VAD SA DU?

Efter en lång jobbdag så lägger jag mig i sängen och halvsover. Fick besök av coola bilar idag... Vill också!

FELICIA

Saknar ju faktiskt mina tjejer. Har ju inte ens hunnit visa er bilder sedan avslutningen ju. Lovar er någon dag framöver en himla massa bilder. Bilder säger ju mer än tusen ord var det väl?
 

START OVER

Imorgon är det jobbdags igen! Bilträffen på kvällen så det kommer förmodligen mycket folk vilket resulterar i att det blir mycket att göra = roligt arbete! Allt blev även klart idag att jag och min fina åker till stockholm i några dagar här framöver. semesterresan utomlands flyttar vi upp lite på..
 

TIDNINGAR

Min dag i det tråkiga vädret. Jag kommer ha minst lika kul som de personerna som ska till P&L kommer ha. Regn och allt, ska det bli kul?

SÖTA

 
Fick finbesök så här på kvällskvisten. Snart lägger jag mig i sängen och läser lite. Sova, det är något jag tänker göra om ett tag! Imorgon ska jag städa.....

UNDER DESSA DAGAR...

Har jag hunnit fira min pojkvän som tagit studenten och blivit en riktigt stor pöjk! Det var nog en fantastisk dag för honom, och jag är så fruktansvärt stolt att han klarat av tre hela år på SAAB. (skulle jag aldrig gjort).
 
Han har även hunnit fylla hela 19 år, som vi firade med lite presenter och en himla massa...
..Fika!
Trisslotter i stora lass men inte en enda vinst på det...
Har jag hunnit fixa mina naglar. Laser Beauty Center i Köping!
Köpt nya Converse!
Läst söta dikter i en söt liten bok hemma hos Mattias.
Ätit frukost ute på altan i det fina vädret! Lemon Curd kan vara det godaste, och nyttigaste såklart!
Jag har firat midsommar med dessa godingar!
Fått krama om min bästa tusen gånger om!
Och fått skrattat om och om igen med min bästa Emma!
Även fått känna mig lite vacker i min krans.
Och till sist, så kanske den bästa kommer och hälsar på mig lite senare!

EFTER MÅNGA DAGAR

Den nya blogg.se är verkligen inte kul. Jag kan varken ladda upp bilder eller ändra någonting på bloggen. Har försökt i flera dagar nu men det går verkligen inte! Det fungerar ju inte ens på mobilen?

C

Nya converse, väska och klocka kommer införskaffas denna vecka!

JORDGUBBAR

Jordgubbar, socker och mjölk kan vara det bästa.

FIXA NAGLAR

Åkte till köping för att fixa mina naglar idag på. Även jobb på Saga 13-20. Imorgon, 06-15, ganska skönt ändå! Nu ska jag plocka lite, sedan sova!

GRÖNT

Via blogg/stil
Vill också ha denna sjukt snygga väska!

DET FINASTE

Dagarna bara rinner iväg. Jag har sommarlov, men inte känner jag den känslan jag gjorde för cirka 5 år. För ett tag sedan pratade jag med mitt hjärta i telefon. Har aldrig tänkt så mycket på honom som jag gör nu. Får inte se hans fina ansikte förrän i helgen. Inte nästa vecka heller, veckan efter det eller veckan därpå. Det är helgerna som gäller nu! Lycka till på jobbet där borta sötnos!

DET KOMMER BLI BRA

Idag med den bästa!
Nu tar jag och sover. Ledig imorgon så jag ska njuta hela långa dagen! Xx

GRATTIS


SOMMAR OCH SOL

Brors avslutning/
I morgon smäller det. Mattias tar studenten och dagen kommer bli fantastisk! Hela åtta veckor tar jag ledigt (??). Men det blir istället jobb hela sommaren, men det blir skönt sedan när vi tar våra resväskor och åker mot varmare grader! Massor med bilder ska ni få se på lördag/söndag. Firar ju även in sommarlovet med mina bästa tjejer fr klassen!

SOM JAG LÄNGTAT


SÅ DET SER UT

Jobb idag, tisdag, onsdag, lördag, söndag. Sedan börjar veckorna rulla på med jobb och för min del blir det minsann inte mycket sola och bada förrän jag flyger mot ett varmare ställe i augusti. Som jag längtat!!!

LOVE


IBLAND BEHÖVER MAN

Komma ifrån lite. En dag i västerås med min bästa Emma och hennes fina syster! Nu är det färdig shoppat för min del på ett tag iallafall. Imorgon jobbar jag, söndag också. Med denna fina(fula) bild säger jag godnatt. Xx

RSS 2.0