fredag 08:59

natten till idag har vart hämsk. har inte sovit bra, och jag har haft världens magont. vet inte vad de beror på än, men jag hoppas verkligen inte de kommer tillbaka i natt igen.

just nu sitter jag här och ska lägga in musik på mobilen. har precis ätit lite frukost, men har inte fått i mig mycket. jag tar med mig lite att äta på tåget, så det blir bra med det iallafall. jag tänkte bara säga hejdå nu, och hoppas på att alla får en bra Halloween! har hört mycket om att folk ska hitta på massa skoj, så jag håller tummarna för er. själv kommer jag förmodligen bara vara hemma med pappa, veronica&ben. skönt.
jag hör av mig med text och med bilder när jag kommer hem på söndag. ha det så bra:-)(L)


3dagar är inte mycket, men jag kommer sakna dig något enormt,
mattias<3

torsdag 22.00

innan jag går och lägger mig så tänkte jag bara berätta att jag har köpt någonting helt nytt för mig idag. ett litet  block, och pennor. inte ett vanligt block, utan en tecknings block. okej, jag fattar ingenting, men vi säger så. det finns teckningsblock och skissblock, vad är skillnaden? men iallafall.. har alltid vart intresserad av att täckna egna konstiga saker. tycker om att fantisera. så jag bestämmde mig för att köpa ett block och lite annorlunda pennor. såklart var det en försäljare inne på bokhandeln, som då börja prata med mig om alla bra produkter han hade att erbjuda. det var pennor hit, och det var pennor dit. block åt olika håll, ja.. de går inte att förklara hur jobbigt det var. när han stog och pratade så kollade min älskade bror runt, och hade skit tråkigt, eller.. emil? menmen..han visade mig olika pennor och sa hur man ritade med dom, och blah blah blah. till slut fick han sina jäkla pennor sålda, och så var han nöjd resten av dagen. en mjuk, och en hård& ett block. jag är glad faktist, för det känns som jag ska kunna visa mina kunskaper nu, eftersom jag inte velat, och har inte kunnat göra det innan. menmen, det var lite kul iallafall.

innan de så gick jag till apoteket och köpte lite grejer. återfuktskräm&bodylotion. skönt att uppdatera hyllan lite då&då.

men nu ska jag inte sitta här och babbla, för nu ska jag gå och lägga mig, och sedan ska ja sitta på ett tåg i nästan 4 timmar imorgon. ååh va kul det ska bli!
vi hörs imorgon innan jag åker. godnatt:-)




torsdag 17:13

nu kan jag sätta mig ner och ta det lungt, slappna av, och bara gå in i min lilla värld ett tag.
dagen med min bror har vart fantastisk. det har vart så kul att träffa honom igen. hoppas vi ses snart! nu vet jag inte vad jag ska göra, allt bara snurrar i mitt huvud. allt är som små bubblor. haha. ska packa tills imorgon, skriva ett brev, bestämma data, plugga, prata, tänka&duscha-hårinpackning. jag hinner inte, så jag antar att jag får säga farväl till datan nu då. men vi får se senare om jag kan skriva det jag velat säga länge nu, om filmen Twilight. men vi får se om jag hinner, annars skriver jag de imorgon snabbt, innan jag åker. datan följer inte med den här gången. det får bli när min minidata kommit. ni får ha det så bra, så hörs vi kanske senare ikväll, eller imorgon.

torsdag 08:52

då var det äntligen torsdag, och en glad emma sitter här och skriver. det blir inge lååångt inlägg, eftersom jag snart ska sätta på mig jackan och skorna för att bege mig till köping med anna för att hämta emil. det ska bli så kul! ååh va jag har längtat. nej nu ska jag fixa mig lite, och sen åker vi. vi hörs kanske lite senare under dagen eller fram åt kvällen. ha det så bra:-)

onsdag 17:59

min lediga dag blev helt plötsligt fullpackad, wow. kade nog inte förvånat mig någonting annat, men det känns skönt endå. har vart trött i stortsä att hela dagen, men nu tror jag att tröttheten  börjar försvinna:-) jag ska fixa mig lite, *(igen) och sedan ska jag väl knata mig iväg till sturehallen och kolla på innebandy matchen.. i sturehallen? stämmer det? jag vet inte, någon sa det iallafall, så jag får väl hoppas att jag har rätt då.... längtar något enormt inför imorgon, det ska bli så kul, och förlåt för jag tjatar om det, hihi. nej nu ska jag plocka ihop alla papper som ligger på mitt golv, och sen fixa mig. vi får höras mer imorgon, ha det så bra:-)

onsdag 12:49


jag har förövrigt den sötaste brorsan som finns, emil. imorgon åker vi till köping och hämtar honom, och sedan far vi vidare till badhuset och badar. ska bli så skönt att träffa honom igen, det var ju hur längesen som helst vi sågs. efter det får vi se vad som händer. kom hem för ett tag sen, har köpt biljetter till och från göteborg, och det känns skönt, verkligen! nu ska jag ta och fixa mig, sen träffa julia e snabbis, sen träffa mattias:-) sen blir det nog inte så mycket mer tid över att träffa alla, för när jag kommer hem igen, så är höstlovet slut:(

onsdag 11:01

vet ni vad jag gjorde direkt jag vaknade? jo.. jag började städa. känner att jag vill vara fri på eftermiddagen, så jag ville göra det direkt jag vakna. och nu kan jag äntligen sätta mig ner och ta det lungt. jag&anna ska gå ivåg till leksaksaffären snart och köpa en födelsedagspresent åt benjamin snart, eftersom jag inte kommer hinna det imorgon eller innan jag åker till göteborg. känner mig så konstigt trött idag, vet inte varför. vet inte vad jag känner, men ah. när jag har mer tid ska jag berätta en konstig sak, någonting som hände igår. men vi får höras sen:-)

<3


jag har världens bästa pojkvän.






-


tisdag 12.45

nu har jag precis satt mig vid datan, min egen. tänkte skriva ett inlägg innan jag går ut med mattias och julia. vi hade tänkt att äta kinamat idag, gott va? det var ett tag sen, så vi får se om jag provar på någonting annat än det vanliga. (kykling med såna där goda nötter jag inte jag stava till)
idag har jag på mig en gul liten blus från ellos, och ett par sköna tights.. sen ett halsband med en vit jordgubb på. fick den av veronica när jag var där:-)

tisdag 09:15

gooodmorgon. nu sitter jag här brevid julia som precis mislyckats med sin första stekning av omelett. den blev svart, och kladdig, haha.. gott? nja.. men det var ju gulligt eftersom hon ville göra mig glad. haha, mycket skratt. men nu ska vi förmodligen sätta på oss kläder och gå en lååångpromenad, hem till mig och städa lite? skulle behövas. jag kommer uppdatera med lite bilder och så lite senare, så då har ni någonting att se fram imot. hihi. nej nu ska jag inte sitta här och inte göra nånting, så vi får höras sen sötnosar.

-


im sorry..

måndag 11:45

i väntan på mmattiias så lägger jag mig i sängen och läser den nya elle. osminkad, och jag vet inte vad. tänker inte bry mig om mitt fejs idag, orkar verkligen inte de. nu har jag en fullspäckad vecka att se fram imot.

måndag- va med älsklingen
tisdag- va med julia
onsdag- ingenting planerat
torsdag-bror(emil) kommer
fredag- åker till far
lördag- pappa veronica, benjamin
söndag- pappa veronica, benjamin& åker hem.

sen är ju veckan slut.. menmen, nu har jag inte tid med datan, kanske hinner slänga in ett inlägg eller något senare. vi hörs

-


låten hörde jag mycket förr, och nu har den blivit min sång.. min.

söndag 20:28

nu tänker jag inte vänta på att telefonen ska ringa, så jag lägger mig i badet och glömmer allt ett tag. hårinpackning och allt, bättre blir det inte. de får bli de sista jag skriver idag, vi hörs:-)

grattis älskade bror, 1 år!

idag fyller min lilla gosunge 1 år. jag ser verkligen fram imot att få träffa honom nästa helg. det ska bli så kul:-) tänkt, ett helt år har han funnits på jorden, och så mycket kärlek han redan fått upplevt. det blir måååånga fler år för lilla benjamin, och jag kommer följa varenda steg han tar!<3

söndag 14.49

nu har jag kollat igenom på klockor hur länge som helst, och överallt. det finns så mycket fint här ute i världen, men nu har jag bestämmt mig för en jag antingen ska köpa själv, eller kanske önska mig i julklapp eller tills jag fyller år?
jag gillar verkligen den här klockan på alla sätt, hihi. klockan på bilden kommer från cocoo.

vem vill inte ha en systemkamera...


det är julias systemkamera(Sony cybershot dsc-f828) jag leker med, jag är nästan kär i den. gud så kul det skulle vara att ha en nu.. men pengarna räcker inte till de, utan jag väljer en data istället.

söndag 10:33

jag känner att jag vill tillbaka till bloggandet.. känns så konstigt att inte skriva varje dag, och jag vet inte varför. men, nu tänker jag iallafall börja igen, även om det bara var 2 dagar sen jag skrev att jag inte skulle blogga(-;
jag har tänkt igenom mitt bloggade, och jag kommer faktist fortsätta. kanske ska börja ge lite tips om allt jag tycker om? filmer, mat, kläder, allt sånt? min blogg är inte den största, men jag har ju en hel del läsare varje dag, så jag antar att det finns någon liten flicka eller pojke som tycker om det jag gör iallafall.
just nu ligger jag här med min data brevid julia och hennes data. flickan har sovit över här hos mig, och hon ville inte sova i någon säng, så hon sov på golvet.. haha! själv har jag sovit grymt bra i natt,otroligt. har inte kunnat sova bra i flera nätter, men idag gjorde jag de. kanske för jag fick sova en extra timma efter som det är vintertid nu?
och vill ni veta någonting om mig?
- varje morgon innan jag gör nånting annat så reser jag mig upp från sängen och kollar ut igenom mitt fönster och kollar om snön har kommit. jag längtar verkligen så mycket efter vintern nu, ååh va kul det ska bli!
nej, nu ska jag fortsätta på min bloggdesign, och sedan ska jag försöka fixa klart erics blogg. vi hörs sen.

torsdag 16:04

nu säger jag bara såhär.. jag tar en paus från bloggen ett tag tills jag har någonting vettigft att komma med. känner att bloggen bara är tråkig, så jag kommer tillbaka till efter helgen eller så. ni får ha det så bra.

från hjärtat just nu...

den ligger där någonstanns, i röran eller i redan.. sen jag var liten har den funnits där.. jag saknar den, väldigt mycket

'


onsdag 17:03

nu skriver en trött emma som inte tänker skriva mycket alls idag. har vart drygt i skolan, och har inte släppt gårdagen. just nu ska äter jag mina jordgubbsgodisar jag köpte för ett tag sen, och ska snart sätta upp mina 2 svarta hyllor på väggen. vi hörs.

tisdag 19:37

åh, nu kan jag äntligen sätta mig ner och ta de lungt och slappna av. den här dagen har varit stressig och rätt jobbig. skolan har väl gått som vanligt, bara att jag är så sjukt trött på att gå upp så tidigt på morgonen. men nu är det inte länge kvar till höst lovet, så jag får tänka så. ungdomsfullmäktige gick bra, fick hälsa på alla sortes politiker innom olika grupper.. dvs. fritid och kultur gruppen, socialgruppen, alltså de va jätte många, så jag kommer inte på några. det blir utbildningar, och träffar framöver. ska bli kul. alltså ursäkta, men jag orkar verkligen inte skriva nånting mer om de nu. är så trött så jag skulle kunna gå och lägga mig nu. jag ska träna lite glosor och träna lite på svenskaprovet.. sen går jag och lägger mig. bi får höras imorgon. ha det så bra:-)

tisdag 17:32

jag tänkte bara slänga in ett litet inlägg snabbt innan jag och anna far iväg till kungsör. allt gick bra idag, bara att jag blev interjuvad av sveriges radio. pirrigt var det kan jag tala om, och jag var såpass hes så de knappt hörs att det är jag. men om ni vill höra det så kan ni kolla in här: http://www.sr.se/webbradio/webbradio.asp?type=live&Id=&BroadcastDate=&IsBlock=

jag skriver mer när jag kommer hem, och får hoppas att ni inte skrattar för mycket efter de gångerna jag gjorde bort mig och inte visste vad jag skulle säga(-; vi syns snart.

RSS 2.0