Tjejmys hemma hos mig

Hej på er gullehönor. Pågår mycket just nu i mitt liv, och det mesta handlar om skolan. Jag gör min sista uppgift imorgoneftermiddag vilket känns GANSKA skönt. Senare i eftermiddag/kväll kommer ett gäng tjejer hit för en fika och lite tjejsnack! Innan dess, STORSTÄDNING och BAKNING!

FEL

Självklart ska det stå..."resten av månaden"


Helgens bravader och studentåret!

Helgen kunde inte blivit bättre! Nu är det dock MAT som ska handlas resten av helgen så det där med alkohol får nog vänta ett tag nu! Snart är skolan äntligen slut, vilket kommer firas, dock, haha. Går in på mitt tredje år på Vasagymnasiet, vilket vi kommer göra GRYMT BRA. 

Gårdagens lyxmiddag.


Regndag här i Arboga!

Ja, som ni ser har jag köpt mig en regnjacka! Bara stövlarna som saknas sedan är jag fit for fight för den svenska sommaren. Ikväll ska det pluggas och ätas gómat! Amerikanska pannkakor med massa goda tillbehör.

Slappar ett tag..


Börjar finna ro igen.

I flera veckor har det vart stökigt runt om mig, men ändå vart så himla bra. Känns så fantastiskt att ha sitt egna boende och kunna göra vad man vill, men samtidigt saknar jag det där med att "mamma bestämmer" över mig. Men nu har i alla fall saker landat och jag hänger med i skolan igen! 
 
Skolan var kort som vanlig idag. 3 lektioner va? Åkte till Ica efter jag slutat och handlade hem lite mat till kommande vecka. IDAG börjar ju även mitt "godislöfte", vilket resulterar i att jag inte kommer äta godis på veckorna, utan bara på lördagar. Ska börja träna och äta nyttigare också. Börjar planera träningen imorgon och kommer förmodligen gå ganska mycket efter boken "BODYLICIOUS" som jag fick av M i julklapp. 
 
Blir ju även så glad när jag kommer hem och har fått post. Idag var det nya ELLE i brevlådan. Köttbullar med potatismos, lingon och gräddsås väntar till kvällen, men nu blir det att mata in cirkus 25 miljöord som jag ska kunna till på torsdag!

Fina bror Emil

Emil kom över igår och tittade på Eurovision med mig. Massa gott hade vi till den, mer bilder kommer :-)

Pink lady

Jodå! En osminkad och relativt pigg Emma på bild. Detta är ju en ledig dag, vad händer då? Inga planer ännu. Förutom, grillning ikväll då. Ska iallafall göra i ordning lite frukost. Kanske åker till mamma iallafall? Hmm,.. :)

Helt värdelöst förtillfället med skola.

Jaha, då har jag tagit helg då. Skulle lika gärna kunna hoppa av skolan och köra på distans, denna skit orkar jag inte med ett år till alltså... MEN, det är bara att hålla humöret uppe, studenttider nästa år ju, kan inte bli bättre. Just nu sitter jag i sovrummet och kollar på Vampire Diaries medan M kollar hockey.... Imorgon blir det grillning med pöjkarna!

Dagens Emma

Kort skoldag idag, ganska skönt, som vanligt! Precis kommit hem, men nu ska jag ner på stan för fler ärenden. Posta lite paket och gå till bokhandeln och fixa kuvert osv osv. Hörs sen!

Nybäddad säng


Hallonvatten, magen strular, skolan

Dagarna bara springer förbi, och magen gör likaså. Okej, kanske inte springer iväg? Men den hänger inte med iallafall. Känns som allt går segt förtillfället, och idag är jag hemma fr skolan. Magen krånglade både igår och idag. Har iallafall ett möte vid 15, innan dess ska jag skriva på årsredovisningen till företaget och städa undan lite. Gårkvällen spenderades med M och tvn! Nu ska jag fortsätta dricka mitt vatten med hallon, haha. 

Fredagsnatten på Strömpis


Vatten och bruna ben

Såhär vill jag ligga hela dagarna, om inte i solen förstås! Nu är det plugg en vecka sedan helg. Bara två veckor kvar till Köpingsyran också, som jag längtar! 

Okej, inte ännu


Byter bloggportal!

Nu är jag trött på blogg.se. Tänker förflytta mig någonstans, men vet inte vart ännu. Har bloggat här i cirkus 5 år nu, och det behöver ske en förändring innan jag själv tröttnar på att blogga.

Eget internet, röd hud

En trött emma har äntligen fått igång sitt egna internet. Får ut 22 Mbit/s vilket är riktigt bra. Men då använder jag ju även 4G eftersom jag köpte det mobilabredbandet. Fortsätter städningen med en svidande hud efter solning.

Finns ingenting att oroa sig för mer

Vilket underbart väder det är ute alltså! Har solat flera dagar nu på balkongen ju. Träffat mina fina tjejer och grillat med den finaste på hela jorden. Nu väntas städningen som skulle vara klar för flera DAGAR sedan. PUSS

Trött Emma, långt inlägg, går äntligen vidare.

Med hela mitt hjärta valde jag att börja om mitt liv på nytt när jag flyttade till min lägenhet. Jag har levt i osäkerhet med mig själv och i alla andra relationer jag levde i under 6 månader. Kände mig inte älskad av någon och ville bara fly från mina problem.
 
Jag bodde mycket hemma hos min mamma som alltid ställt upp, även om vi bråkade gårdagen innan jag ringde henne och berättade vad som hade hänt. MEN när det finns personer som ALDRIG verkar släppa saker, så spricker jag. Jag sa det, MED HELA MITT HJÄRTA går jag vidare nu.. Men det hjälpte inte.
 
När personer såg att jag hade det bra via min blogg/twitter så börjades det. Avundsjukan antagligen. Att skriva ner sin själ på ex. Facebook, gör inte DIG till en bättre människa. Varför inte diskutera saken via telefone eller öga mot öga? Jag har hört i 4 års tid, "skriv inte allt på fb, arbetsgivaren kollar på fb och du kan riskera en stor del".
 
Jo, därför slutade jag skriva om mitt privatliv där. Men när man blir blockad och borttagen från fb, och sedan får man höra från olika håll att en person skriver saker som verkar vara om mig, blir man chockad. Speciellt om det inte bara är jag själv som tycker att det verkar skummt. 
 
MEN, nu går jag vidare och skiter i människor som är rädda för att stå för det dem själva sagt och gjort. Nu går jag vidare med min RIKTIGA familj som älskar mig, med mina RIKTIGA vänner och med min RIKTIGA pojkvän som ställer upp i vått och torrt! 
 
SÅ, nu är mitt nya nummer på G hem till mig igen, vilket kommer resultera i också att jag inte kommer svara på nummer jag inte har i min kontaktlista om personen i frågan inte spelar in ett meddelande. Kommer heller inte ge ut mitt nummer till människor jag inte litar på.
 
NU är det över mina vänner. NU börjar vi på nytt och älskar personerna som finns i min omgivning istället för att lägga ner energi på dåliga människor. OCH, snälla, låt mig vara om du inte tänkt sprida GLAD energi till mig ;)

Emma x 5

ÄNTLIGEN går det att sola på balkongen utan att frysa det minsta. Alltså, min förmiddag! Har även tvättat, en HEL DEL. (håller fortfarande på) började vid 14. 

Thinking of you D

Thinking of you Dad!
Gårdagen spenderades med tjejerna från klassen hemma hos mig. Grillning, fest och mys! Vid 15 hämtade Frida upp mig för att luncha. Fick två jättefina födelsedagspresenter också, visar senare! Nu ska jag försöka plugga lite och morgondagen blir densamma. Som ni ser, är jag lagom sliten på bilden. Kunde lägga mig i sängen runt 04 tror jag, herregud, hahah!

Orkidéer

Detta kommer bli den första helgen för mig själv. Mattias har sovit hemma hos mig i en veckas tid nu, och nu är det på tiden att jag försöker vara själv lite. Ska försöka få en tvättid också, har hur mycket som helst att tvätta. 

Min födelsedag, 18 år

 
Har haft en riktigt fin födelsedag med många fina presenter och överraskningar! Vaknade av frukost på sängen av min fina, iväg till skolan och möttes av några grattiskramar, och även några telefonsamtal och fina sms. På eftermiddagen kom familjen fr köping och åt lite smörgåstårta och cupcake´s. Fina presenter från det hållet också. Tack mamma, vad hade jag gjort utan dig.

Nu funderar jag på vad det kommer innebära för mig att vara 18 år. Det känns så stort, men ändå så litet. Men det är nu jag ska prova på mina egna vingar och göra precis som jag själv vill. Känns väl ganska bra.
Men under dagen har jag hunnit med en hel del iallafall.
 
  • Hunnit beställa ett nytt kort och fixat en internetdosa på banken. Har även fått lära mig att använda banken på telefonen, vilket kommer underlätta i att betala räkningarna och överföra pengar.
  • Jag har skrivit på mitt första hyreskontrakt med ABO här i Arboga. (detta känns ganska stort)
  • Jag har fixat hemförsäkring på Folksam
  • Jag har fixat ett internet hem hit som kommer underlätta det mesta. Valde faktiskt inte bredband, utan med Mecenatkortet fick jag ett riktigt bra erbjudande på den nya kampanjen Tele2 har. Mobiltbredband, 40 GB i månaden i 12 månader. Hade jag gjort detta utan Mecenat, hade jag vart tvungen att betala det dubbla och varit bunden i hela 24 månader.

Äntligen 18 år!

Idag är det ingen vanlig dag, för det är min 18-årsdag!

Fina väskan

Nu har jag börjat använda väskan jag köpte för cirkus 3 år sedan. Den är ju ganska fin faktiskt!


Gårdagen i en bild, fler kommer


RSS 2.0