Conscious collection


Liiite efter, men vad spelar det för roll? Himla snygga är dessa plagg iallafall. Nu ska jag äta en stor frukost och ladda inför dagen. Tar bussen in till stan och möter min fina vän frida och letar efter en blus, fixar håret lite och bara pratar en massa tjejsnack.. sedan åker jag hem till mattias och laddar inför Valborg! Vi hörs imorgon, puss

kvällsfikan


Såhär underbart gott har jag det denna fredag. Mango är det bästa jag vet! Nu blir det någon film, sedan tidigt i säng och hoppas på en trevlig dag och kväll imorgon tillsammans med bra människor. Godnatt. xoxo

Militärgröna jackan


Jag har fått världens finaste vårjacka utav Anna&Bengt som en tidig födelsedagspresent! Den är helt gudomlig, och som jag letat efter en perfekt jacka alltså, äntligen! Nu ska jag sätta i lite kläder i tvättmaskinen, sen städa lite. Vad händer imorgon på Valborg? Inget bestämmt än men någonting hoppas jag på iallafall.

Glass med de fina


Igår hängde jag med Mattias och Elias efter skolan, glass blev det och lite småprat. Alltid trevligt med extra sällskap! Följde med M hem och tog det lugnt, med tiden gick så snabbt så bara någon timme senare satt jag i bilen påväg hem. Idag är jag hemma från skolan och pluggar här, hjälper till i trädgården med de nya rosa fina trädgårdshandskar jag fått av Mattias mamma, och sedan tar jag det bara lugnt resten av dagen.

Kvällspluggning


Såhär mysigt kommer jag ha det i ett par timmar framöver. klockan är halv 10 och jag räknar med att vara i säng vid 00.00 och försöker hålla den tiden. Även om jag vet att allt inte kommer gå in, så får jag försöka i vilket fall. Godnatt. xoxo

Litteratur provet


Ibland vill man bara lägga sig i sängen och sova bort alla dessa jobbiga dagar. Det är för mycket i skolan nu och jag håller på att sprängas! Blandar ihop prov, läxor, nationella och allt mäjligt så jag tappar kollen. Imorgon hade vi tydligen ett bamse prov i litteratur, hade jag tänkt på det? nej... Som vanligt går dagarna snabbt så man hinner ingenting! Längtar bara tills helgen med lite ledighet, gud så skönt.

Denna dag blev inte som jag förväntade mig när jag satt på bussen till skolan. Jag kom till en skola med ledsna människor och fick väldigt tråkiga nyheter intalade i mitt huvud. En människa har gått och blivit en ängel, en ängel vi alla kommer minnas.

Att känna henne eller att inte känna henne spelar ingen roll. Känslorna finns i varje fall, och tårarna kan rinna. Jag är glad iallafall att det finns så fina människor som bryr sig om andra, tar hand om varandra. Det blev bevisat idag. Detta är bara ett till stort steg där vi får känna att vi måste ta hand om varandra och bry oss om varandra, då livet kan vara kort i vissa fall. Alla mina tankar och tårar går till flickans alla vänner och familj. Även till de som inte riktigt hade en relation till henne, som jag själv. Ta vara på livet mina fina, vi är änglar allihopa. ♥

Chanel


Underbar snygga klänning, kom till mig.

Vårstädning i garderoben


Håller på att städa lite i rummet. Lägger undan de mörkare kläderna och pockar fram vår och sommarkläderna. Efter min födelsedag hade jag tänk åka iväg någonstans och införskaffa mig lite nytt, nödvändiga saker ni vet. Hade förövrigt en fin helg tillsammans med Mattias och hans familj i stugan, längtar tills sommarn då det blir ännu varmare där ute då vi kan ligga hela dagarna och sola!

Tjugotredje april


Jag tackar mamma och de andra för denna vecka i norr, och nu packar jag om min väska och beger mig till mattias och hans familj i stugan. Böcker och tidningar är laddade för den långa väntan i Örebro på bussen. Datorn får stanna hemma denna vända, så vi får höras mer framåt tisdag! Hoppas ni har det bra tills dess, puss! xoxo

Jackor för pojks

Andreas wijk/ Jodå, här kan vi snacka att det är snyggt med skinnjacka på killar också. Även den militärgrön/svarta jackan han bär på sig ifrån Modekungen var väldigt snygg. Nu har jag packat klart det sista, valt kläder tills imorgon och målat naglarna röda. Är redo för en lång dag imorgon med uppstigning halv 5.


Resan hem imorgon


Carolines Mode.

Nu är vi hemma från stugan igen, och ska packa alla mina saker om ett tag. Vi åker hem imorgon och det ska faktiskt bli ganska skönt att få komma tillbaka hem igen. Träffa min andra familj, vänner pojkvännen osv! Innan jag packar ska jag faktiskt ta och plugga lite, har en hel del saker jag måste göra klart innan måndag.

Forever


Kolla så snygga saker Carro har fixar ihop. Väskan är helt underbar. Jag längtar tills jag hittar den perfekta väskan som jag vart ute efter ett bra tag, kanske får börja leta på allvar nu när behovet är som störst.

Dundret





Jag har hört att folk ligger och solar i bikini där hemma i värmen, och det har även jag gjort fast i det norra. Somnade till lite i solen vid backen och det känns i ansiktet kan jag säga.

Off-white


Bild från väntandet på tåget till bålsta tidigare idag.

Sitter på flygplatsen och väntar på att flyget ska lyfta vid halv 9. Är trött och längtar tills vi kommer fram. Trodde även att min kamera var borta för en stund, men fann den lika snabbt igen, som tur var! Det var flera år sedan jag flög så jag hoppas det går lika bra som jag förväntat mig.

Vågorna


Nu åker lilla jag på semester och hoppas på några toppen dagar i Norrland. Bilder ska tas och jag uppdaterar när tiden finns för mig. Ha det bra tills dess! puss

Vi klarar allt tillsammans



Nu har Mattias åkt hem och jag packar och försöker hålla mig vaken. Vi satt ute och pratade tillsammans med en filt då vindarna var kalla, solglasögonen åkte även på. Jag kommer gå och lägga mig väldigt tidigt denna lördag, men jag vill vara pigg imorgon och vara glad tillsammans med de andra!

Love the way you lie

 

Hade en jätte trevlig kväll igår. Bilder får komma upp ikväll från discot. Sov hemma hos mattias tills idag, åkte hem tidigt för att vara med hundarna, men pojken följde med och stannar tills eftermiddagen. Packar senare tills imorgon, flyger iväg till kallare ställen och myser med familej.. tills vidare får ni denna helt underbara låten som 2 tjejer sjungt.


Påsklov och andra festligheter


Denna kväll kommer jag tillbringa med enbart mig själv. Ansiktsmask, nytt nagellack,ögonbrynsplockning och hårinpackning. Idag var min sista dag i skolan vilket känns underbart. Imorgon ska jag jobba, håller tummen att det går bra!

I catch up



Till det underbara vädret inviger jag min stickade, och sätter på mig ett par shorts. Till det önskar jag er en super fin dag så hörs vi ikväll när jag kommit hem. Nu på morgonen ska jag på utbildning tillsammans med elevrådet!

Jeffrey Cambell


Ojojoj vad jag älskar /fridas skor. Vill också dansa runt i ett par Jeffrey Cambell, jag som för ett par månader sedan tyckte dem var urfula.

The white one




Kom hem med denna fina stickade tröja idag, väldigt nöjd! Dock framträder inte rättvisan i bilden. Mamma har även vart på en tripp till göteborg, vilket resulterade att jag äntligen ska få mig en pippitröja, tack snälla mamma! Idag har det vart engelskanationella uppsats, och i slutet av dagen hade jag ett oförberett vårterminsprov i matte, och kan meddela att matteprovet inte alls gick bra..

Blåbär


En trött emma ska kämpa sig igenom kvällen utan att lämna datorn för pluggning. Har massor att göra, vill hinna med allt på en gång med orken finns verkligen inte! Det blev inget löpande idag, får skjuta upp det tills på torsdag istället. Jag ska plugga in 67 tyskaglosor tills imorgon, och till det får provivan hjälpa till.

Jorden runt


Kom precis hem från skolan och direkt gick jag till spisen och kokade nudlar. Till det sitter jag i köket och tänker plugga lite och sedan när alla kommit hem ska jag ut och springa. Det har vart en bra dag i skolan, mycket prat kring skolavslutningen och resan till Göteborg har det vart också, längtar så himla myyckeeeet!

Jeansjackan


Visst är det underbart med värmen och se alla människor njuta utav det fina vädret? Jag älskar det! Idag får jeansjackan åka på, tillsammans med en t-shirt instoppad i byxorna. Idag fyller Anna år, vilket förmodligen kommer firas med tårta! Mums...

Sommarvärme?



Efter en riktigt härlig dag i sommarvärmen så hoppar jag in i duschen och sedan tar och läser ett par sidor i boken. Träffade mina fina tjejor nu på kvällskvisten och pratade massa strunt tillsammans med kladdkaka! Godnatt. x

CHIC



Jag har varit ute hela förmiddagen och pysslat bland annat med att fixa blommor och kratta lite. Fick ett spontanbrott för ett tag sedan och ville ut och springa igen, men jag väntar ett tag och tar mig till stan för att träffa mattias och springa med honom. En hel del pluggning ska också göras, så det blir nog en intensiv eftermiddag här! Satt ute på altan och läste tidningen, hittade en utav de sötaste kjolarna någonsin, ifrån monki! wooha....

Intervallträning..


Såhär vacker var jag innan jag började springa, och en efterbild vill ni inte ens se. För första gången snörade jag på mig löparskorna och sprang som aldrig förr. Ikväll blir det en mysig hemma kväll med ljus och någonting gott. Nästa helg blir nog toppen den med, fredagen är spikad, och på söndagen flyger jag till ett kallare ställe tillsammans med familjen b&w!

Solglasögon


Idag tänker jag hänga på altanen och läsa lite,planera.. ska även ta en lång promenad med min vovve, och sedan får vi främmande. Bakning ska också stå på schemat, så vi får se vad som står här näst på tur! Min bror har även innebandycup idag vilket jag skulle vilja vart med och sett på, men jag får hälsa här ifrån lycka till :)

The black and white


Jag och Malin trotsade vädret och gick ut i kortärmat för att visa att våren snart var här! Det glåste, dock. Men det värmde när solen lyste på vilket är ganska skönt. Längtar tills man kan gå i korta shorts och bara ett tunnt linne, åh!

Music

Såhär såg det ut igår kväll, pluggandet la jag åt sidan och skrev lite som jag brukar göra, tillsammans med musik!
Idag blir det inte alls lika kul eftersom jag har nationella hela dagen, men jag håller tummar och tår på att det går bra..

the incredibles with co.



Dagen till ära har vart mycket bra. Spexfoton har vi tagit med klassen vilket var ganska kul. Tårta har vi också fått eftersom skolan fyllde 50 år idag, mums! Emma följde med mig hem också, prat om allt och inget vilket kan vara ganska kul det också ibland! Nu ska jag sätta mig och verkligen bestämma vad jag ska ta för linje till gymnasiet, sen ska jag plugga heela kvällen lång.

Fredrik Etoall




Med dessa snygga bilder på Elin som jag hittade här, så berättar jag att jag inte alls är sugen på att sitta i skolan tills 20 i 5, sedan utvecklingssamtal på det. Åker hem och pluggar i några timmar eftersom att fysikprovet gick oerhört dåligt idag, och sedan får vi se om jag övernattar i stan för att ta mig lite tidigare in till skolan för att fixa till spexkortet.

interesting? no not really


Jag ska göra om bloggen snart, den är tråkig men stilren. Och till det ger jag er en riktigt ful bild och visar hur himla glad jag är över att plugga fysik! Vill bara att det ska vara över nu, börja på vasa och ta tag i det nya. Vill även att det ska bli sol och sommar, jag längtar såå!

Studying all night


Såhär underbart trevligt ser det ut på min säng just nu. Mattias kom hit ett tag idag, fysik skulle det vara bland annat och lite fick vi gjort men resten får jag fixa resten av kvällen&natten och imorgon kväll efter mötet. På fredag har jag även mitt första nationella i engelska, vilket känns nervöst. Hoppas kunskaperna i blodet tittar fram när det väl gäller!

Hårprodukter och annat kul






Med dessa godingar tar jag mig till duschen och fixar mig, sedan tar jag och sover. En lång vecka i skolan väntar, och det gäller att ligga i nu de sista två veckorna, sedan åker vi på en minisemester långt upp i ett par dagar, en välbehövlig avkoppling ifrån allt pluggande!

Tredje April



Den här helgen har vart underbar. Massor med mat, vilket vi gillar.. och har även vart på nya resturangen ChiliNamNam här i köping tillsammans med familjen. Om ett tag tar vi oss en liten promenad till Big inn och kikar lite.. sedan följer jag med min bror på bio, Hopp är det vi ska kolla på :)

Fina bror


Är hemma hos familjen i köping nu och har det jätte mysigt tillsammans med singstar och skratt! Fånar mig med emil framför kameran också, och jag antar det blir många fler bilder då min bror älskar att vara med på bild...

RSS 2.0