vi tror vi vet


idag har det vart en kall dag. en kall dag på alla sätt och vis. tog med mig min väldigt fina men otroligt opraktiska påse köpt på lindex till skolan idag. men bara av en anledning. en himla massa böcker och papper skulle hem, så jag var nästan tvungen.. ja, vad väntas idag? p-l-u-g-g. snart är det fredag, och jag längtar, längtar. längtar.

den lilla rosa


sitter just nu med våra 5 hundar i soffan med den lilla rosa datan. kikar runt lite på bloggar och tar det lungt. Old dogs rullar på tvn också, så nu ska jag dra mig här ifrån och försöka få lillen som hänger på min arm att lägga dig på andra sidan. vi hörs!

blåbär


har precis ätit mat och blåbärspaj till efterrätt. passade på att baka nu när det väl finns blåbär i frysen. jag är snart klar med städningen, och efter städningen kommer jag plugga. tyska, engelska och kemi&biologi!

höstsnyggt


H&M, topshop & gina. skulle vilja ha lite extra pengar nu så jag kan köpa mig lite nytt inför hösten, då de kalla kvällarna börjar smyga sig inåt, och väcker känslorna att snart är det vinter, med snö och hela fadderullan.
har precis städat undan i mitt rum, så nu är det bara klädkammarn kvar som ska fixa i ordning. har funderat på att göra golvet vitt där inne, så som väggarna kommer se ut.. lister ska även spikas fast, så det kommer bli fint någon gång iallafall;-)

familjemys


nu är jag så trött på denna blogg, helt otroligt. ingenting går som det ska, och ingenting blir så bra som jag vill att det ska bli. hoppas att problemet löser sig när min fina pojkvän sätter sig in i problemet, haha. nu ser mitt rum heltokigt ut, jääättteee stökigt! händer det ingenting speciellt imorgon så tänker jag storstäda. nu blir det familjemys, med en bra film och något gott, hörs imorgon

pages


dagens/idag har jag vart och träffat en himla massa fina människor som kommer att konfirmera sig, som jag. tycker att det kommer bli riktigt kul, och speciellt när man har så bra människor vid sidan. lekt lekar, och lärt känna varandra mer. jag har även fått hjälp av elias att spela piano till min favorit låt, hallelujah. så.. nu kan jag det med, och mycket planer har vi på tankarna. inte bara jag och elias, utan även lovisa. detta kommer bli fantastiskt!

be like that



just remember what you say


turkost blev det på mina händer, och nu ska jag även ha en ansiktsmask, sedan lägga mig i sängen och skriva, och kika igenom hur so uppsatsen ska se ut. jag börjar på fullt allvar nu, sista året, slutbetygen, ja.. vi får se hur det går. v. 37 åker jag till Lotta och bor där över veckan, praon fick ta sin plats med henne i år, och det känns skönt!

is it over now


sååå, då var denna dag över (nästan iallafall). sista skoldagen på veckan, och det gillas mycket. imorgon är jag ledig, vilket innebär att jag kan sova liiite längre än kl 6. men dock ska jag in till stan runt lunch och fixa lite biologi innan jag träffar mattias. vid 7 blir det andra roligheter, så imorgon blir det nog en bra dag. klassens barn+ 2 andra;-)

landing in london


nu har jag pluggat. jag har pluggat såpass mycket att jag till och med kan det mesta utantill. jag är bra, jag vet att jag är bra! nu ska jag plocka undan, och sedan ska jag skriva lite, som jag alltid brukar göra. imorgon är det torsdag, och jag har ingenting inplanerat än. har skrivit ut en massa bilder idag på expert, och redan så sitter en hel del av dem i ramarna, både på hyllan och väggen bakom mig. bilder är bra. när man känner sig ensam är det bara att kolla upp så ser man personen man saknar. idag saknar jag min mamma, min bror, och lars. som turen är, så åker jag dit nästa helg.

IsabellaLöwengrip,blondinbella


se saker och ting positivt, kan du inte det i just de tillfället, tar du fram en bok och läser, som får dig att tänka på det som står i boken, samt börjar fälla tårar åt det istället, för att människan som skrivit boken är en sån fin människa på alla håll och kanter. bara ett par sidor fick mig att känna" wow, vilken bok". det var en utmaning först, att testa och se om det var något för mig, och det var det! jag lovar er.. ni "tonårstjejer", eller kanske lite äldre. hennes bok är fantastiskt bra.

math


matematik boken ligger här på bordet, uppslagen och allt. jag har verkligen inte orken till det just nu, men jag vill inte göra som förr, göra läxan dagen före. har även tyskaglosor, och meningar.. haha. hoppas nya boken kan få mig en liten pepp. har även köpt mina saker idag, som jag skulle köpa.. kom även hem med 3 nya ljuslyktor, så nöjd.

things we need


är allt klart i rummet, småramar på båda hyllorna, och jag är nöjd. nu ska jag kika film och njuta av de doftande ljusen jag har i mitt rum..  sedan tänker jag gå och lägga mig tidigt idag. imorgon ska jag till skolan, efter skolan ska jag köpa en bok, sedan kika in på expert och beställa ett litet stativ åt min nya kamera. om ni inte märkt det så har jag nog inte lagt upp en enda bild från den nya kameran, tyvärr blev jag inte så nöjd som jag trodde jag skulle bli, men det ska vi ordna.

det handlar inte alltid om mod


nu har jag målat klart de sista ramarna i mitt rum. har inte fått dit bilder än, men det kanske inte behövs? har en likadan hylla på andra sidan fönstret också.. funderar på att köpa ett par ramar till och göra exakt likadant där, kanske blir snyggt? har även hunnit möblerat om i mitt rum, så nu tror jag äntligen att jag börjar få ordning i rummet...

monki jacka


nu när vintern snart är här skulle jag inte tacka nej till denna snygging..

känslor


SNYGGA ESMERALDA/duschen, hårinpackning, ansiktsmask, bodylotion, måla naglarna, plocka ögonbrynen, nu. imorgon ska jag till skolan och se happy ut, ska även se om isabellas bok finns i arboga, isåfall tänkte jag köpa den.

sängen


då har jag lyckats åka på en "sjuka" precis när skolan börjat. ligger hemma och friskar till mig, och hoppas jag går till skolan på måndag. bloggningen har vart nere ett tag, och jag vet inte när den kommer bli bättre. när jag fått tillbaka motivationen till att blogga så lovar jag er en bättre uppdatering. nu ska jag ner och äta nyponsoppa, med såna där goda tillbehör, haha;-) hoppas allt är bra med er, och hoppas ni får en fin helg!:-)

klocka


sedan jag fick den, så har den följt med mig så jag behöver ha turen med mig, och så sant som det låter så har den gett mig den tur jag behövt. skolan har gått bra idag, rolig faktiskt.. med så underbara klasskamrater jag har kan det knappast bli en tråkig dag, haha. ska skriva klart en svenskauppsats till imorgon, och svara på lite frågor och så, sen kommer det bara vara en slappkväll för min del!

skolstarten




MIN NÄSA VILLE INTE BLI SOM JAG HADE TÄNKT MIG, SÅ DEN FICK BLI LITE SUDDIG.../ skolan har startat nu, och jag känner mig taggad till tusen. fått ett relativt bra schema, men hade dock inte tackat nej till lite längre raster mellan lektionerna än bara 5 minuter. skolan startar som vanligt, och jag har redan fått lite plugga som en skölpadda varning, haha. känner som jag gjort några gånger att jag ligger efter, men vad jag ligger efter i är jag inte riktigt säker på. nu ska jag kika runt på bloggar och ta det lungt, ska ju som sagt upp vid 6 imorgon.

neråt

jag måste säga att bloggandet kommer inte ligga på topp på denna blogg ett tag framöver. det finns viktigare saker saker runt om kring mig, som betyder mycket mer än detta. jag har funderat på att sluta, men det är ett beslut jag får tänka på framöver. onsdag börjar skolan, hoppas på att jag får en fin start

once upon a time


helgens shopping blev ett par jeans blandannat, är väldigt nöjd över dessa, då jag aldrig haft jeans på mig. jag är konstigt på något sätt, har aldrig tyckt att de setat snyggt på mig.. men dessa snyggingar från cheap monday fastnade jag verkligen för.

15 augusti




it will be wonderful


just nu spelas musiken på högnivå, och jag håller på att packa det sista inför helgen med mamma. det ska bli riktigt trevligt att tillbringa ett par dagar tillsammans med en sån fin människa som henne! ska även måla mina tånaglar röda, och fixa upp lite tavlor jag grejs i mitt rum samt garderoben. saknar förövrigt mattias, har inte träffats på ett tag, så får hoppas att vi ses snart. måndag/tisdag, vad säger du sötnos?

höstmörkret



jag säger som de flesta, jag älskar att hösten är påväg, även om det idag vart himla fint väder. sätta på sig lite varmare kläder, mysa framför tv:n och titta ut igenom fönstret då det är mörkare ute. allt är fint med hösten, verkligen! även dessa snygga plagg från topshop som jag gärna skulle vilja ha.

I can see it in your eyes


ESMERALDA- sitter förtillfället nyvaken då jag vilade med lilla Prince( nya vovven). hur mysigt som helst att höra hans små hjärtslag mot örat, och höra hur fint han andas! nu ska jag knapra i mig lite polkagrisar från gränna, och kika lite bloggar.

r ö d a

precis målat klart mina naglar och torkat håret efter duschen. måste säga att idag har jag vart riktigt duktig med att städa. min garderob är som jag vet inte vad, fint iallafall! glad att jag nu fått mig ett eget walk in closet då allt känns mycket roligare. dålig uppdatering idag, me know that.. men jag har inte riktigt haft någonting kul att säga er. hörs mer imorgon!

shoes from monki

skulle inte tacka nej till dessa snyggingar från monki, dock vet jag inte om jag skulle passa i dem, men man kan ju alltid testa..


långa resan



precis packat det sista av de smågrejer jag ville ha med i bilen påväg till lilla valpen. tidning, polkagrisar, kameran& lite annat smått och gott. åker vi vid 12, är vi framme runt 4, och sedan ska vi hem, då vi kanske är hemma runt 10 ikväll, så bloggandet blir ingen höjdare idag, bättre imorgon, det lovar jag! vi hörs

en stor förändring


jag vill att det ska ske en stor förändring med mig. vet inte med vad, men jag vill inte vara så här feg längre. vad är det för fel på mig? behöver inte vara om de andra, bara vara mig själv. varför klipper jag tillexempel inte av hela mitt hår? även om jag vill så vågar jag inte, det går liksom inte att ångra sig.

nytt



kom precis hem från köping, då jag fick med mig något litet, tillexempel denna snygga tygväska för 20:-. köpte även en ny kamera som jag velat göra länge nu, men bilder från den kommer inte förän den laddats klart. åh, vad glad jag är! nu ska jag städa min garderob, så jag hittar kläder till packningen tills på fredag, haha

polkagrisar från gränna

äntligen har anna och bengt kommit hem. fick en hel del polkagrisar från gränna, och även en fin tändsticksask. idag kommer jag gå och lägga mig tidigt, och jag kommer sova i min egna säng helt ensam, så skönt efter 2 nätter i en stor säng med 4 småhundar i, hihi. vi får höras imorgon

städning, valpen, köping

efter att ha haft 2 av de finaste varelserna hemma hos mig, så ska jag ta tag i städningen i hela huset. vill att det ska vara fint när anna och bengt kommer hem från deras lilla minisemester. ska ta och berätta att vi har köpt en liten valp till, något som får mig att må riktigt bra! 5 hundar här hemma nu, så fantastiskt! på tisdag eller onsdag åker vi många mil för att hämta honom! imorgon ska jag hämta ut mina pengar, och sedan gå till expert i arboga och se ifall det finns någon bra kamera till mig, efter det åker jag, mattias och frida till köping.

dagens outfit


en otroligt vacker bild på dagens. en sak kan jag lova er när jag köpt min nya kamera på måndag, det kommer komma fler dagens outfit på bloggen. tycker det själv är kul att visa, och tycker det är kul att se vad folk tycker. snart kommer frida hit, hon sover kvar här i natt. vi ska laga mat om ett tag, får se vad det blir för godheter, hihi

ringar


någon av dessa snygga ringar kommer förmodligen bli mina nästa vecka. har vart ute efter en turkos ring och en döskallering i snart ett halv år, men inte köpt någon, så nu får det faktiskt vara över.

PICTURES







här kommer några fler bilder från grillningen med brudarna. fler bilder får komma någon annan dag, för jag ska faktiskt ta och sova. trött och sliten som bara den...

tjejkväll


en av alla 200bilder som togs igår. måste säga att det var den trevligaste kvällen på riktigt länge. jag hade så otroligt kul igår med alla tjejor, och jag bara njöt av varenda sekund tillsammans med dem. många fler bilder kommer komma upp, men först ska jag städa undan på mitt rum och fixa lite annat. mötte även upp mamma och bror med lars idag för lite boule och glass, det behövdes verkligen, tack mamma! längtar så fruktansvärt tills nästa fredag, det kommer bli så mysigt!

snabba



här kommer 2 snabba bilder som jag tog nyss, idag blir det jeans och en t-shirt från MQ. halsbandet är köpt på kappahl. dålig uppdatering kommer det bli tills imorgon eftermiddag, så jag får önska er en riktigt trevlig kväll!

tjejor


nu ska jag måla mina tånaglar, som jag sagt att jag ska göra riktigt länge men inte riktigt kommit till den punkten i livet än, haha. sedan ska jag packa lite saker inför kvällen och övernattningen, och sedan sätter jag mig i bussen till köping och blir mött av malin, och kanske vendela, för en icecream. kvällen kommer bli awesome

otroligt dålig fotograf


när jag ska ta ett fint kort, och man känner sig på topp.. så brukar det alltid se ut såhär. är det för jag är för kort, eller för jag bara är allmänt dålig på att fotografera med en vänd kamera? JAG HAR LÖST PROBLEMET FÖRSTÅR NI! JAG SKA KÖPA MIG EN NY KAMERA, MED DUBBEL SKÄRM. kameran är en samsung, som finns att se här. då är det lätt att ta Porträttbilde, och det gillas.

update - det blir itne så, köper en bra kamera med inte bara en bra egenskap, haha

stockholm


när jag och mor kommer tills sthlm ska jag försöka ta mig till urban och kika på dessa snyggingar. finner jag dem, kanske de får följa med mig hem. älskar klänningen! idag är det en slapp dag. ska bara måla mina tånaglar, och städa min garderob, sen har jag ingenting mer för mig. imorgon åker jag till köping som sagt, och sover kvar hemma hos sofia. kvällen kommer bli grym!

hallonkräm


hallonkräm och en titt på alla bloggar jag följer kommer min kväll fortsätta i. sedan ska jag sova som en stock, så trött som jag är...

forest


har haft en fin dag tillsammans med mattias, och även frida en kort stund nu på kvällskvisten. var i skogen och kikade runt lite med mattias idag, då vi upptäckte den största myrstacken jag någonsin sett. blev lite fascinerad av den faktiskt. imorgon väntas en hemma dag tillsammans med the familja.

himla tråkigt

det är himla tråkigt detta alltså. vaknade till ett sms, då jag fick se det tragiska som hänt. jag hoppas med hela mitt hjärta att det kommer bli bra. nu ska jag borsta tänderna, sedan klä på mig kläder.. sen kommer mattias hit.

i think you understand


nu ska jag hoppa in i duschen, ta bort tånagellacket, läsa en bok och borsta tänderna. ibland behöver man rensa huvudet igenom bara en dusch.. ganska häftigt. vet ni vad jag ska göra imorgon? jag ska ta med min pojkvän ut i skogen och bara vara. han kallade skogen vid oss för "oj vilken trollskog", och jag älskar skogen. hörs imorgon

glass och film


glass med bravokex, och en gåva för livet, det kommer mina närmaste 2 timmar att bestå utav.

tiger of sweden


nagellack


precis målat naglarna. nu ska jag kika runt på skor, och sedan ska bestämma mig för vart alla mina tavlor ska sitta.

1augusti


lars, mamma, jag och mattias.
då var det äntligen 1augusti, 17 dagar kvar tills jag börjar skolan, 13dagar kvar tills jag ska till sthlm med min mor, som det inte blev någonting va förra gången, då vi åkte till pite en vecka ist. och bara 4 månader och 23 dagar kvar tills julafton. nu är sommarn snart över, men jag klagar inte mycket alls faktiskt.

RSS 2.0