GÓFIKA OCH UMGÄNGE

Efter skolan åkte jag o M ner på stan för en gófika. Smörgåstårta i bit fick det bli för min del, för himla gott alltså! Efter att ha umgåtts i ett par timmar cyklade jag hem. Kallt, som ni ser på bilden!


MYSDRESS


Weey. Jag är en halvdöd tjej med ont i halsen och med en skräck för att bli sjuk! Nybäddad säng och glass får göra mig bra innan jag tar och sover. En komikers uppväxt ska även läsas. Sovmorgon imorgon också, underbart. Godnatt. Xx

RANDIGT OCH KLART


Äntligen har jag gjort klart Referatet och skickat in den. Nu är det inte mycket alls i skolan vilket känns för himla underbart!

TO IPHONE


VÄSTERÅS

Jag och mamma sitter helt slut på tåget på väg hem. Vart i ministorstaden hela dagen och shoppat. Jag hittade bara ett bar byxor, men igår fick jag världens finaste blus och mössa! (visar er senare).


VARM CHOKLAD

Hemma i Arboga efter en dag i ett kallt Örebro. Varm choklad fick värma upp oss och även lite marknadsgodis fick följa med hem!

Just nu sitter jag på bussen på väg till Köping, fika med mamma och bror planerat!


GULDIGT

Emmas nya nagellack är helt gudomligt! Skulle mer än gärna vilja att mina naglar blev lika fina som hennes. Guld, glitterkorn i olika storlekar och riktigt riktigt snyggt!


DEN STICKIGA


Idag hade jag på mig min stickiga tröja som jag snart blir vansinnig på! Dock är den så himla fin så jag vet inte vad. Tar och bakar en paj innan jag ger mig iväg på lite äventyr på stan och andra trevligheter. Imorgon åker vi i klassen till Örebro på studiebesök och senare på eftermiddagen beger jag mig till Mamma och bror över helgen!

NY BÖRJAN

Jag kämpar, ger aldrig upp! Årskursvisa i aulan nu. Godis gjorde min morgon, tack rektorn!


THE SNOW FALLS


Via carolines mode. Idag dejtar jag matteboken och hoppas på bättre tider.

DÅ KÖR VI SOM VANLIGT






Efter många om och men så har vi äntligen fått igång vårt internet. Nu kommer bloggningen bli som vanligt och jag kommer kunna hålla mig uppdaterad om världen! Och som jag lovat, lite bilder på mitt rum. Bättre bilder kommer med tiden då tavlor och allt är uppe!

FRÅN ELLEGALAN

Via Emsedge. Snyggt, stilrent, vackert, gudomligt


FÖDELSEDAG

Grattis på 3-årsdagen min finaste och underbaraste. Du betyder mer än allt för mig hjärtat!


DET SISTA

Tar tag i det sista i vårt gamla hus idag och börjar städa. Senare blir det en promenad med en vän och förmodligen också min favorit till vovve!


MYS MED MIN FINA

Massa nyttigheter och onyttigheter en lördag som denna. Film och mys med fina Frida!


NYTTIGHETER

Jag och mammsen möttes på stan för att köpa ingredienser till kladdkaka och några nyttiga saker med massa frön och frukt i. Jag tar det lugnt i helgen och bara umgås med min fina familj och mina fina vänner!


TRÖTTHETEN

Efter en jätte mysig kväll igår tillsammans med Emma, mycket skratt, prat och allt det där så blev jag helt plötsligt hur trött som helst! Äntligen helg och jag älskar det


NÅGRA TIMMAR

Via vogue.it

Hemma på lunchen och pluggar som aldrig förr! Efter provet åker jag till min finaste vän och umgås hela dagen lång.


FÖRETAGSEKONOMI

Idag blir det plugg. Känner mer o mer hur saker börjar krypa in i livet såsom prov o andra jobbiga saker i skolan. Imorgon eftermiddag glömmer vi det och umgås med min fina vän Emma!


TOPPEN IGEN

Äntligen en uppdaterad app. Kan ändra storlek på bilder och allt, weeey!

Bild från helgen


FEMTIMMARS

Fick med mig finbesök igår som sov kvar hos mig över natten. Kollade på en utav Steven Kings filmer och vi såg bara part ett utav 4, weeey. Kommer sakna dig i ett par dagar!


MÅNDAGEN 16 JANUARI


En dag med sorg och många tårar. Jag är glad att jag är riktigt stark tillsammans med familjen och är väldigt glad att jag har såna fina vänner och en sån fin pojkvän! Ikväll ska jag plugga och kolla på film. En sen kväll blir det men jag har sovmorgon imorgon iallafall så det är skönt. xx

LÖRDAG

Mys igår tillsammans med min fina vän framför tvn o en varm choklad med grädde! Kom nyligen hem från köping där jag letade efter en blus inför kvällens bravader, de fixade vi galant, tack mamma! Nu väntat jag på min fina pojkvän som ska hämta mig för att åka till Dollarstore.


FIKA O ENGELSKAPLUGG

Åkte till mamma i köping efter skolan. Vi fikade och läste engelska. Ska också ta o berätta att min första produktpresentation äntligen är gjord och det gick riktigt bra!


PLUGGA

Idag blir det en pluggdag vilket innebär att det bara blir en emma sittandes framför skrivbordet med papper och penna hela dagen!


BAKA KAKA

När jag kommer hem från skolan tar jag o bakar mina drömkakor! Förmodligen så hinner jag gå hälsans stig runt stan också!


ÅRETS OUTFITS BY ELIN




Elin Kling. Den snyggaste utav dem alla. Tre av hennes hundratals outfits under året, I love it! Tänk även om det kunde gå lika bra som det går för henne nu för tiden, weeeeyeee.

MYSBESÖK

Igår mötte jag min fina vän nere på stan och köpte godis. Visade även mitt nya hem och massa prat! Idag har jag redan hunnit vara ute med våra små elefanter i det härliga men kalla vädret!


ÄNTLIGEN KLART

Då är vi inflyttade i Arboga igen vilket känns helt underbart! Dessutom har jag sovmorgon på tisdag som är min första dag i skolan efter lovet, kan det bli bättre än så?


TRÖTTA


Wey. Allt går som det ska men dock är jag och förmodligen hela familjen är trötta som bara den. Blir ännu tröttare när jag tänker på att skolan börjar på Tisdag. Suck.

ÄNNU MER PLOCK


Mitt fina armband som jag fått utav bror. Betydelsefullt litet armband detdäär!
Precis hemkommen från staden. Plockat lite där hemma och fått hjälp av M att köra grejer och bära. Imorgon fortsätter vi och sedan smäller det!

ELSAS VÄRLD

Tagit hand om hundar, städat, packat, kollat på hockey i Södertälje tillsammans med min fina och hans föräldrar, och nyss tittat på Elsas Värld. Det blir nog dock inge mer hockey för min del i natt så tar väl o sover om ett tag!. Xoxo

 


VÄGGDEKORATIONER

Snygga väggar som inspirerar mig inför flytten. WIIE! Mycket tjat just nu men jag är så fruktansvärt glad! -Länk-

MED MIN VÄN


Tog en fika tillsammans med min fina vän Frida efter att ha spacklat lite i rummet inne i stan. Ikväll sätts tapeten och jag kommer vara super nöjd!

ELLE NOVEMBER

Mhmm på stickade tröjor. Speciellt när man hittar den snyggaste som kostar elva tusen och känner att det inte riktigt passar ens budget....

 


SNART SÅ

Fixat med min vägg idag och ätit kakor. Förmodligen är jag inflyttad i huset redan på söndag! Wiiiiie

 


NYTT OCH STILRENT


Denna underbara tapet kommer pryda upp mitt nya rum. Trodde kanske att det kunde bli för mycket, men det blir nog hur fint som helst när den väl sitter där!

TJENA 2012





Wooooop! Nytt år och nya möjligheter! Tack för ett bra år och tack för ett jätte bra avslut på året. Även en bra start på året får jag säga!

RSS 2.0