barndomsminnen


sitter och pratar med mina fina vänner från köping, som det blev lite snett med när jag flyttade ifrån köping. eller snett och snett, men vi tappade kontakten nästan helt. nu ska vi dra ihop ett par tjejer till onsdag, och träffas och ha det mysigt. prata gamla minnen, och bara vara. en vän, julia.. som har stått mig nära igenom åren bodde på samma gård som mig i många år. vi hade kräftskiva på gården en fin sommarkväll för många år sedan, och då bestämmde vi oss för att dansa inför folket där. såklart så tyckte jag att det skulle vara lite skämmit, men efter att bli puffad av den starka tjejen så klarade jag det galant. ett av mina barndomsminnnen tillsammans med julia, men det finns massor, och dom ploppar bara upp mer och mer i huvudet på mig, så himla fint!

fantasi



söta stella-lee kom upp på mitt rum och gav mig en mycket fin teckning. den kommer sitta fint bland det andra fina minnen jag har.

boots


åh, dessa snygga boots från Marzio blev jag nästan förälskad i då jag fick se att kenza hade köpt dom. några liknande har jag tänkt mig till hösten, så vi får väl se vad jag hittar när det närmar sig.

dagens bilder





kladdkaka och fint umgänge har dagen bestått utav. sitter på mitt rum och ska börja plugga lite smått.. och hjälp vad mina tankar forsar mot att åka utomlands...

31710





städat


nu är mitt rum relativt städat och undanplockat. snart kommer patrick och barnen hit och hälsar på, något jag ser fram imot eftersom jag inte träffat patrick på länge nu. en fin lördag som denna ska jag vara hemma med familjen och bara vara. har även tänkt att plugga.. ja, ni läste rätt. plugga.

efterlängtat


äntligen har vårt internet börja fungera här hemma, och det är så himla efterlängtat. att dela på en dongel hela tiden är väl inte allt för kul, man vill ju kunna gå ut och kika lite då och då. bloggningen kommer bli bättre, det lovar jag. dock är min kamera kvar inne i stan, så bra bilder kan ni inte vänta er någon dag framöver..

veckorevyn


veckorevyn och sol, bättre kan det nästan inte bli. tråkigt bara att mina ben är så fruktansvärt myggbitna, so what? det är sommar, myggen tillhör sommarn.

love



ibland kan allt verkligen kännas tomt i mitt huvud, man vet inte vad man ska göra, eller hur man ska göra saker och ting.. och allt verkligen ligger på botten. huvudet sprängs av tankar och funderingar kring allt, och man känner sig bara allmänt nere. då finns det en kille här på jorden som verkligen vet vad han gör med en sådan tjej. han finns att prata med, han finns när man behöver tröst, och han är alltid kontaktbar. mattias får mig att må bra, han får mig att se det ljusa i livet, och han får mig att se framåt. vi litar på varandra, och vet hur vi ska reagera i olika situationer. vad folk än skulle säga, eller göra, så vet vi vart vi har varandra. vi vet vad vi står för inför varandra, och vi känner varandra såpass väl så att vi vet vad som har gjorts eller kommer göras. efter ett år med honom så har mycket runt om kring mig förändrats till det positiva, och det är jag väldigt tacksam för. jag älskar dig mattias, och det kommer jag alltid göra. du är speciell för mig, och du har en stor och stabil plats i mitt hjärta

jumper


urbanoutfitters är den finaste och underbaraste klädesaffär jag någonsin stött på. och denna ljuvling, denna underbara jumper, vad ska jag säga? så fantastiskt underbar. skulle faktiskt behöva byta ut lite kläder i min garderob nu känner jag.

kom hem för en stund sen, då jag tillbringat några timmar inne i stan. träffade mattias och frida. imorgon ska jag till köping och handla med anna och kolla lite på underkläder, och på onsdag ska jag tillbringa hela min dag åt att umgås med världens finaste mattias

nu


slappt. nu vill jag att sommarn återvänder snabbt. imorgon ska jag shoppa underkläder, kul va?

shoes


hur underbara är dom inte? ibland kan hm vara en riktig favorit. men mitt skobehov ligger inte högst på listan förillfället..

choklad


kom precis hem från en tripp in till stan då vi skulle in till ica och handla. hade låångt före jag visste att vi skulle in till stan bestämmt mig för att köpa mig en stor chokladbit och ligga i sängen och tugga på, så det kommer min söndagskväll bestå utav. choklad och livet är gott

en tanke


nu har jag mäblerat om i mitt rum 2 gånger, och vet inte än om det räcker. jag vet inte hur jag vill ha det. antingen blir det för trångt eller så blir det bara inte okej. en ny hylla, lampa och lite fler förvaringslådor skulle jag behöva. speciellt lampan, då alla går in i lampan så den åker ner, haha.

broder


idag sov jag länge, och det behövdes verkligen. kommer bara ta det lungt idag.. hade tänkt att träffa mattias, men så blev det inte tyvärr. på bild ser ni min älskade bror, som i sig älskar att vara med på min blogg, haha. ' när du kommer hem så ska du lägga ut en bild på mig, eller hur?'

wonderful day



för ett tag sedan kom jag hem från en fin dag tillsammans med Lars& mamma och bror. har haft det jätte mysigt. nu väntas fortfarande en planering om mitt rum, eftersom jag vill möblera om. har inte tagit mig an till att göra det än, så nu får jag ta& skärpa mig. min bror, är ett litet monster på att vilja vara med på internet, så en fin bild ska ni få se senare också.

blomman

kom precis hem från en fin kväll med grillning och fint folk, mycket trevligt. kameran fick följa med, då jag utforskade lite inställningar.. fick mig en fin bild på den rosa blomman. men vet ni vad? jag ska köpa mig en ny kamera. närgränsen ligger på 2 eller 4 cm, så då kan jag få himla fina bilder.

take care


igår träffade jag mattias för lite mys och film, prat samt ett dopp i poolen. idag blir det en hemma dag för min del, ska fixa lite med mig själv, hårinpackning, raka benen, måla naglarna och så vidare. ska även kika igenom mina betyg från åttan, och se vad som ska göras bättre. imorgon åker jag till köping för fint umgänge med familjen B. det kommer bli myyys

lovely



dessa snygga grejor från topshop skulle jag inte tacka nej till. ännu en gång har jag fastnat vid en väska, men mitt behov är inte direkt stort. dock så skulle en klänning sitta fint i garderoben, men nu får jag vänta. det närmaste jag kan tänka mig att handla är nya underkläder. hmmm

tröttheten


just nu känner jag mig helt slut. har inte sovit bra alls i natt, och skulle upp vid 5 och jobba. jag hade tänkt att  möblera om i mitt rum idag, se till att allt faller på plats nu när vi bor här på heltid.. men vi får se, det kommer nog bara bli en slapp dag.

stugan




här kommer 2 av alla bilder jag tagit under minisemestern med mattias och hans familj. som ni ser så har bloggandet vart nere i hela 5 dagar, och det ber jag om färlåtelse för. nu är jag hemma, och har ingenting mer under sommarn tror jag att göra. trött och sliten är jag, så jag ska nog ta och sova nu. bilder och massor med kul kommer imorgon:)

in heaven


it will be perfect. we will enjoy every second together. nu har jag ställt det mesta till sin plats i kammaren, och fått upp sminkbordet och sminkspegeln. nu ska jag ta fram det sista som ska packa inför minisemestern jag ska på tillsammans med mattias och hans familj, sen ska jag sätta mig ner i soffan och kika på en film och äta gott. imorgon börjar äventyret

thing


jag vill ha en sak. en sak som är rosa, en sak man har på läpparna. när ska det rosa läppstiftet bli mitt? samt det snygga tatueringarna tyra bär på sig.. loveit

från baby


efter finisen åkte iväg till cypern kom han hem med världens godaste parfym till mig, mer än älskar den. så den kommer nog sitta perfekt på mig under sommarn och vidare;) nu ska jag ta och skriva ett par mejl till människor, blandannat anders från tidningen, då ni kanske sett att jag inte bloggar längre för dom...

bilder




tills vidare får ni ta dessa fina bilder och kolla på. kan inte uppdatera så mycket nu, donglen( internet) är inte så värst bra här ute. imorgon kommer telia hit och ska fica det nya internet så vi kan ha det normala.

umgänge

igår åkte in till stan och sov kvar hos frida. hade fint sällskap, och mötte många nya människor, det gillas. tyvärr är internet så segt är ute förtillfället, så inga bilder kan läggas ut. men jag lovar er, jag har laddat med en hel del bilder, så direkt det blir bättre så lägger jag ut dem.

dagens





shorts, JC. - linne, New yorker. - skärp, Zara. -klocka, Neptune. -väska, secondhand

då har jag sovit min första natt i huset, något som verkligen var häftigt. har sovit så himla bra, och vaknade upp i ett hus där fåglarna kvittrade utanför. tog mig ett kvällsdopp i poolen innan jag gick upp och kollade på film, sen kunde jag sova gott. idag ska vi bara ta det lungt här hemma. fixa det sista, och äta god mat. imorgon kommer mattias hem, ska bli himla najs. får se om vi ses någon gång innan onsdag, annars så ser jag honom på onsdag med övernattning.

happy




och ibland måste man få känna sig som sitt rätta jag. hade någon annan tagit kort på mig när jag känner mig såhär, så hade minen längst upp varit värre... vi hörs imorgon

igång



nu lovar jag er en förbättring, och jag kommer sätta stop för den andra bloggen. den är trist, och det finns verkligen ingen ork till att blogga för tidningen. nu är allt  mitt nya rum klart, och jag sitter med datorn vid min soffa och bara njuter. har tänkt tillbaka under dagen för allt som legat och grubblat i huvudet, så nu är det mesta löst. nu blir det coca cola och popcorn.

namnlös

klart ska jag inte sluta blogga. allt var snett igår, så jag orkade inte bry mig om bloggen. bryta kontakt med människor kan vara det svåraste man kan göra, men blir det bäst så, så är det självklart. vem vill bli sårad om och om igen? haha vilket as ursäkta språket.

why?


hon är som en levande kontroll. kan undra ibland varför hon inte stänger av mig.objektet har påverkat mycket i mitt liv, och när det påverkat mig så har det påverkat alla andra med. jag klarar det inte längre, men hur fasiken ska man förklara.

det är över med mitt bloggande, jag måste sluta

miss

min dator har vart på lagning med bengt och mattias hela kvällen. felet är förmodligen batteriet, så får hoppas på det bästa nu. sitter här nere i vardagsrummet och tänker på mattias, hur han har det, och hur mycket jag saknar honom. fick ett fint vykort idag av sötnosen, som var försenat från england. men när jag väl fick se det, så tänkte jag bara att nu får det vara nog, aldrig mer ska jag sitta själv och veta att han är på semester och jag inte är med. antingen får vi åka på semester tillsammans, eller så får han stanna hemma. haha. nu ska jag sova, eller något.. kolla runt.

need


shorts och skor är ett måste innan sommarn är slut. mina sandaler är snart helt sönder, och shorts måste jag ha eftersom mina andra snart inte är tillängliga. nu åker jag till huset, och tar det lungt

glass


efter en dag med smärta och tårar äter jag upp resterna från min ben&jerry som blev kvar igår. min fot mår inte bra, och jag känner mig nere. saknar mattias, och saknar benjamin.. usch. men jag ska inte klaga, jag har haft en fin dag med min mor och familjen. imorgon kommer jag ta det lungt, bara vila.

uppskuren

Då sitter man här på stranden på malmön och har en lindad fot som är uppskuren pågrund av en snacka. Alla tre lager i foten gick den igenom.. Haha. känns som att min tur börja försvinna nu. Jag håller tummarna på att det läker av sig själv, annars blir det sjukan för några stygn. Annars har vi en fin dag på malmön.

packa


har precis kommit hem från en fin dag i huset. har hjälpt till lite, och målat klart ena väggen. nu måste jag börja packa en himla massa kläder, inkusive alla väskor,som jag hade tänkt ta med mig imorgon.. och sen är det inte mycket kvar i mitt rum. säng, skrivbordet och garderob.

strawberries


gick iväg till ica för att köpa mig något gott eftersom att jag tänker sitta framför min data och fira den eftersom den är virusfri nu. har formaterat om hela datorn nu, och det känns väl helt okej. nu blir det jordgubbar m glass

buzzador


då har man äntligen fått sin första buzzadorkampanj i brevlådan, med då ett kg tamponger som ska delas ut bland mina vänner. hahah. tyckte först att det lät lite konstigt, men efter att ha läst igenom en hel del bloggar som fått bra erbjudanden så tyckte jag att jag också kunde börja. rabatter jag ska ge ut, och en himla massa tamponger med tillbehör, ojojoj.  känner du dig sugen för att få lite gratis erbjudanden inom olika saker, så tycker jag att du ska bli medlem här. nu börjar min buzzning, haha.

klocka


igår var det nog ingen dag för mig att gå i affärer.. det blev alldeles för varmt för mig. jag kom iallafall hem med en ny klocka. så nu har jag en blå, och en vit. me like

ett helt år


jag kan knappt förstå det. idag var det ett år sedan jag blev tillsammans med värdens mest underbaraste kille. ett helt år, tänk vad tiden går fort. sov kvar hos mattias igår, och hade det mysigt efter den llla shopping rundan&bion i örebro. idag har vi bara tagit det lungt, solat&små badat lite.. pratat& bara varit. om någon timme går vi vidare till athena och firar med god mat& en massa snack.. ska bli en himla fin kväll. och imorgon åker han till cypern, och då börjar min vecka med att packapackapacka, vi flyttar nästa helg, wiihoo(!!)

örebro


har precis kommit ut ur en kall dusch, då jag inte kunnat sova bra alls pågrund av det röda över hela min kropp. ska sätta på mig lite mascara, och parfym.. sen är jag klar till att gå mot stationen med mattias och åka till örebro. ska försöka få ihop ett inlägg från mobilen sen, så annars får jag hälsa er en trevlig sommar dag½

namnlös


en bra dag, en dålig dag, en snopen dag, en ont dag, en orkar inte dag, en skitsamma dag. ett armband förändrar mycket. imorgon ska jag slänga den i ån, spotta 3 gånger på den, och aldrig mer se den. annars har jag haft en fin dag. imorgon åker vi till örebro, och förhoppningsvis är jag på bra humör

bränna&gott umgänge




badet hela dagen med frida, mattias kom ett par timmar senare. haft en mysig dag tillsammans med dom. tråkigt nog är att jag har gått och blivit röd, och ont gör det...

bada


om ett par timmar åker jag ner med frida till badet och solar&badar.. ska försöka vara så glad som möjligt efter beskedet med min dator igår, haha. har nämligen fått en massa trojaner i min data, som hackar sig in i allt. mycket tråkigt. senare kommer mattias ner till badet och gör oss sällskap. me like

jag vill


det finns så mycket som jag vill göra just nu, eller som jag vill ha.. det är svårt, när man vet att man inte kan få allt här i världen. jag vill ha en ny kamera eftersom att behovet finns att fota hela tiden, och utan den känns det gråare om dagarna. jag vill ha massor med pengar så att jag kan införskaffa mig de kläder jag verkligen behöver nu i sommar, men inte orkat spara ihop pengar till det. jag vill åka på en utlandssemester, och bara ta det lungt, sola&bada och njuta av livet. jag vill åka till london, och shoppa&äta god mat. jag vill inte att mattias ska åka till cypern på måndag. det finns mycket som jag vill, men allt är inte alltid så lätt...

jacuzzi



dålig uppdatering beror på att jag inte hade något internet vid huset igår, så jag kunde därför inte uppdatera denna blogg, eller denna. hade en fin kväll tillsammans med mattias igår, mycket skratt. badade jacuzzi, något som gjorde mig avslappnad, och kunde då bara slappna av och ta det lungt. sånt älskar vi. nu har jag tänkt att baka rabarberpaj, återkommer med resultat.

update: det blir ingen rabarberpaj, anna har redan flyttat ut alla baksaker&former, hmm

RSS 2.0