HÄRLIGA POJKAR


Nu är jag hemma igen från ett par riktigt härliga dagar i stugan. Tyvärr hinner jag inte säga mer än att jag åker iväg en natt till tillsammans med M och äter lite kräftor och myser med familjen i köping. Massor med bilder kommer direkt jag hinner. Xoxo

BETYDELSEFULLA SAKER

Älskade du. Jag älskar dig, hoppas du förstår det. Är så glad att jag fått äran att ha världens finaste brother! Knäppa vi. ♥

SVÅRA VAL I LIVET


Jag trodde att det svåraste valet i mitt liv skulle vara när jag var tvungen att välja gymnasie. Det var svårt och jag bytte, och bytte och bytte flera gånger innan jag valde rätt. Är detta rätt? Det vet vi inte, men det finns många chanser att ändra sig än. Livet hänger inte på detta val. Kanske hade jag velat gått i Köping? Jag vet inte. Vi får se hur det blir i framtiden!

+++


AMERIKANSKA BLÅBÄR


Gårdagen spenderades hemma hos M med glass och blåbär. Idag har jag inte gjort mycket förutom att packat till den kommande veckan i stugan. Har mycket att se fram emot. Se valparna utvecklas bland annat, åka till sthlm med mina närmaste och ha det trevligt. Jag njuter av de sista veckorna av sommarlovet! Fixade inlägg till er finns på bloggen medans jag är borta. Xoxo

IBLAND GÅR DET


Säger inte mer än.. så fruktansvärt snyggt. Allt från Topshop och ALLT vill komma till mig.

VÄLDIGT TRÖTT


Här har ni en väldigt trött och nyvaken tjej framför datorn. Dricker min lilla chokladdryck och kollar på tv. Snart kommer mattias hit och håller mig sällskap hela dagen med alla 10 hundar. Låter det mycket? haha.

FINA TJEJERNA


En bild från gårdagen får räcka, lånad av fina Julia. Skriver mer imorgon, trött som bara den!- ibland inser man saker som man aldrig trodde skulle komma fram, det värsta du kan göra är att göra det till ett vardagsproblem.

LUNCH OCH ANDRA TREVLIGHETER


Nu tar jag bussen in till mamma i köping och lämnar lite kläder och tar en lunch på greken. Till eftermiddagen drar jag mig mot frida för fix och sedan åker vi vidare till Julia för lite trevligheter! Vi hörs imorgon med massa bilder!

KVÄLLSHÄNG



Igår umgicks jag med frida och hade det ytterst trevligt! Hängde på subway,gjorde en låt(inte en seriös) och kvällsbadade. Sov även kvar där, dörför var uppdateringen lite taskig. Imorgon väntas andra trevligheter!!

FALL 2011 COLLECTION


By- Juicy Couture. Kan det bli snyggare? Jumpsuit'en är helt gudomlig! Skicka ner lite pengar så blir den min....

CLOTHING IS LOVE


När det är såhär grått och äckligt väder påminner det mig om hösten. Det är sommar nu det vet jag, men samtidigt är det ganska mysigt när man kan klä på sig lite mer och mysa sig in i alla dessa lite tjockare tröjor. Ett par gummistövlar ska jag även införskaffa mig, både snyggt och praktiskt!

ENKELT OCH SNYGGT


Idag kör jag åt det enklare hållet. Tröja och en kofta tillsammans med ett par tights. Fy vilket väder vi har det, 10 dagar framöver ska det regna? usch! Hoppar in i duschen nu sen åker jag och anna iväääg ett tag.

SMÅ UNDERBARA SAKER


Efter en kopp proviva går jag och lägger mig tillsammans med alla söta valpar. En suddig mobilbild på lilla Sixten i knät härom kvällen, så fruktansvärt underbara är dem! 2 hela veckor imorgon, tiden går snabbt.

FLICKAN I DEN RANDIGA


Idag glider jag om kring som "pojken i den randiga pyjamasen". Klippt gräsmattan och ätit kärleksmums, det väntas en degdag idag vilket behövs. Spela sims ska jag göra, bygga mitt drömhus eftersom jag inte fick bygga på huset M bygger på.... du är för gó du ♥

UTVECKLING TILLSAMMANS


Ursäkta för en dålig uppdatering men jag har helt enkelt inte haft lusten till att blogga på några dagar, men nu är jag iallafall tillbaka! Igår kom mattias ut till mig här på landet och myste. Sims spelande blev det i ett par timmar. Senare ikväll ska jag försöka planera de närmaste veckorna. Åker förmodligen till stugan i ett par dagar med mattias och någon helg framöver åker vi även till huvudstaden med mamma och bror.

++ INSPO



en himla massa ++++++++++++

HARRY POTTER




Igår var jag på Harry Potter tillsammans med ett riktigt härligt gäng. Har aldrig vart ett fan av de filmerna, men de senaste delarna var riktigt bra! Innan bion var jag frida och lovisa ute vid Högsjön och badade, såå mysigt! Idag åker jag till köping och badar med min bror, kan bli riktigt mysigt det med!

STRANDEN



Jag har många fler ställen att upptäcka i arboga har jag märkt. Hade aldrig vart vid Lunger förut,och har aldrig vart på... vad var det vi sa? 3 andra fina badställen i arboga heller, nu är det dags för lite förändringar här! Vi fotade också en hel del som ni någon gång kan få se!

BÄSTA VÄN


Åker till Lunger tillsammans med min fina vän Frida och hennes familj för lite fikamys och kanske ett dopp. Hörs ikväll! Xoxo

DU ÖVERVINNER ALLT





Min helg spenderades tillsammans med min fina pojkvän med god mat och mycket skratt och prat! Även en hel del filmer har vi sett. Cykeltur på kvällskvisten och en låång sovmorgon. Hann även träffa alexander för en liten pratstund och glass!

KILLEN MED STILEN




BLICKAR TILL ALLA FRANSAR


Jag köpte en liten väska häromdagen men det kan fortfarande inte blicka mina ögon bort från denna gudomliga väska som Hilda köpt för en billig peng på Accessorize. Den blir din för cirkus 200 sek.

VI FÖRVÄNTAR OSS FÖR MYCKET



Fina bilder på fina Fanny.

INBAKAD FLÄTA


Lite såhär kommer jag glida runt idag. Värmen verkar vara tillbaka, men kommer den hålla i sig ett tag nu? jag tror att den försvinner inom kort, tyvärr. Idag ska jag måla staket och umgås med familjen, behövs också ibland!

JEANSSHORTS



Här har ni en liten titt på hur jag ser ut idag. Åker in till stan om ett tag för att möta upp Mattias och se ifall det finns någon bra film att hyra. Godis är väl inget för mig, men morötter med dipp kanske? gott gott. Xoxo

BRUN PLÅNBOK

Denna fantastiska köpte jag igår på Marieberg, nog den finaste plånboken jag sett!

EN NY FAVORIT




Åkte till Öret tillsammans med Anna idag och shoppade. Hittade bland annat denna gudomliga inne på JC. Perfekt till ett par shorts och ett vitt linne! Nu ska jag packa upp sen helgen och städa lite. Förresten, igår åkte jag och Mattias till Västerås för att äta och gå och kolla på Bad teacher. Det blev en riktigt lyckad 2års-dag och även bion var bra!

DETALJER PÅ HÄNDERNA


UNDERBARA VOVVE


Är så stolt över min flicka! 5 valpar fick hon och de är söta som socker!

TVÅ UNDERBARA ÅR MED DIG

2 helt fantastiska år har gått tillsammans med dig och jag kan inte mer än säga att jag älskar dig så obeskrivligt mycket! Jag lär mig någonting nytt hela tiden och vi utvecklas tillsammans för varje dag som går


VÄSTERÅS FESTIVAL




Igår var vi i v-ås för att gå lite på marknaden osv, väldigt trevligt! Fick även smaka på gardnerade äpplen som var ytterst gott! Nu håller jag på att trixa lite med designen eftersom att menyn hoppat ner och headern flyttat sig utan ändring i stilmallen/kodmallen.. skummt!

RSS 2.0