29 augusti 2013

 
Har vart hemma hela veckan och kryat på mig. Känner mig faktiskt mycket bättre, men inte helt okej ännu.Men, imorgon fredag tar jag mig till skolan och pratar med lärarna om kommande vecka då jag är i Turkiet! Har faktiskt klarat alla arbeten helt okej som de andra gjort i skolan, känns väl helt okej det iallafall. 

Någon vecka till

Önskar jag kunde gå i ballerina året runt. Både fint och bekvämt! Två veckor till, iallafall. I vilket fall så blir det inte ballerina för min del idag. Vaknade och var sjuk igen. Har ju fått hostmedicin, men snuvan och halsont kom tillbaka under natten. Ska jag aldrig bli bra igen? haha. 
 

En vanlig lördagskväll

 
Lagom bra lördag helt enkelt! Tacos, godis och sommarkrysset, och en hel del skratt till personer som inte kan prata i frågan. Haha. Längtar så fruktansvärt till imorgonkväll då jag får träffa mitt hjärta igen!
 

Häng i pojkvännens tröja

Hänger i pojkvännens tröja i önskan på han kommer hem ikväll. MEN, jag får vänta tills söndag. Har precis duchat, och småstädat här hemma. För den mesta delen av dagen har jag sovit. Har börjar äta/dricka hostmedicinen Cocillana, vilket chockade mig när jag slurprat i mig första dosen. Ont i huvudet, illamående och värsta kramperna i magen fick jag, men jag har samtidigt inte hostat sedan dess. Tar en dos nu innan sängdags, men först blir det en kvällsmacka och té. 

Turkiet är bokat

 
Jodå. Nu är det bokat och klart! Jag och Felicia drar till Turkiet en vecka för massa avslappning, god mat, massor med skratt och massor med glass. Det här behövde vi verkligen! Åker nästa söndag. Dagen efter bröllop, åååh!

Utomlandsresa och höstmys

Hösten närmar sig, vilket gör att suget efter en utomlandsresa bara blir värre och värre. Vad gör vi åt det? Det får vi se imorgon! Även suget efter fina höstkläder som värmer kroppen är inte så tok det heller! Nu ska jag ta och äta frukost, som innehåller gröt. Har ju som sagt slutat äta godis och en massa skit på veckodagarna. Annars då? Allt i lägenheten flyter väl på tycker jag. Skolstarten började bra också. 

HM again

fluffigt och mysigt ju
 

Peppad för skolan

Här har jag suttit i flera timmar. Kollat på film och haft datorn i knät. Är trött samtidigt som jag är full med nya ideer och tankar. Är faktiskt peppad till skolan som börjar nu på tisdag. Detta år ska bli riktigt bra! "Inga mer ligga hemma och sova dagar", inga mer dagar då jag tror att jag är sjuk men egentligen inte.... ;)

Mysiga dagar i stugan

 
Ett par lugna dagar i stugan då jag självklart åkte på och bli sjuk. Är fortfarande inte bra, men hoppas att hostan försvinner innan skolan drar igång. När vi kom hem städade vi hela lägenheten, vilket vi inte gjort sedan alla nya saker kom in. OCH NU, är lilla kissen hemma igen. Efter 4 hela dagar! Kvällen till äran ska jag mysa med My och titta på när grabbsen spelar XBOX. ELLER, kom ju på att det är sommarkrysset på tvn? hmmmm... 

Städdag, varje dag?

Trött, ont i halsen och en stökig mage. Det är min kväll, som det ser ut som nu. Har städat konstant hela dagen, är fortfarande inte klar. Alla mattias kläder har vart ute på vädring och alla kläder i tvättkorgen har tvättats. Ska bara ta in tvätten fr balkongen nu, sedan blir det filmer hela kvällen lång. 

Medeltidsdagarna

 

Snart är inflyttningen klar

 
Här har ni en bild på en fin soffa och en fin liten My. 
 
Saker och ting börjar äntligen bli klart här hemma. Nu är det bara alla mattias kläder och tvbänken vi väntar på. Stackarn åkte hem och hämtade tvdosan hos hans föräldrar som vi glömde tidigare. När han kommer tillbaka ska jag slappa i soffan och dra igång något avsnitt av pretty little liars! Jobbar inte förrän söndag kl 18, vilket känns fantastiskt underbart!

Gårdagen i svartvitt

Hade en kanonkväll igår tillsammans med fint folk! Kissen fick vara med på förfesten ;) När musiken inte var bra, stängde hon av den! Nu ska jag börja göra mig iordning inför jobb i 3 timmar. PUSS
 

Gullehöna

Dag in, dag ut gosar vi! Just nu håller vi på och kollar lite nya möbler och sånt kul. Mattias och jag har lagat mat för ett tag sedan, och snart blir det en film och lite gott!

RSS 2.0