TORKADE LÖV


Ibland så lyckas jag. Mysa till det alltså. Har löv i hela mitt rum i stort sätt, men hur fint är det inte? Nu ska jag i allafall läsa lite Elle och bara ta det lugnt. Imorgon åker jag och mattias till mamma och bror och umgås, fotboll står på schemat!

ÖNSKAR DIG



Klicka på de små bilderna för att få de i ett större format. // Från gårdagen. Hade en underbar kväll igår tillsammans med Julia och Frida, bad mys och massor med godis! Nu fixar jag mig inför titt på match i köping. Tröött som tusan är jag så akta er! Xoxo

29 OKTOBER



Åkte tidigt in till mamma för att gå och kolla på massa kläder uppe i folkan. Bror min fick med sig en hel del och även jag! Stickade tröjor fick jag bli ägare till idag. Nu ska jag ta och städa sen kommer mina flickor hit för lite tacos och annat mys!

ÄNTLIGEN HÄR


Äntligen har jag gått på mitt första höstlov på vasagymnasiet! Tror veckan kommer bli kanon och om inte annat så får jag en ritkigt super kväll imorgon med mina tjejer! Igår så var vi som sagt på bio, helt okej var filmen. På idrotten dansade vi loss och nu sitter jag här och ska åka o handla om ett tag. En sväng förbi nyöppnade Dollar Store skulle vi också hinna med!

ONLY YOU


Går och lägger mig för kvällen. Pluggat, duschat och fixat lite under dagen. Bara 2 dagar kvar sen går vi på höstlov! Imorgon blir det bio med min fina, Svensson Svensson hade vi tänkt att se. Helgen är även fullspäckad, likaså höstlovet, wiii!  Godnatt, xoxo

GOTT GOTT


Dagen har gått fruktansvärt fort och jag har inte ens börjat plugga än. Får ta tag i det nu tillsammans med en kvällsmacka och önska mig tillbaka till den goda cheesecaken vi fick på höstmiddagen. Hörs imorgon. Xx

YOU GOT MONKI STYLE


Pic lånad härifrån.
// Whaaaow på allt detta. Mina ögon är helt bedövade efter detta kollage.

MYSKVÄLL


Både godis och kiwi gottar jag mig med ikväll. Modelljakten ser jag HÄR och lutar mig tillbaka och önskar att jag var lika fin som Kenza och Andreas! Imorgon blir det skola och en himla massa annat göra. Jag vill även på bio, någon som vill med? någon dag? höstlovet?

WE DONT CARE

Idag gick jag omkring i min nya tunika från Kappahl(!!) och de nya halsbandet från Lindex. En pluggdag fick det bli och en sväng till arboga för att handla lite med Anna senare. Tvätten är igång också så kanske ska ta och passa på att dammsuga lite också!


HUR FIN?


Inte varje dag pojkvännen kommer med vindruvor till mig! (dock är de snart slut). Hjälptes åt att fixa klart några frågor om författare och nu ska jag ta en ducsh och sedan förbereda inför den kommande veckan. Så himla trött är jag så det blir nog en tidig kväll. Xoxo

HÖSTMIDDAG

image descriptionimage descriptionimage description

STICKAT


Höstshoppade lite smått idag tillsammans med Mattias, och även ett par klänningar provades. Hittade en super fin för ett bra pris och så är accessoarerna fixade till morgon dagen. Mer i detalj får ni se någon gång framöver. Trodde att det skulle bli en tidig kväll, men det är ju Idol så efter det blir det läggdags!

FINA UNGAR


Från helgen tillsammans med Erika och Emma. Super mysigt hade vi, får ta och fixa ihop någonting snart igen, ansiktsmask och bastu kanske inte var den bästa idén dock, allt rann av... Nu ska jag hoppa in i duchen sedan bege mig mot Arboga för att övernatta hos min fina.

NYA FÄRGEN


Idag gjorde jag det. Struntade i andra åsikter och köpte hårfärg och färgande. Kanon bra känns det och jag är helnöjd! Perfekt nu till hösten också.

UNDERBARA LYKTOR



Tack bästa Anna! Älskar dem. Nu blir det att råplugga eftersom jag inte är hemma på hela dagen imorgon. Bläää!

INFÖR KOMMANDE


Denna vecka som börjar imorgon kommer bli tuff. Har massor att göra och det är inte allt. Ska på höstmiddag på lördag och har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Mamma, vi måste planera dag att åka iväg och kika på en klänning(!!) och har även funderat på att färga håret tills dess.. men, nu ska jag läsa lite och försöka sova efter en härlig dag tillsammans med Mattias! Xx

VARFÖR?


Varför köpte jag den aldrig? Så himla snygg är den och jag ångrar mig som tusan. Ikväll blir det massa mys med två fina tjejer hemma hos Emma! Mat och massa gott står på schemat och kanske lite bastu också, behöver verkligen hitta på något skoj så det passar utmärkt! Imorgon blir det låångpromenad med min fina i Arboga!

ANYWAY


Första muntliga redovisning inför klassen idag, sprungit 2,4 km på idrotten, åkt bil med min fina och har även hunnit gå ut med min andra fina lilla sak! En lång kväll blir det men väldigt mysig förhoppningsvis! Ska även baka den godaste äppelkakan till kvällens bravader.. MUMS!

AUTUMN 2011


Mio, miu miu, modekungen, H&M, accent, twilfit, scratch Nails, monki. såååå himla perfekt till nu till hösten. jag vill vill vill....

FÄRGKLICKEN


Pic via streetstyle. En tuff dag och lika så imorgon. Intervjuar företag och ska hålla föredrag på fredag om företagen. Tufft men kul. Imorgon åker vi till köping och intervjuar min frisör, kan nog bli ganska mysigt det också.

DUKTIGA DU


Är så stolt över den finaste killen på jorden. Grattis till körkortet min underbara!

A NEW ONE

Här är ett av mina närmsta köp. De andra gjorde sig inte rätta till bild så de fick vara utan. Nu ska jag fortsätta läsa, sååå tråkigt.

MY EVERYTHING


Pic från fikan förra veckan tillsammans med mamma och en sjukling till bror. Jag har åkt på något som kallas för magsjuka. Jag hatar det eftersom att jag älskar att äta men det går ju tyvärr inte sååå jätte bra. Nog med det. Ska bädda sängen och läsa lite nu. Xx

TELL A PERSON HIS FORTUNE


MYSHIMMEL


Hallå bloggen! Nu har jag äntligen landat och sitter med familjen framför tvn, men jag och anna har såklart datorerna i knät. Gårdagen spenderades med min fina vän frida och sedan vidare till mattias. Sååå trevligt! Åkte en sväng till arboga för att köpa lite gott, såklart.

ONE NICE STUFF



Etoall.

ÄNTLIGEN



Som jag letat efter en snygg jacka och nu är den äntligen min. Även ett par höstboots följde med mig hem idag!

GENOMSKINLIGT NAGELLACK

Fick ett tips idag att jag alltid skulle ha genomskinligt nagellack under själva färgen jag har på, vilket jag absolut inte visste innan. Tänkte att mina naglar börjar på missfärgning men då är det ju bara att köra på!

EVERYTHING IS READY


Kvällen spenderas framför en film efter en lång men kort dag. Kanelbullens dag var det också, mmmhh vad gott det var!

MYSKVÄLLEN


Modelljakten på kanal5play just nu och om ett tag tar jag mig mot sängen för att läsa Elle. Ett bra slut på kvällen!

HEMMA IGEN



Det var ett tag sedan vi hördes av vilket inte är så ologiskt eftersom jag inte haft tid osv! Tillbringat mina närmsta dagar hemma hos mamma och det har vart super mysigt! Dock blev det inte så mycket shopping för våran del men lite smått fann vi allt. Bilder har jag dåligt med också, så får ladda om till veckan. Prov osv har gått bra, och det fortsätter så förhoppningsvis!

RSS 2.0