Bestämma tapeter


Skinnjacka med nitar

Idag insåg jag att jag har en hel del jackor. MEN, jag hittade en sjukt snygg och köpte den i allafall. Äger förtillfället 3 skinnjackor! OCH, jag vet att jag vart väldigt oengagerad i bloggen, men livet är i full rulle ni vet! Imorgon åker jag till e-tuna för lite shopping med fint umgänge. Hoppas på att få med mig ett par bra joggingskor, så mina ben kan överleva jobbandet detta år med. 

M K


Vill investera!

Reebook shoes

Försöker hitta ett par perfekta skor till jobbet, men svårt som tusan är det. Dessa skor ovan kanske skulle vara något? Men som sagt, måste åka och prova. Blir en sväng till e-tuna i veckan!

Jobb på kanalen

Imorgon drar jobbet igång igen. Ganska kul ändå, så jag har inget att klaga över! Men det kryper lite i fötterna nu när snön börjar smälta. Längtar så fruktansvärt mycket efter att få jobba på Hjälmare kanalcafé i sommar. Favoritstället!

Soap, Valentine's Day

Denna goding fick jag av mamma förra veckan! Jag älskar presenter, stora som små. Bara en godisbit skulle jag bli glad av liksom! Som alla redan vet så är det ju alla <3 dag idag. Det ska firas med min fina pojkvän med god mat och bio i köping, det gamla klassiska ;)

hej och hallå upp och ner

Dagarna rullar som vanligt. Planering inför alla<3dag är i full rulle och plugget rullar väl på som vanligt. Dagens syssla var att baka kärleksmums, och kvällens syssla blir att glo serier.

The Beach Party som studentresa?

 

Hej och hallå! Tänkte tipsa lite om ett resmål till Rhodos, där bara en himla massa ungdomar ska åka till isommar. Kolla gärna på filmerna ovan, och låt dig inspireras. Jag har fått äran att berätta att den 20 februaru kommer hela resan vara 50 % billigare, om du bokar via mig. 1999 är det lägsta du kommer betala, vilket är helt sinnessjukt billigt! Gå in mer på www.thebeachparty.se och läs mer. Mer info kommer också här på bloggen, och hur det går till med rabatten. PUSS

 

f och e

Jobbet blir genast lite roligare när man jobbar med en going till vän.

Den vanliga Emma

hej på er! Dagarna är fullproppade med både kul och ickekul aktiviteter. Skadade mitt lillfinger idag också, inte heller så kul, MEN.. Jag jobbar med den finaste människan någonsin, vilket livar upp stämmningen hela dagarna. Livet är alltså i full rulle. Hör av mig snart! 

Jobb, sova, skola, jobb

Dagarna bara springer förbi, och jag själv springer likafort. Börjar bli lite småsjuk, vilket är katastrof nu när jag behövs på jobbet. Den senaste tiden har jag tappat all koll på skolan, hänger inte riktigt med och känner mig osäker. Hoppas detta vänder snart, så jag kan vara lugn. Här nedan kommer lite bilder från mina föregående dagar.
MEN, de senaste dagarna har jag hängt mycket med min fina vän Felicia, druckit många koppar té, ätit goda mackor, bullar, pizza och träffat många glada och nöjda kunder på jobbet. Idag träffade jag även min saknade lillebror. Även lilla mammsen!

Fråga Olle (Emma)

Nya konditoriet i Eskilstuna/ Fullt upp de senaste dagarna, och så får det bli de kommande också! Ställ gärna en fråga till mig, om ni vill veta mer ;) ASK.FM <-----

RSS 2.0