Flera gånger

Jag har kommit in i en period där det är té som gäller!

You name it

Det kanske inte är lika trevligt som att hänga på en fest med en himla massa kul människor, men det är åtminstånde mysigt! Speciellt i den nya gosefilten och strumporna.

Annorlunda, vad betyder det?

Jag lyckades få med mig M till köping för att leta efter en klänning till nyår, och självklart hittade jag den perfekta, gudomliga, vackraste och skönaste klänningen någonsin. Börjar sakta men säkert bli taggad till nyårsafton! Och självklart, får ni en bättre bild på både mig och klänningen på måndag.

De senaste dagarna..

KLICKA PÅ BILDERNA FÖR ATT FÅ DE STÖRRE!
 
De senaste dagarna har jag umgåtts med en person som verkligen får mig att må bra. Jag har ätit massvis med mat, godis och druckit ett x-antal många glas julmust. Spelat bingo. Gjort stjärnor som för övrigt var förbannat goda. Jag har öppnat paket från mina nära och kära. Fått vad jag önskat mig. Haft snöbollskrig. Fått ihop ett pussel efter många om och men. Skrattat, gråtit. Skrivit ner vad jag har gjort 2012. Skrivit ner vad jag vill göra 2013. Satt upp mål och funderat över vissa motgångar. Men det jag vill fokusera på nu, är nyår och med vilka jag kommer tillbringa början av det nya året med.

Snart är det över

Snart är 2013 över. Frågan är ju som många andra också funderar över.. Vad händer på nyår och vad ska man ha på sig? En sväng till mellandagsrean skulle inte sitta helt fel.


Inspiration och kloka ord

 


2013 blir ett nyttigt år


God jul på er sötnötar!

Nu är det bara sminket och håret kvar, sedan kan jag också njuta av att det är julafton. God jul på er, hoppas ni får en toppen helg, för det har jag tänkt att ha. PUSS

Dagens syssla.


Inför julen

Gårdagen spenderade jag med bästa Daniela med en himla massa frukt och så lite annat onyttigt.. Kommer sakna den flickan så otroligt nu under lovet, men förhoppningsvis så ses vi på NYÅR(??)
 
Idag gjorde jag min sista dag på PwC, det har vart en otrolig resa i ett halvår. Sedan får vi se vart jag väljer att sätta mina fötter efter gymnasiet. Pengar ska jag hålla på med i vilket fall.
 
Nu blir det like i movie med en bra person, chips och godis. Imorgon är det knäckbak och julklappsinslagning som gäller.

Via we heart it

Folk som tror sig veta saker=nollor.
 
Ikväll ska jag sitta och räkna ner några nyårslöften. 2013 blir ett bra år, oavsätt. Egna lägenheten kommer göra mycket. Vännerna, Anna och Bengt.

Jag och min diamant

When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile. // Magont börjar komma tillbaka, sakta men säkert. Skit! Stress antar jag. Skönt att det bara är en skoldag kvar nu och sedan två praktikdagar.

Det är inte så där himla bra som alla tror.

För de flesta så är julen en underbar period och någonting man verkligen ser fram emot varje år. För en del andra så är julen ett rent helvete. Speciellt när man inte firar den med sin familj och släkt. Nästa år, ska jag bjuda in alla mina vänner och bryta den vanliga traditionen. Det ska bli julmys hemma i mitt egna hem! Fy fan vad jag längtar, och då noterar jag verkligen svordomen!
 
Har förövrigt haft en toppenhelg tillsammans med familjen E!

H

Haft det grymt. Vill på kryssning varje helg!


Kryssning med Eriksson!

På G mot båten för ett grymt dygn. Hörs när vi hörs ;)


Hej mitt vinterland


Två veckor


Årets lucia 2012

När jag kollade upp på den finaste lucian någonsin, började tårarna rinna. Lucia är någonting riktigt fint, är så fruktansvärt glad över att felicia fick äran att bära kronan med ljus i år! Är också glad över att jag ska följa med henne och hennes fina familj på kryssning nästa helg, hihi

Brrr...

Jag och coola Anton.... Gårdagen var kall, och dagen nu är kallare. Men det trostar både jag och Daniela, för en titt på julmarknaden och lite mys väntar!

Julmarknad och julbak

Bakat i 8 timmar nu, men äntligen är det klart, och äntligen ska jag hoppa in i en vaaarm dusch!

Five

Har blivit med en ny bebis!

Ugglor och färg

Lagerhaus kan vara det bästa. När det äntligen är min tur, om några månader.. Så kommer mitt hem ha mycket inredning och köksprylar här ifrån!

Jag höll mina tummar

Det har inte gått att lägga in bilder tidigare, så då kände jag att det var värdelöst att slänga in ett inlägg också! Vill bara säga Grattis till min fina Felicia som blev årets lucia i Arboga! Både fin, snäll och kan sjunga bra, vad mer fattas? PUSS HJÄRTAT!

Leading lady

Julklappar var det va? Till mig själv åtminstånde! God mat, kyla och lite fina skapelser idag!

RSS 2.0