måndag 19:40

halloj!
kom nyligen hem från köping. har vart en sväng med anna och kollat efter en bikini, men hittade inte det jag sökte efter. istället kom jag med med en super snygg svart klänning och 2 par nya jeanstights. haha. lite hår saker och sånt med. dagen har annars spengerats i skolan, och i musik salen. (håller på att träna till söndag, blev bjuden att sjunga, men vi får se hur det blir). jag ska försöka plugga lite om ett tag, har engelska prov imorgon, och tyska prov på fredag... inte alls på hugget, men vi får se hur det går. ja just det, jag har handlat julklappar idag, haha! skit kul faktist.. bara ett få tal kvar, hihi. nej men nu ska jag nog plugga, och sedan kolla på lite uppdaterade bloggar, vi hörs:-)

söndag 21:56

nu tänker jag lägga ner med mitt skrivande.. skulle skriva julkort, men det hoppa bara upp massa annat kul i mitt huvud som jag tyckte jag skulle skriva om. det blev några sidor jag skrev, och ja, nu har jag tänkt ännu en gång om att kanske göra en bok. men det är jag, kommer aldrig kunan fixa det.. men det skulle vara kul, till sen när jag är vuxen.. hihi. nej men nu ska jag stänga av datan och fixa lite innan jag går och lägger mig. vi hörs imorgon.

söndag 19:35


söndag 19:27

tända ljus, och en filt över axlarna..
skriver massa massa julkort, hade tänkt att vara aktiv på att skicka julkort i år. jag ska försöka få iväg några till mina släktingar i london också, så då lär jag ju skriva på engelska, haha. jag har börjat känna den här julkänslan nu. det är pyntat hemma, och mitt rum är rött&fint. städat också faktist. lyssnar på massa mysiga låtar från Mariah Carey gör jag med.
tänk, snart är julen här.. och det blir min andra jul i arboga, något som känns så obeskrivligt roligt. att jag har vart här så länge menar jag. tiden har bara runnit iväg, och allt har förändrats. har snart vart tillsammans med mattias i 5 månader, något jag inte fått in i mitt huvud än, hihi. ja, som sagt. tiden går så fort nu för tiden, innebär det att jag har kul varje dag? haha. känner mig jätte glad nu, tänker på allt kul som kommer hända. lucia är ju snart också, då blir det att sjuuuunga heela tiden, myys! både på skolan och så är vi inbjudna till något företag som ville att vi skulle komma. nej men det finns så mycket att se fram imot.
nu ska jag fortsätta med att skriva lite julkort, och sedan skriva lite i boken. puss

söndag 17:31

sitter i köket med datan och väntar på att maten ska bli klar. jag gör den faktist själv nu, haha. lövbiff och pommes, mumms! kom hem för ett litet tag sen från dansuppvisningen, och fortfarande känner jaga tt jag är sugen på att börja dansa, men vi får se till nästa termin om tiden räcker till:-) innan de var jag på innebandy ch kolla på mattias lag, dom vann, haha. trevligt trevligt faktist:) nej nu ska jag kolla till maten.

söndag 12:16


alltid lika kul med detta. folk skriver ner någonting positivt om en på ett papper, hehe.

1:a advent

kvällen igår va riktigt kul. ännu roligare att jag vann priset för bäst klädd. haha. det är bara att tacka jennie, linda och matilda;-)
ont i fötterna har jag med efter klackarna. menmen. jag är hur trött som helst, så jag får ta att skriva lite mer senare när jag har tid&ork. ska hem till jennie och hämta mina saker om ett tag, sen får vi se hur det ser ut under dagen. vi hörs

lördag 14:14



lördag 13:15

tiden räcker inte till, och jag räcker inte till, ska du hugga mig i bitar så alla ska få en bit var av mig eller?
- nej, de är så att jag har vart stressad nu i flera dagar. och det är om allt och inget. jag kommer ingenstans, och jag ve tinte vart jag ligger på världskartan. öppethus var nog ett test för mig själv till att se hur långt jag går. alla kom till mig och bad om hjälp, alla kom och prata med mig när jag stod med 2 stora fat med fikabröd i  7båda händerna, jag skulle sjunga, jag skulle planera till fredagen och lördagen.. allt blev bara ett rent kaos. folk som ser hur stressad jag va kommer fram till mig och försöker lugna ner mig, men endå gör jag allt jag inte hade i min roll. nej usch, jag tänker inte vara med i elevrådet och kören samtidigt, pressen kommer från båda hållen.

igår var nog den enda dag jag verkligen kunde landa på. jag kunde ta det lungt utan att stressa, kunde vara mig själv och slappna av. åkte till köping med mattias och kolla på New moon, och jag blev riktigt besviken på filmen. kan inte beskriva med ord hur mycket jag verkligen inte tyckte om filmen. jag säger ingenting mer eftersom det finns folk som inte sett den än.

idag har jag inte gjort så mycket än, vart och tränat med Becca på en låt jag ska sjunga ikväll, sen har jag bara tränat och tränat. nu ska jag försöka hitta en till låttext till ikväll och skriva ut den, sen ska jag dra vidare till jennie&gänget och få en liten makeover. haha.
kläder, smink, hår ska dom försöka fixa på mig till höstmiddagen till ikväll, så vi får väl hoppas att det blir bra. är hur spänd som helst, men får väl hoppas att allt går som planerat.

jag skriver förmodligen imorgon när jag vaknat och lägger in lite bilder, och om jag inte gör det så lovar jag att göra det när tiden räcker till.
ni får ha en super duper lördag, och så hörs vi snart igen:-)   puss'

torsdag 21:31

linda matilda jennie
- hjärta

öppet hus gick väl bra, sången gick sådär.. men ett framsteg att uppträda inför så många. tråkigt att det blev som det blev i slut endan, men jag antar att det var så det låg till. blir så trött på såna som bara vill en illa..
aja strunt samma. jag är ledig imorgon, och det är verkligen efterlängtat. matteboken och tyskan är hemma, så jag kommer väl plugga lite när jag har tid i helgen. om mattiias blir bra imorgon så blir det bion, annars får vi ta det någon annan gång:-)
har inte mycket mer att komma med just nu, ska väl läsa igenom lite matte och försöka lära mig lite mer ekvationer(stavning?) sen ska jag ta och sova.

onsdag 20:34


onsdag 17:28



här sitter en trött emma och tänker på veckan framöver. eller rättaresagt de dagar som är kvar på denna vecka. har så mycket att göra, och nu blir det ju ännu mer också, men de ska nog ordna sig.
imorgon har jag öppet hus vid kl 18:00. och då ska jag vara där en timme innan eftersom jag ska stå och sälja med elevrådet, och sedan sjunga. på fredag är jag ledig, så då får det bli en liten "ta hand om sig själv" dag.. innan jag åker iväg med mattias och går på bio:-)
på lördag ska jag till e-tuna med johanna på öppet hus, och sedan vidare till tuna park och shoppa lite smått och så. sen på kvällen vid 19:00 så beger vi oss till höstmiddagen och har det trevligt hela natten;-) söndag är jag dock ledig, så då ska jag nog försöka plugga lite, och kanske skriva och rita lite till den nya so uppsatsen vi ska göra. är väldig tidig med den, men bäst att ha det gjort, så har jag ingenting sista veckan innan lovet.
sen är det en ny vecka och nya överaskningar.. treeevligt! jag ser verkligen fram imot fredag och lördag.
men problemet är väl vilken film det blir, haha. new moon eller 2012. hmm. jag tyckte ju väldigt mycket om Twilight, så det skulle vara kul att se new moon, fortsättningen eller hur man nu ska säga. tycker det är en kul&spännande film, men måånga tårar;-) men samtidigt så verkar 2012 också riktigt bra, och jag då som tror att jorden kommer gå under år 2012 kommer ju bli spänd som en apa, haha. nej men vi får se hur det blir.

vilken skulle ni sett på? new moon eller 2012?:-)

tisdag 20:24

tänker inte säga ett ord från idag, är helt slut.. och vill bara lägga mig i sängen. har så mycket att göra nu, så jag återkommer när jag verkligen har tid.. vi hörs.

tisdag 20:21


måndag 22:10

kryper ner i sängen med en penna och ett block, skriver de sista av mina tankar och funderingar, och lägger mig och sover. godnatt

måndag 20:51

allt gick bra på "mötet" idag. kom fram till mycket bra, och fick red apå massa skoj. kan dock inte säga allt nu, eftersom det mesta kommer stå i tidningen och så.. känner mig så nervös inför imorgon. första mötet, och första blicken mot en mer politisk framtid. folk hälsar mig lycka till.. men vet inte om det spelar någon roll. det är ju jag själv som bestämmer om hur jag vill att det ska vara, och jag själv som bestämmer om hur nivån ska vara. jag har tagit på mig ett stort ansvar nu, men med alla starka känslor jag har nu efter allt, så kommer det nog gå utmärkt. sitter här med musik på hög nivå för att försöka komma in i min egna värld ett tag, bara slappna av och tänka på allt bra som hänt mig, vilka som finns runt mig.. och hur bra jag har det egentligen. jag ser mig mer som en positiv tjej nu, än en negativ.. det känns bra med skolan, familjen, mattias, allt!
nu ska jag ställa undan min data ett tag, och ska försöka plugga in lite nytta tills mötet imorgon, vad allt de där betyder, vad man kan komma med i politiken, vad som är bra och dåligt.. vad alla dom där "konstiga"orden betyder.. jag ska lära mig allt, jag kommer satsa mycket på detta. men inte allt för mycket. familjen, mattias&skolan kommer såklart före.

måndag 14:48

tänk att en dröm kan göra så mycket, så mycket mer än vad man trott från första början. drömmen förändrade en stor del, men kommer att ta sin egna lilla tid. att hitta tillbaka till den vän som betytt mycket en gång i livet, är som att finna de vackraste diamanten någonsin..

skolan har gått super. fick reda på vad jag fick på so uppsatsen, och det blev VG+ samanlagt. vg+ vg+ &mvg på frågorna.. tycker det är bra för att vara ett stress prov. la inte ner så mycket tid jag borde gjort, och la inte ner så mycket tid på att tänka.
men jag är nöjd. bättre än ett IG, ellerhur? jag vet inte varför jag är så trött som jag är idag, för jag har endå sovit rätt bra i natt, gämfört med de andra nätterna på ett tag. vid 16:30 ska jag på UFMmöte, eller rättaresagt.. planeringsmöte. ska skriva dagordningen tills stormötet imorgon, och ska åka iväg och kolla på tröjor som alla UFM:are ska få. ska försöka hålla mitt humör på topp, så kommer allt gå bra. när jag kommer hem så kommer jag bara ta det lungt och kanske plugga lite på kemin, annars har jag inte mycket alls att plugga till.
ska åka iväg till vilsta senare också och hämta ett paket, och snart så blir det pannkakor. mumms!

söndag 19:32



jag tog mig till konsum, för att kolla lite.. kom hem med en Ben&jerry´s. den sista för min del på några månader.. pengarna kommer inte räcka till nu, så jag bestämmde mig för att slösa lite av de sista på en glass, haha.
den 27e är jag ju ledig, och ska försöka ta mig någonstanns och shoppa lite nu till vintern, och julklappar förståss:-)

söndag 16:24


när pepparkakorna kommer in till huset, får jag en julkänsla direkt.. nu är det inte länge kvar

söndag 13:45


böcker överallt, papper överallt, bilder överallt, pennor överallt.. jag blir galen! nu är det bara 4 lådor som väntas in, anna är i v-ås och köper några knoppar till köket, så hon passade på att köpa 4 vita lådor till mig:-) kan behövas, och jag får väll hoppas på att det blir lite mer ordning i mitt rum då. hihi

söndag 12:57

om jag ska vara helt ärlig så saknar jag min kamera något enormt.. känns konstigt när den inte finns här. den klara 2 månader, om inte kortare? sen gick den sönder, och gick inte att laga. jag kommer inte begära någonting mer av anna&bengt, känns som jag fått alldeles för mycket.. sitter här liksom med min data, hur bra som helst, och dyr.. en mobil som inte är billig heller, ett rum som är någolunda bra renoverat med saker och ting.. har nästan allt man kan begära, och inte bara i saker heller. jag har världens underbaraste människor runt mig, de som bryr sig om mig och vill mig de bästa. har aldrig tänkt så här långt förän nu.
jag har det jätte bra, ingen kan komma och säga något annat.. nej nu blir jag nästan lite förvirrad, haha. kommer aldrig kunna beskriva min kärlek till familjen. från häger och vänster, alla betyder lika mycket. mamma, pappa, emil, benjamin, anna, bengt.. utan de personer hade jag aldrig kommit så långt..
vill tacka till allt och alla som gjort min dag. som har funnits där i 14 år. även om det varit lite bråk&tjaffs hit och dit, men det är inte allt.. alla tjaffsar och bråkar.. alla. jag älskar er, väldigt mycket.

söndag 12:17


(L)

söndag 11:43

jag hade ingen ork kvar igår till att skriva något inlägg, så jag struntade i det:-)
vet egentligen inte vad jag ska skriva idag, kan knappt anstränga mig. trött, och mitt knä vill inte idag heller. jag kommer väl plugga hela dagen, och försöka rensa mitt rum, och kanske mublera om lite, dvs.. om knät orkar.

lördag 12:22



lördag 11:02

hejhopp!
vaknade runt halv 11 sisådär, blev väckt av solen.. då tänkte jag "nu tror jag att det har snöat, och det är hur kallt som helst ute, och hur mysigt som helst". men när anna kom hem efter hon vart nere på stan och köpt lite goda frallor och så, så sa hon att det var närmare vår än vinter ute. inge snö, bara varmt och soligt. ska vi ta en sväng till villa idag eller? haha. nej men jag tyckte det var lite tråkigt eftersom jag ser så mycket fram imot vintern. tycker det är så sjukt mysigt! menmen, jag får väl vänta, och se om det kommer någon snä i huvudtaget.. jag har precis ätit, och ska snart hoppa in i duschen och fixa mig lite, sen ska jag va med matttiiias:-) men innan jag åker iväg eller om han kommer hit eller hur vi nu gör, så ska jag städa undan lite på mitt rum hade jag tänkt.. det ser verkligen inte fint ut nu måste jag erkänna.

och igår så vet jag inte vad som hände, eller rättaresagt i förrgår.. mitt knä började bara skaka, och sen hade jag ont. det blev värre igår, men jag kunde iallafall gå lite normalt;-D fick gå med en stödstrumpa(vet inte ens om det heter så) på mitt knä, och direkt blev det något bättre. vaknade idag och kände inte av någonting, bara att det smäller till när jag går. lustigt. men strunt samma, det är inge allvarligt, hoppas jag:-)

fredag 22:30

jag trodde aldrig att jag skulle kunna lägga allt bakom mig, men när du kom blev det som den hjälpen jag aldrig fick. du räddade mig, och hur ska jag någonsin kunna gottgöra det? jag älskar dig verkligen något enormt, och jag är verkligen så glad att jag fann dig.

nu ska jag ta och stänga av denna sak jag sitter och skriver på. har precis skrivit klart svenskauppsatsen, så nu är det inte mycket kvar av allt jag skulle göra. imorgon ska jag träffa mattias heeela dagen! så sjukt efterlängtat. nej vi hörs imorgon. godnatttt

fredag 22:26




fredag 17:00

nu hinner inte jag skriva mer än att mötet idag gick toppen. kom fram till en massa bra. på måndag bliur det att jag ordnar dagordningen för stormötet på tisdag, sen får vi se hur mitt första stormöte blir. media är inbjudna, så det är ju ett +. känner en stor press som ordförande, men jag håller tummarna så går allt bra. matte provet gick super, so uppsatsen gick super, så nu är det bara kemin kvar. tänker jag positivt nu framöver, går allt bra också:-) jag ska iväg med anna och äta om ett tag, så jag kommer nog inte hinna skriva så mycket mer. vi får höras senare ikväll.

torsdag 16:34

jag måste bara tillägga, något som fick mina tankar på ett annat spår idag, som gjorde resten av min dag bra, ännu bättre än innan.. var sånglektionen. glömmde skriva det viktigaste och det roligaste innan ju! har inte vart på en enda sånglektion sen 3 veckor tillbaka, och det känns tungt. men nu är jag uppe på spåret igen och tänker utveckla mig ännu mer. hihi, de var bara det jag hade att säga:-) hej

torsdag 16:20

hej alla söta vänner och ni andra!
'skolan har vart i topp idag, eller ah, det var väl jag som gjorde så att mitt skolintresse kunde vara på topp. haha, det är väl inte många som tycker att skolan är kul lite då och då va?;-) men ibland så. jag har precis kommit upp på mitt rum, för att skriva in min uppsats på datan.(allt jag skrev i skolan idag) har ungefär 8st A4 papper att skriva in, haha. så det får ta sin lilla tid. idag på kören i skolan så övade vi till lucian. hur pirrigt som helst eftersom jag inte sjungt på mer än 3 veckor.. men det gick nog bra, som folk sa. jag ska sjunga solo i en låt, så vi får väl hoppas på det bästa.
och nästa vecka på torsdag har vi öppet hus, då alla får komma och kolla på våran "vackra och omskötta skola";-) den börjar vid 18:00, och någon gång under kvällen så blir det att jag sjunger lite, och kören och så. själv ska jag inte ha någon lektion eftersom jag står med fikat med elevrådet också, men det ordnar sig nog ska vi se.
nej nu måste jag börja skriva, för efter det runt 18:00 så går jag med frida till vasagymnasiet(stavning?) och kollar på deras öppethus, och kikar lite. Ted skulle kanske också med va? han är kanske lite nyfiken på *saab tekniska gymnasiet* (stavning?) haha. jaja, det blir nog bra får jag hoppas. vi får höras lite senare eller så, ha en jätte bra kväll alla!:-)

-


jag bara längtar.................

onsdag 15:49


blev så glad när freddiiiiie stod med min mobil och skulle ta kort på en rygg, så jag gjorde de roligare;-)

"im so cool"

förövrigt så har jag världens bästa klass, även om det inte alltid håller..

onsdag 15:37

jag hinner inte, det är för mycket*

prov prov prov prov uppsats uppsats uppsats uppsats läxor läxor läxor läxor
- hela tiden, det ända som finns i mitt huve just nu.. nästan allafall. jag behöver inte säga mer om det va? det räcker. skolan gick bra idag, har varit trött, men vem är inte det.
mötet igår gick bra, kom fram till mycket kul, och intressant var det.. men inte hela tiden. haha.
jag laddar tills mötet på fredag måndag och tisdag också dårå.. och alla prov, och tiden med mattias&vänner&familj.. det blir mycket ett tag nu, men det kommer hinna lägga ned sig lite närmare jul. pratade med per idag, så det är okej att jag lämnar in souppsatsen på måndag. nu ska jag plugga tills vi ska äta, sen ska jag plugga ännu mer, och ännu mer, och ännu mer.. sen går jag till tjejkvällen med frida, får se om jag orkar vara kvar hela kvällen, eftersom jag just nu känner mig helt borta och allt..
annars får ni ha en jätte trevlig dag, så hörs vi mer senare eller så:-)

tisdag 07:36

godmorgon!

idag var jag vaktist mycket tidig för att vara jag.. jag gick upp vid halv 7, haha. är faktist redan klar.. så jag satte på datan för att kolla om lilla amanda uppdaterat någonting sen igår.. vill ju veta hur allt gick ju:-) hoppas iallafall att hon mår bra. men, idag blir det en lugn dag i skolan, sista lektionen ska vi på bio, så jag slipper idrotten iallafall;-) efter skolan så möter mattias mig så hinner vi va i några timmar innan vi ska vidare på de där leader mötet eller hur man nu ska uttrycka sig.. får väl se hur kul det blir.. men JAG ska iallafall till italien med gruppen i vår. hihi. nej nu måste jag stänga av datan, men vi får höras senare. puss

måndag 20:02


jag är hur sugen som helst på den här snygga och mysiga kofta..
men vi får se vad pengarna räcker till den här månaden..
en hel del annat jag måste köpa, t.ex julklappar ...

måndag 17:59


haha, dom är allt för söta dom där tjejerna.. skrattat har jag gjort idag iallafall;-)

måndag 16:35





en glad tjej med humöret uppe, jippie. även fasst det inte går någe vidare med so'n... haha

måndag 15:17

tjeenaa!

kom hem och var gladare än vad jag vart på hur länge som helst. och jag vet inte varför faktist. skolan har gått jätte bra idag, och jag har faktist jobbat bra, hihi. började med biologi idag, och det var väl inte allt det roligaste, eftersom jag knappt kan kolla på alla dom där tarmarna vi har inom oss, haha. men annars gick det bra. allt går bra när man sitter emd någon som heter freddie. hihi. får väl hoppas på ett bra sammarbete också;-)
nej, nu ska jag ner och äta lite kyckling, sen ska jag skriva vidare på min so uppsats. har en hel del kvar att göra eftersom jag tappade bort ena pappret, mend et går nog bra. sen ska jag rensa alla mina papper, (något jag borde gjort för några dagar sen) men jag orkade inte....
sen ska jag bara ta det lungt och tagga inför mötet imorgon :-)

söndag 22:05

kom nyss in från en riktigt lång promenad. eller rättare sagt 2 promenader eller nå. har vart ute hela dagen, och bara tänkt. hm, konstigt emma? nja. jag ville gå runt grinberga(stavning?) för att kolla läget och så, det hände en massa mystiskja saker på vägen, och ja. julia följde med efter att jag gått en bit själv. det kändes inte riktigt okej att gå själv i mörkret utan lampa eller så, så hon ville följa med, och kom inom 5 min. vi gick och pratade, och studerade skogen. återkommer till de konstiga när jag är säker på om det var det vi såg. efter det så skulle julia hem, så då mötte jag mattias. mycket prat och så, gud så skönt! annars har jag vart och kollat på innebandy matchen, och arboga vann med 7-0 tror jag? haha. köping suger..... nejdå.
men iallafall, jag borde inte sitta här, utan jag ska ta och borsta mina tänder(tender? haha hur tusan stavar man det de? de som sitter i munnen, som man tuggar med...) nej nu är det något konstigt med mig.. sen ska jag läsa lite och så. vi får höras imorgon, sov så gott!

och grattis till den lilla kvinnan som fyller år imorgon, hoppas du har det bra.. :-)

söndag 10:41

jag vet vad jag vill

godmorgon mina bloggläsare!:-)
natten har vart tuff för min del, har inte sovit bra alls. det har väl antagligen vart för mycket i mitt huvud. idag ska jag rensa lite av mina saker, och slänga allt onödigt, sen senare runt 2 ska jag förmodligen kolla på en match i innebandy.
jag vet faktist inte vad som händer efter det, eftersom jag bollar med 2 bud, men jag antar att det ena är mest värt att gå efter. jag vill iallafall att julia ska sätta på mobilen, för allt har vart så tomt utan tjejen. vet inte vad jag ska göra, vet inte hur jag ska hantera saker, så du brukar hon hjälpa mig.. men jag har klarat det den här gången:)
jag kommer inte vara så här tråkig jag vart nu i några dagar, det har bara kännts som att jag inte orkat. har bara velat ligga i sängen och sova, och låta den där konstiga uppfinningen som kallas mobil vara. nej, nu ska jag börja min rensning. vi hörs:-)

lördag 22:03

jag sitter här i sängen helt lost. en skål med nötter på ena sidan, och en skål med vindruvor på andra. någonting har vart fel, hela dagen. jag har inte kunna koncentrera mig på något jag gjort, och jag vet inte varför. efter igår så förändrades det nog mycket, men egentligen ingenting. jag kom gåendes hem till frida som en helt annan person.. en glad människa, en människa som inte har någonting bakom sig som är tungt. allt det där är borta nu. vad som än har hänt med folk runt om kring mig och så, så kommer jag alltid älska dom för vilka de är till mig. personer som verkligen älskar varann, står kvar där i vad som än händer.. jag är inte den dumma typen, jag försöker vara så framåt så möjlig, vill att alla ska ha det bra. men igenom allt nu, så har någon sagt till mig att jag ska ta hand om mig själv mer än vad jag tar hand om andra.. men det blir såklart hur svårt som helts eftersom jag alltid, nästan alltid stått där med mina vänners problem och bråk i mina egna händer.
jag känner mig på något sätt både glad och ledsen. det finns positiva tankar, och negativa.. men de negativa, är egentligen positiva, som jag omvecklat till något värre. tankar snurrar i mitt huvuud 24/7, och jag tänker mest på saker jag kunde gjort bättre igenom allt. varför forstsatte jag bråka? varför gick jag inte bara in på mitt rum och lugnade ner mig, och sedan gick ut och sa förlåt? varför blev det alltid fel? det var bara jag som kunde ställa den frågan till mig själv, men jag gjorde det aldrig. jag hade inge vett i huvudet på mig, så jag bara forstatte och tracka, mer och mer.. och det blev bara sämre och sämre. jag är så ledsen för det idag ska ni veta. nu idag när jag står här och vet mer, mer än vad jag gjorde för kanske 1 eller 2 år sedan.. så blir jag besviken på mig själv, fattar inte varför jag inte lärde mig det tidigare, varför jag gjorde saken värre.
nu kommer det faktist tårar ned för min kind, tårar som är gjorda för en viss person. personen i mitt liv, min spegel, alltså.. det känns så jobbigt att alla dessa meningar jag skriver nu ska behöva skrivas, och inte sägas. jag vet inte om hon vet att det är hon i halva texten jag menar.. men för mig känns det som att hon skulle förstå.
jag vill säga förlåt för allt, jag vill inte behöva känna att jag har dåligt samvete längre, dåligt samvete för att jag en gång puttat ut, utan att veta vad som stod på spel. det kunde vart något bra, som ett förlåt eller något, men jag hade inget vett i huvet, och bara gick..

/ emmaboswell


lördag 13:48

hejhopp.

jag har inte kunnat skriva någonting eftersom jag sov över hos frida i natt. jag kommer skriva mer om det lite senare, för nu måste jag  städa vidare innan jag drar till becca. efter det så kommer mattias, så det blir myys! jag skriver mer sen. puss

fredag 13:04

en trött emma, men mycket piggare. har jobbat med so'n hela morgonen, och har hållt på små städat och så. nu har jag precis ätit, och ska vidare med becca till konsum för att köpa lite till imorgon. jag tar det lungt, för jag orkar inte annars. vi får höras senare.

torsdag 21:16



glassen var toppen, men filmen hade inte en riktigt bra början för att jag ska sitta kvar i 102min och titta på den.
jag får helt enkelt vänta tills jag är frisk så får mattias kolla på den med mig. hihi.
jag ligger i sängen och nyser för fullt. drygt 4 gånger i timmen. kul va, nja.
jag känner mig lite bättre, har inte lika ont i halsen som imorse och igår, så de är ju ett plus. snuvig och ont i huhvet har jag fortfarande, så vi får se hur det blir.
jag hade verkligen sett fram imot att få åka till becca som fyllt år och ha kul, men om jag är så här så åker jag inte dit.. vill inte smitta alla andra.
nu tänker jag banne mej ta tag i alla läxor, har inte gjort det idag.

sen ska jag lägga mig i sängen och sova, och jag ska sova länge!
vi hörs imorgon:-)

torsdag 18:36

satte på mig kläderna och gick med tunga steg till konsum för att köpa Ben&Jerry. behövde någonting gott, så jag köpte en glass, haha. och så ska jag försöka kolla på barnhemmet, en skit läskig film som jag velat se länge. får se om jag klarar de, eller om jag sätter på en annan sen;-) vi hörs om någont timme.

torsdag 19:55


torsdag 16:51

3 små sanningar om mig

*jag har IG i tyska. (eftersom jag började så mycket senare än alla andra i 7:an)
*jag har sovit nästan hela dagen idag.(har inte orkat göra någonting annat när jag vart sjuk)
*jag är ingen vegitarian längre. (slutade äta efter besöket på bondgården, men nu har jag kommit över det, så nu äter jag kött igen. och vet inte ens hur det stavas, haha.)

torsdag 15:35

en sjuk tjej skriver, mer behöver jag inte säga tror jag.

legat hemma och sovit istortsätt hela dagen, har inte orkat gjort någonting annat faktist.
men en sak jag legat och grubblat på hela dagen är vad jag ska ha på mig på höstmiddagen.
har inte en aning om vad jag ska ha på mig, jag har ju inget! okej, jag har väl kläder, men inget jag skulle kunna tänka mig att ha på mig då. jag kommer helt enkelt få åka iväg dagen innan för att köpa en klänning eller någonting liknande.. och hur stressigt blir inte det? jo, det blir stressigt, inte bara lite heller.

pengarna kommer ju in den 27e, och middagen är den 28onde. eller så åker jag på förmiddagen på lördagen.. haha. vi får se hur det blir:-) nu ligger jag iallafall och kollar lite smått på olika hemsidor med fina klänningar, men jag känner att jag måste prova dom innan jag köper dom. hehe.

väntar på att maten ska bli klar, ska försöka trycka i mig lite, sen ska jag nog förmodligen plugga lite om jag orkar.. annars lägger jag mig i sängen i gen och lyssnar på musik.
ni får ha det så bra sötnosar.

onsdag 19:45

OBSERVERA

jag tänkte skriva som frida.. eftersom min blogg inte ser bra ut i  explorer. jag har själv mozilla firefox, så jag anpassar mion data, och den sortens internet. vet inte varför det blir så, men tråkigt är det verkligen. ni som har explorer kanske kan kontakta mig och berätta hur det ser ut, även om jag redan vet att det inlägget jag skriver nu kommer hamna i min header. jag kommer försöka forska i det, och se om det går att ändra på, hihi.

onsdag 18:51

ååå vad skönt. uppsatsen skulle tydligen vara inne nästa vecka, så jag behöver inte känna mig stressad. jag har all tid att fixa det. mina mål i skolan har gått super. inställningen i skolan är fortfarande bra:-) känns så kul, kul att komma hem och berätta hur det har gått i skolan, och hur mina betyg ser ut.

nu tänker jag sitta och rensa lite från den andra datan, ta bort pogram som jag ska lägga in på den nya, osv.
haha, det ser lite kul ut, en data på vänster sida, och en data på höger;-)

onsdag 16:54


det tar sig det tar sig...

onsdag 16.10

första inlägget på den nya datan, wiho.

en jobbig dag, har vart trött hela dagen, och jag höll mig knappt vaken när vi kolla på film. nu ska jag försöka leta reda på min so-uppsats som jag tappat bort, och ifall jag inte hittar den.. så måste jag sätta mig ner och skriva om den. jag ahr ju bara till imorgon på mig, shit!
kl 6 ska jag på utveckligssamtal, så då får vi se hur det går. tänker inte skriva mer nu, har inget vettigt i mitt huve ändå. vi hörs

onsdag 16:06


tisdag 19:23

hejhopp!

idag har jag inte setat vid datan förän nu, så jag har dåmed inte hunnit skriva något inlägg. jag har inte haft tid, för det har vart så mycket med skolan och så.. 80-tals veckan är vi inne på, haha. vi får se hur kul det blir, men annorlunda lektioner blir det. som sista lektionen idag, kolla på småklipp från youtube om olika musik saker i drygt 2 timmar. men det var kul, kul när man har Per som lärare.
jag gjorde också ett prov jag inte gjort innan, på svenskan. trodde det skulle gå uselt, men det gick mer ä toppen, JAG KAN! jag fick faktist 73/77. en glad emma hej!
har nästan precis kommit hem, och gissa vad jag kom och bar på? EN SPRILLANS NY DATA. för egna pengar.(nästan)
så nu ligger den på laddning.. och en spänd emma laddar också till att få knappa lite på den. jag ger inte upp den här datan förän jag lagt in allt på den andra, och på skivor och så, men jag fortsätter som vanligt iallafall:-)
nu tänker jag gå ner och prata lite med anna och så, så får vi höras mer imorgon. ha det så bra allihopa!

måndag 17:24

jag kommer inte hinna skriva nånting mer än detta idag. har så mycket att göra.
men jag var i skolan idag iallafall, mådde inte toppen, men orkar inte komma efter nå mer.
nu blir det att duscha, sen ska jag träffa mattias i några timmar.
vi hörs antingen imorgon eller lite senare ikväll. ha det så bra:-)

söndag 16:30

det blir bättre ena sekunden, men andra sekunden mår jag skit. vad är det för nå i min kropp? haha. jag vill till skolan imorgon, göra alla prov jag missat.. sen är det ju temavecka hela veckan, och hur kul är det att missa det? inge kul alls.. har sovit i 3 timmar tror jag, och inte kände jag mig bättre när jag vaknade. men strunt samma.. ska nog försöka kolla på någon film, så jag går ner och tittar vad vi har på hyllan:-)

grattis far på farsdag. hade jag vart i göteborg hade du fått en stor kram.

söndag 12:41

det blir en hemma dag, massa mys med familjen. men nånting jag kommer göra i stort sätt hela dagen, är väl att plugga. inte bara till läxor och prov.. utan jag ska lära in mig allt inom mötesteknik hade jag tänkt. det blir svårt, men jag får kämpa för det.
det finns en sak jag tänkte berätta till er.. som ni kanske skulle kunna ha nytta till.
eftersom jag sitter med i en förening som heter leader, så går det ut på att folk kan ansöka om pengar om de skulle vilja göra någonting speciellt. t.ex om du vill fixa en stor fest eller någontig, då kan du säga till mig, berätta allt som behövs, och så går jag vidare med det till Malin, som sedan skickar det vidare till ordförande som sitter där borta. okej, det var bara ett tillexempel, men ni måste vara minst 4 stycken som vill göra det. haha jag suger på att förklara, men jag tycker att ni ska ställa frågor isåfall, så ska jag försöka förklara bättre då:-)


söndag 12:19



hur snygga är de inte?

söndag 10:52



visste du...

att jag vill ha- sommarlov
att min senaste kyss- gav jag till mattias
att jag lyssnar mest på- anna (hihi)
att jag inte lyssnar på- dom som snackar skit
att jag pratar- ständigt hela tiden
att jag inte gillar- när folk skrämmer mig
att jag avskyr när folk snackar- skit om en
att kärlek är- mattias
att jag gillar att-umgås med mina när och kära
att jag alltid kommer- att vara den jag är idag
att jag är hemigtförälskad i-Mellvin(julias hamster)
att min mobiltelefon är- en rosa samsung
att när jag vaknar på morgonen- ser jag ut som ett troll
att innan jag går och lägger mig- säger jag godnatt
att idag har jag- satt på mig en tröja
att jag just nu tänker på-mattias
att i morgon kommer jag-träffa mattias
att jag hoppas- att hittar en fin&bra data snart
att jag vill- gå och sova igen

lördag 21:35



godnatt.

lördag 21:30


lördag 18:00

trodde aldrig att det skulle bli en tävling, men ta priset du.. du är värd den.

lördag 17:38


2stycken otroligt fina bilder jag fick på min mobil. älskar stället vi var på, och just att det var så dimmigt och allt!

lördag 17:15

... och då var man hemma från utbildningen. blev utvald till årets ordförande, och blev vald till att sitta med i Leader. känner en jäkla massa press, och jag kommer nog få ta mycket smällar igenom de här året. mend et kommer bli så kul. det kommer stärka allt tror jag. och vilket ansvar det är, wow! jag har kännt mig nere i stort sätt sen jag kom dit, men det har gått. ont i huve, och halsen.. men det börjar bli bättre. eller inte halsen min, men endå. jag är enormt trött efter dom här 2 dagarna, och jag känner bara att jag vill gå och lägga mig.. men istället tänker jag sätta mig i sängen och läsa igenom de 2 böckerna jag fick, och samtidigt äta lite godiiis. skulle hemskt gärna träffa mattias, så vi får se om jag orkar det lite senare:-)


torsdag 21:02

jag tänkte bara säga att jag mår mycket bättre, men halsen står kvar som den gjort nu i någon dag.. så de är väl inget farligt. INGEN SVININFLUENSA änsålänge. haha. jag har precis badat och fixat mig. trött som bara den, så jag ska sätta mig med so:n lite nu och klura.. sen ska jag faktist ta och sova. det blir dock ingen skola för mig imorgon, behöver va hemma och ta det lungt, och sen får vi se om jag mår så bra så jag orkar åka med till utbildningen. vi får höras mer imorgon tjejer&killar! godnatt:-)

torsdag 14:50




torsdag 13:11

hemma och är sjuk.. urtråkigt. mår dock bättre nu än vad jag gjorde i morse, så vi får hoppas att det inte är någonting allvarligt så jag kanske kan åka iväg imorgon till utbildningen. nu ska jag kolla vidare på en data, eftersom det finns så mycket som kommer störa mig på den lilla mini datan på 10". jag återkommer senare.

onsdag 21:30

varför gick jag ut? varför.. åååååh! skulle ligga hemma i sängen och sova, istället för att samla på mig mer bakterier. min hals, alltså nej nu orkar jag inte. nu stänger jag av denna konstiga aparat och går tillbaka till sängen. jag vaknar och är helt frisk, ingen värk i huvet, och ingen hals ont.. går till skolan och har det bra.. godnatt

onsdag 17:20

nu tänker jag strunta i pluggandet ett tag. tänker kolla lite på en film jag fått låna av anna, och sen tänker jag sätta på mig kläderna och gå en lång promenad någonstanns. behöver komma ut och få lite frisk luft, även om jag känner att jag verkligen inte orkar...

onsdag 15:41

alla verkar må skit, och nu har det kommit till mig med. ont i huve, ont i halsen, och är varmare än förr. har mått dåligt sen jag vaknade, men jag kämpade mig till skolan och var kvar tills vi slutade. imorgon ska jag ha svenska prov, så jag ska sätta mig ner och plugga lite till den. och matte provet är också imorgon kom jag på.. men de är bara att kämpa på får jag tänka, så går det bra. (oftas)
om jag och anna är friska imorgon, och känner att vi orkar.. så åker vi till örebro och kollar lite på ikea på en lampa åt mig. en stoooor bolll! men om vi inte mår bra, och om jag inte kommer upp ur sängen, så får jag vänta länge tills jag kan köpa den.. sen på fredag är de ju den där utbildningen, som jag vet kommer skita sig åt mitt håll, men de är bara att bita igen. vill inte sova borta nå mer känns det som, har fått någon konstig känsla vart jag än går att jag vill hem direkt, vill till min säng.. varför är det så? hmmm..
nej nu ska jag sätta mig och plugga lite, sen ska jag beställa någonting att äta. vi hörs!

tisdag 20:11




jag är verkligen nöjd med mina bullar. lite mycket socker och kanel i vissa bullar, men det blev gott endå. vanlig i hälften, och det var nog mina favoriter. receptet var enkelt. -och det blir helt klart 5/5 !

tisdag 19:03

jag känner mig riktigt trött, och ont i huvet har jag. skolan har vart konstig idag, och jag har vart konstig. försökt vara så tyst så möjligt, så att jag inte ska störa andra för ingenting.. menmen. irriterad på småsaker, men det är väl alla ibland?-skolinnebandyn idag, trevligt att slippa lektioner, men ändå skulle jag behöva ha dom lektionerna till att plugga till mina 3 prov som väntar. mattias kom dit, så jag kan inte säga mer än att det var mkt trevligt. men nackdelen var ju att det var så fullt i vasahallen, så folk fick sitta på golvet, och kan ni gissa värmen? uuho. mitt huve höll på att spricka, verkligen spricka. men nu ska jag inte tala om det, för de gör mig bara tröttare än vad jag redan är.

jag sprang nyss upp på mitt rum för att hinna skriva detta innan mina bullar ska in i ugnen. har ju en uppgift till hemkunskapen imorgon att vi ska ha bakat någonting med jest (stavning?) haha ja ni ser, vet inte ens hur jag ska stava.. men iallafall. så nu ska jag snart gå ner och stoppa in dom i ugnen, sen blir det hemmabakta bullar att äta hela kvällen... eller något liknande. min mage vill nog inte ha mer skit;-)

på fredag ska jag på utbildning för ungdomsfullmäktike. ska åka iväg någonstanns, och umgås och utbilda oss under helgen. det ska bli riktigt trevligt.. bara att det hade varit skönt att bara vara hemma och ta det lungt och vila, kanske skulle kunna kolla på nå film eller hitta på nå med mattias.. men de får vi se om jag i huvudtaget kommer hem från det stället. haha.

ni får ha det så bra tjejer och killar. + att det är 60 nya besökare i min blogg, något som jag inte riktigt förstår, menmen.. bara kul att någon läser:-)


tisdag 16:38

ååh, nu blir jag riktigt förbannad. hade skrivit ett inlägg, som sedan försvann för jag råkade komma åt nån knapp. åååh! orkar inte med detta, skriver när jag är på bättre skriv-humör, och när jag kommit tillbaka från konsum.

måndag 21:58

utan att säga någonting annat så säger jag godnatt.

måndag 15:04

ja, då var vi här igen. ny vecka och skolstart igen. såklart känns det alltis tungt att börja skolan efter lovet, men det var skönt. skönt att träffa alla igen, och speciellt linda. har inte träffat den gullungen på hela lovet:(
men skolan gick väl bra iallafall. det tråkiga är ju alla prov och läxor. prov på onsdag, och torsdag.. onsdag är det matteprov, och på torsdag ska jag göra mitt svenska prov jag inte gjort än;-)
dagen blir lugn för min del, ska gå till donken med linda om ett tag. ska bli grymt kul. bara sitta och prata, snacka skit, och bara leva livet. haha. nej, men det blir väl att prata lite och så, äta nånting kanske? sen ska vi plugga. ja! vi ska plugga på mc:donald, jippie! men, det blir ju så när man har en tjej som är så duktig i tyska, då vill man du ha hjälp, ellehur? sen kommer förmodligen julia också, så då blir det väl ännu mer snack. men nu ska jag inte sitta och tråka ut er. vi får höras senare ikväll eller så:-)

söndag 16.21- hemma

- och det är inte mer än skönt att komma hem och känna " äntligen hemma, nu kan jag ta det lungt".
det har vart bra i göteborg, vad mer kan jag säga? min bror har blivit en stor pojke, och en riktig tuffing.
tågresan gick bra, och allt annat gick bra. vi har inte gjort så mycket faktist, men det har vart skönt att bara vara. innan jag hoppade på tåget idag så gick vi runt lite i nordstan för att jag ville ha lite saker. jag fann de jag ville ha, så jag är iallafall nöjd:-) först så köpte jag en tröja från monki, 180kr. sen den vita mössan för 150. och en plånbok för 80. okej, plåboken betalade far min, men iallafall;-) sen handlade jag ett par skit söta örhängen på kicks för 85kr. och inte nog med det, jag fick också 3 snygga tröjor från london. en rosa, en grön och en ljusbrun. jag är nöjd med helgen, mycket nöjd.

nu ska jag gå vidare, och tänka på massa annat. blandannat skolan, prov&läxor jag inte pluggat nånting på typ. jag har inte hunnit, har inte orkat. usch! jag tänker ta tag i de nu, och se hur de går, annars får jag plugga extra mycket i veckan.( något jag verkligen inte kommer orka).
- men innan jag gör det, så ska jag packa upp, och ta de lungt.  OCH efter jag pluggat och allt de där, så tar jag en liten promendad med min älskade mattias.




usla bilder, men ni ser nog.

RSS 2.0