31januari

jag ger upp, det håller inte med tiden. blir riktigt förbannad nu. bloggen får vila, och då menar jag verkligen vila. bloggar på en annan blogg, bara för att få skriva av mig..hoppas ni får det bra nu, hejdå

29januari


att en låt kan få mig att må bra är helt otroligt. Melissa Horn är en av få som verkligen kan sjunga, hon har sån fantastisk röst, och hon uttrycker låtarna så speciellt. jag gillar verkligen henne, och inte bara denna låt, utan det finns så många fler!

28januari



jag har alltid tyckt att converse har vart as snyggt, men jag har aldrig vågat testa.. för jag tror inte dom är lika snygga på mig. jag har funderat ett bra tag nu på att skaffa mig ett par när jag väl behöver det, så ja, vi får se:-)

28januari

vad har don gjort med blogg.se? det ser ju sjukt ut. ååh, och jag fattar ingenting, och statistiken går inte att kolla på, kul. men just nu orkar jag inte bry mig eftersom jag håller på att bli sjuk, igen. jag får hoppas att jag bara inbillar mig, för jag orkar inte bli sjuk igen, men strunt samma. igår hade jag inte tid med att blogga, och idag kommer jag inte orka, så jag tänkte bara hälsa er en trevlig eftermiddag så får vi höras senare eller imorgon:-)

26januari

att jag har börjat kolla på så mycket kläder är helt otroligt. jag vet att jag inte kommer kunna köpa så mycket nu innan jag åker till london, så varför ens göra mitt huvud ännu mer " jag vill ha jag vill ha"? åh. jag får väl ge tips till er andra här ute. för just nu är jag riktigt kär i denna. och jag vet inte direkt varför, eftersom den bara har de bästa landets flagga på sig, men men. jag älskar england helt och hållet. jag verkligen älskar det landet.


26januari

just nu ligger jag i sängen och spelar farmville på facebook och äter godis. vet inte om jag borde göra det, men farmville är nog det roligaste på länge. och sak på sak.. jag lärde mig det nyss, helt otroligt....



och dessa söta godisar köpte jag av en enda anledning, och den anledningen var för jag tyckte de var hur söta som helst, och därefter för att jag skulle få visa er dom, haha.

26januari


26januari

som min blogg nu sett ut ett tag kommer den få se ut tills jag orkar lägga ner energi på den. folk har klagat på att menyn ligger under inläggen osv, och det vet jag att den gör på vissa datorer, men int epå alla, men jag försöker fixa det, men ni vet iallafall att det inte kommer se ut så här hela tiden.

25januari


söta toppar från topshop.

25januari

en vacker dag kommer gud se till att killar också får mens. jag lovar er, när jag förmodligen är död så kommer han där uppe fixa det..  jag är så trött på att ha mensvärk. helt öppet så säger jag det, men vad? det är ju naturligt.. haha.
min dag har vart helt okej, och jag tänker inte skiva mer om det, för snart ska jag ner och äta, och sedan packa med mig lite saker och kila väg och fixa med intervjuerna. vi får höras när datan är på där borta.

24januari

efter av att planerat in veckan och veckan efter den här veckan så blir man riktigt snurrig i huvudet. vad finns det som liksom inte får plats? hela mina veckor är inplanerade med någonting kul och någonting inte kul. förra veckjan var verkligen bedrövlig. jag hann inte med någonting jag skulle göra mer än mötet och skiva av intervjuerna och utbildningen igår. jag hann inte träffa mattias och verkligen umgås som vi alltid gjort, pratat och kollar på film eller bara haft allmänt kul tillsammans. och jag känner mig som världens dåligaste flickvän när jag tänker efter. ingenting kan gå före vännerna och pojkvännen&familjen känner jag, så nu måste jag ta tag i detta. jag ska förbättra mig igenom att planera hur min vecka ska se ut och vad som är viktigast just den här veckan. tror att det är det bästa jag kan göra just nu, för att låta mina dagar bara vara och ta allt som det kommer går inte just nu, även om jag skulle vilja att det var så. något som är riktigt nice är ju att jag fick en kalender av mattias mamma sist jag var där, haha.. så jag har börjat skriva in mer i den och så, så det börjar ta sig. jobbar jag för mina mål så kommer jag ju tillslut nå dom också.
min dag har vart väldigt speciell för mig. jag vet inte riktigt vad det är som gjort min dag eller hur den blivit så bra eller så dålig. på ett sätt har den vart helt okej, men i mitt huvud när jag väl sitter själv så har den inte vart så bra.
jag har bara vart allmänt trött och tjurig, haha. men endå har jag nog vart en snäll emma idag. (okej, jag är inte dum i vanliga fall om jag säger så heller, menmen). har vart nere och hjälpt till med barnen lite, och hjälpt en av de andra tjejerna med något smycke sak.. och så har jag badat min prinsessa till hund. hon är så vacker nu så det inte är sant, haha. sen har jag bara legat i min underbara säng och pluggat lite och skrivit in saker i min kalender och så.
just nu sitter jag med 4 kuddar bakom ryggen och skriver detta och tänker" nu är jag verkligen på skriv humör, så jag vill inte sluta skiva".. men jag antar att ni kanske inte vill läsa mer, eller så kanske ni vill läsa mer, men som sagt.. jag sa tidigare att jag skulle skriva om gårdagen, och jag vet inte riktigt vart jag ska börja, så när jag väl kommit på det, så skriver jag det i ett word-dokument och sedan klistrar in det i bloggen så ni kan kolla vidare om ni har lust.
nu ska jag sluta babbla, för jag ska nog byta om till myskläder och lägga mig i sängen och plugga de sista och bara njuta av den sista kvällen innan skolan kör igång igen. vi får höras mer imorgon alla vänner och ovänner. (ovänner behöver inte menas som att vi hatar varann, utan det kan också betyda att vi inte känner varann, och eftersom att jag inte tror att det är så många av mina vänner som läser min blogg, utana tt det kan vara andra folk runt om i världen som också läser, så skrev jag så, haha..) men såklart kan jag kalla er mina vänner också, eftersom ni endå är riktigt söta och förgyller min dag med söta kommentarer och bara kollar in på bloggen min.
jaja, nu ska jag sluta, haha. vi får höras som sagt imorgon.sov så jätte bra nu. godnatt!:-)

24januari

livet är egentligen inte så komplicerat, men vi människor gör det ofta svårt för oss själva


24januari


24januari

godmorgon alla vänner. min morgon har vart helt okej, känner min lite konstig idag, haha. har sovit riktigt bra i natt i min nya säng, men det kommer väl ta ett tag innan jag vänjer mig. jag har städat och hållt på i rummet nu på morgonen, och tanken var att jag skulle ut och gå med mattias nu runt halv 1 sådär, men jag känner mig inte på hugget att göra det just nu, så jag väntar i några timmar så blir det bättre. jag måste förövrigt plugga till tusen i dag, hann inte med att göra så mycket på tåget igår, men sånt är livet. måste ta tag i allt nu så jag inte hamnar efter som förra terminen.ikväll skiver jag om gårdagen, orkar inte göra det nu. ska sätta på mig kläder och gå ner och va lite social hade jag tänkt. vi höres om ett tag!

23januari

godis och musik på tåget




23januari

entligen hemma från sthlm. det har vart hur trevligt som helst, och många nya vänner kom in i mitt liv. jag tänker skriva lite mer efter jag packar upp lite och så, och efter jag bäddat min nya sääääng, haha! gud så skönt det ska bli att sova i en mjuk och stor säng nu, mums!

22januari

hela outfiten är väldigt fin, men det jag verkligen tyckte om var halsbandet..
eller ska man kanske kalla det halsbanden? haha. jag ska försöka hitta något liknande hade jag tänkt.


22januari

direkt från studion. sitter och skriver av alla intervjuer som jag tagit hand om och fixat fram från arboga borna. hur de tycker att ha sveriges bästa kvinna som ordförande, och hur bra dom tycker om mig!
jo ellerhur, det kunde ju låta så, men inte direkt va. men jag är stolt för jag fått den plats jag idag har, det är riktigt kul, och det passar mig verkligen! just nu håller jag på att skriva in alla intervjuer på datan eftersom jag sedan ska skicka dom till vår ledare osv. jag sitter helt själv i ett rum och skriver, så jag tänkte bara skriva ett litet inlägg innan johanna kommer hit. hon ska göra mig sällskap tills vi ska på bio, så det är bara att vänta, haha. nej jag vet inte varför jag blev så hyperaktiv helt plötsligt, men det är väl bra, eller?:-) haha. vi ska faktist kolla på - det regnar köttbullar. och jagt ror nog att den kan passa mig, om inte.. jag kommer ju skratta så det tjuter iallafall;-) jag ska försöka ta lite bilder och så när vi har på oss våra vackra 3D-glasögon, men dock glömde jag kameran hemma, så jag antar att vi får springa hem till mig och hämta den innan. aja, nu ska jag inte sitta här och babbla, utan jag slänger in en liten bild på mig och mitt block, haha. varför just blocket? svar: jo för jag känner mig lite ensam, och blocket gör mig till ett mycket underhållande sällskap, där fick ni svaret.

jag och mitt kära block med en hel del snygga intervjuer. frågor har jag fått ställa själv, och det var en hel del bra frågor faktist. hihi


22januari

hej vännerna!
jag kommer uppdatera mer sen, tänkte bara hälsa er en riktigt bra dag. själv har min vart helt okej, men stressigt. nu blir det tacos och myc med familjen innan jag går iväg till bion.
sen har jag fått biljetterna till sthlm imorgon, så det är ett plus. åker imorgon runt 8 tror jag det var, och kommer hem vid halv 7tror jag.  bilder kommer förmodligen, men vi får se. vi hörs lite senare.

förästen så fyller min prinsessa 1 år idag. ska gå ner och myysa lite med henne nu. (hunden)

21januari


emma - johanna

21januari

+att jag tycker att mattias ska börja blogga igen, eftersom jag tyckte det var as coolt att ha en pojkvän som bloggar ;k så nu om det finns några snälla som läser detta så tycker jag att ni ska kika in på hans blogg och kanske skriva en liten kommentar.  dock kanske han inte kommer blogga förän "designen och allt är klart" haha, så vi får väl se vad som händer... mattiiasblogg

21januari

jag har aansträngt mig hur mycket som helst i skolan idag. vet inte vad som fick mig en kick av att göra det. allt känns som det går bra förtillfället, och jag blir bara gladare och gladare för varje dag som går. första sånglektionen för året, och det kändes riktigt skönt. jag har inte riktigt vart så peppad på det, men när man har folk runt om kring sig, och framför allt en familj som säger att jag inte ska ge upp bara efter ett halv år.. så blir man peppad till slut. det  gick riktigt bra, och jag kände mig säker den här gången i vad jag gjorde.
jag ska sätta mig ner och göra klart matteläxan och plugga lite till engelskan imorgon, sen ska jag äta lite snabbt och kila iväg till mattias:-) jag hoppas att ni kommer få en riktigt bra eftermiddag, så får vi höras imorgon eller senare om jag sätter mig vid datan.

rösta på mig i veckans blogg om du har lust och tid över! här

20januari



när jag såg dessa snygga klackar blev jag helt rörd.. men när jag insåg att jag aldrig skulle kunna gå i dom blev det en annan sak. varför ska jag vara så emot sånt? jag borde testa, för det är så otroligt vackert.. och benen blir riktigt snygga i höga klackar.

20januari

jag gillar när dagarna går riktigt fort. men inte när man försover sig på morgonen... haha.
jag håller på med min svenska uppsats nu igen, och sna snart ta mig ner och äta eftersom jag ska på möte runt halv 5. blir fika och allt där med, men det är lika bra att äta lite innan också. just nu har jag ingenting mer att skriva förutom att jag hoppas att ni får en riktigt trevlig eftermiddag. vi hörs senare ikväll, puss!

19januari

jag har kommit på världens bästa present till alla hjärtans dag. men till vem säger jag inte. hihi:-)
nu ska jag lägga mig i sängen och plugga lite till, så vi får höras imorgon. puss&godnatt

19januari





i like it!

19januari

kom hem runt halv 3 idag, och satte mig direkt och skrev lite på min svenska uppsats jag började med i skolan idag. ingenting svårt, men jag tyckte att jag kunde göra det bättre hemma. idag kommer det vara en lungn dag för min del, ska planera lite bättre inom veckorna och hur jag ska göra när vi ska till england. då menar jag inte hur och vad jag ska göra i england, utan om skolan osv. jag kollade på min kalender i skolan på engelskan när jag hade gjort klart det vi höll på med.. och det blir en hel månad utan skola i april. vecka 9 har vi ju somsagt sportlov, 10-11 har vi prao.. och vecka 12 den 22 andra åker vi till london och är borta ett par dagar. på ett sätt är det riktigt skönt, men på en vecka kan jag komma efter riktigt mycket, så jag antar att jag måste ta med mig saker hem eller jobba riktigt hårt innan. nej nu ska jag läga det åt sidan ett tag, för jag ska planera lite.
vi får höras om ett tag!

om du har tid och lust, gå in på haidis blogg och rösta på mig lite längre ner på sidan:-)

19januari

igår blev jag medlem på en sida som fick mig att skratta. helt otroligt att allt var så lätt, jag har redan fått en biobiljett. hur enkelt som helst. ni får tillochmed 75 poäng tror jag att det är när ni trycker här. ni hjälper både mig och er själva. ni behöver heller inte bara ta en biobiljett när ni har kommit upp i den poäng ni behöver heller, utan ni kan få presentkort på hur många butiker som helst. tidningspremunationer(stavning?) också. jag rekomenderar verkligen sidan för er som vill få hem lite extra kul i brevlådan, hihi!

18januari


Sluta försöka att vara någon annan, det är slöseri med den du är.

18januari

mer än en vecka.. en riktigt jobbig vecka. varenda dag har jag någonting att göra nu, så det gäller att hålla i sig. idag har jag dock inte någonting speciellt att göra, mer än att plugga lite, och rensa min garderob. skolan har vart toppen, och jag har känt mig helt OK.
jag ska också kolla runt lite på tågtider eftersom jag åker helt ensam till sthlm på utbildning över hela dagen. ledarnätverk kallar dom det. det ska bli riktigt kul faktist. så på lördag kväll kommer jag förmodligen hem som en stolt ordförande, haha.

17januari


i like this handbag

17januari


17januari

ibland kan jag behöva en rejäl smäll för att jag ska vakna upp och bli normal, men det som behövdes denna gång var en riktigt lång promenad med de 2 varelser som betyder en hel del för mig. alltså, min hund.. eller ah, är det okej att jag kallar henne för min hund? hihi.. iallafall, min hund och min mattias. mår så bra av att bara gå. och speciellt med mattias.
nu ska jag nog städa undan lite i mitt rum(igen) och sedan ska jag nog kolla på någon film eller kanske plugga lite. vi får se vad jag kommer fram till, men plugga skulle jag nog behöva göra, men ah som sagt, vi får se.
jag hade förästen på mig ett par jeans när vi var ute! helt crazy ju, emma boswell@ jeans.. jaja, det var inte skönt, så jag antar att det kommer gå månader tills jag sätter på mig dom igen, haha.

17januari

ibland kan jag behöva en rejäl smäll för att jag ska vakna upp och bli normal, men det som behövdes denna gång var en riktigt lång promenad med de 2 varelser som betyder en hel del för mig. alltså, min hund.. eller ah, är det okej att jag kallar henne för min hund? hihi.. iallafall, min hund och min mattias. mår så bra av att bara gå. och speciellt med mattias.
nu ska jag nog städa undan lite i mitt rum(igen) och sedan ska jag nog kolla på någon film eller kanske plugga lite. vi får se vad jag kommer fram till, men plugga skulle jag nog behöva göra, men ah som sagt, vi får se.
jag hade förästen på mig ett par jeans när vi var ute! helt crazy ju, emma boswell@ jeans.. jaja, det var inte skönt, så jag antar att det kommer gå månader tills jag sätter på mig dom igen, haha.

17januari

det är inte bara jag som pluggar idag har jag sett. både på facebook, bdb& andra bloggar. det är väl det en söndag finns till för, eller? haha. dagen före måndagen, då skolan kör igång igen, hur kul är det? inte kul alls. jag har 2 matteläxor att göra, och jag måste även plugga till hemkunskapen som vi har någon form av läxa till på onsdag. jag känner att jag skulle kunna skippa skolan helt och bara vara hemma och hjälpa till. att vara hemma och ta hand om barnen som bor här nu, laga mat, diska, tvätta.. göra allt jag har fått ett dåligt samvete över för jag inte gjort på ett tag. helt ärligt så känner jag just nu att jag bara vill vara hemma med familjen och bara vara, ta det lungt och bara njuta av vilken underbar familj jag har.
skolan är viktig, jag vet.. och jag tänker inte ge upp skolan den här terminen. jag tänker kämpa, men jag tänker inte kämpa så jag blir lika trött som sist. jag går i min egna tackt och tar det lungt så kommer nog allt bli bra.
sen består ju nästan halva terminen av lov och prao och andra lediga dagar.. t.ex påsklov v.9, prao v.10-11.. sen har vi sportlov v. 15 tror jag att det var.. och under den tiden har va blandannat friluftdag(stavning?) och en annan dag då bara lärarna ska jobba. så det kommer nog g mycket snabbare nu på vårterminen. OCH påtal om det, snart är det ju också sommarlov, och jag lovar.. sommaren 2010 kommer bli det bästa. jag har planerat så himla mycket. jag längtar hur mycket som helst.
nej nu ska jag nog sätta på lite musik och försöka göra klart en av läxorna, och sedan ta det lite lungt. kanske ska träffa mattias ett tag sen, men vi får se vad som blir med det.

/

17januari




17januari


jag vet inte vad som hände, men på 2år blev jag verkligen som en helt annan människa.
jag vet inte hur jag hade kunnat förändrats så mycket. från en sån liten skitunge till den tjej jag är idag.
inte bara utséende mässigt bara, utan insidan också. jag har förändrats på alla sidor.

16januari

jag har knappt setat vid datan någonting, så jag har heller inte kunnat skriva något blogginlägg.
jag har haft jätte svårt att skriva sen i förrgår, har inte haft lust, och har bara känt att det inte har varit någonting bra jag skulle skrivit om. när jag tänker efter så vill jag bara skriva när jag känner att det är värt, då jag verkligen har någonting jag vill visa upp eller bara skriva, så då vet ni varför det kanske inte kommer komma 4inlägg varje dag framöver, haha.
jag vaknade inte för så länge sen av en konstig dröm jag inte förstod mig på. den var verkligen den konstigaste drömmen någonsin. helt crazy! eftersom jag verkligen älskade filmen Avatar, så tror jag att jag har känt en känsla om att jag skulle vilja bli en Avatar med, haha. jag är lite konstig, men inte bara i natt jag drömt någonting som liknat filmen, utan det har vart ett tag efter jag såg den. alltså, om jag inte ska låta barnslig nu så tror jag faktist att det finns en planet någonstanns där alla konstiga figurer finns. blandannat Avatarera. tänk, om jag någon gång skulle få åka till den planeten, och bli vän med alla där, gud vilken upplevelse alltså, haha. nej nu ska jag inte sitta här i min säng och fantisera om att jag ska bli en avatar, utan jag ska hoppa in i duchen och sedan fixa mig till 3 matcher som väntar. (innebandy). ja, jag ska kolla på 3 matcher på rad, kul va?haha. först så ska jag kolla på teds match, fridas pojkvän, med min mattias och frida..sen ska jag kolla på fridas match med mattias, och sen hoppar mattias in på planen och spöar ut alla motståndare(stavning?) haha, det låter väl bra? hejjahejjahejja! och därefter går jag hem till mattias mycket nöjd efter mattias vart så bra, och sedan bara har det braa.
idag känner jag mig som jag vet inte vad, jag är så pigg, jag är framåt, haha, goo emma!

14januari

just nu sitte jag i köket med min underbara data och utforskar på google om london, haha. sen skriver jag faktist med min farfar på facebook. en person jag inte pratat med på jag vet inte hur länge. sist jag var i london var på en begravning, dock var jag väldigt väldigt liten då, så jag kommer inte ihåg mycket alls. det ska verkligen bli kul att åka till london igen, och ni anar inte vad vi ska göra, haha. vi ska gå på Madame Tussauds. och vet ni inte vad det är så är det som ett vaxmuseum med massa kändisar gjorda av vax. ni anar inte hur mycket bilder jag kommer ta där borta, och jag lovar er att lägga in bilderna när jag kommit hem därifrån. nu är det ju långt kvar dit, men jag tänkte bara förvarna er, haha;-)
om ett tag ska jag ställa mig vid spisen och göra lite varm choklad och bara vara. är hur trött som helst nu, och min hals mår inte bra.. vi får höras senare eller imorgon. :-)

14januari




14januari

OCH VEM ÅKER INTE TILL LONDON I APRIL?
jag får hoppas att jag kommer träffa en del av mina släktingar.
det var verkligen jätte länge sen nu.
jag ser verkligen fram emot det, med en massssa shopping ska det bli. mums!

14januari

1 sanning om mig

jag använder aldrig jeans.
och jag vet inte varför. jag tycker bara att det är så obekvämt. men ändå är det riktigt snyggt. jag vet inte när det var jag använde jeans sist. det måste vart riktigt länge sen. haha. jag kanske borde testa på det någon gång, kanske ska köpa mig ett riktigt snygga par nästa gång jag åker och shoppar?
problemet är då vart jag kan hitta dom. det finns ju en hel del affärer med snygga jeans, men jag vet inte.. ni andra kanske har något förslag på något bra ställe?:-)

14januari


en riktigt söt topp från monki

14januari

nej nu tänker jag inte vänta längre, jag bloggar som vanligt nu. vad blir det för skillnad? har ingenting att skriva av mig på ju. så nu kör jag på igen med bloggen. ja, som ni ser så var det ju mattias som skrev igår, haha:-)
just nu är jag hemma och mår inte alls så bra. ont i halsen och yr i huvuvdet. därefter ska jag nog inte sitta vid datan föräns ikväll kanske, om jag ens orkar det. tänkte bara berätta att jag är tillbaka. vi hörs.

En gammal bild på mig o Emma (a)



krya på dig nu hjärtat så ses vi snart :k<3


Första inlägget på länge! ;)

Hej allihoppa, som ni säkert läst så kommer inte emma blogga på ett tag så då tänkte jag att jag måste ju blogga lite åt henne när min design ändå ser ut som skit o orken inte finns riktigt o fixa den ;)
Vem år då jag ?, jo jag är Mattias simon gunnhar även känd som Emmas pöjkvän. so here i am (Y)
I alla fall så vet jag inte riktigt vad jag ska skriva förutom att jag sitter och skriver lite med en väldigt förkyld och febrig emma, sitter även o tittar på lite olika bloggar för att kunna komma på hur min egna blogg ska se ut om några dagar när jag tänkte ta tag i allt.
Tänkte slänga upp lite bilder på nått sen men får se vad det blir av de ;), aja nu ska jag i alla fall sätta på lite skön musik, titta på lite kläder och ringa o höra hur det är med sjukligen. Tycker även ni kan ta o rösta på emma i den där bloggtävligen som hon skrivit om där under, ;)
Och sist men inte minst får jag säga krya på dig emma!:)
Hade gött så hörs vi när vi hörs alla /MG

veckans blogg

om ni har lust och tid så kanske ni kan rösta på mig på veckansblogg på haidis.se vore hur kul som helst. blev lite förvånad när hon skrev en kommentar och sa att jag var en av de 5utvalda, så det skulle verkligen betyda mycket om jag vann:-)

12januari


10januari

nu kommer jag nog lämna bloggen på sidan ett tag, jag vill inte tappa bloggkänslan som jag håller på att göra, för jag gillar verkligen att blogga, och speciellt när det är en hel del som sagt att de tycker om de jag skriver om och såvidare. men jag känner verkligen nu att jag behöver vila lite från datan, ta tag i allt annat, och koncentrera mig mer på det. visst, om tiden verkligen räcker till så kommer jag skriva i bloggen, men som det ser ut nu så tänker jag vila lite ifrån den. bloggen från min del har fått en väldigt stor plats i mitt liv, och jag var verkligen rädd för det när jag väl började blogga. vet inte vad som är bra och dåligt, men somsagt.. jag gör detta för att kunna koncentrera mig lite mer på andra saker.

imorgon börjar skolan igen, och jag vet inte idag hur jag känner för det. ska det bli kul? kommer allt gå så bra som jag trott det skulle gå för några veckor sen.. frågor jag ställer till mig själv just nu.
jag tänker göra så gott jag kan av detta nu, tänker verkligen satsa på min framtid. men samtidigt kommer jag inte lägga all min energi på skolan heller. för som jag har känt då jag började 8:an har jag haft en press. en press som inte går att beskriva. jag har alltid velat göra så bra som en del gör i min klass, och jag har velat vara lika bra som dom.. men nu när jag tänker efter så ska jag inte behöva känna så längre. jag ska gå i mitt eget race, jag ska göra det som känns bäst för mig, och inte för någon annan. jag vill inte vara en i mängden längre, jag vill vara den människa jag egentligen är. den tjejen har jag vart under lovet nu, och det känns riktigt bra. kan jag fortsätta såhär nu, och tänka positivt nu, så kommer allt gå bra. jag struntar i vad mina klasskamrater får för betyg, och hur det går för dom i skolan. jag vet ju inte hur det kommer sluta. sista terminen i 8:an kanske kommer gå bättre än förväntat, jag kanske bara inbillar mig om allt annat, vad vet jag?
nej nu ska jag sluta prata om detta, tänker njuta av den sista kvällen på lovet. suck.

mitt lov har förövrigt vart ett av det bästa. jag har umgåts med de närmaste, och jag har fått börja mitt år riktigt bra. nu ska jag bara hoppas på att det fortsätter så här bra.
nu ska jag ta och avrunda allt detta, och önska er en riktigt trevlig vecka. vi hörs igen när jag känner mig redo för det.

10januari:- livet drabbar oss alla med jämna mellanrum. Men genom att stärka vår självkänska kan vi förbeereda oss för den dag då det händer.

kärlek/ emmab

9januari

jag har inte velat tänka så långt att lovet snart är slut. jag vill inte inse det. men samtidigt finns det så mycket mer som kommer hända nu, jag kommer ha någonting att göra varje dag, och det känns skönt. nu när jag vart ledig har det varit en hel del dagar jag bara varit hemma och slappat, och då har jag bara vänt på dygnet helt och hållet känns det som. har inte kunnat sova riktigt bra heller, men det hoppas jag verkligen jag kan göra nu när jag ska börja skolan igen. den här terminen kommer jag verkligen kämpa för betygen. jag ska försöka höja betygen i istortsätt alla ämnen och så. strunt i det, nu ska jag njuta av den här kvällen och bara ta det lungt.
hårinpackningen är i håret också, så jag ska nog ta bort det nu. vi hörs snart!

9januari

tänker inte tänka på allt jag borde göra, för orken finns inte idag. nu tänker jag lägga mig i ett varmt bad och halv sova, haha.

9januari

förlåt för en dålig uppdatering. jag hann inte sitta någonting vid min pärla igår, hade så mycket att göra. jag var med johanna hela dagen, och vi hade verkligen hur kul som helst:-)
idag kommer jag bara vara hemma och glo, tänker inte göra någonting som får mig att bli tröttare, är redan super trött. haha. blir väl att fixa grunden till headern, så mattias sedan kan hjälpa mig imorgon eftersom vi ska fixa våra bloggar, haha;-) sen ska jag nog försöka ta mig ut och gå, behöver verkligen en låångpromenad nu. tankar&funderingarna bara sprängs i mitt huvud. jag skriver lite senare, har lite saker jag måste göra.

9januari:- vi är inte människor som försöker vara andliga. - vi är andliga varelser som försöker vara människor

8januari

8januari:- att välja tacksamhet handlar om att välla inställning och förhållningssätt till det vi har och är i livet. vad kan du göra för att visa din tacksamhet idag?

7januari

i morgon kommer min dag bestå utav en massa prat& bakning med johanna. ska bli riktigt kul att få träffa henne.
nu tänker jag dock stänga av min pärla, för den behöver sova nu. vi får höras mer imorgon:-)

7januari

efter att ha städat mitt rum och dummsugit bort all skit i så tänker jag bara lägga mig i sängen och fixa naglarna och sedan kolla på någon film. rättaresagt, bara ta det allmänt lungt. pojkvännen är iväg och spelar match, så jag får hålla tummarna också på att dom vinner:-) datan kanske ligger på sidan av sängen eftersom musiken är på hög nivå, haha. det kommer nog något mer inlägg sen.

7januari



när jag och bror bytte julkpappar så ville han att jag skulle öppna ett paket som det var någonting "svart" i. hm tänkte jag först, hur ska jag veta vad som är svart, haha. men då tog han upp ett paket till mig och sa:" den här är till dig från mig, med det var faktist mamma som köpte den". haha, han är så gullig. jag öppnade den långsamt och fick sedan syn på en liten bok. jag undrade vad det var eftersom att den såg lite annorlunda ut, meeen... det var en annorlunda bok också. jag vet inte riktigt hur jag ska förklara den, men det handlar om att göra de saker som står i boken. allt står på engelska, så nu har jag världens chans att förbättra min engelska, haha. Emil bad mig att kolla på en speciell sida, där det stod att jag skulle bränna upp den sidan. då frågade jag hur jag skulle lyckas med de, eftersom att mitt lilla huvud med en ärta som hjärna inte kan tänka så snabbt.. då sa han att jag skulle riva ut sidan och bränna upp den. boken kommer förmodligen vara helt sönder efter alla turer som man ska göra med den. "ta med den in i ducshen, sova med den, tappa kaffe på den, picka sönder den, haha. allt står på olika sidor, och man ska göra det som står på sidorna på själva sidan och inehållet. helt galet, men riktigt kul! här kommer några bilder på hur det ser ut i boken: klicka på bilderna för att få se dem i ett större format.


7januari

jag har haft en jätte trevlig förmiddag med min bror Emil. bytte julklappar och pratade. det var riktigt trevligt att få träffa honom igen, för det känns alltid som att det hinner gå en jätte lång tid innan vi ses, även om det kanske inte är så. vi funderade på vad som fanns att göra nåsta gång vi skulle träffas, och vi kom fram till en mycket trevlig sak, men vi får se vad som blir. inte jag och emil som bestämmer, utan det är ju Mamma. :-) nu kommer jag vara glad hela dagen idag, och förmodligen flera veckor framöver! hoppas ni har haft en riktigt bra förmiddag.

jag har nog världens finaste lillebror

emil och hans grimaser, haha!

7januari

det finns väl ingenting bättre än att träffa sin bror? jag tror nog inte det.. det ska bli riktigt kul att få träffa honom igen, så jag ser verkligen fram emot det:-) ... och en riktigt stor bulle förståss, haha!
vi beger oss snart till köping, så jag måste bara sätta på mig lite mer kläder och fixa håret. tänkte bara skriva det så får jag återkomma när jag kommit hem. vi hörs.

7januari:-  vad du ÄR kommer du alltid att vara viktigare än vad du gör.

6januari



blev väckt av det fina vädret idag. men fortfarande hur trött som helst. idag blir det en mysdag med mattias. tänker inte anstränga mig i någonting, så jag kommer bara ta det lungt:-) tror vi skulle äta ben&jerry´s, mums. nu måste jag försöka fixa mig, något jag inte gjort på 2 dagar nu, haha. vi hörs.

6januari:- vi mår bäst av att ta ansvar för våra handlingar, annars blir vi offer.

5januari


5januari

fick hem min efterlängtade tröja idag. riktigt skön var den, men dock så var den lite för stor.. fanns ingen mindre än xs, och det var nog inte bara jag som tyckte att storlekarna var stora, men srunt samma. huvudsaken är att den var skön, haha.


5januari

nu tänker jag sluta fixa min bloggdesign för idag. känner att det tar för mycket tid, och det stör nog en hel del, haha. jag ska nog gå ner och ta en macka eller någonting, och sedan dricka lite te. jag hör av mig lite senare om jag finner tid.

5januari

nu vet jag inte vad som händer med min blogg. jag trycker ingenstanns, men ändå blir den helkonstig. ser ni ramarna runt bilderna? åh. vet inte vad jag ska göra, det finns ingentning som visar att det ska vara ramar runt bilderna, men endå är det de. suck.

nu fick jag äntligen bort ramarna. haha

5januari


fint från h&m.
dock bara 2 plagg, men det är några jag skulle vilja klicka hem..

fint från topshop
yttligare 3 plagg som jag inte skulle tacka nej till.

5januari

hur ser min blogg ut på din data? är själva menyn längst ner på sidan? skulle vara kul om du svara, och skriv gärna om du har internet explorer eller mozilla firefox.. :-)

5januari


inte kan det vara för att jag inte har några kuddar iallafall... borde ju kunna sova bättre med denna, haha.
men ingen skillnad har det blivit:-(

5januari

jag blir helt galen. jag kan inte sova på nätterna, det är omöjligt. efter nyår så har jag inte kunnat somna förän hur sent som helst. anna sa att det kunde vart för nu har jag vart så utvilad i några veckor efter skolan och så.. men endå. jag blir trött på kvällen, men när jag väl bestämmer mig för att sova så kan jag inte somna. jag vänder mig fram och tillbaka i minst 2 timmar.. sen är jag tvungen att sätta mig och läsa tills jag blir trött, haha.
nej men jag ska väl försöka börja bli väckt rätt tidigt nu så att jag orkar gå upp till skolan nästa vecka. det är ju inte långt kvar alls. den här skolterminen ska jag verkligen kämpa. jag ska höja alla mina betyg så jag sedan kanske kan förbättra dom "lite" mer i 9:an. det är de jag har som nyårslöfte, det löftet som står längst upp på listan. skolan betyder verkligen mycket för mig nu. och inte att jag "älskar" skolan.. utan jag vill komma med en bra framtid, och då måste ju jag själv ta tag i det, det kan ju ingen annan göra åt mig. nej usch, nu ska jag verkligen inte prata om skolan, för jag vill njuta av den lilla stund jag har kvar på lovet.
såå.. idag blir det bara att vara hemma och vara med familjen. ska planera hur mitt rum ska vara eftersom jag får en större säng sen när min lilla becca flyttar till sthlm.. sen ska jag fixa några armband och halsband hade jag tänkt:-) skriva lite, och bara ta det allmänt lungt.

5januari:- vi behöver tro på att en färändning är möjlig för att förändningen ska kunna ske.

4januari

jag ångrar verkligen att jag bytte design. jag ångrar det något enormt nu. hur kunde jag? vad tänkte jag på? imorgon blir det en hemma dag själv med familjen och jag tänker bara gosa med dom, fixa min blogg och fixa några halsband&armband med de nya pärlorna anna kom hem med idag, hihi. min dag har faktist vart helt otroligt bra. har haft riktigt kul med mattias idag. maten sa ju sig själv, men jag tyckte det var rätt okej faktist.

jag har funderat på en sak rätt länge nu, men jag har aldrig fått ett svar till mig själv. har inte frågat någon heller, har bara tänkt på det och har inte velat fråga någon.. men jag vet inte hur det står till.
det jag tänkt på ett tag är hur en äkta vän ska vara. hur den ska vara mot en, och hur man ska vara tillbaka. vad man ska dela gemensamt.. ska man lita på dom till 100%? ni som läser detta kanske kan förklara för mig var just en äkta vän är för dig.. jag vet ungefär hur en äkta vän ska vara för mig, men helt ärligt så är jag inte säker.

4januari

vem är inte kungen i köket? jo, emma boswell! allt går ju så bra, haha! tänker låta mattias sköta resten nu. puss

4januari

nu är det helt tomt i mitt huvud.. jag försökte skriva ett inlägg för kanske 1 minut sedan, men när jag kommit typ på min 20:e rad så försvinner allt. hur kul är det på en skala från 1-10? haha. och jag har inte en aning om vad jag skrev heller, det är ju det som är det stora problemet.. hm. men jag får väl försöka, eller så gör jag det senare.
jag har precis kommit ut från en varm dusch, och det värsta jag vet är när mitt rum är kallt när jag kommer in. men det är strunt samma nu, för nu har det blivit varmt, haha. jag väntar på att mattias ska komma hit. jag är nämnligen hundvakt, så då tyckte jag att han kunde vara lite  snäll och göra mig sällskap, och det var inga problem med det:-)
ska faktist laga mat idag, men vi får väl se vad det blir.. haha. mattias i dörren brevid mig sa att man kunde köpa färdiga pannbiffar och ha något gott till.. men vi får se vad som står på listan och vad min mattias vill ha, haha. nej nu ska jag sätta på mig lite mer kläder och sedan gå ner till mina älskade hundar. vi hörs!:-)

4januari



4januari:- om vi inte har lärt oss att bekräfta oss själva kommer vi inte att kunna ta emot bekräftelsen från vår omgivning.

3januari


fy emma fy..

3januari

dagen har vart lugn, mattias&frida har vart här i stortsätt hela dagen.. prat& bara allmänt "vara". håller på att fixa en annan blogg just nu, eftersom jag känner att min blogg är lite udda. bloggadressen kommer jag inte ge ut innan jag är säker på att jag ska blogga på den adressen. sitter här i sängen och vet inte vad jag gör. vet inte vad jag ska göra, och vet inte hur jag ska göra. ska jag kolla på film och äta godiset som ligger på sidan av sängen, eller ska jag försöka fixa bloggen och lära mig lite nytt på ps, eller ska jag sova? helt otroligt, känner mig som jag vet inte vad. har nog aldrig vart så här, haha. ingenting negativt antar jag, men att jag inte har en aning om vad jag håller på med, det är en annan sak;D  eller så kanske jag ska ta mitt huve och en penna och skriva av mig lite, något jag inte haft tid och ork till på det senaste månaderna..
en sanning om mig som jag tänkte berätta innan är att jag har skrivit väldigt mycket förut, i olika böcker och häften. jag mår mycket mycket bättre av att skriva istället för att prata om saker om ting jag har i mitt huvud.. men det är ju någonting man får träna på såklart. men det var inte så jag menade tror jag.. haha. känner jag att någonting som kommer upp i mitt huvud inte vill försvinna från mina tankar så blir det oftas så att jag tar mitt lilla block och en penna och börjar skriva om allt som mitt huvud pratar om. det kan vara allt från himmel till jord. om känslor, om tankar&funderingar, vänner&familj, polkvännen, skolan.. allt som det går att skriva om. det blir liksom som en liten dagbok, men ändå inte.. jag gillar att skriva, jag gillar att se orden på pappret.. jag må va en konstig liten akrobat...

3januari

min dag kommer bestå utav bara en massa mys, musik&prat. tänker inte göra någonting som får mig att bli trött, för de få timmar jag sovit idag var nog de lägsta på länge. har inte sovit bra alls, och sist jag kollade på klockan så var den runt 4.. har tuggat i mig en riktigt stor frukost nu, som bestod utav 2mackor med gurka, en yogurt(kan inte svava till de, men ni förstår nog va jag menade, haha!) ett glas apelsinjuice och ett glas varm oboy. känner att jag måste börja äta lite mer nu till skolan, så jag orkar hela terminen. så jag ska nog försöka äta så mycket frukost som möjligt nu. anna har tjatat på mig att jag ska göra det hela tiden, men vet inte varför det inte satt spår i mitt huve, haha;-)
jag ska också försöka fixa lite på bloggen så den blir klar någon gång.. men det kommer antagligen ta tid, haha. mattias&mattias hjälpte mig igår att fixa photoshop, så nu måste jag bara lära mig lite engelska för att förstå vad allt är, haha. nej nu ska jag fixa lite på mitt rum och göra iordning lite.. vi hörs.

3januari:-motsatsen till rädsla är tro och tillit. kan du idag vända oro till tro och tillit?

2januari






en låång dusch med alla bra produkter som jag fått från Lotta, så känner man sig som en helt ny människa!
sist hon fixade mitt hår efter jul så sa hon att jag kunde ha hårinpackningen en hel dag om jag nu ville det..
så jag satt mig där nere vid hundarna med hårinpackningen och kolla på en film som gick på tvn.
jag rekomenderar verkligen dessa hårprodukter. mitt hår mår mycket bättre nu än vad de gjorde innan jag började avnända dessa från maria nila

2januari

jag har börjat drömma så konstiga drömmar nu för tiden, haha. i natt drömmde jag att anna&jag stekte vanliga makaroner...(okokade) och när jag väl sa det till anna, så sa hon att det gick att göra, och att det var GOTT! haha. men då skulle man såklart koka makaronerna först;-) jag vaknade av att min hårsprays flaska ramlade ner från hyllan, och jag vet inte hur den kan ha gjort det heller. Men iallafall.. idag vet jag inte vad som händer, har inte en blekaste aning. men jag tror nog att jag ska försöka ta mig ut på en långpromenad lite senare, och bara njuta av det fina vädret. kanske ska ta lite kort också, det låter som en bra idé, haha.
men först nu ska jag nog hoppa in i duschen och fixa mig, så får vi hööras lite senare:-)

2januari: - kom ihåg att ibland gör vi fel, men vi är aldrig fel.

1januari

jag återkommer imorgon, är så himla trött och har så mycket att göra. puss!

1januari


när jag städade lite smått så fastnade jag vid min hylla med en massa bilder.. blandannat på min älskade lillebror. jag saknar honom något så enormt, så det ska bli riktigt härligt att få träffa honom nästa vecka:-) har ju en hel del julklappar som väntar... ;-)

1januari

jag har bestämmt mig nu, 2010 kommer bli det bästa året någonsin. jag kommer verkligen satsa på allt jag tycker om och min framtid. jag kommer sätta mig ner och skriva ett inlägg senare, något jag vill tala om. men just nu måste jag städa undan lite på mitt rum och så, sen tänkte jag skriva ett långt brev till en vän som står mig mycket nära. jag återkommer om ett tag. PS. jag hoppas verkligen gårdagen och början på det nya året blev riktigt bra för er. själv så blev jag riktigt nöjd med kvällen/morgonen:-)

1januari:-oro är den ränta vi får betala när vi lånar bekymmer från morgondagen.

RSS 2.0