Brown shoes

Köpte mig ett par sjukt snygga boots idag. Mhmmm. Kär!

I storstaden

 
Jag och Fellan är äntligen här. Kommer bli en grym helg med shopping, mat och fint umgänge.

Black ´n white

Ikväll ska jag bara slappa framför några avsnitt av true blood. Bada och tända alla ljus som går att tända ska jag också göra. Snart fredag. Som jag längtar efter mina nya vänner! Eller hur F?
 

Bra umgänge och mycket skratt

Vandring i skogen med klassen idag. Nu vill jag bara att dagarna ska flyta på fram tills fredag då jag och min fina felicia åker till Sthlm! Kvällen ska iallafall spenderas framför datorn och mata in två presentationer så allt sitter tills imorgon....

Tror inte på sanningen

Esmeralda. / Vill också ha denna fining från Zara!

Toner av blå

Höstnyhet från H&M.
 

Fina tjejer

Eftermiddag/kvällen tillbringades med några härliga tjejer. Nu ska jag plugga till huvudet spricker. Längtar redan tills nästa helg.... MEN, bara att tagga alla redovisningar som vi ska ha denna vecka. Jippie. Hörs mer imorgon, eller någon dag när det finns tid.

God mat dag

Igår lagades det lax, efterrätt glass med egenplockade blåbär. Idag har det lagats omelett, umgåtts ett par timmar med M, städat, och slutligen ätit finmiddag med familjen B. Nu väntar jag på att vlc ska ladda klart så jag kan börja titta lite film. 

Svar på tal

Ja kära läsare. Jag tänker inte publicera era frågor, men 5 stycken nu har ställt samma fråga. Yes sir, det stämmer. Men bästa vänner är vi, och det kommer vi förbli. Vem vet vad som händer i framtiden? Kan dröja en månad, kan dröja ett år, två år. Jaja, nu är det sagt. Eller?

Det händer saker

Håller just nu på att föra in alla bilder från min iphone för att sedan kunna radera dem från minnet och ha allting i datorn istället. 6000 bilder är väl inte att leka med... Om ett tag åker jag mot Arboga för att stanna över natten. Lämnar min nya bästa vän hemma och hoppas att han klarar sig utan mig en natt. haha.
 
Ps. Kolla gärna in min och Felicias blogg också. Vi har startat ett företag nu i tvåan och valde att baka fikabröd på beställning. Bake it! Klicka på länken så kommer du vidare! FET LÄNK.

Angelica

Snyggaste tjejen ever.

Appel Scented Candle

Börjar få iordning mina saker hemma hos mamma nu. Himla mysigt när man äntligen kan börja tända ljus på kvällarna och mysa ner sig i varma filtar.

Hösten smyger sig in


Mycket händer i livet just nu. Dagarna bara drar i mig ju. Kryssningen var helt okej. Hösten är här och det är kallt precis överallt. Planerar en weekend i Stockholm med en av mina bästa vänner.

Tröttheten tog över.

Vill.bara.hem.till.sängen.


Från båten


Några timmar framför datorn

Har hållit på att fippla med företaget i flera timmar nu. Affischer osv. Skapade även en blogg, men den publicerar vi senare när allting är klart!

Primeboots

Hade inte pengarna saknats så hade dessa skor redan vart mina.

Bara en gång om året

Idag är det skolfoto. Usch!


Min nya bästa vän

Segdag idag. Tröstar med sovmorgon imorgon iallafall. Nu möter jag mammsen och får se vad kvällen bjuder på!


Osminkad, men vad gör det


Innan jag beger mig till Arboga för att träffa Mattias så tittar jag på ett avsnitt av VD och leker cool inför Photo Booth. Ganska kul, med alla dessa effeker.. ;)

Tillsammans är vi starka


I onsdags fikade jag med min fina vän Emma, som förtillfället är i england(!!). Så avis alltså!

24 timmar

 
Min pojke åkte tidigt idag. Paintball var det va? Själv kan jag inte somna om. Svårt att ligga på huvudet som jag smällde i skrivbordet på kontoret igår....

Praktik och andra händelser

Praktikdag. Tycker faktiskt att det är väldigt intressant med bokföring. Skönt att sitta själv och jobba, speciellt när dagarma går fort. Kom precis hem från bio med M. Nu ska det sovas, och det ska de göras denna helg!


Svävar på moln..

... För så fin är du.

Details from today


Finaste i hela världen

I ditt sällskap har jag alltid vart mig själv.


120905

        
 Jag har ju faktiskt inte hunnit skriva någonting om när jag och M åkte till Grekland. Det var liksom en bra resa, men det var väl bara en bra resa i 4 dagar, sedan blev jag sjuk och orkade inte göra någonting. Självklart var det mysigt att åka utomlands, men värmen tog kol på mig. Får testa igen nästa år och se hur det går! Iallafall så var det mysigt att umgås med Mattias och bara vara vi. Sviten fick vi ju sova i (något blev fel), men det tackar jag för. Underbart väder, vackert hav, varmt hav, god mat, trevliga människor, jodå, en bra resa blev det allt!

120904

Har börjat fixat i ordning en ny blogg nu när jag börjar med en ny fin dator. Svart/vitt kommer bloggen skifta i, trött på kontraster!


Leather jacket


Tänker gå i skinnjacka hela hösten/vintern, så jäkla snyggt alltså!
 

Mina dagar med Vampire Diaries

Helgen har jag tillbringat med M, kollat på VD och tagit det lugnt. Nu är det skoldags igen, och imorgon är en macbook pro äntligen min! Tillbringar även några dagar hos mamma och bror! Puss

(skulle publicerats igår)


Ord att tänka på


Jeans och boots


RSS 2.0