Tillbaka t sommarn


Hallå hallå bloggen! Tänk så risigt vädret var i morse när jag skulle till skolan, hur är det nu? oj oj vad varmt det är. Städa och ta det lugnt ska jag göra idag. Ska göra allt jag inte gjort på flera månader(sims,filmer) med tanke på alla skolarbeten och prov osv. NU ÄR DET ÄNTLIGEN ÖVER!! Ikväll ska jag ta på löpardojjorna och ta mig en runda.

Hemma igen


Kom hem igår kväll efter ett par härliga dagar i göteborg. Bilder och sånt där annat får ni senare, nu är det idag och imorgon kvar sedan är det lång ledigt ifrån skolan! Berlin på söndag också, bättre blir det inte. PS. röda ögon är fint. DS.

Tar mitt pick och pack


Förlåt för en kass uppdatering och det kommer tyvärr bli så fram tills tisdag. Hoppas ni håller kvar! Åker till Göteborg med min fina klass om ca en timme, så vi hörs sen! Puss xoxo.

Klingan gör det


Lägger de andra tråkiga böckerna åt sidan och tar och kikar igenom STYLEBY. Trodde faktiskt inte att elin skulle göra det bra, men hon har verkligen lyckats. Vet inte vad jag vill yttra mig om hennes stil, men jag kommer väl någon gång förstå. Ska även ta lägga till massor med bloggar i min lilla "blogg"-"mapp" senare, det är en hel del nu...

Hejdå min diamant


Bild?
Idag lämnade jag tillbaka min underbara dator till skolan. Försöker lära mig min svarta nu innan jag ska fortsätta plugga. Vill bara bli klaaaaaaaaaar med allt nu, så trött på skolan förtillfället! Stämningen i skolan är på topp enligt mig, och jag är så taggad till Göööteborg på lördag!

Myskläder


Kom precis hem från årsmötet med leader och ska knapra lite vindruvor och dricka lite proviva för magen min. Ska försöka hålla mig vaken till pluggandet och hålla tummarna på att det absolut sista provet går bra. Vi hörs imorgon!

Någonting du vill bli?


Idag har jag pluggat tillsammans med mattias vilket faktiskt resulterade bra! Förutom att lilla plutten skulle leka fjärilens födsel och få mig att skratta som aldrig förr då han kallar sig själv för puppa, så gick det bra att plugga. Rensa datorn ska jag fortsätta med, fixa och dona med min svarta också. Det blir jobbigt utan min fina macbook tror jag. Hörs imorgon. Natti!

ett plus ett minus


Kör på en knut i håret idag, fixa mig ordentligt orkar jag inte idag. Kör på den blommiga och ett par tights, lättare blir det inte. Idag vill jag kalla denna dag för "pluggdag". Allt allt allt ska vara klart denna vecka, och det fixar jag! Påtal om någonting helt annat försvinner min underbara dator på onsdag, kommer därmed inte ha någon webcam som vart min bästis sedan jag fick datorn, åh!

Den finaste av dom alla


Inte blev det många bilder denna helg heller, emma skärp dig! Nästa helg blir det förmodligen massor med bilder på min fina klass, och helgen efter det då..... BERLIN!!! Nu ska jag plugga vidare och försöka göra mitt sista prov imorogn. Godnatt!

Celinevarianten


Till hösten ska jag nog försöka haffa åt mig väskan ovan från H&M's kommande höstkollektion. så.otroligt.snygg. Igår var en bra kväll men somnade inte alls så tidigt, kanske därför jag är lite trött idag. Åkte till mamma och bror på morgonen och stannar här tills imorgon. Mycket trevligt. Ska försöka ta massa bilder, men tyvärr har jag blivit sämre på det. Nu ska jag ska iallafall laga lax med den godaste kalla såsen i världen!

En eller flera


Såhär såg det ut när vi var i Gällivare för ett par veckor sedan. Massor med snö!
/Precis hemkommen från stan i det blåsiga vädret. Ska strax hoppa in i duschen och fixa till mig, lite hårinpackning skulle ju inte skada med tanke på mitt trassliga hår. Måste klippa mig inom en snar framtid. Imorgon blir det övernattning i stan och på lördag åker jag till min fina mamma och bror i Köping!

Vykort från England


Åkte till köping för att ladda om lite. Elle och lite naturgodis följde med hem. Innan jag börjar råplugga igen funderar jag på att ta på löparskorna och springa en sväng. Rensa tankarna och tänka på lite annat mer än skolböckerna...
Och förresten, jag fick ett vykort från england idag, lika kul med en liten hälsning från släkten!

Nya solbrillisar


Bara det kunde sluta blåsa så skulle vädret vara på topp! Vill verkligen att det ska bli stekhett nu så man kan ligga ute utan att frysa. Istället får jag längta vidare och tänka på allt positivt som kommer hända i veckorna framöver! Nästa helg åker klassen till Göteborg och myser, helgen efter det åker några utav oss till Berlin!

Topp från Gina


Idag har jag på mig denna nya söta tillsammans med ett par svarta byxor liknande de andra jag hade sen förut. Har även med mig ett par shorts som vädret skulle bli lite roligare framåt dagen. Senare åker jag och Mattias till köping som sagt, och jag sover kvar hemma hos mattias efter det. Ha en toppen dag! xoxo

Fina flickor





Dessa bilder skulle publicerats i går morse innan jag åkte till Örebro, men det ville sig inte riktigt. Hittade en hel del fint där borta och är nöjd. Bara en bikini som fattas nu, men jag hatar att leta bikini tyvärr....

The guitar


Orkade inte med alla skolböcker så de får vänta tills orken kommer tillbaka. Istället plockar jag fram gitarren och spelar lite(är dock inte bra så ibland låter det hemskt). Spelar och sjunger hallelujah som vart min favoritlåt i många år nu tillsammans med en gitarr. En dag när det låter bra lovar jag er att ni ska få höra!

Fika på uteserveringen


Efter skolan så mötte jag Mattias för en liten fika, pratade lite om söndag då vi åker och shoppar lite i Örebro och på tisdag då vi åker till köping för att vara barnvakt åt min broder. Äntligen helg också ska jag ta och säga! Inviger denna fredag med.... PLUGG.

Jordgubbar med grädde


Satt ute på altan och åt lite mat innan det började blåsa och bli kallt. Pratade med Anna om helgen då förmodligen ett par tjejer kommer hit och grillar och övernattar. Kanske till och med får upp filmduken och kan kolla på någon film på den!

Efter maten gjorde jag mig lite jordgubbar med grädde som jag sitter och mummsar på nu. Ska strax börja plugga lite konsumentekonomi som egentligen skulle vart klart imorgon, men kunde skjuta upp det till Måndag som tur var!

En påbörjan iallafall


Att sitta ute och plugga i skolan och hålla på att nästan dö i värmen är verkligen ett tecken på att sommaren är här. Satt ute på fysiklektionen men Alfons och pluggade till provet, gud så härligt! Efterskolan cyklade jag hem till min lilla sjukling och åt Ben&Jerry, gott gott!

Du får leva med det


En bit utav tavlan jag fick utav Lars, fler bilder kommer en annan gång.
Precis hemkommen från musikcafet som var i skolan idag, trevligt hade vi det! Jag ska som vanligt sätta mig och plugga nu och imorgon ska vi vara hemma från skolan och jobba och sedan på kvällen blir det Tyska-afton. Åker till Berlin om inte alls många veckor, gud så härligt det ska bli att komma bort i ett par dagar!

Lilla söta fialotta


Mycket bilder lovade jag er, men jag var mest fotograf åt de andra, så tyvärr har jag inte många att bjuda på. Jag ska sätta mig på altanen nu och plugga, jag har cirkus 4 prov denna vecka som jag måste klara av, + mattenationella.

Jag älskar dig, så du vet


Nu åker jag tillsammans med Anna och Bengt till bålsta för att gå på dop. Kameran är laddad och jag ser fram emot att åka dit! Vi får höras när jag kommer tillbaka med en himla massa bilder! Xoxo

Sommarkänslorna är framme


Hej! Sov kvar hemma hos mattias igår, träffade även familjen från köping som kom med ännu en toppen present från jag fyllde år. Presentkort och en supertavla som Larsa målat av bilder från bloggen! Har fortfarande inte visat er vad jag fått, så det ska jag ordna! Tidigare låg vi ute och solade, väldigt skönt nu när solen är på. Ikväll ska jag slå mig ner i min soffa och titta på en film själv för första gången på länge och äta lite grönsaker med dipp, skönt att slappna av lite och ignorera pluggningen ;)

Vi säger så mycket




Dåliga bilder på bra saker kan jag säga. Detta hade jag på mig idag. Nya skorna jag fick av min fina pojkvän bland annat. En skoldag med mattenationella hade jag, vilket inte alls var så jätte kul, men jag är glad bara jag får ett G. Resten av denna dag kommer bestå utav pluggande, kul va?

Underbara vänner


Idag tillbringade jag min dag tillsammans med Lovisa och Elias, vänner som jag alldid visar mitt inre jag tillsammans med. Vad gjorde jag här tillexempel? Apa? eller vad vet jag. Plugga hela kvällen kommer jag göra, men med ett leende på läpparna. Jag fick godkänt på Keminationella, vilket jag inte alls trodde, oj! Godnatt på er mina fina läsare. xoxo

Take it easy

Idag blev det slappt, men med tanke på att jag gick och la mig kl 7 igår och inte var alls på hugget så kör jag på den stilen idag igen. Ont i halsen som aldrig förr, men det är bara att kämpa på nu och vara i skolan i vilket fall. Hörs ikväll!

All things are difficult before they are easy.



Snygga smycken (härifrån). Jag hinner inte, orkar inte och bara känner att jag vill lägga allt skolarbete åt sidan. Det blev för mycket vilket jag visste det skulle bli de sista veckorna i skolan. Vill göra annat än att plugga. Något positivt var att det var väldigt trivsamt på Vasa idag, blev bemött väldigt bra utav alla fina människor på skolan!

Fina födelsedag





Bilder ifrån igår. Jag hade en jätte fin födelsedag och fick jätte fina presenter! Nu är det bara 2 år kvar tills 18, härligt! Vi var på Vernissage och kollade på alla fina bilder och foton som ni kan se på bilden ovan, sedan var vi och åt kinamat och öppnade presenter. Idag ska jag plugga eftersom jag massor med prov i veckan fram tills sommarlovet...

16 år idag, ett år närmare 40.







Bilder från Maj förra året, vilket visar hur lycklig jag var då. Ännu lyckligare idag måste jag säga, ha en bra dag allesammans så får vi höras mer imorgon då tiden räcker till! xoxo. PS, idag väljer jag om till vasaskolan. DS.

Lilla uppehållet

Nu har jag städat i garderoben och fixat till bland allt smink. Återgår till pluggningen nu och försöker överleva de få timmarna som är kvar tills jag ska ta och sova. På tisdag hakar jag på ett par tjejer på handel i arboga för att se hur det ligger till så får vi se om det blir mitt omval, hörs mer imorgon! xoxo


Jordgubbskalas


Hade en toppenkväll igår med en himla massa fina människor! Vaknade tidigt som tusan idag tillsammans med mattias, vi satte oss på lilla altan och åt frukost i det halvkyliga vädret. Nu ska jag snart ta och äta lite mat, sedan äta tårtan jag för inte alls längesedan gjorde.. massor med jordgubbar på! Fyller år imorgon och det ska firas med mamma, emil, mattias och hans mor på någon bra resturang!

RSS 2.0