som hade tänkt att visa en av bilderna jag fick när jag var ute och gick i förmiddags, men icke sa nicke.. ni får vänta tills imorgon.

7februari

hur sött är inte detta linne?


7februari

städ och planering kommer min dag bestå utav. veckan kommer bli rätt lugn hoppas jag. ledig på onsdag från skolan, och då åker jag till köping och skaffar ett pass, eftersom vi ska till london i april. sen är det inte så mycker mer som händer i veckan tror jag. måste göra klart souppsatsen, och lite sånt bara.
jag tog en liten paus från städningen för jag tänkte att det kunde vara kul för er att få se en liten uppdatering också;-). senare ikväll ska jag nog fixa min blogg lite, känns som det kan behövas, hehe. aja, nu ska jag fortsätta med allt annat, vi får höras!

5februari

jippie! nu är min underbara pärla färdig och klar. riktigt snygg blev den ska jag säga er, och jag är riktigt nöjd faktist. jag har setat här nere med familjen och hållt på med datan nu i några timmar, och precis har jag fixat klart det sista. om jag säger såhär så tycker jag att windows 7 verkar mycket svårare än vista, men som sagt så har jag haft windows 7 nu i kanske en halvtimme, så jag lär mig nog.
jag väntar nu på att mattias ska höra av sig så vi kan planera lite mer till imorgon. så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu, kanske ska lägga mig i sängen och kolla vidare lite på Johan Falk, och tända lite ljus och bara mysa! jag kommer inte skriva någonting mer idag, känner att det blivit för mycket nu, haha. vi får höras imorgon, puss!

5februari


med denna underbara låt, kommer jag lätt igång med städningen&rensningen.

5februari

I LIKE


4februari

nu var det entligen klart i mitt rum. eller rum och rum.. garderoben iallafall, och ni anar inte hur skönt det var. jag var tvungen att ta ut allting, och nu har jag bara tagit med tröjor och klänningar&sånt.. nu anar inte alla mina tjocktröjor också. funderar helt ärligt på att rensa bort en hel del, men ändå känns det som jag vill ha kvar allt, haha. mina tights fick inte vara med, samt mina jeans, och heller inte mina skor som står på understa hyllan, haha.










4februari

jag ska väl rekomendera denna länk för er som har spotify eller vill ha en spotify sak, eller kanske gratis wow i 60 dagar, voddler, eller något liknande.. hehe. blir ni bara medlem så får ni chansen att få en premium  till någon av de altenativen., och det tycker jag är hel grymt! de ända kravet är att du ska värva 6stycken, men har du inte tid med sånt så tycker jag att du ska bli medlem så får iallafall jag ett litet plus i kanten:-) klicka här om du vill komma till sidan :-)

4februari

en dag med fullspäckat scheema(stavning). plugga, städa, rensa papper och rensa datan.. sen när allt det är klart ska jag installera windows 7 på datan. ska bli skönt att få igång det, och få rensa min data lite. nu måste jag tyvärr börja det jag startade innan sånglektionen, så vi får höras sen eller något! ha det toppen. :-)

2februari

jag tänker försöka skriva ihop ett litet inlägg så nu kanske förstår varför jag just kände att jag inte ville blogga på den här bloggen längre.. men det är svårt, för jag vet inte hur det själv är med mig. ibland känner jag att jag är helt okej, och kan skratta och vara glad en hel dag.. och nästa dag utan att någonting har hänt så känner jag mig helt deppig. känner att jag inte vill göra någonting. men med en tanke i mitt bakhuvud känner jag att jag är tvungen till att göra det jag verkligen inte orkar just det tillfället. men jag vet ju inte hur jag ska göra eftersom jag är så van med att bara fortsätta efter någonting har hänt, och bara lämna allt. men om jag ska vara helt ärlig så har jag lärt mig av mina misstag ett par gånger nu, och jag känner att jag inte bara kan lägga ner saker jag verkligen tycker om att göra. bloggningen fick en hel del skit för det också, jag kände bara att jag inte orkade vida mina känslor för bloggen och för er som läser och kommenterar, så jag struntade totalt i bloggen och startade en ny för att bara skriva så inte många kan se. men vad är skillnaden?- jag vet inte än. jag känner bara att jag vill blgga på båda bloggarna, men kanske att den här bloggen kommer få ha en speciell inriktning mot någonting som är kul, och att jag inte skriver mer än det.
den andra bloggen kan vara som mer "privat" eftersom jag kanske vill skriva ut mig på ett annat sätt til de personerna som känner mig bäst och står mig närmast..
jag kommer att fundera på det ett tag, men som sagt så blir det alltid att jag saknar min "vanliga" blogg, så jag kan inte bara lämna den. jag kommer dock inte vara så jätte aktiv nu, eftersom det är så mycket annat som ska hinnas göra och så. skolan och vännerna& framför allt min underbara familj. har redan fått en hel del i skolan jag måste fixa nu, så det kommer ta sin lilla tid innan jag kanske blir en " människa som kommer blogga varje dag". min pojkvän mattias har faktist börja sakta mer säkert på sin blogg, så jag tänkte bara säga det eftersom jag skrev det i ett inlägg för inte så jätte jätte länge sen, hehe. så vill ni kika in hans blogg så är det bara att klicka här.

nu måste jag tyvärr återgå till mitt pluggande, och så ska jag sova också... hur ska jag hinna med allt detta, haha?
och imorgon så är det handbolls-match mellan stureskolan och gäddan.. och varför jag sa det, är för att jag, emma boswell ska vara med. kul va? mjo ellehur.. haha. jag ska skämma ut mig för kanske 1000 pers? okej, jag kanske överdrev, men det är väl typ så många, eller?:-) haha.
nej nu måste jag kila, vi får höras.

RSS 2.0