MÖRKA KVÄLLAR

Helt otroligt vad snabbt det blir mörkt ute nu för tiden. Nästan så jag tror att vi hamnat i det där "svarta hålet" på kvällarna...

Nu tar jag och myser mig ner i soffan och tittar på några avsnitt Glee och läser Elle. Godis har jag och även julkalendern är inköpt. (mamma frågade mig om jag verkligen skulle ha en i år)- självklart. Tradition ju!

29november

Du är det absolut finaste jag har, never in my life att jag sviker dig. Hjärtat.


SWEATER FROM..



..Isabel Marant & H&M.
Pepparkaksbak framåt kvällen med några söta tjejer.


27 NOVEMBER

Sitter i köping och kollar på derby matchen. Arboga Köping, gamla hemstaden så vad hejar jag på?;-) nejdå, bra är arboga också idag!

 


TJUVSTART


Via romwe.com. KOM HIT!
Har redan tjuvstartat. Första advent ljuset har tänds. Ynka 28 dagar kvar tills julafton nu!

JULSTJÄRNAN


Såhär mysigt har jag det i mitt rum just nu. Trivs verkligen med de stora fina fönsterna men till efter jul så får jag småfönster och det blir nog minst lika mysigt det!

Bilden får tala för sig själv. Mys framför tvn tillsammans med familjen. Idol stod på schemat!

TILLSAMMANS MED DEN FINA


Min pöjk sov kvar här efter öppet hus igår. Dagen som gått har vi sovit och spelat monopol, och vem vinner som vanligt? Jag! 60 miljoner på kontot skulle ju inte vara fel nu alltså. Julklappshandling i veckan också, så himla mysigt!

INSPIRATION TILL DE NYA




/inspirationsbilder inför mitt kommande rum. Allt är vitt och jag älskar det!/
Imorgon är det först utvecklingssamtal och sedan öppet hus. Pizza på skolan med ett par mysiga tjejer blir det innan det också. Idag läser jag på inför min muntliga redovisning på Måndag.

GRÅA DAG


Tar och sätter upp håret i en toffs och åker tillbaka mot arboga för att ha möte i ett par timmar. Längtan efter mars är oändlig men så bra kommer det bli. Pic via Tumblr

JIPPIE!!


Snabba beslut i familjen Fridman&Boswell. Flyttar in mot staden igen och bosätter oss i en villa med mååånga möjligheter. Bastu finns det till och med! Då var min vecka gjord, så glad är jag!

WE KNOW


YOU KNOW


Ni ser vad som avslutade min dag och den alldeles för korta veckan. Godnatt

HUND O MÄNNISKA


VI ÄR VACKRA


den person som vågar vara sig själv och sticka ut i mängden är oftast den människa som blir ihågkommen och den människa som de flesta alltid kommer ha ett minne utav.

MÖSSAN ÄR PÅ


Då har jag packat min väska för att åka till mamma ikväll. Lite spontant sådär men väldigt mysigt! Glögg står det på schemat. För övrigt så har lilla Cinderella kommit hem från Stömsholm. Mycket trött är lilltjejen så får hoppas hon blir piggare snart!

BÄSTA DU

Idag är det ingen vanlig dag, för det är mammas födelsedag! Hoppas din dag vart liiite bättre än de andra dagarna på året. (du jobbar idag och jag antar att det inte är så himla kul...)På fredag åker jag och grattar både henne och bror. ♥

BLUE THINGS


pic via carolines mode.
Har umgåts hela dagen med mattias men såå kul var det inte. Pluggat i flera timmar och bara för några minuter sedan åkte min fina hem. Imorgon blir det mitt andra prov i företagsekonomi, tror nog det kommer gå galant. Hörs mer imorgon! Xx

FINA LILLA VARELSE

Fina Cinderella ligger inne på operation nu. Ber för henne, hon är en av de finaste varelserna på denna jord och vår lilla hund lyser upp min vardag!

KVÄLLEN 14




Blev helt plötsligt för trött för att plugga. Tittar på detta fantastiska program istället! Sen tar jag och dejtar kudden.

SVAR PÅ ONÖDIG KOMMENTAR


Jag blev bara allmänt irriterad av kommentaren av en anonym varför jag inte skrev grattis på farsdag här på bloggen eller ngt. Vad har någon annan med att göra ifall jag skriver det eller ej?

Min far skiter totalt i mig, men jag kämpar för att möta honom någon gång i framtiden. Jag älskar honom någonstans inom mig men kan verkligen inte visa det utåt längre. Jag har sänt iväg ett vykort som ett grattis på farsdag men det kommer inte att hjälpa. SÅ var det någonting mer du ville få fram?
Kan ju även ta och tala om att jag saknar honom. Framför allt min bror, Benjamin som inte alls är många år gammal.

DAGENS DETALJ


Klickade hem ett härligt halsband förra veckan, väldigt enkelt och snyggt. Jag fortsätter väl med fe-boken nu och kämpar på.

BORTA BRA, HEMMA BÄST


Helgen och veckan redan planerad. Allt går så fort, vart tar tiden vägen? Nu tar jag fram företagsekonomiboken för plugg. Söndagsångest igen eller? Waaaah!

HELT IMPONERAD


Suddiga bilder från Modekungen//Avslutar kvällen med att läsa lite företagsekonomi, låter det kul? Jag har iallafall haft en helt galen kväll med band som var galnare än galnast. Träffade på en jätte härlig människa vid namn Björn som sjöng väääldigt bra tillsammans med sitt band. Och jag då, brukar i vanligafall inte gilla "band" men nuså!

FRUKOST PÅ HOTELLET

Sitter här med mina vänner och är belåten. Dagen kommer bestå av massor med kul aktiviteter även om vi alla är lite småtrötta.

 


TVÅ NÄTTER


Checkade in på hotellet här i Fagesta runt ett-tiden. Hur mycket folk som helst och jag o frida är helt sluta. En tidig morgon blir det imorgon med masssa god hotellfrukost! Hörs imorgon. Xx

FRUKT OCH TV

Apelsin, pärson och en väääldigt god frukt jag inte minns namnet på. Övernattar hos min fina i natt men en tidig kväll står på schemat.

 


LOVE IS HERE


Matteprovet gick galant och jag är nöjd. Nu packar jag sedan tillbringar jag min dag/natt hos Mattias. Imorgon åker jag och min fina vän frida till Fagesta och bor på hotell tillsammans med andra människor!

SYNFEL


Är man en av alla dem människor som har synfel, men som till skillnad från en del andra inte alls kan se sig själv med glasögon och tycker att kontaktlinser vanligen är allt för svårhanterliga kanske man någon gång har funderat kring att operera ögonen med en laserbehandling.

Har du kanske gjort en ögonlaser behandling? Hur gick det? Skulle du kunna tänka dig göra en behandling? KLICKA HÄR så kan du läääsa mer.
- Blogvertiser

GRATTIS BÄSTA

Grattis på 11-årsdagen min fina bror!


RÖDBRUN


Svenska uppsatsskrivning i 3 timmar idag. Lyckades fixa hop ett par sidor. Nu blir det matteplugg. Trött är jag så är nog max uppe till 9...

AVSLUT

Bra avslut på kvällen. Kommer sova bra. Godnatt, Xoxo


HÖSTBILDEN


Innan jag sätter mig och läser lite om hur man ska skriva på den låååånga uppsatsen imorgon  så visar jag er en bild från vägen hem. Glad att jag äntligen fick se annat än gråa moln....

SOM ALDRIG FÖRR



Nu är de inge skit-lösnaglar jag har på mina naglar utan riktigt gjort ju! Är jätte nöjd men ovan. Tack så himla mycket snälla Lisa!! Vill bara att helgen kommer, myser på ett hotell i två nätter med min fina vän Frida och träffar andra människor! Wiiiii.

BLIR VACKER


FRÅN MIN FINA VÄN


Varm choklad i min fina kopp som jag fått utav frida och lite tända ljus räddar denna ångest-söndag. Imorgon börjar skolan igen.Någonting positivt är att jag går iväg och får mina naglar fixade, wiii vad glad jag är! /pictures from today coming up tomorrow.

MOT STORSTADEN

Nu tar vi bilen mot sthlm för att fira rebecca som fyller år idag! Den lilla fluffynär på (mobilväskan), elr vad jag nu ska kalla den för.

 


VERKLIGEN NYTT


Tryck på F5 om du inte ser den nya designen. Vet dock inte vad jag tycker än men jag tänkte mest att det kunde va kul och ha en blogg som det samtidigt blir snyggt på att blogga från Iphonen. Väääldigt mycket smalare än den breda bloggen jag hade tidigare men jag vänjer mig nog. En snygg header ska jag ta och fixa också....

// de bilderna som ligger på 800 bredd kommer ni se nedan att de ser lite knas ut och att bilderna är kapade, men jag tänker inte sitta och ändra typ 2000 bilder så.. ;)

LITE ÄNDRINGAR


Jag vill göra om min blogg totalt men jag finner inte det jag letar efter i bloggdesignen. Har tittat runt på andra ställen att bosätta min blogg i, men lyckas heller inte finna någonting bättre än blogg.se. Får knapra lite på det under kvällen så får vi se vad som händer! Väskan ovan är en liten goding från Friis & Company som gärna vill flytta in hos mig!

DAGEN EFTER DAGEN


Gårkvällen spenderades med ett par härliga människor men åkte hem ganska tidigt då jag kände att det var bra för min del. Många går ju ut på krogen idag utklädda till fula saker men jag har ju inte åldern inne så jag tillbringar kvällen med min fina familj, MYCKET bättre.

RSS 2.0