&


27 juni 2013


Lax, arboga, serie

Igår blev det lax med romsås och lite sparris. Detsamma blir det till lunch idag! Fick även hem några "arbogainspiration"´s kataloger hem i brevlådan igår... "Välkommen till Arboga". Jo, men har ju bott här i 5 år, räknas inte det?
 

ARG EMMA, BILDER BORTA

Idag blev det fart i benen på mig. Jobbade 07-15, vaknade redan vid 5 för att äta frukost osv. Träffade finaste Felicia för en fika och har även hunnit småhandla lite till kvällsmaten jag lagar till mig själv. Imorgon är det städning som gäller, tror jag. Jobbar igen på torsdag, fredag, lördag och söndag. Sedan kör jag stägning 4 dagar i veckan de kommande 2 veckorna.
 
TÄNKTE JU DÅ VISA ER LITE BILDER FRÅN IDAG, MEN NEJ, ALLA BILDER RADERADES SOM JAG HADE I TELEFONEN DÅ JAG TÄNKTE KOPIERA ÖVER ALLA TILL DATORN. ALLA 3000 BILDER, VART FAN HITTAR JAG ER?

Mina dagar i bilder

 

hjärtat 20 år


Solglasögon och nitskor

Blev en mysdag på Villa med tjejerna. Imorgon åker vi till badet och blir bruna. Men just nu väntar jag på M och hans nya bil. Ska till Köping och lämna lite saker till mamma. 
 

Känns inte helt rätt.

 
Jag trodde verkligen det skulle vara roligare att flytta hemifrån än såhär. Det jag ser fram emot med att komma "hem" är att öppna posten och få tidningar. Tror ärligt inte, att det är mer än så. Lägenheten känns inte som min lägenhet. Jag trivs inte i detta område, och jag visste med nästan 100 % att jag inte skulle göra det. Tankarna går att fel håll, men orkar jag stå ut till efter studenten så löser allting sig efter det. 

Långpromenad, sallad

Hela långa natten igår sov Amram i sängen tillsammans med mig. Han tog väl upp mer än halva sängen om jag säger så, haha. Just nu sitter jag och väntar på att diskmaskinen ska bli klar så jag kan lägga mig i sängen och kika serie sedan sova. Det blev ett jobbpass även idag, och imorgon. Promenerade faktiskt hem idag också, ganska skönt om jag får säga´t. 

IVYREVEL.COM

Har ju följt Kenza´s blogg nu i ett X-antal år, och har genom åren fått vara med och sett hur kreativ den där kvinnan är. Smycken hit och dit har hon designat, och nu är hon designer osv till företaget ivyrevel. Är faktiskt imponerad denna gång över att det faktiskt är snygga kläder som designats. Skulle kunna bära allt som finns att köpa på webshopen! 

Kortspel och annat gott

Inte så jätteseriösa men... men... 
Medan de flesta andra har det bra på Summerburst och andra fester så festar väl vi med lite alkoholfricider, choklad och kladdkaka. Två pinglor kom över och gjorde mig sällskap igår, vilket var rätt så jätte mysigt. Idag, händer vadå? Småplanerar lite just nu så återkommer om det. 

Lite färg skadar väl aldrig.

 
Hur ska man beskriva en seg dag? Har vart trött som aldrig förr, och just nu ligger jag i sängen som jag gjort halva dagen. På förmiddagen åkte jag t Köping för att lämna lite papper på försäkringskassan, sedan hem igen och nu är jag hemma hos Mattias och "tar hand om" katten. Det enda han gör är att sova så att ta hand om en kisse är inte så svårt ;-) Men det är ju faktiskt skönt att vara hemifrån lite också. 

Äntligen hemma....

 
ohhhyes. Första dagen själv i kassan och hur mycket folk som helst, + ett dubbelpass enda till 22.20. En helt slut Emma försöker ta sig ifrån datorn för att ta något att äta som inte är FLOTT och kommer fr McDonald´s. Puss och godnatt!

Mysfrukost innan jobb

 


Morgonen spenderades såhär. Mackor med alldeles för mycket tomater, och serie. Nu drar jag mig mot jobbet, och denna gång gör jag det själv. Brrrr.... 


Första dagen, storhandlat, flyttat in?

Då var första jobbdagen i kassan klar då. Hur gick det? Jo, det gick helt okej tycker jag. Var så sjukt mycket folk men en kund kom fram till mig och sa, "ta en kund i taget och stressa inte upp dig, de förstår om ni är lite folk som jobbar idag".
 
Efter jobbet handlade jag mat. Det har blivit en HEL del lax den senaste tiden så jag köpte på mig nu när det var extra-pris. 12 stycken laxfileér, haha.
 
Lagade precis mat, pasta med baconsås och lite tomater. Och, jag har även hunnit bädda rent i sängen, så snart ska jag krypa ner och kolla på serier och vänta på en trött pojkvän. Hm, har han flyttat in? NEJ, men han har bott här ett tag nu i början.. Får väl se hur det blir i framtiden :-)

Inspiration, jobbet, serie

HM/MONKI/TOPSHOP/ESSIE
När man väl har såpass mycket tid över om dagarna så är det självklart man "råkar" kolla in på hemsidor och "råkar" kanske beställa någonting fint. Just nu är jag ute efter ett par snygga loafers, helt svarta, men jag hittar tyvärr inte de "rätta".
 
De sista timmarna innan sovdags spenderar jag tillsammans med Pretty Little Liars. Och såklart, finaste Mattias. (om han någon gång kommer). Verkar som träningen tog tid idag(!!).
 
Imorgon är det jobb som gäller, även på onsdag sedan är jag färdig utbildad i kassa på donken, vilket känns riktigt skönt. Har redan blivit uppringd om två tider nästa vecka så det känns kul!
 

Nytt jobb, nya möjligheter

Godmorgon på er. Längesedan en text publicerades här på bloggen så jag tänkte bara ta och skriva några rader innan jag beger mig till jobbet. Och japp, jag har börjat jobba på McDonald´s. Jobb som jobb, pengar som pengar känner jag för till fället. Härliga människor som jobbar här. Passar ju utmärkt att träna lite på stress innan sista året på gymnasiet börjar. Nu måste jag iväg men vi kan höras senare! PUSs 

Bästa


6 juni 2013

Trotsade att vara sjuk idag och åkte till kanalen för att fika med mamma och co. Har även hunnit sola lite, men självklart ger det inget resultat. Imorgon blir det en snabbis till skolan och sedan en titt på studenterna. Lite solning på det och sedan blir det partaj med tjejerna, vid start på Athena. Hörs mer imorgon!

Kjol


Lunch hos M

Lunch hos min finaste. 

3 juni 2013

 
Önskar jag kunde vara såhär pigg och lycklig just nu. // Har vart vaken sedan 05 och har bara känt mig sämre och sämre. Knatade mig iväg till skolan för att prata med lärarna, men nu ligger jag här i sängen igen. Skulle vart skönt att ligga och sola på balkongen, men inte ens det lockar förtillfället. M kommer hem igen vid 14 så får se om jag tar mig ut för en glass eller liknande då. Eller, som det ser ut nu åker vi hem till honom för att slappa. Hur sjuk jag än är så kan jag inte bara sitta inne längre :(

Sommarblommor

Spenderade helgen hos mamma i köping, men det kunde vart roligare och piggare humör om jag inte blev sjuk. Ligger just nu hemma och gråter med tanke på att varken Alvedon eller halstabletter hjälper. Sånt här jag HATAR med livet alltså. Precis till ledigheten och jobbintervjun osv osv. Nu ska jag krama om M lite, sedan somna in på hans arm. Hoppas på att vakna piggare imorgon så jag åtminstone kan gå till skolan ett tag. Natti.


Tapas på balkongen


RSS 2.0