SYSKONKÄRLEK



Det där fina hjärtat fick jag av min bror när jag fyllde år, har fortfarande inte satt upp det på väggen än, men snart så är den uppe. Varje gång jag går och lägger mig på kvällen tänker jag extra mycket på hur underbar han är. Det är en kille jag kommer vara stolt över hela mitt liv, världens finaste måste jag säga. Åker till mor och bror imorgon och tillbringar några dagar där, det kommer bli himla underbart! ♥ godnatt. Xoxo

LEOPARDRUTORNA


Idag glider jag runt med lagom stora kläder och håret uppsatt i en knut. Igår hade jag hög feber men känner mig mycket bättre idag och kan röra på mig! Tänkte bara berätta att vi köpte hela 12(!!) liter jordgubbar idag, lagom mycket va?

DET SISTA VI GJORDE













BAD MED MINA KÖPINGSKBOR



Åkte till köping och tillbringade många timmar nere vid Malmön tillsammans med ett par riktigt härliga tjejer. Skratt, bad och mycket sol! Dock vet jag inte vad som hände, men det vände till den dåliga sidan med måendet, hoppas på bättre tider imorgon. Visst hade jag lovat massa bilder, ni får tycka att jag är lite dum nu, men jag får skjuta på det tills imorgon, ska ta och sova nu, kl 20.07. Godnatt! xoxo

STARKA NYANSER


Visst är de randiga Prada-inspirerade skorna charmiga, dock inget jag själv skulle vilka klä mig i. Men däremot den blommiga blusen på andra bilden skulle jag kunna tänka mig instoppad i ett par höga jeans.

BILDER KOMMER


En suddig mobilbild från lärarmiddagen. Fick en kommentar om att jag skulle lägga upp bilder från de närmaste veckorna då med avslutning och lärarmiddagen, självklart ska jag göra det, har inte hunnit landa riktigt och orkat fixa det, men till morgondagen är de uppe på bloggen, håll utkik!

STRÅLANDE SOL


Hallå! Jag trodde att jag tog kort med mobilen vid villa idag, men tydligen gjorde jag inte det. Så en bild från midsommar får ni här på min fina pojke och lilla julia! Jag hade ett par riktigt härliga dagar i stugan med riktigt mycket knott som lagt märke på mig. Idag har jag badat lite och solat tillsammans med mina fina brudar och en massa gott! Imorgon hoppas jag på att ta mig till Köping till tjejorna där och bada lite, har ni sett vädret den kommande veckan? WOOW.

Borta i några dagar


Jag vet inte hundra när vi kommer hem igen men senast Söndag är jag hemma med massor utav midsommar-bilder! Åker tillsammans med mattias och hans familj till stugan i ett par dagar och med det blir bloggandet nere tills jag kommit hem. En liten bild på dagens fick ni också, dock väldigt tråkig. Ha en jätte fin midsommar- hoppas även att vädret håller upp!! Xoxo

It's not just you


Vi kan inte alltid påverka vad som händer oss, men vi har alltid makten att bestämma hur vi ska hantera det känslomässigt. - Ur boken "En härlig bok" skriven av Mia Törnbom. // Har tyvärr inget mer att säga er idag, vi hörs när vi hörs! xoxo

Fruktmys

Kvällen till ära får avslutas tillsammans med en film och en himla massa god frukt! Hörs imorgon. Xoxo


Min fina


Tårtkalas, kramar, skratt och en nybliven artonåring får beskriva min gårdag. Idag har jag laddat med massor av frukt till kvällen då jag tänkt titta på film. Funderar på att rensa ut kläder också, har så fruktansvärt mycket jag inte använder!

Arton hela år


Visst går tiden fort när man har kul! Bilden är väldigt gammal, så tappa inte hakan. Det känns som att du för inte alls så längesedan var 16 år, som jag är idag. Vi träffades vid den tiden, och har hållt ihop i snart 2 år.Jag älskar dig min underbara mattias, och jag hoppas att du får en otroligt fin 18-årsdag! Puss på dig

A red detail



Sååååå snyggt allt ihop!! Vill ha vill ha vill ha. / bilder lånade från Caroline

Det lilla blommiga


Just nu sitter jag här och tänkte spela lite igen. Jag håller på att bygga hus och tycker det är skitkul på sims, haha. Ingenting planerat idag så det blir en lugn dag för mig. Imorgon ska jag klippa mig och slinga håret, sedan ska jag fira mattias som fyller år! Våfflor tror jag det stod på schemat? mums!

Underbara skönheter


Dessa underbart söta skor som fina Matilda köpt på Indiska skulle jag mer än gärna vilja införskaffa mig. Dessutom får jag dem för en billig peng, så vi får se vad som står mig närmast i skoköpet nästa gågng!

Turkosa naglar


Jag vill att vädret ska bli bättre så jag någon gång kan få känslan att det är sommarlov! Nu ska jag måla naglarna turkosa och skriva lite som jag alltid brukade göra förut, så himla skönt att göra det ibland!

Saker att hinna med


Våfflor kan nog vara det godaste jag vet, speciellt när de är hemgjorda! Efter mina våfflorna gick jag ut och kippte lilla gräsmattan, och nu ska jag ta det lugnt och försöka sova tidigt. Imorgon förmiddag vet jag inte vad som händer än, men senare på dagen åker jag och träffar min fina!

Sommardagar


Prat,skvaller,mys,mat,kubb och även en snabb donkenrunda till ära fick avsluta denna dag. Imorgon ska jag upp tidigt och jobba i några timmar, sedan sätter jag på mig trädgårsdhandskarna och hjälper till hemma, godnatt!

Ny blus


å.Denna underbara blus köpte jag i Berlin. Snygg som tusan är den. Dock inte på bilden, men i verkligheten så!

Sommarlovet är här


Hallå bloggen. Jag har inte riktigt insett att jag gått ut nian och ska inom ca 10 veckor börja på en helt ny skola med nya klasskamrater. Tiden går så fort! Igår hade jag iallafall en riktigt bra dag tillsammans med nästan hela klassen, hoppas även på en återträff! Nu ska jag fixa bort sminket sedan ska jag sova, soooova länge!

Lärarmiddag-skolavslutning


Såhär stiligt var det igår, och nu ska jag fixa mig inför skolavslutningen! Går ut nian vilket känns otroligt skönt. Ikväll blir det massor med bravader tillsammans med klassen och annat folk, vi hörs kanske imorgon. xoox

Finaste dagarna


Uppdateringen blev inte så bra som förväntat såg jag, 2 av mina inlägg hamnade i utkastet tyvärr.  Men nu är jag iallafall hemma och ska snart ta och sova för att gå upp tidigt en dag till, sen är det bara skolavslutning och efter det sommarlov! Imorgon ska jag till köping för att kolla på min brors skolavslutning och ta en fika, sen klär vi vagnen, och efter det blir det lärarmiddagen! Bilder från Berlin kommer.

Framme i Berlin

Nu är vi förmodligen framme i berlin om allt gått som det ska. Hoppas även att mitt pick och pack gick igenom kontrollen då jag aldrig tyckt om att gå igenom de där knasbollarna, då jag nästan alltid blir stoppad för ingenting, haha.

Jordgubbar och bad


Slutade denna dag tillsammans med min fina pojkvän vid lilla stranden tillsammans med jordgubbar. Min kropp har även börjat känna att jag snart ska åka... nervositeten har alltså smygit sig in. Vi hörs på riktigt om 5 dagar, under dessa dagar har ni tidsinställda inlägg, håll utkik!

Första doppet 2011






Godmorgon! Igår hade vi tjejer en riktigt härlig kväll tillsammans med mycket skratt, spel, prat och vi hann  även med årets första dopp! Idag ska jag packa det sista, mäta och väga så inget går fel på flygplatsen, och självklart ska jag sola också.

Grillkväll


Snart åker jag iväg till Emma och Julia för lite grill/film-mys i det underbart fina vädret! Idag har jag har jobbat och även hunnit bättra på brännan, kan inte bli bättre! Vi hörs imorgon med förmodligen lite roligare uppdatering. xoxo

Klassresa - 11

Även om det känns som att allt tar slut nu, så vet vi alla vart vi har varandra. Även om vi var en ganska splittrad klass så fanns det endå någon slags känsla som gjorde att man tyckte om hela klassen. Jag kommer sakna er, verkligen. Tänk att åren kan gå så snabbt, nu står vi liksom här och så skiljas åt. Håller tummarna för varenda människa för framtiden!








White shoes


http://carolinesmode.com/ - Här har vi ett kollage med massor av snygga kläder. Fastnade för skorna direkt. Wow säger jag bara. Kom hem från mattias runt 10, gick upp och jobbade i cafét direkt. Nu ska jag städa och tvätta, packa om till Berlin måste jag även göra.

The black one

Denna underbara väska fick jag med mig hem ifrån Göteborg. Med många om och men har jag äntligen hittat en väska. Dock gör den sig inte till rättvisa på bilden, men gud så snygg den är! Idag stannar jag i stan och övernattar hos min pojkvän ♥ ha en bra dag allesammans

RSS 2.0