VALBORG

nu på morgonen har jag städat och bakat kakor till på söndag. har även haft en ansiktsinpackning för att göra min hud bättre än va den var innan.. men om jag säger så här så blev den bara sämre. torrare och den kändes inte alls bra.
just nu väntar jag på att mattias ska komma så han kan följa med mig till sparbanken och växla in mina engelska pengar till svenska. sen ska jag även kika in på apoteket och kolla om dom har någon bra kräm till min hud.
efter det runt halv 3 ska vi på möte på stadsgården jag och några fler inkuderat mattias. ska prata ihop oss lite om talangjakten vi tänkte fixa. men det är ju såpass mycket att göra, så vi får ta lite i taget antar jag.
ikväll vet jag inte vad som händer, jag skulle vart med frida och mattias.. men det blir förmodligen bara mattias. vet inte vad vi hittar på, men vi chillar väl och sen går ner till den "stora brasan" haha. har hört att det bara är korgar till majbrasa i arboga, så det skulle inte vara fel och åka till köping för att kolla stora brasan, men jag kanske bara kan drömma om det, hm.

TANKAR TILL EN NY KAMERA

jag har nu funderat ett tag på att skaffa mig en ny kamera, som är min egna, och för egna pengar. tankarna har snurrat ett tag, och jag känner att jag behöver införskaffa mig en snart. jag hörde lite med Annas dotter Camilla, som då är fotoexpert och håller på med alla möjliga kameror, och hon har rekomenderat ett par stycken. kameran som står längst upp på listan, kommer snart att utgå, eftersom att det kommer komma in ett nytt exemplar som ska vara bättre på alla sätt.. jag tänkte - men då är det ingen fara, då kan jag nog kanske ta den.. men priset höll inte till min ekonomi, så då får det nog bli den som håller på att utgå. (vilket innebär att den försvinner snart från alla affärer, och då måste jag ju köpa den snart, haha).
jag ska prata lite med anna när hon kommer hem, och så ska jag kolla runt lite mer.

nu har jag förtillfället mycket att göra, bland annat sitta och skriva rent intervjuerna vi i PR-gruppen har hållt på med. sen ska jag skriva ner ännu ett par frågor, som jag och malin ska prata lite runt om på Tisdag.
MÅSTE även plugga so, så jag blir klar med uppsatsen så snart så möjligt, och MÅSTE även kolla till imorgon bitti vad vi ska handla till födelsedagen, alltså.. allt till smörgåstårtan och marängtårtorna.


ibland känner jag att jag bara vill ligga i mammas famn och vara en litet bebis, så jag slapp göra så mycket mer än att äta och sova...

ännu en "fullt upp"dag

hejsan alla mina fina läsare! hoppas allt är bra, och att ni itne haft en sån usel dag som jag haft idag. stressigt i skolan, och har kännt mig allmänt dålig bara. tiden har knappt räckt till i mitt huvud. soloträning med tre andra tjejer från musikskolan, och nu om en 20min så är det styrelsemöte för UFM.
jag tänkte skriva lite mer när jag kommer hem, så ska jag berätta en rolig grej. vi hörs!

BLUE RINGS

jag kan inte mer än säga att jag blev mycket intresserad av dessa ringar när jag skulle sätta mig och kolla igenom de nya som kommit in på polyvore, dvs.. uppdateringarna av alla tusentals modesidor. ringen längst till höger nappade jag på som en liten fisk på en krok. den kommer från urbanoutfitters.com.
-för övrigt så tyckte jag att utvecklingsamtalet gick mycket bra, kan inte säga annat än att jag är nöjd.

UTVECKLINGSAMTAL


SLUMP

jag har nästan precis kommit innanför dörren och har precis ätit. nu väntas det utvecklingsamtal, och sedan en himla massa plugg. inkluderade en fet uppsats inom ämnet historia....


filmkväll m godis




the weather makes me tired

nu tänker jag gå till konsum för att köpa någonting gott, och juice till anna. sen blir det film, och sen tänker jag faktiskt gå och lägga mig tidigt. regnet gör en människa inte något lyckligare direkt, suck..


neighbourhood


jag älskar trycket på de här tröjorna. skulle inte tacka nej till en av dom. även om t-shirten är i killmodell. so what?

klicka på bilden.

Make up tools

det här skulle jag inte tacka nej till, känns som att det skulle vara till nytta, nu när jag börjat älska allt med som har med smink att göra. speciellt allt som har med ögonen att göra, shit! Nu är det inte långt kvar tills jag fyller år, och det blir kalas! Idag ska jag bara ta det lungt, det blev ingen skola, jag var ledig tills den 28:e så jag väntar tills imorgon och går till skolan ;-) senare ikväll drar jag och mattias ut och springer i spåret.

fullpackad dag, men endå inte..

har haft mycket att göra idag, men endå ingenting alls. kom precis hem från test sminkningen då jag sminkade och fixade Marlina från köping. det blev ett mycket bra resultat, men eftersom jag är nybörjare hade det kunnat blivit liite bättre.  jag har inte så mycket mer att säga, jag ska väl sätta mig ner och kolla på någon film, eller ta en lång promenad ut kanske, vi får se. ha en trevlig kväll!

bild tagen i sthlm när jag var hos David&Becca :-)

kärlek, finns på så många olika sätt!

vet ni hur glad jag blir när jag får läsa från en bästa vän hur underbar jag är? vet ni hur jag känner då? jag blir så otroligt glad inombords. jag är så glad att jag får vara den tjejen som funnit sin allra bästa vän. för en sådan har jag aldrig haft. en riktig bästa vän som orkar med en i alla lägen, en bästa vän som ställer upp på allting, men endå sätter gränser, och säger ifrån.
jag är så otroligt glad att jag har de finaste människorna i mitt liv just nu. jag har allt man kan begära. jag lovar.
mitt liv blir bara bättre och bättre för varje dag. mit liv växer för varje dag, och jag lär mig någonting nytt varje dag. jag har kommit till de stadiet i livet då allt känns så himla perfekt. jag har kommit dit jag kan tänka tillbaka, utan att fälla tårar.
men sen jag kom till arboga har mycket förändrats ska jag säga er. hade jag inte kommit hit till arboga så hade jag nog inte vart den emma jag är nu, utan jag hade vart så svag, jag hade bara honkat på allt, och jag hade aldrig insett själv vilken idiot jag vart. men nu är jag i arboga, och kan tänka efter själv vilken skillnad det är från att bo i arboga till att bo i köping. jag mår bra nu. min underbara familj i köping mår bra. vi har det bra.
mina vänner och jag har det bra, jag och min pojkvän har det bra! jag och familjen jag bor hos nu( Anna&Bengt) har det bra. jag och mina hundar har det bra! jag är så glad nu. och jag hoppas att fler där ute i världen kan tänka lite extra på det positiva som finns där saker och ting går snett.

jag läste för ett litet tag sedan på min bästa väns blogg, som jag skrev där uppe. tycker att ni ska kika in där, så kommer ni få se något riktigt fint, så försår ni hur jag känner!
jag och frida har det alltid bra tillsammans, vi kan skratta åt ingenting, men endå så mycket. vi kan vara sura på varann, vi kan vara stela mot varann. men det är absolut är mot varann, är att vi är ärliga mot varann.
det är kanske inte alltid 100% bra mellan oss, men upp till hela 98% är det bra, och det känns så bra! det känns så bra att ha en sån fin vän som henne.

jag ska också beundra mina andra nära och kära, och jag vet att ni läser min blogg. ta åt er, och glöm aldrig bort att jag älskar er! jag älskar er för den ni är till mig, inte för de ni gör mot mig, eller hur ni är mot mig.. utan för den ni är till mig. mamma, pappa, bror Emil,och bror Benjamin låsas mamma Anna, och låsas Pappa Bengt. ni betyder väldigt mycket för mig, och det hoppas jag att ni förstår idag!

you are the thunder and I am the lightning

någonting krockar.

det blev ingen donken med frida idag. vi orkade faktiskt inte cykla dit när vi såg de mörka molnen över oss. vi satte oss istället på stadsgården och tog en glass och pratade lite igenom det där med talangjakten.
nu är det bestämmt att mattias också är med i att arrangera till talang, så på fredag eftermiddag träffas vi allihop och börjar planera på allvar. den 24maj åker elevrådet till sthlm, och jag&johanna har bestämmt oss för att gå på stan och småshoppa lite. får se om jag kanske köper det som står på min whiteboardtavla. och så sa johanna att hon ville åka till något som hette musikbörsen, haha, så vi tar väl tunnelbanan/bussen dit också och kollar lite.
nu ska jag kolla ett avsnitt på andra avenyn, sen ska jag sova.
förlåt för en dålig uppdatering de senaste dagarna, men jag har inte haft all tid som jag hoppats på. men det kanske är så när man är ledig, vad vet jag. vi hörs imorgon!

donken med värdens bästa

godmorgon, eller kanske ska säga.. god eftermiddag! sovit gott?
idag ska jag träffa en mycket fin vän med namnet frida. jag längtar så jag sprängs! vet inte varför, eftersom jag såg henne för drygt en dag sedan, men jag har så otroligt kul med tjejen. vi åker till donken och äter glass, samtidigt vi kollar på datan om hur talangjakten ska se ut. vi hade ju tänkt att ordna en talanjakt för alla i arboga, så vi ska börja kolla lite i det, innan mötet den 30:e med johanna och victor.
jag har fixat klart mig nu, och ska packa ner datan, och sedan drar jag mig mot frida, och så kanske ni får en uppdatering där borta, det får vi se om hur mycket tid det finns:-) ha en fortsatt trevlig dag!

he knows what fashion is





i'm so tired

kom hem från mattias för ett litet tag sedan. han åker till örebro med amanda för shopping, och jag ska vara hundvakt åt våra finaste hundar. anna och bengt åker till marieberg och ikea för att köpa lite pysselsaker, bland annat svarta och vita pärlor till mig, och sedan några ramar. jag har kommit in i de här pysseldagarna, då jag älskar att pyssla!
bowlingen igår gick inte så värst bra, jag kom väl 1:a nerifrån.. mattias vann allt, haha. ibland måste man ju vara snäll så att andra vinner.. ;-)

# Never Denim


SÅ OTROLIGT SNYGG

café saga



det blev saga, istället för stadsgården, och då fick det bli en räkmacka. ska plugga so nu, och det gillas inte...

dont say yes, if you dont mean it.

DAGENS "HALV" OUTFIT.

har haft en lugn dag med städning och allmänt prat med mina nära och kära. träffat mattias en sväng, och har träffat frida också. ytterst trevligt! nu ska jag pallra mig ner till stadsgården och äta någonting, sen senare ikväll åker vi ( en masssssa foolk) och bowlar i köping. jag tar med mig datan till stadsgården, eftersom jag behöver plugga lite... och så kanske ni får en litet uppdatering där också.

news in the closet'







+lite annat smått, och en skit snygg klänning... men den får ni inte se förän på skolavslutningen ;-)

att bara komma bort från arboga..


blir förmodligen en tripp till örebro idag, med anna.

en shopping dag, snart?


länge sedan jag åkte iväg och shoppade. länge sen det bara var jag och anna som kunde prata strunt... och bara vara. hoppas det blir av nu någon dag när vi har semester, eftersom london resan blev inställd. jag fyller år nästa helg, 15 hela vårar blir jag då. helt otroligt tycker jag.

bloggdesignen ska ändras!

tröttnar på denna tårkiga design jag har. varför har jag det så fult? vitt överallt, nej nu får det bli ändringar. ska göra om allt tror jag. så jag börjar väl om ett tag.
för nu ska jag ner och göra fattiga riddare, haha. det var hur länge sen som helst jag åt det, mer än 2 år sen tror jag. så nu ska jag se om jag klarar av att göra bättre fattiga riddare än min mamma....

min roll som ordförande*

har precis sett vad sötnosen skrivit på min blogg, och det tyckte jag var gulligt. kom precis hem från en liten kurs, som mattias skrev innan också.. med god mat, haha. otroligt att jag orkar, men visst. magen får smällen, men det är faktiskt mitt eget val nu så, vi får väl se. bloggen får smällen, tråkigt nog. känner att jag har dåligt samvete på något sätt, bara för att jag inte bloggar. men bloggen har fått en stor plats i mitt hjärta. kommer förmodligen börja blogga för bblt om det går igenom, så då blir det lite annat för mig också. jag kommer ta och sätta mig någon dag framöver, kanske under de 5 dagar jag är ledig.( eftersom att londonresan blev inställd). ska sätta mig ner och kolla vad jag behöver göra, först och främst i skolan. sen får jag kola igenom alla möten och träffar som står i kalendern.

jag har börjat gilla politik mer och mer för varje dag som går. för varje dag som går, så lägger jag märke till någonting nytt i samhället, något litet ord kan det vara ibland. orkar jag, så kommer jag fortsätta.
var på ett möte med Martin Andersson igår. kände att jag behövde en såkallad Coachning‏, för att få mer syn på bakrunden till att vara ordförande. såklart var det inte bara det vi pratade om, utan vad jag vill komma med att sitta med i ungdomsfullmäktige, och vad jag tror att min roll som ordförande kommer leda till. har många tankar runt om kring det, och jag känner just nu att jag itne vill strunta i politikens frågor. jag vill lära känna samhället, och se vad alla andra tycker.
På det viset, kom jag/vi fram till att jag ska börja allt med att jag kommer sätta mig ner och kolla igenom lite frågor som jag tycker själv är intressanta, och förmodligen UFM också, de frågor som vi vill veta om samhället för ungdomarna i bland annat våran lilla stad arboga.. och sedan ta mig ner till skolorna runt om kring, och presentera mig/UFM för skolorna, så det får en bättre blick om oss och min roll som ordförande.

*jag tänkte bara skriva att jag sitter med i UFM för att försöka förbättra arbogabornas syn till arboga, eller om det var svårt att förstå den meningen... jag vill kunna skapa ett tryggare samhäll för ungdomarna här i arboga. jag vill kunna fixa till olika saker som ungdomarna i arboga uppskattar, och något som förmodligen kommer hålla.

nu blev det ett långt inlägg, men allt bara rann på. frågor svarar jag på, och jag har redan fått in mejl från gårdagens inlägg, det där om stylingen till balen den 14maj. skicka gärna dit, om ni känner att ni inte vill skriva det i en kommentar. [email protected]

hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll!

Någon typ av gästbloggare :)

Hej alla ni som läser Emmas blogg, Nu sitter jag här och tänkte hjälpa emma att skriva lite eftersom jag är tveksam på om hon har tid till att slänga in nått längre inlägg och eftersom att hon tar sin blogg på största allvar så tänkte jag att jag får ta och hjälpa henne lite. Och det roliga är ju att när hon kommer hem och har lite små panik över att hon inte skrivit nått så kommer hon se att jag hjälpt henne och vi får väll se om hon börjar skrika och tar bort inlägget eller blir glad över att jag försökt skriva ihop något vättigt i alla fall(a)

Nu underar ni säkert vem jag är, och jag är ingen mindre än mattias simon gunnahr.även kallad emmas pojkvän av en del xD För er som undrar vart emma håller hus så kan jag lugnt säga att hon bara är på något slags möte och pratar och äter en massa god mat( i alla fall den uppfattningen hon har gett mig :k)
Jag själv sitter här och har världens huvudvärk och pluggar så mycket fysik jag kan, pga ett pissigt prov vi har i morgon. blääää får väll se om jag orkar ta mig till skolan i morgon!

Fövrigt så har jag och emma varit och ätit glass och suttit på "bänken", Den bänken betyder verkligen mycket för mig på något sätt och om ni undrar mer om den så får ni fråga emma lite om den för jag är tyst om den (a)
Ni kommer säkert få se lite bilder på glassarna vi mummmmsade på när emma kommer hem.

nu får ni hade så bra och jag kan lova er att min taskiga stavning kommer ni inte få se så ofta på den här bloggen.

En bild på mig för er som inte vet vem jag är (a)



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
JAG VAR TVUNGEN ATT TA BORT BILDEN PÅ MATTIAS, DEN HÄNGDE UTANFÖR DE ANDRA INLÄGGEN. LÄGGER IN EN NY BILD SÅ SNART SÅ MÖJLIGT! /EMMA




sylist för balen, ojojoj...

blev erbjuden att få fixa en tjej till balen som är i maj, såklart tackade jag ja!

satt i bilen påväg hem från årsmötet och pratade med Karina som skjutsade mig. vi pratade om allt från himmel och jord, mycket intressant faktiskt. på något sätt började vi prata om smink och hår, och direkt.. "ja men va bra, då kanske du kan få fixa min dotter till balen den 14 maj". visst nappade jag på det, och lite extra pengar skadar aldrig! ska bli riktigt kul, och verkligen ännu roligare nu när hon ska fixas inför balen. har någon något bra tips om smik osv inför balar, så kan ni skicka ett mejl på : [email protected]

boyfriend shirt...





love this shirt, but i love my boyfriend more ;-)

ge det du kan – och inte mer. Ta emot det du får – och inte mindre

jag kom hem tidigare idag, och det är ett plus på kanten. det innebär att jag kan ta det lugnt i en timma, och sedan ska jag iväg och träffa martin och bara prata lite om hur det är att vara ordförande.
jag känner såhär just nu: ska jag fortsätta att vara ordförande UFM, så behöver jag en bra utbildning som ger mig grunden till att vara ordförande också. jag behöver veta vad jag ska göra i olika lägen. och då behöver man oftast en som ger en råd.. och där har jag martin. han har setat som ordförande i UFM i 3 år, han sitter bland annat som Vice ordförande i  Barn & Ungdomsråd LBUR.


ibland måste man få göra såhär..

inte sant? hehe



har precis kommit in från att följa med mattias en kortis, till konsum och köpa denna godbit.
kände även när jag kom ut den där sommarlukten när det har regnat... så otroligt mysigt!

I think you and I understand

nu har jag kommit hem från en liten färd med bilen med Anna&familjen. vart i medåker och kollat lite, och det gillar jag! min dag blir lugn, ska baka och göra lite hårinpackning och fundera lite på morgon dagen då mötet med Martin ska bli av, och sedan vidare till Glanshammar för ett årsmöte med leader.
det blir nog en promenad för min del senare, finns mycket att tänka på.
jag håller också tummarna för att vi kommer iväg till london, så jag slipper de här landet i några dagar.. hehe.
förövrigt saknar jag min bror, väldigt mycket. eller ska man säga sina bröder rättare sagt.
Benjamin har ju börjat blivit stor nu, riktigt stor. och Emil, han är jätte stor, haha. nej men det har blivit så att jag saknar emil mer och mer för varje gång vi träffas. men jag fyller år snart, så jag hoppas att han vill komma och äta tårta med mig, hihi.

we know you want us...

jag vet inte vart jag ska ta vägen. har inte skrattat så mycket på riktigt länge.


killen med stilen, + killen med rösten.




ANDREAS WIJK

när man känner sig som bäst

jag är så himla glad för alla fina människor jag har runt om kring mig! jag är så stolt för de människor som finns i mitt liv. familjen, vännerna, pojkvännen.. och bara alla andra människor som gör min dag bra! jag kan inte beksriva med ord hur bra jag mår när jag har de människorna vid mig.
livet rullar på, jag har hittat mig själv. jag har hittat allt jag behöver i mitt liv för att må bra, och det känns toppen!

idag har jag umgåtts med mattias och hans vänner framför tv:n. vi har SÅKLART kollat på innebandy, men jag har också legat i hans säng och kollat på film, haha. jag kommer säkert blogga mer imorgon, eftersom det är lite sent nu antar jag.

ni får sova så gott, så hörs vi imorgon! godnatt

stockholmstreetstyle






my last chance

nykommen från stan&kommunhuset. intervjuat allt från politiker till pappor, haha. min dag kommer bli lugn, bara vara hemma och ta det lungt. får se vad som händer ikväll. jag återkommer till bloggen när jag har lite mer tid...

jag kommer packa min väska och gå dit ist.

VAD ÄR DET SOM HÄNDER? KOMMER VI INTE KOMMA IVÄG TILL LONDON? -alla flygplan överallt är inställda, inte ett enda flygplan ska starta förän allt i luften är okej igen. vet ni hur glad jag blev? TOPPEN! jag hade sett fram emot att få åka till london och fira anna, och få träffa släkten, men nej. hoppas det är över tills torsdag, något som är en riktigt liten chans.


jag har haft en mycket fin dag.

tillsammans med frida! fotade en hel del, och mitt sug efter en systemkamera blev bara starkare och starkare. men, man kan inte få allt här i världen, så jag får helt enkelt spara ihop pengar eller något liknande... idag kunde jag känna mig fri med en kamera, jag älskade att vara ute och fota. helt otroligt att en kamera kan få en människa att må så himla bra.





tack för idag ni som vart hos mig denna underbara onsdag. imorgon kommer bilder från några riktiga puddingar, så missa inte det! godnatt:)

MIN ALLRA BÄSTA VÄN

nu ska jag och frida ut på stan, och sedan ska vi ut och fota till bloggen. vi hörs senare! :-)




Hennes & Mauritz


jag ska införskaffa mig pengar, sen ska jag handla dessa vackra kläder/smycken från H&M.
byxorna är absolut de finaste jag sett på riktigt länge!

den som förlåter utan att glömma har aldrig förlåtit

jag tror på det jag tror på, och det står jag fast vid. ingen kan komma och säga någonting annat i mina öron, för det är ett val jag själv satt mig in i. låt ingen annan förstöra människan du är, låt ingen annan hindra vad du vill tro på eller ej. va stark, och kämpa för det du vill tro på.
en sak jag funderat över, och som jag äntligen fick sagt.. finns ordet förlåtelse? vad innebär det? - vad innerbär det att förlåta en människa eller bli förlåten av en annan människa? människor tror att ordet förlåt är bara att säga. att när man gjort någonting eller kanske bara gått in i en människa på stan, och säger förlåt.. det är liksom bara så man gör. visst, det gör jag med, såklart! men ordet förlåt kan betyda någonting riktigt starkt också. ordet förlåt kan vara riktigt svårt att säga till en människa. -för det ska komma ifrån hjärtat. när jag själv började fundera på det där med ordet förlåt, så blev det mindre och mindre att jag tog tag i det och sa förlåt. jag tappade det helt om man kan uttrycka sig så. jag tyckte att det var jobbigt att säga, jag tyckte att det sved inombords när jag sa det till en människa, och inte menade det. men nu efter jag kommit över det, så har jag börjat kunna säga det igen. för varje gång jag tänker att jag ska säga förlåt så tänker jag efter varför jag ska be om förlåtelse. det är heller inte ofta jag inte säger förlåt, men det kommer från hjärtat i alla sammanhang.
tänk på det när du säger förlåt, jag tycker själv att det känns mycket skönare att tänka varför man säger förlåt, än att bara slänga ur sig det.

TISDAG

vilket sommar väder säger jag bara! tråkigt nog att man är hemma och är sjuk, annars hade jag vart ute i bara en kofta och njutit av solen. jag gör ingenting mer än att vänta på att det blir så varmt så att man kan bada&sola i bikini.
min dag kommer vara lugn, får se om jag pallrar mig iväg imorgon till skolan eller om jag är hemma och piggar upp mig ännu mer. jag skriver inte så långt nu pågrund utav min huvudvärk, orkar inte riktigt sitta vid datorn. vi får höras senare.

sov så gott!

ÄR JAG FRISK PÅ ONSDAG SÅ SKA JAG TRÄFFA EN MYCKET FIN VÄN.

nu ska jag ta och kolla på en film, så jag kan bli trött och gå och lägga mig.. sedan ska jag sova och imorgon ska jag vakna upp och vara friskare än någonsin! vi hörs imorgon alla fina läsare, hoppas ni sover gott!

wonderful man




SMÖRGÅSTÅRTA

jag har ätit smörgåstårta med familjen för ett tag sedan,eftersom att anna fyller år idag! :-) det var riktigt länge sen, men riktigt gott! innan anna och de andra kom hem från v-ås så kom mattias förbi med en present till mig. han tyckte att jag behövde en krya på dig present, och det värmde! han har säkert lärt sig att jag älskar ljus, så jag fick ett jätte fint fat och ett ljus till det:-) fick också en sten, men jag ska försöka få en bra bild på sakerna sen när jag duschat, så då ska jag visa er.

jag tänkte också berätta att jag känner mig riktigt stolt. jag har gjort 60tal i matteboken idag. och hur skönt känns inte det efter man gjort de? det är riktigt skönt att känna att jag inte kommer ligga efter iallafall. imorgon blir det ingen skola för min del, jag blir hemma och försöker bli frisk. jag tänker vara hemma tills jag verkligen mår bra igen, så jag inte går iväg till skolan igen, och blir sjukare eller så. jag åker ju faktist till london nästa vecka, och då vill jag ju absolut inte vara sjuk! 10dagar kvar tills vi åker till london, och 20dagar kvar tills jag fyller 15...

BOYFRIEND- LOVE



från ett litet ord till en liten mening förändrades mitt liv. jag blev lycklig, och jag blev helt förälskad. du har gjort mycket bra i mitt liv, och det är jag glad över. jag är glad att jag fick chansen att ha den bästa killen. du är bra på alla sätt, och jag tänker inte slänga iväg den chansen. sen ett år tillbaka förändrades mitt liv till en behaglig sida. jag valde rätt väg, och kan stå på mina egna ben. jag kan älska mina nära och kära för hur dom än är för mig. jag kan säga att jag älskar människor, och verkligen menar det. jag vet inte om jag hade kommit så långt som jag kommit idag, om det inte vore för du kom in i mitt liv. jag vill glömma saker som kommit imellan, och bara fokusera på dig. jag tror att du och jag en dag kommer inse hur fina vi är tillsammans, och en dag kommer vi inse hur mycket vi älskar varandra. jag undrar hur många där ute känner som mig.. men visst är det härligt!

I think too much





en lektion klarade jag, sen blev det hemgång för min del. förkylningen och magen har blivit värre. jag orkar inte.

dålig uppdatering...

och det kommer inte bli bättre förän jag kommer hem. är som sagt i hällefors med mattias och kollar på hans brors hockey-cup. jag återkommer förmodligen imorgon och det finns tid och ork, så ska jag skriva lite mer vad vi hittat på;-) hoppas ni får en toppen lördagskväll så hörs vi! puss

bara lite smått.

tänkte mig att det kunde vara kul att gå ner på stan i v-ås och se om jag hittade någonting, och visst.. detta kom jag hem med. men jag var så oerhärt trött, så jag var inte direkt sugen på att shoppa. väskan älskar jag!





my brother will come to arboga

det har varit jobbiga dagar, men ändå bra dagar. magen har krångat, och det har vart lite annat smått som hänt.. och jag har varit allmänt tjurig och ledsen. jag har mött en mycket fin människa, som jag inte träffat på 2 år, och det var, riktigt trevligt faktist.har vart barnvakt, och har vart på busborgen.. jag har shoppat lite smått.
dagarna bara rinner iväg, och veckan bara tickar iväg. redan är det Torsdag, och jag ska träffa bror idag. han kommer till Arboga för en fika, och maassaa prat! hihi. ska bli lika kul som jag tyckte det var första gången.
någonting negativt idag med mig är att jag känner mig så otroligt snuvig, och det är ju inte så himla bra. imorgon åker jag med mattias familj, och då vill jag ju vara frisk! nej, vet ni vad.. jag orkar inte sitta här nu, jag måste börja fixa mig. jag kanske hinner skriva ett litet inlägg innan jag ska möta bror, eller så gör jag det när jag kommer hem. :-)

TVILLINGARNA





barnen är så himla fina! jag blev så glad när jag fick hålla i dom.

idag har jag bara tagit det lungt, sovit länge! haha. fixat naglarna, och haft hårpackning. nu taggar vi inför imorgon och onsdag... barnvakt åt stella-lee och vincent. busborgen med stella, kul kul! ska vi hoppa i bollar, haha. torsdag kommer jag förmodligen träffa broder, en fika eller så, bara för att träffa honom, så himla mysigt! och på fredag till söndag ska jag vara med mattias i Hellefors, då Andreas, hans bror har cup någonstanns, haha. det blir en fullspäckad vecka, men riktigt rolig vecka dessutom!

on location









INSPIRATION!

det blev inget "vi hörs senare"

igår orkade jag inte lägga upp någonting, trött och hade annat att göra. en riktigt bra kväll igår iallafall. och så var jag ju i v-ås också, hem till lotta&patric, och det var väldigt trevligt, förutom den magen som hatar mig. kunde inte äta mycket alls, och inte ens fika. vad är det för fel? jag, emma boswell, tackade ner till fika.. usch, haha. idag ska jag städa lite, och göra hårinpackning, och bara ta det lungt. imorgon åker jag hem, sen på tisdag åker förmodligen jag och mattias till v-ås igen för att sova kvar tills onsdagen, då vi ska vara barnvakt, haha.

+, idag firar vi 9månader :-)

UNDERBART VÄDER! kan man begära mer?


TOPSHOP, AND I LOVE IT.




H&M, BEAUTIFUL SHOES

nu så här på morgon kvisten tänkte jag slänga in ett litet inlägg eftersom jag inte kommer komma hem förän ikväll. gårdagen var toppen, hade riktigt kul. och idag.. idag kommer det nog bli ännu mer toppen. jag funderar på att sätta på mig kläder och gå ut och fota lite. E sover fortfarande, och jag har bara kollat ut igenom föstret, och har sett ett underbart väder. VILKEN DAG! wow, nu börjar det verkligen bli vår! jag kommer slänga in bilderna antingen senare, eller innan jag åker. (om jag nu ska ut en sväng). ni får ha en riktigt bra dag, så hörs vi senare! :-)

crazy girl here





en dagens outfit kanske? haha. tröjan kommer iallafall från urban outfitters. nu har vi jobbat ett tag, och jag låg på golvet och försökte skruva ihop sängen som höll på och gå sönder, haha. riktigt fint börjar det bli. och tänk sen med alla ljus vi har här, hur mysigt det kommer blir! hihi

skruvat ihop ett bord, för första gången..

wow, det går riktigt bra det här.. haha!







och såklart lyssnar vi på Adam lambert, så sjukt bra!

sista dagen i arboga

för idag åker jag till kungsör och sover där tills måndag. ska fixa iordning E´s lägenhet och fixa ihop allting. sen imorgon åker jag till v-ås för kaalas, haha! stella och rickard har ju fyllt år, så familjen ska dit och gratta dom:-) jag kommer ta med mig datan och mitt internet, så jag kommer förmodligen uppdatera senare om tiden räcker till.
vi får höras om ett tag, ha det så bra sålänge!:-)

imorgon är en ny dag.

konstigt vore det om det inte var en ny dag, haha.



nu tänker jag lägga mig ner i min säng, kolla på en film och hoppas på att min flrbannade mage blir bra till imorgon, då min dag kommer vara ännu mer fullproppad. ni får ha en trevlig kväll, och sov så gott!


I learned to love

dålig uppdatering, eftersom jag haft en fullbokad dag. hade inte tänkt att den skulle bli så uppbokad, men det var jag själv som ställde till det, haha. åkte till ikea för att handla möbler och allt man behöver till den nya lägenheten till E, sen fick jag med mig lite hem också, så jag har hållt på med det hela dagen också. möblerat om, och städat. köpte också 100 nya ljus idag, + doftljus, MUMS! bilder kanske kommer senare.
hoppas ni har haft en toppen dag! hihi.


RSS 2.0