SKINNJACKAN


Pic via carolines mode/ imorgon blir förmodligen skinnjackan med fårpälsen min, äntligen! Sthlm hela dagen också vilket ska bli underbart! Behöver verkligen uppdatera garderoben. Jag håller även tummarna på tävlingen på nelly. Den avslutas idag så får se vem som vinner osv. Vi hörs! Xx 

ONE TIME


Nicky Hilton, Behind the scenes, The fourth Muskateur.
Pluggdag. Imorgon åker jag äntligen till mor efter en lång väntan. Sovmorgon till 12 på fredag och på lördag drar vi iväg till sthlm för shopping!

SÅ HIMLA PERFEKT

 

Hur bra är det inte att blogg.se äntligen lanserat bloggappen? Nu kan jag inte skylla på att jag inte har ngn dator att blogga ifrån, min älskade iphone löser problemet! Bild tagen i morse då jag vaknade av ett väldigt fint ljus. Godnatt.Xx


SO PERFECT


BY ME/

SVART OCH RÖTT


Precis färdigfixat med det nya skrivbordet, hur snyggt som helst blev det. Kom hem för ett tag sedan från mattias, och nu ska företagsboken och anteckningsblocket fram för att läsa på inför provet på torsdag. Lovade en ny design på bloggen också och det är på G.

SISTA SVÄNGEN


Nu är det ynka 5 dagar kvar tills det avgörs. Varenda liten röst skulle jag uppskatta men samtidigt är det ju inte rösterna som avgör, det är ju juryn som bestämmer. Men jag håller alla tummar och tår och hoppas på att vinna! Klicka häääär för att rösta på mitt bidrag!

SOLEN SKINER


Godmorgon. Ska skruva ihop mitt nya skrivbord sedan ta mitt pick och pack mot arboga för att tillbringa natten där tillsammans med mattias. Fint väder så förhoppningsvis blir vi ute lite idag också, himla trevligt! Ha en bra Lördag! Xx

WEEKEND


Idag tar jag helg till tisdag, hur skönt är inte det liksom. Helgen är planerad och det blir nog himla bra. Imorgon åker jag och Anna till Ikea, senare på kvällen ska jag stå i lilla cafét och förmodligen hinna med att träffa min fina vän frida!

THE BLUE ONE


Efter en mysig fika och planering med mamma, så tar jag tag i matteboken. Även en snygg blå tröja fick bli min idag, en enkel men snygg! Tack mamma♥ Bättre bild kommer! Imorgon gör jag terminens första prov och blir även guidad av tvåorna genom arboga.

I'M ON


Kom precis hem från den värsta träningen i mitt liv, men absolut den roligaste! Duchen nu och sedan sängen och omladdning inför en ny skoldag. Åker till mor imorgon för att hämta ett skal och en fika, trevligt! Godnatt. Xx

NICE ON THE OUTSIDE HORRIBLE ON THE INSIDE

Sedan jag kom hem tills bak en och en halv timme har jag pluggat. Börjar kunna detta nu.
Förresten! Inte var den dyra macaronsen god, men dock väldigt fin att kolla på.
Nu ska jag läsa lite ur Brev-vännen och sedan sova. Godnatt. Xx


SKINNBOOTS


Pic, Agnes. Har skrivit klart två uppgifter från torsdagen på Marieberg, valt ut en bok jag ska läsa under denna termin på svenskan, och har även drömt mig bort mot de riktiga höstdagarna,mysiga kläder,koftor,skor. Waaahh!!

HELG I STHLM



Precis hemkommen från en riktigt härlig helg i stockholm. Bröllopsklänningsprovande bland annat, och visst hittade min fina syster en riktigt fin klänning! God mat, mycket skratt och lite otur. I torsdags blev jag även bjuden på 3-rätters hos min fina pojkvän, super mysigt och gott var det. Nu ska jag återgå till mitt pluggande och smaka på någonting riktigt gott, ni får se senare(!!).

NELLY.COM


RÖSTA PÅ MINA VÄNNER! FETA LÄNKEN HÄÄÄÄÄR.

EN DAG PÅ MARIEBERG


Efter en deldag på Marieberg med studiebesök och titt i affärer så tar jag mig tillbaka mot arboga för att träffa mattias. Imorgon är klassen ledig, vilket är såååååhäääär skönt! Vi hörs kanske senare. Xx

14 SEPTEMBER


BY THIS BEUTIFUL WOMAN/ Plugg plugg plugg. Imorgon åker vi i klassen iallafall iväg till Marieberg för studiebesök, efter det tillbringar jag min dag framför en ny sport jag förmodligen kommer att börja och sedan har pojkvännen lyxat till det med mat och allt!

SPETSEN


Visst, jag har inte långa dagar men dagar som är proppade med många lektioner, då krockar allt. Efter skolan blev det en fika med min fina och sedan vidare till mina fina tjejer för lite prat och skratt. Nu ska jag läsa lite och resten av veckan är fullbokad med trevligheter. Godnatt! Xx

UNDERSTAND YOU


Städning,hemmagjord wook,innebandy,mcdonald har min dag bestått utav. Tillbringade min eftermiddag med frida och bilden visar hur besviken hon blev på sin chokladmilkshake som förövrigt inte smakade mycket choklad alls. Nu blir det idol i tv4play och sen sovdags. Godnatt. Xx

LOVE TO YOU


Har tagit mig till första sidan så hoppas att ni röstar på för fullt! En ny röst varje dag går att lägga, uppskattar allt! KLICKA HÄR!

JEWELS and LEATHER


COVETEUR// Planerna var att träffa min fina vän idag men så blev det tyvärr inte. Hoppas på söndagsmys istället! Jag har kommit in i någon slags period där jag bara får mer och mer inspiration av allt jag ser. Det är fantastiskt. Kul och även ganska intressant....

RED LIPS


BIKBOK

MAKE IT BETTER


Ikväll börjar renoveringen här på bloggen. Ska förnya det mesta hade jag tänkt, men tid får det ta.
Nu har jag vart hemma i hela tre dagar och det dåliga samvetet kryper in sakta.
Plugg kommer min närmsta vecka få bestå utav.


HÖSTKVÄLLARNA


Börjar bli riktigt kyligt ute på kvällarna nu. Hösten är äntligen här. Riktigt mysigt att kunna sätta på sig lite mer kläder och hänga med vännerna framför en film och något gott. Tända ljus. Pigg är jag, så jag tänkte ta och knapra ihop en stor tavla av gamla tidningar osv, kan nog bli ganska snyggt! Glöm inte att rösta på mitt kollage också, har gjort en länk här till höger som ni kan trycka på varje dag om ni har tid! Hörs imorgon. XX

SNYGGT FRÅN MONKI.


Satt och knapra ihop lite snyggt. Vill verkligen ha allt. allt, allt. Får hoppas jag kommer iväg snart för lite höstshopping!

EN LITEN RÖST?

En liten röst kan jag väl vara värd? klicka här!

CHIC


Tyvärr orkade jag inte ta mig till skolan, hela familjen är förkylda/sjuka och jag har tydligen också åkt på det. Pallrar mig iallafall iväg på skolfotograferingen senare, sen hem och plugga matte. Lite gott måste man få gynna sig med, eller?

LET ME IN

Godnatt säger jag och min fina. Nu är det inga puppisar kvar, men vi lever normalt för det. Lägger mig i sängen nu och läser lite i Egoboost som jag köpte förra året, en bra pepp-bok. Ska ta och rekomendera filmen Let me in också,toppen film!

 


DONT DO THIS


Hemmakväll, film och idol avslutar denna irriterande? dag. (!!)

TRE TJEJER


Helgen spenderades med mina underbara vänner och pojkvän. Åkt på förkylning så hoppas det ger sig tills imorgon. Té och lite kvällsfika borde fungera..... Tidig i säng får det bli. Läsa lite till mötet jag ska på den 13 också, det fixar vi.

HUR SNYGGA?

MODEKUNGEN.


TRÖTTER


En lektion idag, kommunikation och information. Lilla förkylningen satte stopp för mig så ingen idrott. Låg i sängen och läste tidigare, slockna som ett djur. Ikväll tar jag det lugnt med ett härligt gäng i arboga och äter massa gott. Förmodligen är smärtan från operationen borta då också. (stackars lilla stortå). Om 3 veckor åker jag för en till operation, aj säger jag bara!

FÖRSTA OCH SISTA


Det blir enbart en lektion för mig idag. Är inte i skicket att vara med på idrotten tyvärr. Doktorn kl 2, håller tummarna för att allt går bra. Vi hörs!

FÖRSTA SEPTEMBER


Börjar med att säga grattis till bloggen som fyller hela 2 år idag! En lång resa har den vart med på och den blir nog längre! Jag besökte min mor i köping idag, en fika och häng hemma och i tvättstugan. Imorgon är det en kort dag, och jag åker direkt till doktorn efter skolan. Ska även ta och säga att det är en svart Iphone jag köpt, till dig som undrade tidigare.

RSS 2.0