31december

kvällen kommer bli najs. sitter just nu med frida och har ansiktsmask i. kommer inte ha tid att blogga någonting, såvi får höras 2010. ha det så bra nu!

31december:-sanningen om livets mening måste var och en utforska på egen hand

30december

jag ska ta mina tassar mot bilen, som sedan åker hem till frida. min kväll kommer spenderas med frida, och det uppskattas:-) kan behöva komma iväg lite och så, prata lite om morgondagen, och kanske ha något gemensamt nyårslöfte? vem vet vem vet, haha. nej men jag ska nog försöka få bengt att stanna till vid konsum så jag kan springa in och köpa lite godis till kvällen/natten också. jag hade tänkt att ta med datan, men min gamla dataväska till min gamla data är för liten, så min nya data får tyvärr inte plats.. men jag ska ta med kameran och så, så bilder kommer väl förmodligen komma också. nej nu måste jag packa lite, och vänta på mattias som kommer med en tröja också. seen drar jag iväg. hoppas ni får en trevlig kväll. vi hörs imorgon. puss!

30december

håller jag på att bli sjuk? ont i halsen, huvudvärk, fryser som jag vet inte vad, och är trött all the time..
jag orkar inte bli sjukt just nu, jag gör verkligen inte de. vill vara ute i snön och ha snöbollskrig och vinna över mattias.. jag vill till köping på fredag och lämna paketen som ligger och väntar på bror&mamma.. jag vill åka pulka, jag vill börja mitt nya år som frisk. haha. men allt här i livet kan man inte få, så det enda jag behöver göra nu är att hålla tummarna så jag ska slippa bli sjuk.
jag har sovit nu i 2 timmar, med täcke och 3filtar+mina duntofflor med ett par raggsockor i, myysigt! och vaknade av att någon ringde med dolt nummer.. men jag hann inte svara, så jag tänkte bara "jaja, om det var något viktigt så ringer väl han/hon/dom igen" haha.. men nejnej, nu har det gått en kvarst, så så viktigt lär det inte vart, hihi.
jag ska försöka ta mig till konsum sen och köpa någon tidning tror jag, och någon liten chokladbit i think.. och såklart.. nu när mattias läser detta så tänker han "din lilla godisrotta", men jag har ALL rätt att vara det, ellerhur? haha. nej men nu ska jag plocka undan lite skräp ur mitt "vackra" rum och sedan får vi se vad som händer. vi får höras senare eller något sådant:-)

30december:- livet blir mycket roligare om vi tänker att vi är härliga och att alla andra också är det.

29december

till alla tjejer som vill ha riktigt långa ögonfransar!
Den här mascaran köpte jag för den andra jag skulle haft inte fanns kvar.
jag trodde inte på reklamen, men förengånsskull så hade den rätt.
en mascara som verkligen fick en att le. nu syns det inte så mycket på bilderna, eftersom jag var tvungen att beskära bilden osv..
men i verkligheten alltså! jag rekomenderar verkligen denna.


29december



29december

jag antar att jag borde fixa om min header nu, och byta design... eftersom att de flesta människor klagar på att julen är slut. haha. hemma i köping hade vi alltid julgranen kvar till då "den där helgen som jag inte kommer ihåg vad den heter"var inne.. men nu förtiden tar man väl bort allt dagen efter, haha? nej men mitt rum får ha kvar den vackra stjärnan tills jag tycker att den ska ner, haha.

29december

det blir mellanrum på blogginläggen, men jag hinner inte alltid blogga. och orken räcker inte alltid till heller. jag håller på att städa mitt rum igen, och det kan behövas. men jag tog en paus för jag ville skriva lite i bloggen.
jag tycker det känns så konstigt nu när året snart är slut. jag har knappt hunnit tänka klart känns det som. det här året har gått så snabbt. vad har jag gjort egentligen? tiden bara rinner iväg ju..
men jag ska inte klaga, för det här året har vart ett av de bästa. jag har lärt känna så många nya fina människor, och jag har själv lärt mig så himla mycket. jag har blivit en starkare människa, och jag har verkligen förändrats till något bättre. jag trodde det skulle kännas svårt att säga det, men det var de inte. haha. jag är så stolt över de människor som stått vid min sida det här året. som har hjälpt mig igenom allt, och som bara funnits där till att bara prata med.

nej nu måste jag tyvärr fortsätta med det jag aldrig avslutade.(städningen) sen ska jag hoppa in i duschen, och sedan sätta på mig kläder och sen försöka dra mig mot ett fik eller något, så jag kan sitta för mig själv och läsa igenom allt jag skrivit igenom åren. jag nämligen hittat mer än 1dagbok.. så det ska bli riktigt intressant vad jag själv har skrivit. haha.

29december:- vi alla är unika-varenda en av oss.

28december

28december:-om vi inte sätter gränser och säger ifrån är vi oärliga både mot oss själva och andra.

27december

en låång dag med mycket skratt och prat. kan inte begära en bättre dag från någon. frida kan alltid få mig glad, alltid! vi har gjort så mycket kul. framför allt kollat på bratz, haha. en rätt kul film om några tjejer, mer tänker jag inte säga, haha. sen har vi fixat min garderob, kul va? jo faktist. det blev kul när jag väl skulle prova allt och ta kort. om jag nu tänker efter så har jag en hel del.... men kläder kan man aldrig få nog av tror jag, haha. nu ska jag tända lite ljus igen och kolla lite igenom gamla dagböcker och mina andra små böcker jag brukade skriva i. jag funderar på att köpa en ny till nyår, som jag kan skriva i varje kväll innan jag går och lägger mig. om allt och inget, hehe. men jag ska nog gå ifrån datan nu. hoppas ni har haft en lika trevlig dag som jag:-) puss!

27december:-skönheten kommer inifrån. du blir lyckligare om du är lycklig och tycker om dig själv.

27december


från julia. samt en mugg där det stod "världens bästa kompis"

27december

jacka, skor, trosor, bh&mascara kom hem till mig igår. jag har inte hunnit tagit kort, men det kan jag göra när jag får tid över. vaknade för inte så länge sen och kände mig helt nere. halsen gör svinont, och enormt ont i huvudet har jag. har ine kunnat sova bra alls i natt, vet ine varför:(. men strunt samma, det går över snart.
om någon eller några timmar beger jag mig till ett fik med frida. ska prata lite skit, & så ska hon få en liten julklapp av mig:-) till dess ska jag nog försöka städa mitt rum lite, och rensa datan i think. vi hörs!

26december

en trött emma, men ändå pigg. vaknade för en halvtimma sedan, och ska snart bege mig till v-ås.
ska försöka hitta en tjock jacka och ett par höga skor, eftersom min jackas foder är borta, och mina skor är sönder:(
jag återkommer när jag kommit hem och ifall jag hittat någonting vackert.

26december:- att ha en personlig integritet betyder inte att man hindras från att vara personlig och bjuda på sig själv. intergritet betyder att vi är sanna mot oss själva

25december

kan inte beskriva mina känslor för det här halsbandet.
mår så otroligt bra efter jag satte på mig det för första gången igår.



25december


jag älskar verkligen min nya halsduk. hur mysig som helst, och det är nästan som man vill ha den på sig hela tiden.

25december

ibland är man smart.... åker till örebro för att mellandasgsrean ska vara idag, men nejnejnej.. inte en bil typ. så var mellandagsrean imorgon istället, haha. jag och anna åker imorgon och kollar jacka och skor istället, men då drar vi oss till v-ås eftersom vi ska hämta en kamera också, hihi. ikväll kommer Stella-lee och Vincent och ska sova kvar här, men tråkigt nog ska jag förmodligen på bio men Becca och Tobbe, sååå jag kommer inte träffa dom så länge, haha(a)
nu ska jag nog linda in mig i massa filtar och kolla på någon film eller så:-)

25december

godmorgon! jag har sovit något ovanligt bra i natt, så mycket kul som hände igår. tyvärr räcker inte tiden till att jag ska förklara nu, eftersom jag måste sätta på mig kläder för att vi ska åkta till marieberg om en timma. jag kom också på i natt att jag glömmde skriva från boken, så jag tar båda dagarna nu. vi hörs senare:-)

24december:- älska dig själv! såväl dina styrkor som dina svagheter- allt är du...
25december:- det är vara det vi inte gjorde som vi ångrar

24december



jag har haft en kanon dag, med vackra julklappar! jag fick en väldigt speciell grej från Anna&Bengt som kommer i bild lite senare. nu ska jag tända de nya ljusen och kolla på en film eftersom jag skaffat Voddler, hihi. hoppas ni haft en jätte trevlig dag, men många fina presenter. vi får höras mer imorgon, puss&kram

23december


23december

vilken härlig kväll det kommer bli. Tobias&Becca kommer hit och spelar bingo, haha! nu ska jag vinna en bil, haha. nej men det ska bli kul. om ett tag ska jag ut och träffa mattias och säga god jul och så, ge en liten  present också;-) jag återkommer sen.

23december

något jag tänkte på i natt när jag inte kunde sova, var hur 2010 kommer bli. hur kommer året verkligen se ut? jag hoppas verkligen att det blir ett toppen år. även om 2009 har vart ett underbart år för mig, men massa nya vänner och så, så tror jag att allt kan bli så mycket bättre. jag kan bli bättre, det vet jag!

ni kanske vill berätta kort eller långt hur året 2009 har vart för er? om ni fått några nya vänner, någon ny familjemedlem kanske? flickvän/pojkvän? vad som helst.. skriv gärna en kommentar:-)


23december

godmorgon!
vet ni vad jag tycker är mysigt? vad som får mig att känna mig på bra humör redan när jag ligger i sängen och är nyvaken? det är att vakna till att ljuset utifrån lyser in i mitt rum, och när himlen är så vacker att kolla på. jag känner mig som en helt annan människa när det är så här fint, istället för att det är grått och trist. jag vaknade av ljuset i mitt rum, och kände redan då att den här dagen skulle bli bra. idag ska jag städa och handla det absolut sista julklapparna. inte många kvar nu, kanske 4 st. sen ska jag nog hjälpa anna lite med maten och så, eftersom vi åker til v-ås och firar jul där imorgon. nej nu måste jag nog börja, så vi får höras senare!:-)

23december: -det kostar ingenting att visa värme och uppskattning

22december


2 dagar, så var boken hemma hos mig

22december

dagen har varit bra och dålig. tänker inte nämna några detaljer. betygen ligger här på min säng, och jag är nöjd. nästa termin kommer jag ta i ännu mer, så då blir jag nog ännu nöjdare. min kväll kommer bestå utav Ted, Frida&Kevin. de frågade om jag ville med och äta, och jag tvekade först, men sen tyckte jag att det kan vara en bra idé.. behöver göra någonting kul, och umgås med underbara människor. nu tänker jag gå ner och äta en beskvi(stavning?) sen ska jag upp och städa lite..

22december:- om vi lär oss att hitta glädje i det lilla blir livet så mycket roligare

21december



efter ett långt bad med många tankar och funderingar tänker jag gå och lägga mig.
det har vart en tuff dag, även om ingenting har hänt.. haha. nej nu ska jag gå och lägga mig, vi får höras imorgon! godnatt:-)

21december

efter några timmar liggandes på sängen med boken" livet är gott" och musik fick mig att känna en trötthet jag inte gjort på länge. vet inte varför faktist. är det för att jag inte pluggar som jag gjort istortsätt ALLA dagar annars.. eller är det bara för jag vet att skolan snart är över? jag har ingen aning faktist, det kan ju finnas andra anledningar också, haha.
jag tror nog att jag ska ta ett djupt andetag och försöka ta mig in till badrummet så jag kan bada. bara vara och tänka på de senaste året, vad som hänt och hur jag förändrats, hur andra folk förändrats.. hur många fina vänner jag fått, och hur många fina nya minnen jag skaffat.
vi hörs om ett tag:-)

21december

nu är jag riktigt glad. kan inte beskriva mina känslor just nu. jag ler åt mig själv, jag är så nöjd förtillfället. jag klarade tyskaprovet utan problem. när jag kom in på lektionen kände jag mig nere och gick till monika och sa att det inte var någon idé.. men när jag stannade kvar efter lektionen så gick det ju hur bra som helst. åh vad glad jag är!
jag ska snart iväg att äta med Frida, eller ah, när hon slutat.. och efter det ska jag nog bara hem och ta det lungt. sista riktiga skoldagen idag, så nu behöver jag inte plugga på 3 veckor, yipiie!:-) imorgon blir det nog nest film och fika, och sen får jag ju mina första betyg, hur kul som helst! haha.

nej men jag tänkte svara lite snabbt på en av kommentarerna jag fick igår om boken jag pratade om.
boken heter( en härlig bok ) och finns i 2 olika format. en inbunden( den oranga) och en bok som tillhär gruppen pocket( den med bilden på Mia). det är absolut ingen skillnad på böckerna, bara att den ena är inbunden med ett sjukt skinn, och kostar 140 kr. den vanliga kostade bara 41 kronor igår, så jag beställde den direkt, haha.



21december:-kärlek är inte bara gå hand i hand- det är att hålla varadras händer vad som än sker.

20december

jag letade och letade, och fann det jag letade efter. en bok som jag fått lånat av julia. en bok som får en att tänka på något annat än dåliga saker. boken är skriven utav Mia Törnblom. det är inte någon bok som man läser flera kapitel, utan det är en bok som man kollar på en sida varje dag. där det står vad man ska göra idag, eller något bra citat. jag har inte kollat i den på en månad nu, och jag är inte så säker på att jag vill kolla tillbaka på dom dagarna som gått heller. jag ska fråga julia om jag får låna den till den här tiden nästa år.. eller så ska jag försöka få tag i den själv, så jag har en egen att gå efter. år på år på år. det ger en förändring i livet, tro mig. man ser en ljusare framtid om man inte redan har de lilla extra i livet.
jag tror att jag sla skriva det som står i boken varje dag här på bloggen, så får mina läsare också en liten sak att tänka på, låter det som en bra idé kanske?:-)
jag kan ju skriva det som stod idag iallafall, så vet ni ungefär hur det ser ut och såvidare.
jag rekomenderar verkligen boken för er,både för stora och små.

20december: -gör vad just du kan, med just det du har, där du just är.

20december








jag älskar snön, nu älskar jag verkligen snön. känner mig så levande, känner mig så trygg..

20december

haha jag tyckte att min header kunde få bli lite kul iallafall. som jag sagt innan så är jag usel på att fixa headern, men det får duga nu över jul, haha. jag vet att den är skit ful, men so what? det är inte utsidan som räknas, det är väl insidan?;-)

20december




dagens köp.

20december

julstämningen är på högnivå. städning kommer min dag bestå av. återkommer när jag har tid.

BARA 4 DAGAR KVAR TILL JULAFTON!

19december


tjejen får mig att känna mig omtyckt. på alla sätt och vis. jag mår bra när jag är med henne,
jag mår bra av att vara med hennes familj. hunden, allt!

någonting kom till, någonting som fick mig en liten spark i baken. någonting som fick mig att inse, inse att det finns någon som vakar över mig, dag som natt. jag tror på honom på riktigt nu, han har hjälpt mig igenom allt, och han kommer alltid stå kvar på samma plats, och han kommer älska mig för den jag är. han förlåter. han betyder mer än vad jag skulle kunna beskriva.

Löften om Seger


19december





19december

nu ska jag börja fixa mig till ikväll. ska bli riktigt mysigt. glitter hit och glitter dit, haha:-D vad ska ni göra ikväll då? träffa massa fina människor och umgås eller kanske bara sitta hemma och slappa framför tv:n?;-)
just nu skriver jag alldeles för sakta. har så oerhört ont i min hand. och jag vet inte varför jag har ont i hela handen eftersom jag bara skadade lillfingret.. men det är väl någonting som går över snart hoppas jag:-)

19december

godmorgon alla söta! hur är det med er? sovit gott? det har jag. jag har sovit något otroligt bra i natt. jag låg bara på en madrass, men ändå tycker jag att det är skönare än att ligga i en säng, haha. jag är lite konstig har jag börjat inse. gårkvällen var hur trevlig som helst, hade jätte kul. dock somna vi inte föräns typ halv 4-4, så jag är lite trött om man säger så. nu är frida i duschen, så jag ska snart börja fixa mig jag med, och sedan gå hem och gå ut med hundarna och vänta på att anna ska komma hem från v-ås. senare ikväll så drar jag hem till matilda tror jag det var, och käkar och umgås med människorna där:-) jag återkommer med bloggandet när jag har kommit hem.

ps. 17 minus är inte dåligt..kallltt!

18december

som jag sagt förut.. tiden räcker inte till. jag har haft så mycket att göra den senaste veckan, så jag blir tokig! betygen är satta, och allt känns som en ren bomb i mitt huvud, haha. saker hit och dit, ja alltså känslan jag har i huvudet nu är bedrövlig. jag är verkligen så glad att jag lyckats så bra i skolan som jag gjort den senaste tiden, känns så sjukt bra:-)
jag får betygen på tisdag efter jag sjungt i kyrkan, så det ska bli riktigt intressant. (mina första betyg ju) hihi.
ikväll ska jag vara med Frida, Ted och Kevin. jag sover kvar hemma hos frida också.
men jag vet inte vad vi kan hitta på, för jag tänker iallafall inte vara ute när det är så här kallt.
vi får se om jag uppdaterar senare, annars så får vi höras imorgon innan jag drar mig iväg till linda&gänget.
vi hörs:-)

16december

dagen vart inte som jag hade tänkt mig när jag vaknade. v-ås sjukhus i ett par timmar. mitt lillfinger är som sönder, haha. ska ha tejp i nu 2 veckor, så mitt finger inte blir missbildat. jag tänker inte förklara mer, inte ens värt att skriva.
nu ska jag bara vara hemma en timma, sen träffa tjejorna, och sedan vidare och kolla på en match i sturehallen. efter det tänker jag gå hem och sova. kan behövas.

15december

jag sov i 4 timmar. något som inte var bra gjort av mig. är pigg nu, så jag får hoppas att det vänder sig så jag kan sova i natt. snön bara faller ner, det är så mysigt! dock är det inte så kul när man kommer till skolan, eftersom att istortsätt alla killar på skolan försöker få ut en i snön. haha. men idag har jag klarat mig, något som är ovanligt, elller? haha. nu ska jag sätta på mig massor med kläder, sen ska jag följa med ut med hundarna. det sägs att min lilla Diinaa bara hoppar i snön, så det ska bli riktigt kul att se faktist. hihi.
nej nu ska jag inte sitta här, så vi får höras mer imorgon:-) sov så gott! godnatt.

15december

hög musik och massa plugg- min dag.
skolan har väl vart sådär, har inte känns mig kul alls. jag vet inte varför, men någonting har vart ivägen. mitt humör har jag försökt hålla på topp ändå, så jag hoppas jag inte visat någonting annat.
jag missade idrotten igen eftersom vi lussade för PRO. det gick väl bra, mer än att det kändes som att de flesta var trötta, vad vet jag? haha.
jag har bara imorgon på mig att ändra betygen, så jag måste plugga på tyskan och biologin, så jag någon gång kommer nå mitt mål i de 2 ämnen. jag återkommer när jag känner mig klar.

14december




snö!
helt otroligt, det kom ändå.. jag som hade hoppats på att det skulle bli sommar ju. haha. nej men det är kul att det kommer snö precis innan jul, det är så mysigt. hade dock tyckt att det skulle vart lite varmare, eller vad säger ni?
tänk, en vinter med massa snö och sol.. så man kan sola och bli brun, och äta massa glass, haha.. jag kan ju fantisera lite mer va. jag står utanför mitt fönster och bara kollar ut, och tänker på den tiden man var liten och gick ut och lekte i snön, gjorde snö-iglosar, och massa fina ljuslyktor av snöbollarna.. och snögubbar, haha. jag saknar tiden jag var liten, då man verkligen kunde njuta av det man hade. okejdå, om jag tänker efter så tror jag inte att jag tänkte så mycket på min framtid och allt, men man kan ju tänka lite så iallafall.

14december

tiden räcker inte till. jag önskade mig här om natten att tiden skulle gå långsamare, haha. får väl hoppas att den önskan går i uppfyllelse.
jag har inte haft tid att blogga, hade så mycket att göra igår och så, så det fanns ingen chans att jag skulle hinna skriva något. nu ska jag sätta på mig myyycket kläder, sen ska jag gå ut på en promenad. sen ska jag hem och plugga tills mitt huvud sprängs. vi får höras lite senare:-)

12december

nu sitter jag i köket med datan och ska snart hoppa in i duschen. jag vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig ikväll, och min garderob är stökig, så det är ett minus. haha. julia gick hem för ett tag sen, och sen hon gjort det har jag fixat lite tävlingar och så till ikväll. jag längtar hur mycket som helst nu, det gör jag verkligen! Karolina&Sandra ville hjälpa mig med tacosen, så det är inte så mycket mer jag behöver tänka på tror jag. ska snabbt till konsum innan kl 6 också.. köpa en sak till pris, haha. nej men jag ser fram emot ikväll, ska bli riktigt kul att några goa tjejer kommer över:-)

12december

tröttare kan man nog leta efter. vet inte varför jag alltid är så trött, men jag kanske ska börja gå och lägga mig vid 9 varje kväll istället, haha.
nu är anna och bengt ute med hundarna, eftersom de ska till bålsta och så vidare. jag kommer vara hemma hela dagen för att ta hand om hundarna, och tjejerna kommer lite senare:-)
julia ska komma förbi och hjälpa lite, och bara ha allmänt skoj. jag ser fram emot den här kvällen.. för jag behöver nog göra något vettigt just nu känns det som. det kommer bli mycket snack och skratt, så jag får bara hålla tummarna för att det ska bli bättre än bäst:-) nej nu ska jag plocka ihop lite i mitt rum eftersom det fortfarande är stökigt. konstigt va? haha. vi hörs:-)

11december

början på helgen. skönt tycker jag. ikväll går jag en sväng till tjejorna, och imorgon kommer dom hit på lite julmys. ska bli riktigt trevligt imorgon faktist. kul att lära känna nya människor, som jag vet är bra för mig. jag och anna tog bilen till asplunds och handlade mat& lite smått och gått till imorgon kväll, så jag ska nog klara mig med tjejorna;-) tacos, godis, chips, glass.. haha allt finns med, yey.
lucian idag gick väl ganska bra framtills jag skulle sjunga för 8:orna och 6:orna. började skratta eftersom mina *underbara* klasskamrater satt och log mot mig.. efter det så kändes det dsom en kniv fastnade i mitt hjärta, och min mage börja krampa igen. kul va? nej. trött på min mage nu, orkar verkligen inte gå och ha ont hela tiden. jag försökta fortsätta sjunga, men det gick inte, så jag släckte ljuset och satte mig ned, sen la jag mig på golvet i bibblan, haha. annars gick det bra. ville inte chansa att stå i rådhuset, så jag stod med tårar och kollade på kören, något som var helt underbart. alla är så duktiga!
nej nu ska jag städa undan lite i mitt rum, och sen plugga lite, och sen gå vidare. vi hörs:-)

11december










11december

sitter här vid kl 05:17 och tänkte uppdatera lite nu på morgonen så där. jag är precis klar till att gå till skolan. och ja, jag ska vara i skolan kl 06.00, eftersom vi sla lussa för personalen vid 07.00. efter det blir det att lussa för 7:orna och 9:orna, och lite senare tror jag att det var 8:orna och 6:orna. är inte helt säker, men det är nog så tror jag. haha. efter det så går vi till rådhuset om jag inte fattat fel, och lussar för PRO, haha. det ska bli spännande, och jag har ju solo på en av verserna i himlen i min famn, så vi får se hur det går. jag har nog inge mer att säga nu, mer än att jag hoppas att ni får en jätte fin fredagsförmiddag.

10december

att en annan människa bara går där, och ser glad ut.. har glömt alla misstag den gjort, och bara gått vidare utan ett förlåt.. får mig att känna mig så annorlunda. så mycket den människan kunde gjort bättre, istället för att svika gång på gång, och bara låta mig stå där när jag inte var så stor. tänk att en sånt problem sitter kvar inne i mitt hjärta, och får mig att känna mig osäker. det är verkligen jobbigt.
jag är ju så rädd att binda upp mig till något stort efter alla gånger jag stått där själv. jag tänkte efter den här gången, och gjorde det som kändes bäst för mig, och inte för någon annan. jag lyssnade på vad mitt hjärta sa, och gick efter det hoppet. hoppet om lyckan för det igen, kommer nog tillbaka, men tid kommer jag att ge det. jag kommer kämpa igenom allt, hur jobbigt det än är eller kommer bli. för jag är mig själv nu, jag har landat, och jag har börjat tänka efter i allt jag gör.

10december

jag har börjat tänka mer och mer på julen.  julklapparna är färdiga nu, och allt runt om kring med. julpyntat i mitt rum, och datan är också julpyntad, haha.  ska ta tag i pluggandet nu, och försöka städa lite i mitt rum, (kan behövas).. sen ska jag hem till becca och fika lite och småprata och så. sen blir det en tidig kväll för mig, eftersom vi ska till skolan kl 6 imorgon bitti. lucia istortsätt hela förmiddagen, sen slutar vi vid 11. skönt. jaja, nu ska jag sluta babbla, ska plugga istället;-) vi hörs

9december




9december

va stark, va lika stark som du vart fram till nu.

jag sitter och kollar på allt på min data, och inser att jag måste börja rensa den. från alla håll, höger vänster, upp och ner, snett höger och snett vänster.. kan inte förstå vad som inträffat mig, men det är sånt som ingår i livet.
jag ska snart försöka plugga, försökta ta tag i det jag kommit efter i. försöka ge mig själv en chans till.
rensa mitt rum, lägga ner kort.. det finns en hel del saker jag egentligen borde göra. men jag tar tag i skolan nu, försöker göra det bästa av allt, och fortsätta kämpa.

låten går om och om, och om igen

9december

godmorgon alla söta.
vaknade faktist vid 6imorse, men låg kvar i sängen till 7. har blivit riktigt trött på morgonen nu för tiden, konstigt. skoltrött är jag med..
jag ska snart bege mig iväg till skolan, med första lektionen hemkunskap. jag tror vi ska baka muffins idag, så jag har nått att se fram emot!:-D
jag kommer förmodligen inte skriva någonting mer förän ikväll, har så mycket att göra idag.. så det blir bäst att jag sätter på min data när jag verkligen har tid. vi ses.

8december

okej, jag säger så här. jag står på mina egna ben, bara jag vill. igår var nog den värsta dagen på 5 månader, så jag känner mig inte riktigt okej än, men jag tycker inte att det ska förstöra mitt bloggande. jag bloggar för att jag mår bra av det, och för jag gillar att dela med mig av en bit från mitt liv. men jag kommer inte dela med mig lika mycket nu som förr, känns som jag ska hålla lite saker mer hemligt. kommer mest prata om min vardag och skolan och shoppingen såklart.

just nu halvligger jag i min stol med benen uppe på sängen och datan i knät. ligger och kollar på mitt stökiga rum, och kollar på allt jag egentligen skulle plugga till, men orken.. vart är den?!
har massor med prov jag verkligen måste göra imorgon och iövermorgon, men jag kan ingenting. Ååh! strunt samma, jag har ett och ett halft år kvar i skolan, så jag hinner ju förbättra mina betyg. men endå är jag jätte nöjd av de jag har redan, men endå, haha.

nu ska jag smsa jennie så hon kan möta mig så hon får sin kemibok, sen ska jag hem och städa mitt rum och plugga en gång för alla!;-)

8december

det blir inge mer blogg. inge mer blogg tills jag står på benen igen. vi hörs..

6december

och ja, jag försöker att ladda upp bilder från min kamera, men när dom väl kommit in i datan och ska in i bloggen så går det inte. så jag skippar det och lägger in dom imorgon.  vi får höras mer då, för då är nog humöret och magvärken över. hejjs

6december

gårkvällen spenderades med julia och co. hade jätte trevligt tillsammans, och alltid lika kul att binda nya kontakter. jag älskade att bada bubbelbad, så det gjorde jag med, haha. lekte med skum och körte smsleken. mycket trevligt. vaknade rätt tidigt, vet inte varför. så jag väntade på att de andra skulle vakna, och så åt vi frukost. några timmar senare gick jag till mattias och var där i yttligare några timmar. nu ska jag väl försöka plugga lite till biologin, tyskan och so'n. hmm:-(

5december




du betyder mycket för mig kära julia.

5december

jag ska väl antagligen städa mitt rum idag, och bara ta det lungt så jag blir bra någon gång. har inte mycket att komma med nu, känner mig inte medveten om vad jag gör eller vad jag gjort. får lyssna på en massa bra musik under dagen så kanske jag blir frisk. och jag vill verkligen till skolan på måndag. liksom sista veckan som jag kan ta igen allt som jag kommit efter i, menmen.

5december


allt jag planerat får ta ett steg bak, för jag får stanna hemma tills min mage är bra igen. fy!:(

torsdag 18:30

jag satte på datan nu innan jag lägger mig i sängen i gen och tar det lungt bara för att berätta att jag är sjuk. orkar inte göra någonting, och min mage har haft problem. ont i huve, och halsen börjar bli dålig igen:( ont överallt känns det som, så jag kommer inte blogga tills allt är bra. kommer tillbaka efter helgen antar jag.
så sjukt tråkigt att jag ska bli sjuk när man har så mycket att se fram imot, men det går över snart får jag hoppas.
det var bara det.. så ni får ha det så bra..

onsdag 16:24


onsdag 16:20

jag drar iväg på spakväll med tjejorna och har det trevligt med mycket prat&mys. kommer hem senare ikväll, så jag hinner nog inte skriva mer än detta. men om tiden räcker till så slänger jag in ett inlägg när jag kommer hem. puss

tisdag 21:40

vart har snön tagit vägen?
okej, jag gillar verkligen inte snön så speciellt mycket efter alla gånger jag legat i en hög med huvudet nergrävd med snö.. efter alla gånger killarna i klassen dragit ut mig och linda för att pula oss med snö, och efter alla gånger jag blivit genomblöt. det är säkert jätte kul för er killar eftersom ni är något "starkare" än mig, men stackars mig? haha.
jag och mattias pratade lite om det påvägen till matchen, och gud så vilket krig det kommer bli mellan oss om snön kommer komma någon gång. tänk, han kommer ha sitt huvud i en liten snö hög med mig ståendes ovanpå honom, haha. ( jag kan fantisera lite mer, hihi). nej men jag tycker inte om att kasta eller pula någon, så jag kommer inte göra det i år. men men, vart är snön? det kan man ju fråga. jag kanske inte behöver oroa mig i år för att bli pulas osv. haha.

påtal om det, så ska jag försöka hinna göra om min bloggdesign innan julafton. kan vara kul med ett litet "jultema" också. själv är jag verkligen super dålig på att göra designen på min blogg, men det är väl bara att fixa och trixa i alla fotopogram, så går det nog ska vi se.

nu ska jag plugga till tyskan, sen ska jag läsa lite i boken hade jag tänkt. så vi får höras mer imorgon:-) puss&godnatt!

tisdag 15:56

en glad tjej med stora förhoppningar
-kan jag säga om mig själv nu, haha.

skolan har gått toppen, provet gick väl toppen, hoppas jag. bara att plugga plugga plugga nu till tyska provet på fredag. provet som avgör om jag fåt ett G eller inte. haha. jag håller tummarna för mig själv, för det skulle verkligen betyda mycket med ett G innan jullovet. inte ett enda IG har jag nu, hihi. nej nu ska jag fixa mig och sätta på mig mer kläder, sen ska jag gå till PR-mötet. efter det drar jag och kollar på innebandy med mattias:-) sen blir det hem och soooova! nej, men vi hörs senare:-)

RSS 2.0