packningen

 
När jag packar, packar jag så att jag vet att jag kan välja på en hel del olika plagg. Nu ska jag vara borta i ett par dagar då jag åker till mamma i köping, men jag har väl packat för sisådär två veckor. Det blir jobbigt när jag åker till R, hur ska jag lyckas med packningen då?
 
PS, haha. ignorera deon som sticker upp i hörnet, ser ju lite konstigt ut....

Vackert

Igår gifte sig min bästa "syster" och David!


hallon persika

M. Försenat inlägg. Blogg.se har något fel. Godnatt!


Vid ån

Träffade min pöjk nu på kvällskvisten för lite prat och sallad. Nu är jag hemma igen och ska snart hoppa in i duschen och sedan sova. Imorgon åker jag till mamma för att umgås och ta det lugnt. Xx

Frukost


Allting är klart

Nu väntar vi bara på ett pass, sedan om 20 dagar är vi i ett varmt land och lever livet som aldrig förr. Idag jobbade jag ett X antal timmar, imorgon lika så. Nu ska jag krama om min bästa och sova länge imorgon. Xx


Massa nyttigt

En fin vän sover kvar här inatt. Mys på balkongen innan det blev för kallt! Imorgon går vi upp o jobbar vid 9. Xx

On my way to work

En heldag på jobbet i det fina vädret. Hoppas på mycket kunder så dagen går fort. Xx


Snygga grejer.

Carolines Mode/
Hade jag inte handlat såpass mycket skor och kläder som jag gjort den senaste tiden så hade jag kollat extra noga på skorna ovan,skinnkjolen och smyckena tills vi ska till R. Har dock införskaffat mig tre nya skor på mindre än två dagar, så nu håller jag i pengarna!

Don't understand

Tror jag drömmer.


Mot köping

Packad väska och lite bakverk.


Som jag saknat

Sängen väntar och jag vet att det blir några timmars bra sömn inatt. Älskar min säng alltså! Imorgon åker jag och träffar min mamma för lite mys. Ska trösta henne, som hon tröstade mig när jag var liten. ( tandläkarbesök imorgon). Haha. Håller alla tummar för henne! Godnatt. Xx

Solnedgång

Sitter på balkongen efter ännu en arbetsdag. Här tänker jag sitta tills solen är nere. Bloggandet minskar mer och mer denna sommar, men jag ska förbättra det!

Svårt att tro på sanningen

 
Jag önskar att det fanns mer timmar på ett dygn. I allafall nu på sommaren, när allt går så fort och när jag jobbar såhär mycket.
 
Önskar att jag kunde få reda på alla gånger jag tror att någon ljuger för mig, om det verkligen är sanning eller skitsnack.
 
Önskar varje dag att jag kunde vakna tillsammans med mina vänner och gamla vänner och bara krama om dem och säga att allt kommer bli bra. Fasiken vad jag saknar alla tjejer, alla klassisar. Vill umgås, ha kul, skratta, gråta, kramas och allt det där, men denna sommar kommer allting sådant ligga åt sidan. skj v 
 
Jag önskar, varje dag, att jag vaknar en morgon och har bokat en resa långt här ifrån. Dagen är nära, och kanske vore det härligt att åka utan någon?

Inte en dag utan dig i tankarna

Har ju lite klubbor över om någon känner sig sötsugen. M gav mig ett kilo klubbor, tyckte väl att jag skulle bli tjock antar jag. Efter en lång arbetsdag men en väldigt bra en, går jag snart o lägger mig och laddar upp för en ny dag imorgon. Xx

New bag, cool text.


Thinking of u

Härlig jobbdag. Det fortsätter imorgon och i övermorgon, morgonen där på osv. osv. Men det går bra iallafall! Nu vankas det film med sötisen.


Förändring


Gårdagens bravader

Det gick helt okej för oss igår. Massa godis och en nalle som är lika stor som mig själv vann vi! Om ett tag går vi ner till frukosten och laddar om, en heldags shopping har vi framför oss!


I huvudstaden

Nu säger vi godnatt efter en super mysig dag!

 


2009 07 04

Idag är det min och min pojkväns dag. Idag firar vi nämligen hela tre år tillsammans. Vilka underbara år detta har vart. Det har vart som en saga på något sätt. Visst finns det hinder ibland, men allting som hänt har även stärkt mig. Jag är liksom på något sätt nykär igen. Jag blir sådär pirrig i magen när jag får ett sms eller ett samtal. Vad händer? Jag är liksom som en liten prinsessa ju. Ska tillbringa hela helgen med honom i Stockholm, och jag har längtat så himla länge. Fint hotell, god mat, gröna lund, shopping, massa kramar och pussar. Jäklar vad bra detta blir!

Lite ändringar

Förmodligen är jag lika snygg och ljus i håret som Kenza efter helgen!

Mysdagar

Längesedan jag såg fram emot någonting såhär mycket. Kommer tillbringa fredag till måndag tillsammans med den absolut finaste killen ivärlden. Dessutom så firar vi tre år tillsammans om två dagar, vilket är en väldigt lång tid!

Ett litet tag

 
 
Hej på er.
Jobbar för fullt och tjänar mina egna pengar. Till helgen kommer jag göra köp jag aldrig kunnat göra förut, och jag tänker leva lyx hela helgen tillsammans med min bästa!
 

RSS 2.0