Sommar klänning

Jag har hittat världens sötaste klänning från modekungen, som jag mer än gärna skulle kunna ha på mig en varm sommarkväll med brunbrända ben. Jag börjar längta mer och mer efter våren, sommaren.. allt som hör till, sånt som bara är!


Yellow


Annanas och 2 stora ögon för Stylisterna, vilket program alltså! Imorgon blir det ännu en titt på öppethus, denna gång kommer västerås nya yrkesgymnasie till folketshus, det blir nog toppen!

Sisters point


Denna helt fantastiska tröja fick jag med mig hem igår! Visst är den underbar? Den kommer bli en ny favorit...

love you


Det är otroligt vad man kan sakna en människa så som jag kan sakna honom! Längesedan jag träffade pojken min, och längtar verkligen tills vi ses här näst


Perfektion




Idag har vi vart i Örebro för massor utav trevligheter. Badade först, sedan en snabb titt på marieberg, vilket resulterade 2 nya plagg, visar er imorgon eller någon gång. Åt även världens godaste bakelse, mums!

Stylisterna

Nu sätter jag mig och kollar på Stylisterna på kanal5 play, och sedan tar jag och lägger mig. Denna väska på bilden ni ser har jag kollat på innan det blev aktuellt med en ny eftersom min gått sönder. Jag vet inte om jag vill ge den pengarna den kostar, men vi får se i framtiden. Modekungen.

New shoes


Idag gjorde jag bra ifrån mig på matteprovet, jag gjorde bra ifrån mig på isen på idrotten, och jag gjorde bra ifrån mig vid brödförsäljningen. När Anna&Bengt kom och hämtade mig fick jag mig ett par skor, vilket jag verkligen behövde! Är himla glad för dem, snygga är de och bekväma till och med. Dock gör de sig inte bra på bild, men ni får nog se dem på mig någon gång framöver!

Jag börjar nu



Hej och hallå! Nu kommer jag förmodligen kunna vartenda tal på provet imorgon, jag kommer gå stolt ifrån lektionen något jag aldrig gjort förr. Visar det sig att det satte säkerhetsnålen i huvudet på mig, jag menar att jag har förstått och har fått rätt.. så kommer jag satsa hela min skolgång på matten. Helt ärligt. Tackar ännu en gång världens finate pojkvän, som hjälpte mig i över tre timmar idag:-)

Pluggningen fortsätter...

Study


Matte och fysik, mina svagaste ämnen i skolan.. är det enda jag kommer hålla på med ikväll. Så himla tråkigt är det, och inte nog med det så är det prov på torsdag i matte. Som tur träffar jag Mattias och försöker ta in all information som jag verkligen inte förstått på 2 år imorgon!

Det värsta av allt, min mattelärare är sjuk, precis innan prov och hela köret. yes!!

Det lille extra


Godmorgon! Idag är det en helt normal skoldag för min del. 5 lektioner och en lång hål, skönt. Resten av dagen kommer jag plugga..

Elle


Jag har haft en riktigt bra kväll tillsammans med ett par riktigt fina tjejer! Nu ska den pigga jag plugga faktiskt, eller iallafall göra en matteläxa, sedan ska jag läsa nya Elle, vi hörs imorgon!

I CARE



Jag ser inte glad ut, men inombords är jag världens lyckligaste och gladaste, så tänkt ingenting annat:-) Nu hoppar jag in i duschen och avslutar kvällen med en hårinpackning ifrån maria nila. godnatt mina fina läsare, jag är så glad att göra det här, glad att blogga, det har blivit en del av mig nu, och det känns bra!

He is the light

Eftersom att jag glömde min kamera hemma hos min pojkvän så visar jag er denna underbara, som jag mer än gärna skulle vilja införskaffa! Hade en mycket trevlig kväll igår, först tillsammans med min mycket fina vän Lovisa, sedan tillsammans med den finaste, med film och morötter med dipp. Kunde inte bli bättre

Pink lady


You cant turn back my friend


Bild från?
Inatt hade jag sådana fruktansvärda magkramper, ni skulle bara veta. ingen aning om varför, men jag är glad att jag iallafall somnade till slut. Idag ska jag vara hemma fram tills eftermiddagen, sedan åker jag till stan och stannar där hos min pojkvän tills imorgon!

Slappt

Dagens. Denna dag har spenderats med dammsugaren, tvättmaskinen och moppen, samt på vårdcentralen. Alltså, jag har städat, och vart på vårdcentralen. Återbesök om 2 veckor, hmm. Imorgon träffar jag min underbara, äntligen<3

Chic


Målade om naglarna tidigare, och bläddrade igenom tidningen jag köpte för ett par dagar sedan. Jag längtar tills det är sovdags, vill bara bli frisk. Nu ska jag ta och göra någon varm macka, gott gott. hörs imorgon!

Never give up us


Stockholmstreetstyle. En ytterligare dag med ingenting gjort. Magen bättre, förkylningen sämre. Ingen skola imorgon, hmm. Hoppas jag är bättre på lördag så jag får tillbringa min dag och natt hos saknade mattias!

Vill inte


Jag har åkt och blivit sjuk, dagen efter jag absolut inte skulle missa skolan en enda dag till.. upp och ner. magsjuka, typ. blä. ligga i sängen hela dagen, inte äta någonting förutom jordjubbssoppa som anna gjort till mig, tack! Skulle egentligen vart med mattias idag, men hoppas att jag kan vara det i helgen istället om jag blir bättre...

Jag är glad för oss


Bland annat denna snygga tröja fick jag hem igår från beställningen förra veckan, underbar. Jag hade den på mig redan idag faktiskt, himla skön! Nu ska jag måla mina naglar, och sedan plugga vidare lite.

Dont know why



Jag vet inte varför, vet inte varför, men jag skulle så jätte gärna vilja ha dem..
Igår så satt jag på ett otroligt intressant och kul möte i 9 timmar tillsammans med Leader. Åt kyckling med mycket goda tillbehörer till lunch, och sedan 3-rättersmiddag på kvällen, och en dessert till det. Idag blir det dock skolmaten som gäller, och nya tag för en lång skolvecka....

Coat


Carolines Mode. Om jag kan kalla jackan för jackan så är det en riktigt underbar jacka som ja själv skulle kunna tänka mig. komsi komsi va.
Det är nästan så att jag sovit på matteboken istället för att pluggat. Nu ska jag se mig igenom Blindness, The burning plain och trollkarlens lärling! Vi hörs mer imorgon..

lördag, söndag?

Gårdagens... Kom precis hem från Arboga, då jag tillbringat min fredagskväll& natt där. Himla mysigt. Idag ska jag vara hemma och plugga, och hoppas på att jag slipper få så mycket att göra i veckan..


Ont


Nu äter jag upp de sista nötterna, och lämnar datorn för ikväll! Fick lite hjälp av Mattias med matten, så nu är jag iallafall lite klokare. Vi hörs imorgon!

Det bästa läkemedlet är tålamod


Saknar sthlm lite grann...
Kom hem från sjukhuset för inte alls så länge sedan, operation igen, eftersom att förra operationen inte hjälpte. Nu håller jag alla tummar och tår att det blir bra och att jag slipper smärtan något mer. Imorgon blir det skolan igen, och på måndag ska jag tillbaka för återbesök och se om det läker fint den lille tossingen.

Here we go again


En dag i skolan med alldeles för hög längtan av att det skulle bli en bra start på terminen. Trodde jag fick en bra start, men det fick jag tydligen inte, pågrund utav mina 2 läxor första skoldagen. Jag får se positivt, tänka att allt bara är för mitt eget bästa. Tur är det att jag kommer gå lärlig i ett och ett halvt år, istället för att sitta framför en skolbänk i tre år! Myskläder på, och snart kopplar jag in en dvd till tv´n jag fick av min mor :-)

Ruffles


Anna och jag beställde lite kläder igår, bland annat denna underbart snygga blus. Den kommer sitta fint till mina nya jeans, lite instoppad sådär.

NIVEA VISAGE

Nyss duschat, och nu sitter ansiktsmasken på. Film med lite popcorn om ett tag, det förtjänar jag.. Godnatt!


White black gray




Småbitar av mitt lilla walk in closet! Alla kläder är inte inne än, och tavlor är inte på sin plats, men imorgon efter skolan gör jag klart allting.

Modedrottningen

Det ska bli otroligt intressant och se vad hon har att komma med i sin kollektion i samarbete med H&M. De små bilderna jag sett på lite av kläderna ser underbara ut, nu längtar jag lite smått sådär..

Kollektionen består utav nio plagg och två accessoarer, mums.
Mer information om de kommande plaggen? kika här


Äntligen fick jag dig.


En turkos ring, 20kronor från Lindex. Billigt är bra...

Vaknar i tid, sätter på mig kläder, äter frukost, sen är det igång. Idag gör vi klart kammarn, sedan laddar jag inför sista terminen i 9an, väldigt skönt om jag får säga så.. väldigt skönt att slippa den lilla skolan sedan.

Sunday

Jeans, JC, Crocker PEP SKINNY

Blus/kofta med små diamanter på axlarna och nedåt, H&M


Hemkommen från en underbar och behövlig helg tillsammans med min mor och hennes karl. Har haft det himla mysigt! Bio, god mat, fika och snack om allt och inget. Har även hunnit små shoppat lite på mellandagsrean, dock så var inte jeansen på rean, då de kom in till butiken samma dag vi köpte dem, hihi. Ibland behöver man extra tid tillsammans med sin mamma bara för att känna sig extra hel, vilket jag gör tillsammans med henne!

När löven faller


Tids. Saknar faktiskt hösten litegrann. Tiden då man kunde spela boule, och vinna... faktiskt ganska roligt om jag ska vara ärlig

Städat, packat, städat. Nu längtar jag tills min lilla kammare blir klar, då jag får sätta upp lite tavlor, fina krokar och den fina svarta hyllan. Jag älskar att inreda, ni ska bara veta! Kanske skulle vara någonting att kolla extra mycket upp på nu när jag ska välja till gymnasiet om några månader....


Ser dig hela tiden


Här har ni en liten bild på hur jag ser ut idag. Lätt, skönt och snyggt. Favorit tröjan från gina är på! Ett tidsinställt inlägg kommer ploppa upp här om några timmar, men sedan har jag ingen dator så ni får klara er till söndag!

Pärlor?


En dag med myskläder. En dag med fula grimaser. Har haft en fin halvdag tillsammans med Lovisa, och jag har skrattat så mycket att jag inte kan minnas när jag gjorde det sist. Med ett program som heter Photo booth så kan 2 tjejer ha väldigt kul, och vem vet.. kanske vågar visa någonting senare? Nu har hon åkt hem, och jag ska plocka undan alla nagellack vi tagit fram för att måla naglarna, sedan ska jag packa till helgen!

Forget you


Från Emsedge.
Tänk om jag kunde flytta in i andras garderober, och sedan ta med mig lite därifrån hem.. som denna snygga kofta flickan har på sig. acne.

Med lite bu och bä med hur vi ska göra, så kommer Lovisa hit idag, istället för att jag åker in till stan. Då kan vi äntligen prata ut om vad som hänt på festivalen osv osv. Imorgon träffar jag min gamla barndomsvän Emma, för att prata och umgås, efter det så tillbringar jag min helg tillsammans med min mamma!

you=me


En sådan bild där man vill bara med på bild, men inte riktigt får till det, och inte riktigt orkar bry sig. En dag tillsammans med världens finaste. Det känns verkligen att tiden snart kommer försvinna lite, då skolan börjar, och dagarna bara försvinner av skolarbete. Mycket tyder på att jag kommer satsa allt till slutbetygen, vilket kommer ta hårt, men jag gör allt för att träffa honom så mycket jag bara kan, och även så mycket han bara kan! Nu blir det att borsta tänderna, sedan ta det lungt innan jag ska soova! Godnatt

Målarfärg över hela min kropp



Rubriken tycker jag kan stå för sig själv. Jag är vit, lika vit som mina väggar i mitt snartvarande walk in closet. Det räcker inte med ett lager, så imorgon får jag fixa till det.. förmodligen kan kanske en söt liten pojke vid namn mattias hjälpa mig? ha ha. Golv kommer läggas i helgen, sedan får jag flytta in mina kläder, sminkbordet, alla mina speglar, osv osv. Det kommer bli grymt

Kaos...

Efter några timmars städning i klädkammarn, med en hel del dammtussar, så är jag nästan klar. Nu ska jag bara hänga upp kläder från packningen som jag hade med mig till festivalen, och sedan fixa till det andra på sängen som ligger och skräpar. Om någon dag kommer jag stå i kammarn och måla väggarna vita, vilket jag ser fram emot, och jag lovar att visa resultat! Vi hörs mer imorgon.

Bakom dig, ser du skuggan?


/Carolines mode. Den bruna från Topshop känns väldigt väldigt snygga i mina ögon, men nackdelen är då att den inte skulle passa just mig. hmm. skorna då? oj oj oj säger jag bara!

Black and white

Ny duschad, ny sminkad och kläder är påsatta. Om ett tag beger jag mig till Arboga för att träffa Mattias, det kommer bli riktigt riktigt trevligt, har saknat honom så!

2010 var året, 2011 är året

Jag måste ta och tacka alla fina människor som funnits i mitt liv de senaste året! Jag är så tacksam för att folk älskar mig för den jag är, och inte för någonting annat. Jag är tacksam för att jag har fått ett sånt bra liv de senaste tre åren, det är helt snurrigt för mig! Har blivit så stark på alla håll och kanter, och jag har en extra varelse på jorden som finns hos mig dygnet runt, en varelse som aldrig kommer svika, lämna mig, trycka ner mig eller se ner på mig på ett dåligt sätt. Jag är glad för att jag har så fina vänner, en sådan fin pojkvän, och 2 helt underbara familjer! 2011 kommer bli ett ännu bättre år, det ska jag se till. och inte bara det... inget godisätande för min del detta år, håller tummarna för ett bra resultat! puss



3 bilder till, tack tjejer för en himla fina dagar tillsammans med er, det var en start på något starkt!

Photoscape


Fick en kommentar nyss ang bildspelet jag fixade till innan, och jag använder photoscape sedan något år tillbaka. Enkelt, bra och ger snygga resultat. Dock vet jag inte om det finns till Mac, eftersom jag inte riktigt hittat någon bra sida att fixa den på, så jag gasar på med min Acer! Här har du en länk för nedladdning

Bilder bilder bilder

Här har vi 6 bilder utav 467 bilder som tagits under de senaste 4 dagarna. De lite mer "fina" bilderna kommer ikväll eller något liknande. Tänkte även passa på att säga att jag älskar den sista bilden, på mig och lovisa, med vårat arboga-fan. ARBOOOOOGAAAA


Första januari 2011

Gott nytt år på er igen! Jag sitter i bilen påväg till köping efter en grymt cool dag/kväll/natt på festivalen. Trevligt folk, och bra musik och bra möten. Jag kommer berätta mer om vad det är jag vart på, men det gör jag när jag kommit hem och sovit normalt i någon natt. Men jag ska inte sitta och skriva så mycket nu, så jag får önska er en god början på det nya året! Puss

RSS 2.0