Work, Easter and this week

Dålig uppdatering de senaste dagarna, men det har vart fullt upp med jobb och påskfirande. Även denna påsk spenderade jag med M och hans fina familj. Påskbord och en himla massa annat gott. Imorgon måndag är det jobb som gäller igen, sedan tar jag mitt pick och pack hem till mamma och stannar i ett par nätter. Lite shopping i  Västerås sa vi väl? Mhmm, kan behövas. 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bad update the last few days, but I have been busy with work and Easter celebrations. This Easter, I spent with Mattias and his lovely family. Easter Table and  lot of other sweeties. Tomorrow Monday I will go to the job again, then I'll take my pick and pack home to mom and stay for a few nights. A little shopping in Västeras, maybe? Mhmm, I need that. 

Necklace

love this necklace!

Det börjar närma sig. (försenat inlägg)

Helgerna bara rusar förbi! De senaste 3 månaderna har skolan vart så oseriöst. Vet inte vad detta beror på, men jag vet inte vad som händer i alla kurser och när jag väl vet det så har jag svårt att hitta motivationen och tiden till att plugga. Imorgon ställer vi ut vårt företag Bake it på mässan i v-ås, bilder kommer väl förmodligen. 

Emma My Nichole Boswell


New Elle and Gossip Girl

It's always fun to come home when a newspaper waiting for me. This evening I will look at a few episodes of Gossip Girl. Would also need to clean my room, but I can do that later. On Sunday it's job again, I actually looks forward to it.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alltid lika kul att komma hem då en tidning väntar på mig. Kvällen tänker jag spendera tillsammans med Elle och några avsnitt av GG. Skulle även behöva städa mitt rum, men det kan jag göra senare. På söndag är det jobb igen som gäller, ser faktiskt fram emot det. 

Two languages

my lovely cousins/
 
Hello everyone! Now I'm back in Sweden after a few days in England. That was realy nice to meet  everyone again. Now I only hope it will not be long until I go back again.

 

Today I looked at my apartment, which made the nervousness increased by 100%. All wallpapers in the hole apartment will be new, the ceiling should be painted, all bars must be repainted and the floor in the bedroom should be replaced. If I'm lucky I move into the apartment in mid-April. 

--------------------------

--------------------------

Hej och hallå. Nu är jag tillbaka till Sverige efter några dagar i England. Hur trevligt som helst att träffa alla igen. Nu hoppas jag bara att det inte dröjer länge tills jag åker tillbaka igen.

Idag har jag vart och kollat på min blivande lägenhet, vilket gjorde att nervösiteten ökade med 100%.
Alla tapeter ska tapetseras om, taket ska målas om, alla lister ska målas och mitt golv i sovrummet ska bytas. Har jag tur, är jag inflyttad redan i mitten på April, då fastighetsskötaren berättade att det tar max en vecka att ordna.


Red hair maybe?

Me today/ It's hard to understand whats happens right now. It's totally wonderful here in England, and if I had the chance, I'd had stay the rest of my life. My english is going to get better step by step, so, sorry if you don't understand. 

In England

Today I start to writing my blog in english.


Sängliggandes hela dagen.

 
Det blev en snabb vistelse hos M tidigare idag, men sedan har jag legat i sängen min och halvsovit. Haft så ont i magen den senaste tiden, helt sjukt.
 
Men imorgon lyfter planet mot England, och jag tar ett kliv ut i vuxenvärlden för att klara mig själv på planet och de första timmarna där borta i väntan på pappa. Jag vet inte riktigt hur det kommer se ut på internetfronten, men jag uppdaterar om jag kan, annars så ses vi när jag är tillbaka! Massvis med bilder kan jag lova er. KRAM!

Nybäddad säng

 
Kryper snart ner i en nybäddad säng, kollar på något avsnitt av GG och sedan fäller ner ögonlocket för att sova. Börjar bli lite nervös nu inför flygresan men det ska förhoppningsvis gå bra!
 
Efter skoldagen så träffade jag mina vänner Frida och Kevin. Pratade och åt mat, riktigt trevligt! Morgondagen ska jag in till vårdcentralen och ta lite prover, sedan umgås med Mattias och på lördag åka till v-ås för att åka vidare sedan till England.

Dagens tillstånd, måste, längtan

 
Dagens tillstånd: Glad, men förbannad på folk som alltid ska vara så negativa när en person för en gångs skull är lycklig. Men, med allt bakom mig är det väl bara att skita fullkomligt i resten.

Dagens måste: Plugga, vad annars?
Dagens klädsel: Blåa jeans och en slapp tröja.
Dagens beroende: Jordnötsringar, haha. 
Dagens inspiration: Julia Rosqvist, föreläste på Vasa tidigare idag. 
Dagens önskan: Att vuxna människor slutar bete sig som småbarn och börjar ta tag i livet. 
Dagens längtan: Studenten och livet efter studenten. 
Dagens roligaste: Hittade gamla kläder i en påse som vart borta hur länge som helst?
Dagens låt: All because of you - Robin stjernberg
Dagens textrad: "En del människor tror att hålla ut gör en stark - men ibland är det att släppa taget."

Morgonkaffe

En tidig morgon i skolan. Någon slags temadag idag, vilket innebär 0 vanliga lektioner. Efter skolan idag beger jag mig hem för storstädning av rummet, och sedan tvättning. Åker ju faktiskt om 3 dagar, kan ju behöva lite kläder.

Långt inlägg, england, skolan, flytten, bio

 
Oj oj oj. Tiden verkligen springer förbi, och jag vet faktiskt inte vart jag står förtillfället. Vet inte vad som ska lämnas in i skolan, eller vad jag REDAN lämnat in. Hmm.. Något ni i bloggen kanske inte visste så mycket om, är min tripp till ENGLAND som jag åker till på lördag.
 
Min farfar, har nämligen lämnat världen, vilket gjorde att jag ville åka ner på begravningen. Självklart känns det hemskt, och jag har fällt många tårar de senaste dagarna. Men det kommer samtidigt kännas skönt att få träffa min släkt igen, som jag inte gjort på ca 10 år.
 
Tidigare då? - Jobbat en hel del, träffat mamma och bror i Köping, planerat flytten och bara tagit det lugnt. I söndags var jag på bio med M och hans familj. IDAG, skola, plugg, promenad med hunden, och ännu mera plugg.
 
VECKANS BLOGG: Julia Westergren! (fixat lite design till henne, så gå gärna in på bloggen och kika)

BATH


På Erikslund i onsdags


Kvällens göra, i bilder

Efter en ganska kort dag i skolan begav jag mig till västerås för att hämta monterväggen till UF-mässan. Fick sällskap av M, vilket resulterade i god mat på Erikslund. Självklart fick jag med mig ett litet klädesplagg också, haha! Har även inhandlat mina första solglasögon för detta år. 

Smile emma, smile

Skönt med en kort skoldag idag! Får väl se hur mycket mer skola det blir denna vecka, men uppgifter har jag iallafall att göra hela veckan. Det börjar pirra i fingrarna nu inför flytten. Inte långt kvar nu alltså, och det börjar kännas. MAX två månader, minimum 1 månad. Weeeey.

Finaste varelsen

En sådan liten goding skulle gärna kunna få bo hos mig om cirkus en månad!

Sena vintern

Igår åkte jag faktiskt till köping och hängde med mamma och bror. God mat, eld i öppna spisen, godis, och mycket gott skratt kan jag väl intyga!

Detaljer fr jackan

 
Nya fina skinnjackan!
Det som rullar på normalt i livet är väl jobbet, men jag ser faktiskt fram emot när skolan kör igång igen denna gång. Vill tillbaka till det "normala" tankarna och funderingarna ett tag. 

RSS 2.0