ont


sitter och nästan gnagar tänder, har fått så himla ont efter en broms bet mig igår när jag och M var vid jäder och badade.. svullen och prickig runt om. varför? haha. ont gör det iallafall, så nu ska jag ta och lägga mig i sängen med en bok och sedan sova. en lång dag imorgon, mys

solen


jag, mattias

har vart ute och målat fram tills nu. brännan är förbättrad, och kommer även att bli det imorgon och iövermorgon också. vi har bestämmt oss att vi förmodligen flyttar näst nästa helg, så nu ska jag bli van att sova där ute. mattias gör mig sällskap, ett plus. nu tänker jag hoppa in i duschen, och sedan ska jag sitta framför min dator och rensa bilder. såg innan att jag har 14olika mappar på bilder i min data, som inte alls blir utnyttjade...

secondhand



gårdagen fick mig en kick i baken. jag vaknade upp och insåg hur lycklig jag var. jag och mattias tog oss i kragen och cyklade till jädersbruk och badade, pratade och hade det allmänt mysigt. hade som sagt inte träffats på 2 veckor, så det behövdes, och så otroligt skönt att bara ligga vid gräset och kolla upp mot himlen. men iallafall, idag har jag hunnit införskaffa mig en snygg väska från secondhand. skitsnygg på något sätt.. jag älskar den

go again


då kör vi på en kamera bild från idag, och säger att här börjar bloggen på start igen. semestern är slut, och jag har haft en riktigt underbar vecka i pite. har haft det så otroligt kul, och att vara avslappnad, det har jag fått lära mig vad det är. även om semestern var väldigt fin, så längtade jag faktiskt ganska mycket hem på tåget. låg i sängen på tåget och bara ville ligga i min egna säng och tänka på hur mycket som förändrats igenom åren. när jag väl kom till arboga blev jag bemött av mattias, som jag inte träffat på 2 veckor, gud så fantastiskt det kändes. även familjen här, och hundarna. Diinaa, (min vovve) hade tydligen vart depp hela veckan jag vart borta, herregud vad skönt det var att ta upp henne på rummet och prata hemligheter, ååhå, jag är så glad!

gårdagens



igår hann jag inte med bloggen, hade fullt upp hela dagen. var ute på en fin resturang som sista kvällen i pite& åt mat. nu sitter vi på tåget och väntar på att vi ska börja våran 14 timmars resa mot västmanland, och sedan kanske vi stannar i sthlm för en titt på den fina staden;) sötnosen min möter mig vid stationen, och eftersom vi inte setts på 2 veckor blir det nog extra trevligt! ska även bli mysigt att träffa familjen i arboga, och mina fina hundar. jag läääängtar...


jordgubbar


en dag med sol, jordgubbar, kladdkaka, sill, potatis,entrecote&mycket mycket mer. har haft en fin midsommar med familjen här uppe i pite. har även tagit mitt första dopp i havet, något som gjorde mig stark, haha. solbränd i ansiktet och på axlarna, solbrända ben.. bara imorgon kvar, sedan börjar våran 15timmars tågresa hem igen.


shopping


underbart snygg vanlig t-shirt från MQ.


söt klänning från gina

söta bikinin från lindex.


stranden


har vart vid badet hela dagen idag, innan gick vi till havet, men det blev en anings kallt, så vi gick in till äventyrsbadet. hann även bli av med en bit av min tand, så fortsätter smärtan så åker vi till tandläkarn imorgon innan lullul. (luleå)


solglasögon


dålig bildkvalité, eftersom att kameran inte är med mig.. men bilder kommer från min mors kamera senare.
dessa snyggingar har jag fått med mig hem, och de kommer sitta på mig varje dag av solen här uppe. idag har vi gått runt lite i pite&bara tagit det lungt. ätit god mat och planerat för morgondagen. har även fått en ny bikini, som jag inte trodde skulle sitta så värst snyggt på mig, men efter att ha gått med dom ett tag nu, känns det underbart. hoppas att den dåliga uppdateringen inte kommer störa er, men ni vet ju själva.. har man semester så har man;)


snart framme


äntligen! nu är det inte lång tid kvar. snart framme i piteå, och det ska bli så himla nice.  har haft en jätte mysig natt i tåget, med alla ljud runt om kring, haha. vet inte riktigt vad dom händer idag, men broder är sugen på att bada, så vi får väl se om vi åker till badet och badar. jag köpte en ny bikini igår, och den är jätte snygg, ni får se bild´sen;) jag uppdaterar när jag kan nästa gång. ha det så bra!

GO


vi är så himla fina, du och jag broder... haha


jag måste bara säga att jag glömt min kamera hemma, något som är ett stort minus. men bilder kommer på kvällarna, då jag fått in dem på något sätt. om ett par timmar går vi mot stationen och åker mot sthlm, sen vid 9 börjar våran 14,5 timmars resa mot pite.. ojojoj. ingen mer uppdatering idag förmodligen, så jag får hälsa er en trevlig dag.


klackar

dessa underbara skor kommer från modekungen och blir dina för 700kronor. visst är dom gudomliga?

congratulations



grattis på födelsedagen min fina pojke! hela 17 år idag. me love you!
"när du kommer hem blir det kalas, saft och bullar" ;)
puss älskling

det sista

måste först säga att gårdagen blev rätt så lyckad även om jag trodde att den skulle bli kass. träffat många fina människor, och hade det otroligt kul nere på stan hela kvällen. bilder kommer komma någon gång. (!!)

nu är det sista snart nerpackat, och det innebär att jag är ledig hela dagen nu. och den här dagen kommer jag ta vara på, vila& läsa lite. tänka på veckan som kommer komma, och veckan som gått. helt enkelt en slappdag. drar nog iväg på en lång promenad sen, skulle vara otroligt skönt det med..

ringar


jag drar ut med jennifer, klackar på, och ringarna på fingrarna. vi hörs ikväll


blommor

modekungen- I love this dress, but it would not sit well on me. :(

 

nu bär det av mot huset igen, och eftersom att vi inte fick med soffan igår pågrund av det taskiga vädret, så tar vi med den idag istället. jag funderar helt på och strunta i karnevalen, orkar inte.. och är helt ointresserad. roligt och träffa människor, men endå.. vi får se.

glass

kom precis hem från huset, då jag fixat med saker i rummet och satt upp gardiner. det kommer bli bra, bara det blir klart. imorgon ska vi också till huset, och då kommer jag även ta ett dopp i poolen som nu är påfylld. karnevalen är ju imorgon, och det blir första gången jag kommer vara med på eftermiddagen och kolla, får väl se vad jag tycker om det, haha. är inte taggad på något känner jag just nu, vill bara att det ska bli måndagggggggg!

soffa


då kör vi. första möbeln i mitt rum ska flyttas. soffan får följa med mig till mitt nya rum, samt alla mina tavlor, mattor och kläder jag inte behöver ha nu under sommarn. jag ska minnsan få ordning...

lycklig


att känna en känsla om att man är lycklig, får en att må så himla bra. att känna att allt ligger på plats, och att allt är normalt, får en att lita mer på sig själv. hon sa ju det.. allt kommer bli bra, det lovar jag

give me


topshop. jag älskar verkligen den blommiga klänningen med spets, det var verkligen kärlek vid första ögonkastet.

 

monki. skorna är så otroligt söta, skulle inte tacka nej till att gå i kalla sommarnätter. samt den söta toppen.


bikini


jag verkligen behöver köpa en ny bikini, det är ingenting jag skojar om. men problemet är då hur jag någonsin ska hitta en bikini som är lik min som jag har haft på mig nu i sommar. min bränna är ju inte den vackraste om jag får säga´t..

badet


tog mig i nacken, satte på mig bikinin, och åkte till badet med frida. har haft det jätte mysigt.
men vet ni vad? badet är inte bättre än att bada i havet, och det är någonting jag kanske kommer göra nästa vecka. pitehavsbad... jag längtar så fruktansvärt mycket!

saft och bullar


bild tagen av bästa.


det blev en sväng till frida ivilket fall. något som uppskattades otroligt mycket. målat vitt på altangolvet, fast det skulle vara beige.. fick måla om det vi redan hade börjat på med den vita färgen.. bara det visade hur klantiga man kan vara, menmen. bullar, saft&glass uppskattades. morgon dagen kommer jag förmodligen tillbringa hemma hos frida och måla, eftermiddagen kommer jag nog ligga på en gräsmatta och sola med henne också. det kommer helt enkelt bli en toppen dag imorgon med.

modekungen

dessa 2 snygga t-shirt´s från modekungen är så himla snygga. hade jag haft pengarna idag så hade jag nog klickat hem dem, men tyvärr så har jag ju inte det. min garderob är överfull med kläder, men jag anväder nästan inte hälften av allt som är där inne.. jag ska nog ta och rensa (igen) och komma på nå bra sätt att få kläderna ur minnet på mig....

lollipop

gick iväg till ica och köpte mig ett antal klubbor, för att kunna ha ett par dagar. just nu vill jag bara lägga mig ner och sova, men klockan är ju bara 5 än så länge, så jag får nog ta och vänta ett par timmar. det blev ingen frida idag, så vi planerade att ta det vid ett senare tillfälle i veckan innan jag åker.

piteå



på måndag far jag iväg till piteå med mamma&familjen. ska bli riktigt kul, och behövligt. kommer dock inte åka till göteborg på fredag, men det har jag och min far skjutit upp till ett annat tillfälle under sommarlovet. men tänk, en hel vecka, 7 hela dagar.. det kommer bli wonderful!

promenad

tog mig en promenad till skolan för att lämna matteboken och hkkboken. passade även på att hälsa per och monica ett riktigt skönt sommarlov, till svar fick jag.. när vi väl får sommarlov ja, från per. stackarna ska sitta kvar på en varm skola och jobba, medans vi bara leker. solen skiner och det gick verkligen inte att gå i tights i 20 min, usch.

stor frukost

idag fick jag mig någonting att fundera över. Vem ska jag bli vän med idag? hm,
en toppen bok skriver av Mia Törnblom


blev väckt av anna vid halv 10, eftersom att dom åker till huset idag igen, och jag ska vara hundvakt. kommer förmodligen träffa frida också, det var ett tag sen måste jag säga, så det blir nog kanonmys! ska ta mig ner och äta en stor frukost nu, känns som att det kan behövas nu efter alla backar när det gäller frukosten på morgonen. -själv skulle jag vilja byta frukosten med mattias, som får godis och allting till frukost, haha...

klackar

när jag kikade in på Elins blogg, och såg dessa underbara snygga, fina, söta, helt OTROLIGA skor, så dog jag. kan inte mer än säga att jag vill ha ett par sådana. men, man får inte allt här i världen, tyvärr.

sen hade även Anna Dello Russo ett par likadana skor, och de var så himla snygga på, wow alltså.

långklänning

när jag var i sthlm för ett tag sedan, testade jag en långklänning från indiska.. dock följde den inte med mig hem. är riktigt sugen på en långklänning, så jag har bestämmt mig att någon gång införskaffa mig en.


smile

ska föna håret, måla naglarna.. sedan ska jag börja packa ner lite småsaker, som ska med till huset. idag kommer även jag få en klädställning till klädkammaren, något som känns fruktansvärt kul.

pretty dress


denna såkallade klänning från urbanoutfitters har jag kollar på länge. jag gillar den från alla håll och kanter. hade jag haft pengarna, hade den redan vart min. den hade setat på mig ofta..

glädje


godaste chokladen jag ätit på länge
av att sitta och kolla igenom bilder, och bara känna"wow, man har inte bara ett minne med personen, utan typ 100 stycken"får mig att må bra. sitter och tittar igenom bilder på mig och mattias på det året som gått, och det är över 1000bilder alltså. ler för mig själv, och tänker.. " de här 2 veckorna kommer gå bra, jag behöver bara tänka tillbaka på alla fina minnen vi har tillsammans". är det bara jag som gör så? fick även hem en tröja från mattias, bara för att känna lukten av honom, och så fick han en av mig, gulligt va? hehe. nej, men det kommer gå bra.
jag måste bara säga förlåt för den dåliga uppdateringen i bloggen. det ska vara en modeblogg, men jag kommer aldrig orka pressen till det. jag vill vara jag, och inte någon annan. jag lägger ner det där med mode, även om jag älskar´t. det kommer komma massvis, det lovar jag.. men vill inte känna mig pressad till det.

hotell

nu har jag och min mamma bestämmt oss för att ta en tripp till sthlm för att bara ta det lungt, äta god mat och shoppa. ser verkligen fram imot det. nu har jag ju lite saker att se framemot, göteborg på fredag, och mamma v.26.
men de här 2 veckorna nu som jag har framför mig kommer vara utan mattias. det kommer nog gå toppen, och får hoppas att han får det bra i England.

annanas och jordgubbar med mattias. det var somsagt våran sista dag tillsammans på 2 veckor, så vi satt mest och pratade. tårarna hann även rinna ner för min kind. men 2 veckor går snabbt....

dålig uppdatering

förlåt för en dålig uppdatering, men jag har helt enkelt inte haft den tiden. Ikväll blir jag hemma framför datorn för att prata med mamma om resa. så då kan jag skriva lite vad som hänt de senaste dagarna. ingen bild kommer nu, utan det får ni klara er utan i detta inlägg. jag ska småfixa mig nu, sen drar jag vidare till stationen för att säga hejdå till mattias som åker till london idag. ha en jätte bra dag!

älskling

idag är det ett helt år sedan sen jag fick min första kyss av mattias. gud va tiden går fort!
min dag kommer bara vara lugn. tänka igenom gårdagen, och försöka inse att det är sommarlov. gårkvällen var riktigt trevlig om jag får säga det så. träffade mycket fint folk, och hade det kul med vännerna&pojkvännen. jag ska även städa mitt rum hade jag tänkt, och så ska jag även försöka bestämma mig för de tapeter jag ska välja till mitt nya rum. mattias åker till london imorgon, och är borta i 2 hela veckor.. det kommer bli jobbigt, ja. men det kan nog vara bra också att få sakna varandra ett tag. när han kommer hem är det ett helt sommarlov att bara njuta av. men för min del blir det nästan bara att hålla på i huset och fixa&dona.

 


SOMMARLOV

äntligen!


nu ska jag sätta på mig ett par bekvämare skor, sen ska jag möta upp mattias. det kommer bli en riktigt kul kväll!

skolavslutning

då är jag fixad till skolavslutningen, och det känns skönt. nu är det inte många timmar kvar tills det är sommarlov. här kom lite bilder också, bland annat på klänningen jag lovade att visa. mer bilder kommer ikväll/imorgon. jag får önska er en riktigt trevlig dag, så hörs vi!

insperation

källa

haft en mycket fin kväll, och nu väntar sängen på mig. är så himla trött. naglarna är nymålade, ögonbrynen plockade.. och klänningen hänger på garderoben, som har ett par snygga skor nedanför sig. imorgon börjar livet på riktigt.. jag menar på riktigt. SOMMARLOV

lärarmiddag

oversize tröja, h&m- klackar monki
nu bär det av till medborgarhuset för att fixa iordning till lärarmiddagen. det kommer bli en toppen kväll, och jag hoppas att 9:orna blir nöjda. vi får höras imorgon, och jag lovar er att slänga in ett inlägg innan jag går iväg till kyrkan. för en outfit på min klänning har jag lovat länge, och det ska ni få också.

bloggen på bblat.se

sådär ja. nu kommer jag igång med att börja blogga på bblat.se. adressen dit är http://bblat.se/bloggar/vardagsbloggen. hoppas att ni följer mig där också.
men såklart så kommer jag inte sluta blogga här, utan den här bloggen ska jag försöka hålla i liv också!

här kommer lite bilder från igår
igår hade jag en super mysig kväll med dessa underbara människor. pizza&tårta, kand et bli bättre?

smärta


idag har jag fått lära mig vad smärta är. och smärta för mig är inte att jag själv har ont.. utan det är att se någon annan ha så fruktansvärt ont. att se en människa verkligen lida. det gjorde ont för mig, och det gör det än. jag ska aldrig i hela mitt liv klaga på någonting jag har ont över, för jag tror faktiskt inte att den smärtan kan gämföra hennes smärta. Jag älskar dig anna, glöm aldrig det. jag tror på dig, du är stark!

ring

min underbara nyköpta ring. är så glad att jag fann den, men den är fortfarande inte turkos....
kom precis hem från en fin dag med jennifer. och jag kan ju bara säga en sak, tjejen har skor. hon köper ett par nya skor varje månad. haha. menmen, de är snygga. men problemet är ju då att hon aldirg har dom på sig, smidigt va? menmen. nu är jag hundvakt, och väntar på att jennifer ska komma igen.
imorgon väntas en kort dag i skolan, sedan ska jag träffa mattias, och så åker vi till köping. sen blir jag kvar hemma hos honom tills torsdag, då jag är ledig.... he he

leopard

ni mins att jag var iväg och shoppade i onsdags.. fick med mig en leopard tröja,skit snygg. hade den på mig idag, men var inte lika nöjd som jag var när jag köpte den. menmen, jag vänjer mig.
på söndag åker min tokfina pojkvän till london och är där i 2 hela veckor. kommer saknar pojken hur mycket som helst, men det är samtidigt en bra träning. men problemet är då att jag är så himla svartsjuk att han åker till london, eftersom att våran londonresa blev inställd. jag hoppas att jag kommer iväg snart.. london är min favoritstad!


aldrig mer

en otroligt snygg klänning som skulle sitta fint i min garderob, från topshop
kom precis hem från skolan... gått i de höga klackarna hela dagen, och 2 enda ord.. ALDRIG MER. dom var alldeles för höga för min del, kan inte gå med dom, haha. nu ska jag plugga kemi, sen äta. och resten av dagen kommer jag bara ta det lungt. onsdag kommer jag förmodligen åka till köping för att gå på min brors avslutning, sen på torsdagen är jag ledig. känns bra nu, snart är skolan över.

kling

ElinKling, den snyggaste modeexperten ever. hennes klädstil är så otroligt snygg....

hemkommen från en solig dag i huset. fixat de yttre på huset, och ätit god mat. myggorna gillar våran familj, eftersom både jag och anna har hela benen fulla av myggbett... ska hoppa in i duschen och fräscha till mig lite, sen blir det bara att ta det lungt. läsa tidningar, och få in de nya insperationerna runt om i världen. I veckan också börjar jag blogga på bblat.se. vet inte riktigt när, men intervjuen skulle tydligen komma ut i tidningen innan jag fick börja blogga, haha.


underbara klänning


var förbi konsum och köpte godis och tidningar så jag har något att göra ikväll. kikade igenom tidningen snabbt, eftersom att jag tänkte kolla bloggar&mejlen innan.. men så hamnade jag på en av sidorna, där jag såg den snyggaste klänningen på länge. en klänning från Zara, för 299:-. det kändes bara såhär.. " jag har väntat på dig". menmen, nu vet ni det, klicka hem den. och lämna en kommentar om du köpt den, så kommer jag hem till er och rånar er på klänningen.. good deal, right? ska fortsätta kika igenom tidningen nu, sen blir det sängdags för min del. måndag-tisdag blir det vanliga lektioner i skolan, men jag kommer förmodligen få sitta i ett rum och göra klart de allra sista, och sen är det bara onsdag kvar. torsdag är jag ledig fram till 14.00, då jag ska hjälpa till med avslutningsmiddagen för 9:orna. jag ser fram emot denna vecka, och hoppas på att komma iväg till skolan igen på måndag.

beslutet

ja, då har jag bestämmt mig. jag ska rikta in mig mer mot mode i min blogg. det kommer även bli det när jag börjar blogga på bblat.se också, bara att där får bloggen heta vardagsbloggen, så jag slipper känna pressen till att bara skriva om mode. jag kommer inte bara skriva om mode, men eftersom att det på senaste tiden blivit så självmant, så väljer jag att ha en inriktning. bloggnamnet kommer också få ändras, eller att jag gör en helt ny blogg.. men det väntar jag med tills jag börjat blogga för tidningen. designen kommer se knäpp ut ett tag, men det får den göra. fixar och donar lite nu när jag är sjuk, så jag håller igång lite.

mönster

i sommar och även då det var vår, så blev trenden med mönster mycket populärt igen. allt ska ha ett mönster nu för tiden. och innan jag vågade köpa det själv, så tyckte jag det var urfult. men jag tycker att man ska testa, man ska testa sig fram och se vad man passar i. nu idag tycker jag att hela min look ser snyggare ut i mönster, och det kan jag bara tacka alla andra bloggar&tidningar för. att man kan få en sån hjälp med klädstilen från andra, och försöka hitta sin egna stil, det är så skönt. man ska vara sig själv, och inte haka på alla andra. det har jag fått lära mig, och det är jag glad över. vill inte se ut som en i mängden längre.
här har ni snygga möstrade modetips, från en av de bästa.


sthlm-streetstyle


jag måste nog nästan skylla på mor min, som visade mig hennes gudomliga skor. så himla snygga alltså. efter den dagen jag var hos mamma så blev min syn på skor på väldigt hög nivå. jag älskar skor. fattar inte vart pengarna kommer ifrån, men 4 par skor bara på 3veckor, vad hände? okej.. sandaler behövde jag, och skolavslutningsskor.. men vadå, 4 par skor, och var av dom är sandalerna och skolavslutningsskorna, de var de som var nödvändigt. de andra 2 par skorna, var bara helt enkelt onödigt. men vadå, jag röker inte, super inte, spenderar inte mina pengar på någonting annat.. så då kanske mitt beroende börjar hos kläderna? kläder är iallafall bättre än det andra, och jag vet ju också vilka summor jag har att röra mig med. menmen, sånt är livet.. vill bara säga det ännu en gång, JAG ÄLSKAR SKOR!

chicy.se

snygg cardigan från chicy. skulle absolut inte tacka nej till att skönheten fick hänga på en galje i min garderob.

landet

ja, det är precis vart jag är nu. jag är ute på landet med familjen och tar det lungt. fixar och donar, samt solar. saknar min pojkvän, samt mina bröder..mamma&pappa också, men de får jag snart träffa. mamma&bror samt lars kommer till min avslutning nästa fredag, och sen veckan efter på fredagen åker jag till pappa&hans familj och bara lever livet. får träffa min ett årige bror, som jag inte sett på hur länge som helst. jag längtar. vet inte vad de är som händer, men på något sätt under ett par månader har jag börjat sakna människor mer och mer. mina gamla klasskamrater från köping tillexempel, men det är något jag får leva med.

söt klänning från topshop


längtan

längtan är vad jag känner nu. längtan till att sluta skolan, och ha ett helt sommarlov att bara va på. sola, bada, äta glass, och renovera hus, renovera mitt rum.. FLYTTA, umgås med mamma, emil, lars, benjamin&pappa&veronica.. pojkvännen, frida, johanna, alla vänner och släktingar helt enkelt. det finns tid för allt och alla. behöver inte stressa. v.26 åker jag och mamma över till sthlm och bor på hotell och bara myser.. umgås och skrattar. promenader&god mat. det ska bli himla kul! det är verkligen helt sjukt så jag längtar tills sommarlovet. men nu är det bara 7hela dagar kvar i skolan, och sen är det över. solen lyser, 25grader varmt i solen.. och jag sitter inne och är sjuk. väntar på att kladdkakan ska bli färdig, som är bakad på oboý, haha. livet leker just nu, allt känns så himla perfekt. det är så här det ska vara!


shopping

förlåt för en dålig uppdatering både igår, och idag. idag kommer jag inte skriva förän ikväll, eftersom att jag är hemma och är sjuk, och åker till huset. vi får höras senare. ps, här kommer lite bilder från de jag fick med mig hem från sthlm. 2 par snygga skor, från monki och ett par från Rocket dog.


intervju


intervjun med tidningen gick bra idag. kan inte säga mer än bra. jag var så otroligt nervös, och journalisten gav mig så svåra frågor att svara på. hoppas verkligen att det blev bra i hennes öron, och hoppas att bilderna i tidningen blir bra, haha. Nu ska jag ta det lungt, och kolla lite shopping ställen i sthlm, sen kommer jag nog gå och lägga mig om ett litet litet tag. är så himla trött och sliten, så det kan nog behövas inför imorgon.

RSS 2.0