301013

 
Här hemma är man uppe med tuppen. Nästan iallafall. Hunnit äta frukost, bäddat sängen och diskat undan frukosten, och klockan är bara 09.15. Vilket flyt! Ska nämnligen på ett möte vid 10.30, och jag tänkte promenera ner dit så jag ville vara i tid för en gångs skull. Det mysigaste med dessa tidiga dagar är väl ändå de tända ljusen  och de lugnet som faller över lägenheten. 

Kärlek, ljus och mat..

 
..... Är precis vad min dag bestått utav. Shoppat två par byxor på Erikslund, handlat hundratals med ljus på Ikea och ätit god mat. Och nu väntas det ännu mer god mat här hemma!

26-10-13

 
Älskar doften av nytvättat hår, ljusen i hemmet och känslan att jag har ett helt höstlov att bara ta det lugnt och ta vara på. Dagen bara är, liksom. Vill inte ha någonting planerat egentligen. I vilket fall så åkte jag och Mattias och handlade mat idag. Hela kylen och frysen är full just nu, vilket känns oerhört skönt! Nu ska jag ta och ta ur handuken ur håret, sedan laga mig en omelett och invänta Jennifer. Prata lite planer inför Halloween, äta lite gott och kika på någon film/serie. En perfekt lördag helt enkelt!
 
Ps, måste ju tillägga att jag var i Köping igår och åt middag med mamma på Kina. Mhmmm.
 
och ett till Ps. (Jag hade inte en aning om vad jag skulle ha för bild så infogade en bild på gårdagens frukost framför TVn. Och självklart, nyaste numret av Elle.)

241013

Funderar starkt på att klippa av mig håret i denna längd. Trött på mitt frissiga hår som aldrig vill sammarbeta. Dock tänker jag bara tillbaka på tiden då jag grät efter jag klippt av mig håret.. 

231013

Hej och hallå. Godmorgon kanske jag ska säga? En hel förmiddag hemma i lägenheten, spenderas framför plugget.... Har ett prov att göra sedan håltimme, och sista lektionen vet jag inte ens om vi skulle ha? Hm. Skolan denna vecka har väl vart lugn, som vanligt. Ska försöka knapra i mig lite frukost bestående av SMOOTHIE, sedan klär jag nog på mig och går till skolan för att få mer gjort. 

221013

Det här med att kolla barnfilmer, dör lite varje gång. Gråter lite varje gång med för den delen. Imorgon blir det en kort dag i skolan. Ett prov efter lunch och psykologi som avslutar skoldagen. Efter detta går jag till kyrkan för att bli upphämtad och fotograferad inför lucia 2014. Ska bli spännande att vara med som luciakandidat! 
 

201013

Helgen har vart toppen. Party hemma hos mig i fredags, sovmorgon och cafeteriahäng i Vasahallen under Mattias match, vidare på bio och mys. Idag är det söndag, vilket resulterar i städdag och pluggdag. Vi ska även hinna handla mat till resten av veckan. :)

171013

En ledig dag från skolan, hur skönt? Inställda lektioner och morgondagen består endast av en lektion. I vilket fall så hämtade Felicia upp mig, med BIL. (gullet har ju tagit körkort, GRATTIS IGEN). Vi drog en vända till Dollarstore för att köpa lite grejer till festen imorgon.
 
Sedan en sväng på donken och mys hemma hos mig. Jag och Mattias har även fått hem det nya soffbordet som jag är supernöjd med. Just nu sitter jag och äter och väntar på att klockan ska slå 21.00, då Hela Sverige Bakar börjar på sjuan. 
 
 

161013

 
Just nu sitter jag hemma i min lägenhet och väntar på att Mattias ska komma hem. Vill bara krama om honom hårt och aldrig släppa. Så kramgo och glad är jag förtillfället. Gymnasiekvällen gick helt okej, mycket godis om vi säger så. Jag är glad när jag kommer in i dessa svackor då jag kan plugga utan problem, då dagarna bara flyter på. Hoppas det fortsätter såhär nu! 
 
Har på denna korta stund sedan jag kommit hem, hunnit plocka undan lite saker i lägenheten. DET ÄR KAOS JUST NU. Vilket ni ser på bilden...... Nu väntar jag på att mina scones ska åka in i ugnen sedan blir det en sjukt sen kvällsmat med scones, färsk ost från Anns Ost, marmelad och något gott Te från min samling!

141013

Tre dagar har gått, tre jobbiga dagar. Vet inte vad jag ska säga till er. Att jag sagt upp mig från jobbet? Fått en praktikplats på Ica supermarket här i arboga? Att jag inte skickat in min hemtenta inom psykologin som skulle vart inne igår?

111013

Godnatt från oss här på Österlånggatan!
 
 

101013

 1 lektion idag, 1 lektion imorgon. Alltså betyder detta att jag har all tid i världen att plugga. Men gör jag det? Nej. Men imorgon ska jag faktiskt ta tag i livet och sätta mig ett par timmar. Jag gör det ju faktiskt nu på kvällen också, men jag känner mig inte riktigt motiverad till det. Idag kom min Iphone5 hem från lagningen. Helt sjukt vad jag har saknat att ha en snabb, effektiv och fin telefon. Detta ska firas med att klicka hem ett par snygga skal och skydd till telefonen! På bilderna ser ni vilket häftig "blomma" jag och Mattias fick av hans föräldrar igår. Lite höstigt osv. 

091013

 
Det här med att skolan blir drabbad av hur äckligt dåligt jag mår, gör inte livet enklare. Ifall det bara hänger på stress, vadfan doktorn, ge mig några konkreta tips om hur fan jag ska göra då. Det hjälper inte med att säga åt mig att "du måste börja ta det lugnt", jo men, pratar du med mina lärare och min arbetsgivare om det då? haha, orkar inte. Dock hänger jag ju faktiskt med och ligger inte efter med någonting. Just nu är väl det stora projektet en hemtenta inom Psykologi. 

081013

Just nu sitter jag här i min ensamhet i köket och blir så där fundersam över livet igen. Orkar inte ta upp mer med det, så jag berättar bara för er att jag strax ska börja plugga och resterande dag har jag sovit och haft ont i magen. Jag har börjat rasat i vikt igen, vilket känns sjukt då jag äter konstant. Jag sover även riktigt dåligt igen, vilket gör att jag inte kan presera bra i skolan. På måndag ska jag äntligen ta lite andra prover och nya test så får vi se om det visar sig vara någonting annat än stressmagen som hängt med mig sedan nian. 

081013

VILL SÅ GÄRNA HA DESSA UNDERBART SNYGGA KÄNGOR
 
 

061013

Snart ska det lagas varma mackor! Men innan det tänkte jag bara slänga in ett inlägg och berätta att jag är bra taggad på denna vecka. Mycket händer vilket är ganska skönt! Funderar mycket kringm balen, så det kommer nog bli mycket gjort denna vecka. Och dessutom, ska vi på ett möte på turistbyrån och få lite tips kring de större sponsringarna osv. Nästa vecka åker vi även till Sundbyholms-slott för att kika runt lite och prata med resturangchefen angående ALLA frågor vi kommer att ha kring balen. Som sagt, bra veckor att se fram emot!

061013

Igår var det födelsedagsfest hemma hos Jennifer! Hela dagen förberedde vi och bara umgicks. Riktigt härligt hade vi. Jennifer är återförsäljare på Forever Living och har vart det ett bra tag nu, jag själv funderar på att kanske börja sälja jag med, men någonting jag faktiskt ska investera i förmodligen, är deras smink. Jäklans vad bra det var. Jag åkte dock hem redan vid 22 då jag inte alls kände mig pigg. Magen strulade hela dagen så det var ett riktigt minus. 
 

031013

 
 Det är ju så kallt ute nu för tiden. Har jag inte vaknat innan jag börjar gå till skolan så vaknar jag till liv när jag väl kommit till skolan. Halsduken är i vilket fall på och det kommer den vara fram till mars..... Typ. Längtar även fruktansvärt mycket till min Iphone som är på lagning. Usch så jag saknar dig. 

011013

Jag startade ett krig med mig själv, och håller på att vinna det med stor marginal. Bara jag får koll på allting, och satsar på det som är viktigt, och skiter i allt annat så. Nu verkar det som att jag har koll på skolarbeten osv. Jobbar för fullt med gymnasiearbetet vilket känns jäkligt skönt. Ska ta och börja med loggboken nu och skriva ner att redan nu har vi samlat ihop oss 20 sponsorer, och vi är låååångt ifrån klara. Sedan ska jag skriva engelska....... 

Det där med stickade tröjor

Det här med stickade tröjor <3 Tog upp mina "vinter" kläder igår. Har väl cirkus 10 stickade tröjor som kommer användas flitigt i vinter, och även nu, till hösten. Denna tröja ovan kommer från IvyRevel, jäklans vad snygg den är. 
 

011013

 När jag kommer hem blir det att göra pannkakor. Hur gott ser det inte ut att vara egentligen? Blir hungrig bara av att tänka på dem. Men innan det ska det ut och raggas sponsorer till Balen 2014. (lotteriet på öppethus). 

RSS 2.0