nytt i makeover hyllan...mötet gick jätte bra, så jag tyckte att jag förtjänade ett litet nagelack. det blir att fixa naglarna ikväll, eftersom jag inte behöver vara orolig för att inte orka upp till skolan imorgon;-) kan ju alltid vara uppe lite längre på kvällarna då, hihi. men dock så kommer jag nog gå upp så tidigt beroende på vart vi ska och handla till E. nu blir det en liten småstädning, sen musik, och sedan kommer mattias:-)

onsdag

och den sista dagen i skolan för min del. är ledig imorgon, och sedan blir det påsklov.
12 hela dagar utan skola, det känns skönt.
idag har min dag varit kass, så mer behöver jag inte säga om det. om en halvtimma drar jag iväg på PR möte, och ska förmodligen diskutera intervjuerna och lite sånt smått. ska börja ritkigt hårt med intervjuerna till tidningen/webben. så håll öronen öppna, arbogabor.. jag kanske vill intervjua några av er.
nu måste jag tyvärr gå, men jag skriver kanske när jag är där, och slänger in en liten bild på dagens outfit eller något. vi hörs.

ett långt inlägg, värt att läsa!

ibland får man tankar om saker och ting som hänt förr. det kan vara en liten liten sak man bara irriterar sig på, eller som bara finns i huvudet. det behöver inte vara någonting man gjort, utan att man bara vet om det. det finns i huvudet, och när det kommer någonting liknande på filmer eller kanske att någon pratar om någonting liknande, så kan man börja tänka på det. JUST SÅ kände jag när jag kollade på Wallander-skytten.
och nu tänker i säkert (vadå, har hon någon som har dödat människor?!) men nej, vet ni vad, det har jag inte. jag tänkte bara på Pontus, som blev pappa ung. han ville inte ha barnet, och flyttade ifrån barnet direkt. jag vill inte peka ut, jag vill inte säga namn eller någonting. men jag struntar fullständigt i vad som hände i min uppväxt. även om det kanske fanns en förälder som inte kunde ta sitt ansvar om mig, så fanns det alltid en annan. jag bryr mig inte om vad ena föräldern gjorde. lämnade mig, sårade mig, vad som hellst. för jag har glömt det. jag har glömt det negativa.
och det vill jag att ni där ute också ska göra. även om det kanske inte gäller detta, även om det inte gäller just dig och din familj eller något sånt.
du kanske bara har bråkat med din bästa vän, eller gjort slut med din pojkvän.. och känner att allt är skit. du tänker på allt negativt, men inte det positiva i det hela. du tänker antagligen mest på allt det negativa, som gjorde att det blev sådär. men varför tänker man inte på allt positivt? varför hänger man upp sig på ett litet litet fel man gjort?
-det är slut mellan dig och pojkvännen, eller dig och flickvännen.. ni bråkade alldeles för mycket, klarade inte av att vara tillsammans på heltid.. visst, det är aldrig kul att bråka, det vet jag. men när ni gjort slut, vad händer då? går ni vidare utan att prata med varandra?
ni har ju endå delat livet med varandra,eller iallafall någon månad, eller något år, eller kanske till och med flera år... och vet mycket om varandra, varför ge upp en sådan fin kontakt? även om ni bråkade, och hade det skit, så föll ni för varandra, och bestämmde er för att bli tillsammans och förmodligen leva ihop. varför tänker inte fler på att det fanns ju någonting litet där hos honom/henne som jag verkligen tyckte om, som jag absolut inte vill förlora. det fanns någonting där hos den människan som jag älskade, från och med jag såg henne/honom. varför slänger vi iväg kontakten såhär? kan jag tänka. vänner. VÄNNER är ett riktigt hårt ord i mina ögon, för jag har själv blivit sviken, och svikit. men VÄNNER, det kan man vara. jag tycker att man ska försöka klara av att kämpa för att inte slänga iväg allt man hade tillsammans med den människan. jag tycker själv att om det skulle ta slut mellan mig och min pojkvän, att vi skulle vara vänner, och utforska världen endå tillsammans, men att bara inte vara tillsammans. att umgås, som vänner, och ha kul. men jag vet inte, jag kanske pratar skit nu, men jag har börjat tänka efter mer om dagens sammhälle. jag är besviken på mig själv att jag inte tidigare sagt detta. att jag inte tidigare insåg hur de flesta ungdomar är.
men samtidigt vill jag hjälpa folk att tänka lite mer. även om ni kan tycka detta är skit.

ni får gärna kommentera, skriv hur ni känner. vill ni att det itne ska bli med på en kommentar på bloggen, så har jag det bara i arkivet, så ingen annan ser. det är bara att skriva det, innan jag godkänner kommentaren.

nu ska jag sova, och vakna pigg. och då hoppas jag också att magvärken är över. ni får sova så gott, så hörs vi imorgon, godnatt mina fina läsare! / emmaboswell

you are the biggest treasurenu väntas det mat, och sedan en promenad med en glass i ena handen, och pojkvännen i den andra handen. mysigt. och vet ni? jag fick mvg på so'n, och vg på svenska uppsatsen!

liljekonvaljerna, kommer du ihåg?♥

ibland är jag riktigt ledsen på mig själv. jag är ledsen för att jag inte lyssnat på de vuxna, som har varnat mig för allt som skett.
att jag tillexempel inte lyssnade på anna när hon sa att det kommer bli för mycket om jag blir ordförade i ungdomsfullmäktige..

- jag lyssnade inte, och jag ångrar mig idag. helt ärligt, jag ångrar mig verkligen att jag aldrig lyssnade på min lilla extra mamma, som bara ville mig väl, och som bara ville att jag skulle ha det bra och att jag inte skulle råka ut för någonting.

varför tänkte jag inte som jag gör idag, iefterhand.. då min mage redan fått ett sår?
varför kunde jag inte bara vara så smart och tänka på vad som var de positiva, och vad som var det negativa?
varför var jag så himla dum i huvudet och bara lät det vara, blev ordförande i UFM, blev en av de 2 yngsta ledarmoter i hela sverige i leader?

tankar jag tänker ibland, tankar som får mig att tänka tillbaka, vilken människa jag varit, och vilken människa jag är nu.
vad jag gjorde för fel, och vad hon gjorde för fel. eller kanske det var så, att varken jag eller hon gjorde fel, utan det var han?
han fick mig att tro, att han var bäst.. men människan var den sämsta i hela universum.
att hon egentligen var den bästa, medans jag trodde att hon var världens dåligaste.
att vi sårade varann, och vi gav upp kontakten. men hon lämnade mig, för att hon älskade mig. hon ville mitt bästa, hon ville att jag skulle må bra. vi gav inte upp kontakten, vi lämnade den bara åt sidan, för att sedan se vad som skulle ske, och vad som väntade bakom hörnet efter åren.

varför kunde jag inte förstå det då? varför fortsatte jag såra henne?
men vad fick mig att bli såhär? en ny själ som kom in i min kropp, som gjorde mig till en annan människa, som började förstå saker och ting.

jag blev helt plötsligt en människa människor älskade, och kunde leva livet med.
jag blev en människa som brydde sig om folk, och ville alla väl.
jag blev den människan som sitter framför en data och skriver detta, och faktist tycker att livet är bra.
jag blev en människa som ser framtiden som en stjärna, en stjärna med hopp.
den stjärnan är hos mig nu. - hos henne, hos honom, hos mina bröder, hos mina vänner.

vi tror på varandra. vi vet att allt kommer bli bra tillslut. vi vet att livet just har börjat. våran relation till varandra kommer växa som en liljekonvalj. den liljekonvaljen som vi en gång i tiden plockade. du och jag, ute i skogen.. doften av den fina lilla liljekonvaljen.. jag känner den. jag känner den doften när jag tänker på dig.

jag är stolt för allt idag. jag är stolt för jag kommit så långt i livet på bara 15 år, och så långt i livet att jag kan se dig och mig sitta på ett café och hålla varandra i handen och le mot varandra. och jag lovar dig, jag har glömmt allt negativt. jag kommer bara minnas de positiva. som jag tidigare skrev, om liljekonvaljen.

nu är det äntligen över!

nu slipper jag detta. nu är det över. bara ett litet tyska prov kvar, sen är det påsklov!

dreaming with a broken heart

JOHN MAYER.

inte har det funnits ett enda litet hål för att jag ska kunna skriva i bloggen, inte har jag haft tid att ens slänga in ett litet inlägg och säga hej. jag har haft fullt upp, och det är inte över än. jag ska skriva den sista uppsatsen i so, som sedan ska bli en enda stor uppsats. men vet ni vad? efter att ha läst mina omdömen så blev jag väldigt glad. fick se en massa MVGn den här gången, och vet ni hur det känns? DET KÄNNS RIKTIGT BRA! jag kan ju, bara jag anstränger mig. nu ska jag äta min lilla risifrutti, och sedan börja skriva på so'n.

packa-till-london lista...

... eftersom jag snart åker till london.. vore någonting att göra det nu, så jag kanske ska sätta mig ner någon kväll och titta vad jag behöver ha med mig. känns som jag inte kommer behöva packa så mycket eftersom jag kommer shoppa något enormt där borta. så då är det nog ingen idé att packa någonting, kommer hem med mer än vad resväskan får plats med, haha;-)

det är bara 26dagar kvar tills jag är i london, och 36dagar kvar tills jag fyller 15, JIPPIE!

dålig uppdatering+nytt i garderoben
måste erkänna att jag inte alls vart sugen på att blogga, men jag måste komma igång igen känns det som.
som ni ser så har jag köpt ett linne till garderoben, och sen ett par nya klackskor.. men jag måste få en bra bild på dom innan jag visar dom för er, haha. jag kommer inte vara såp aktiv ikväll, så jag skriver mer imorgon!

CALYPSO-CELLE


wow! mitt enda ord just nu.

men problemet är ju om jag verkligen skulle betala 9085kronor för den...

jag är så himla glad!

över allt jag har&äger. jag är så glad för att allt har gått bra för mig den senaste tiden, eller rättare sagt året. tänkte på det när jag fick godkänt på matte provet jag inte hade pluggat till. då fick jag som en kick i baken. då insåg jag verkligen att jag kan om jag vill. och att jag har en sån underbar familj, en sån himla underbar pojkvän.. och världens finaste vänner! jag är så glad för att jag har er, verkligen!♥

har börjat planera in för helgen vad som ska hända, och hoppas planerna blir som planerat. hihi.

just nu sitter jag här och tänkte plugga till engelskan, men jag kom på att det är nog lättare om jag gör det efter maten istället, så blir jag lite piggare, haha.
hoppas ni haft en toppen dag, vi får höras om ett tag!♥

jag tror på dig, jag tror på att du klarar detta!

inte ska jag sitta här nu och klaga på min förbannade mage, och inte ska jag säga att jag har ont. inte ska jag klaga mer på det. för min mage är ingenting mot vad lillpojken har att göra med. han ligger just nu på operation, en operation som ska hålla på i 8 hela timmar. hjärtoperation. han är bara 4 månader Valter, han har inte ens börjat sitt liv. tänk om pojken kunde få bli bra, och kunna ligga vid sin mamma och pappa och gosa varje dag. tänk om familjen kunde få den chansen nu, så att Valter äntligen skulle bli bra. jag kommer faktist be för familjen& Valter. jag skulle vara så tacksam över om ni också kunde göra det. pojken är så fin. och jag nästan gråter nu. hade jag energi, hade jag kraft& hade det gått att göra så.. så skulle jag ge honom den. hellre mig, han är ju bara 4 månader. snälla, låt det vara över nu, låt Valter bli bra!♥

ögonblicket jag väntat på

vet ni? jag har pratat med min farmor och min farfar i telefon nyss. det var svårt först att hitta hur man skulle ringa och blah blah blah. men jag har pratat engelska, jag har pratat engelska med båda 2! och inte bara det, min farfars tjej också. farmor och farfar hade 2 olika dialekter tyckte jag, farfar var lättare att förstå.. men ändå! jag är så himla glad just nu, och det hoppas jag får sitta kvar! det här ögonblicket har jag väntat på i mer än 4 år nu, om man kan säga så. jag har inte träffat släckten på 4 år, om inte mer. och om exakt 30dagar får jag komma till england och möta dom! vad kan jag säga? IDAG ska jag börja skriva dagbok. för nu känns allt så himla bra. JAG ÄR SÅ LYCKLIG!

om man får vara otrogen..

så kommer jag vara det, med dessa snygga klockor. jag vet inte vart jag ska ta vägen, men jag vill verkligen ha en sån här klocka. och nu har jag verkligen hittat en klocka jag vill ha. har aldrig gillar klockor, men nu.. NU gillar verkligen dom! jag fyller år snart, kanske kan önska mig en liten klocka.. men endå, jag vill inte ha nå presenter.. helt ärligt. aj, jag vet inte vad jag ska göra..


stadsgården+pluggsitter just nu på stadsgården och ska försöka börja om på min so uppsats. hela skiten försvann ju från min data förut, och det var ju inte så kul. så jag tyckte det kunde vara skönt att komma hit och plugga, så kan jag koncentrera mig lite också. barnen som är hemma hos oss är ju vilda, hehe:-) hoppas ni haft en bra dag iallafall! jag har haft en toppen dag, förutom magen. men jag får göra det bästa av det så får jag hoppas att det inte kommer tillbaka. tänkte också berätta att jag fyller 15 om exakt 40 dagar, och så åker vi till London om exakt 30 dagar.

boyfriend's shirten lång dag i skolan, en kort emma trött. skriva uppsatser, och plugga till prov, det kommer min dag bestå utav.

GODISLÖFTE

japp, från och med deygt en timme, kör jag och mattias på att ha godislöfte. visst kommer det bli svårt, men jag kommer inte dö utav det. jag får helt enkelt börja äta mycket mat så jag inte blir så godis sugen;-)
jag har varit hos mattias ikväll, var med när han och hans pappa packade upp massa saker från IKEA, eftersom mattias håller på att renovera sitt rum. eller ah, det är väl rättaresagt klart snart, hihi. jag tycker det blir jätte mysigt, så någon gång ska jag ta med kameran och ta lite kort. nu ska jag tyvärr sova en sista natt utan skola i mitt huvud. och imorn börjar det. usch! ni får sova så gott alla söta!

--OCH VET NI? IFÖRR GÅR HADE JAG BESÖKSREKORD!

EFTER MATEN

... är man värd en liten kokosboll. eller?RUTIGT ÄR SNYGGT.utan rubrik

idag blir det en lugn dag för min del. hundvakt, och senare på ef. barnvakt. ska också laga mat idag till mig och E, så då bestämde vi att vi ska göra lax. gott va? yes. jag ska också plugga lite. jag började med so'n igår.. men har en lång väg kvar att gå:( skriver lite senare,har inte så mycket att skriva just nu.

the garden collectionmed dessa super snygga kläder från hm kan jag säga att jag är riktigt glad idag! jag vet inte vad som hände. vaknade alldeles super glad, och tänkte att den här dagen kommer bli riktigt bra.
men när jag tänkte på vad jag var tvungen att göra så blev det väl ett litet minus i min karta.
måste rensa min garderob, och måste plugga. på en lördag, kul va? haha nej. funderar på att storsäda mitt rum, men det kanske är överdrivet.. jag håller också på att kolla runt lite på alla möjliga bloggar, något som blivit en stor vana för en dag.

SNYGGA KLOCKOR- MSfashion.se


A PINK WOMANwith a die nice dress.

trött som jag vet inte vad..

trött och grinig har jag känt mig de senaste 2dagarna. ont i magen och allmänt slö. vill inte göra någonting, vad är det för fel på mig?
jag gick hem från stadsgården runt 14.45 och skulle sätta på mobilen efter den vart avstängd, och sen står det bara att det inte finns någon teckning.. och det ändras inte, kan inte skicka sms eller ta emot samtal. usch.
jag ska plugga hela dagen tänkte jag, men orkar och viljan finns inte. men nu ska jag bannemig ta tag i det. ska sätta mig ner och plugga tills jag dör. så känns det.
jag återkommer när jag har något kul att säga er!

be a monki-girl


what? the image change.efter en hel dag på stadsgården, men mycket jobb.. blir man helt slut i benen. jobbigt när man ska gå hem sen, hehe. tänkte att jag skulle stanna kvar på fiket efter jag slutat, och plugga.. men jag kände inte för det när jag väl var på väg, så jag gick hem med en bamste muffin och tänkte plugga här hemma istället. dock har jag inte börjat än, utan jag har fastnat på alla möjliga sorters bloggar, och jag vet inte vad som hänt, men jag har börjat kolla in mode bloggar mer och mer. kul, riktigt kul tycker jag.
nu väntar jag på maten, sen ska jag börja med souppgiften som ska vara klar på måndag. mindre kul.

nytt i garderoben
back in town

jag har haft en otroligt bra vecka i sthlm, med mycket skratt&mycket lärande. har lärt mig så otroligt mycket när jag praoat, och det är jag glad över. i fredags var nog den roligaste dagen på hela veckan. följde med till globen och intervjuade artisterna från melodifestivalen. och den människan som var den bästa i mina ögon, var SALEM AL FAKIR. snäll på alla sätt det går att vara på- så omtänksam och ödmjuk. trodde inte att artisterna skulle vara så snälla, men istortsätt alla var helt underbara! hade tänkt att lägga in lite bilder, men jag tycker själv att jag ser hemsk ut på alla bilder med artisterna, så vi får se vad jag slänger in lite senare.

något jag måste göra nu är att plugga skiten av mig. förlåt för mitt ordspråk.. men nu i snart en månad har jag inte pluggat, och tänker jag efter mår jag inte bra av det. jag kommer ligga efter så himla mycket. men vi får hoppas att allt går som jag tänkt mig med prov osv.
jag skriver lite senare. puss

dagens inspration.


med detta säger jag farväl till arboga. vi hörs på söndag!

inför globen&en helg i sthlm

nu sitter jag och försöker redigera bilder på ett sätt jag inte brukar göra. jag redigerar mobil bilder.. det kommer inte se bra ut, men jag gör mitt bästa. har haft en helt otrolig dag idag igen. träffat en hel del coola människor, och har fått en hel del komplimanger. lärt mig mycket, och varit tacksam för allt jag fått göra under veckan. här kommer lite bilder från idag!:-)så här fint var det i taket i lets dance lokalen. svt hyr ut lokalen till tv 4, eftersom att tv4 inte har någon lika stor och bra lokal som svt. det var riktigt häftigt att se, man kom in där, och det första man gjorde var att kolla upp på alla sortes kameror.
jag stod i mitten av golvet, och bara njöt. haha, tänkte" tänk om jag hade dansat här, wow"! här kommer då de finalister som är kvar i lets dance dansa imorgon kl 20.00.ja, ni ser väl vad detta är? här sitter den såkallade jurryn. jag satt faktist på en stolen till vänster, haha.

nu tänker jag inte lägga upp mer bilder idag, och förmodligen inte på hela helgen heller. jag stannar i sthlm imorgon hos becca, och åker hem på söndag. kommer inte blogga någonting, bara så ni vet. jag kanske hinner skriva på söndag kväll innan jag går och lägger mig, men annars så får vi höras på måndag. hoppas ni får en riktigt trevlig helg. själv ska jag imorgon till globen på intervjuer med alla som ska uppträda i melodifestivalen på lördag. så på genrepet innan dom går upp på scen så ska jag stå där med dom, riktigt nice va? haha. ska bli ritkigt kul att få träffa Jessica! aja, vi får höras. puss&kramDejan Cokorilo& Sepideh Sajadijag och Sepideh, såg verkligen hemsk ut.. så ville inte utsätta er för något, haha.dessa 2 snyggingar fyllde min dag igår. väldigt positiva, och gjorde min dag bra! glad att jag lärde känna dom, och jag lovar er, får ni någon gång träffa dom, så kan jag garantera er att ni går därifrån med ett leénde på läpparna!


en hel dag i sthlm...

jag kan trösta mig själv med att jag inte åker från arboga förän 5 över 8 idag. men något som jag kommer gå och grubbla på.. är att jag inte kommer hem förän 9 halv 10 ikväll. det ska vara en lång dag med radion idag, jag ska få vara med på metropol och se hur allt funkar osv. dock väldigt kul, men väldigt länge. ska försöka hålla mig på topp och hoppas på att magen inte gör det värre. det har faktist var okej i 2 dagar nu, men när jag vaknade kände jag av smärtan. får tänka på någonting annat så slipper jag gå runt och tänka på det, så blir det väl säkert bättre, får jag hoppas. jag saknar förövrigt min pojkvän något enormt mycket. vi har inte träffats nu på jag vet inte hur länge. längesen vi bara kunde vara, och prata! men det ska det bli ändringar på nästa vecka, när jag är hemma i lilla Arboga hela veckan. nu ska jag packa lite saker som ska mer till sthlm, och sedan ska jag sätta på mig kläderna och vänta på att skjutsen kommer. det blir nog det första och sista jag skriver idag, men jag får önska er en riktigt trevlig&bra dag.

är glad att jag fick den här chansen

jag ska säga er, att den här dagen har vart den bästa på länge. om jag bortser från när jag träffade bror och lite annat smått. men att jag har träffat honom, är lite häftigt. jag är stolt att jag vågade prata. och den människan är så ödmjuk. han var så snäll! innan så var vi på pressbio, alltså.. vi fick se den filmen innan alla andra. den kommer ut den 19maars, och jag rekomenderar den verkligen.  jag är glad att jag har den här chansen. och imorgon blir det ännu mer, och inte påtal om torsdag.. wow. imorgon ska jag äta lunch på sveriges televition, och det ska bli mycket intressant!
MICHAEL NYQVIST!

do you like fashion?sitter förtillfället och kollar runt på allt och inget. bland annat sitter jag och kollar på stockholmstreetstyle
kollar även runt på alla bloggar jag missat de senaste dagarna. jag borde plugga, men det får jag göra när jag känner att min lust kommer tillbaka. ska även ta och rekomendera amandas blogg, en blogg jag kollar först av alla bloggar på bloggkoll! tjejen är otroligt vacker, både på utsidan och insidan:-) och för er som likes fashion, där har ni en blogg att dreggla över;-)

topshop


hemma från sthlm!

jag känner mig just nu jätte trött. åkte halv 8 i morse till sthlm, och kom hem för 40min sen. jag måste plugga, men jag vet inte hur jag ska klara det, hehe. jag har haft det jätte skoj idag, och jag har träffat på mycket roligt folk!jag har världens bästa.


bilden, vad ska jag säga?.
jag älskar honom!

att sakna något

... är en känsla som bara pirrar i magen. åtminstånde en saknad till mattias. på något sätt så saknat jag honom något enormt mycket, så jag bara vill att timmarna ska gå snabbare, så jag får träffa honom!
veckan kommer jag tillbringa i sthlm på sveriges radio, och jag kommer komma hem sent på eftermiddagarna. men vet ni, jag kommer strunta i det. jag kommer göra allt för att träffa min sötnos. struntar i om magen dödar mig, för jag tänker in känna samma saknad igen, hehe.
just nu är jag på bättre humör än vad jag var i morse. exemen håller på att försvinna. magen gör inte ont. oj emma, vad hände?:-) såå glad! hoppas det håller nu, och hoppas att jag är lika glad imorgon när jag ska till sthlm!

vill bara ligga kvar i sängen...

hade orken funnits, så hade jag skrivit allt jag vill skriva idag.. men just nu orkar jag inte, och just nu vill jag bara ligga i sängen och vila. men jag tänker fixa, och sätta på mig kläderna nu. 12.23 liksom..det är fortfarande morgon för mig, suck. imorgon börjar praoen i sthlm, och det ska bli kul. nu struntar jag i detta, haha. vi hörs kanske sen!ÅNGEST.

något jag aldrig brukar säga faktist. något ord som kom ut ur min mun idag när jag och E stod i kön med händerna fulla med kläder. jag ville ha den/ men endå inte. vad fick mig att välja bort den? jag vet inte. jag hade ångest. jag ångrar mig, men pengarna jag la ner på skorna var bättre tror jag. jag vill ha den nu, men vet inte vart ekonomin ska komma från. mitt tak kanske kan öppna sig och ha ett litet "pengar regn".. så känns det just nu, jag vill bara ha, hela tiden.. men nu får det vara nog.

med detta inlägg säger jag godnatt till bloggen, och mina söta bloggläsare. hoppas ni sover gott!


Jessica Andersson

nu ska jag vara ärligt och säga er en sak. jag satt nere med familjen och kollade på melodifestivalen, och jag höll tummarna på att Jessica skulle gå vidare, och direkt jag hörde hennes namn så börja tårarna komma. jag har inte hört någon så fin låt på länge. och att hon sjöng den för de barn/ungdomar som blivit mobbade, är väl ännu finare! de människor som inte alls kanske mår bra, sjöng hon den för. det här kommer bli en låt som kommer sätta sig i mitt huvud, och jag tyckte om texten så mycket, så jag är riktigt sugen på att sjunga den jag med. vi får se hur det går.håller tummarna ännu en gång för denna undebara tjej.
jag känner mig så glad inombords!
dock tyckte jag att det framträdandet hon gjorde idag var så mycket bättre än det första hon gjorde för några veckor sen. men en sån underbar låt!

shopping2 av mina bästa köp igenom åren. på något sätt kändes det.. " nu har jag hittat mig själv".också ett par tights, som är lite blanka.. inte fullt ut lack, men nästan. sen ett par röda glasögon, och lite annat smått och gott. sparar lite pengar nu tror jag, så jag kanske får med mig nånting från london;-)

MARIEBERGnu åker jag och E till Marieberg och shoppar. NICE.
ska även säga att jag har fått mina allra första exem på kinderna. kan vara medicinen, så anna sa att jag skulle sluta ta den ett tag, så ska vi ringa till v-ås lasarett på måndag. magen vill inte ge sig, så nu måste vi göra allt jag inte vill göra. suck. hoppas ni får en bra dag, vi hörs senare.

sveriges-radio

jag har inte hunnit vara så aktiv vid bloggen idag. har vart rätt mycket runt om kring och så. sen har jag sagt hejdå till mattias, han åker bort över helgen, suck. men jag ska nog klara mig, har ju underbara familjen. och vad finns det att göra när magen svider som jag vet inte vad. ont hela tiden. så jag ska bara ta det lungt i helgen tror jag. plugga, plugga och ännu en gång plugga. sen ska jag väl tagga inför praoen i sthlm. ska bli riktigt kul. och ni som kanske inte följt min blogg så länge och inte läst det innan osv.. så ska jag praoa på sveriges radio på måndag, hehe. nu ska jag kolla runt lite på kläder, och även kolla vad det finns för bra köpcentrum i london, så jag har någon koll när jag kommer dit;-) nu ska jag kolla runt lite på bloggar och kolla på lite annat, kanske skriver lite senare.

clothes- topshop&modekungen


this is my life


innan bion
visst är han fin? min bror. nu väntar vi på att mattias ska komma hit igen, sedan drar vi och kollar på Alice i underlandet. jag fick med mig ett jätte fint halsband från köping, och ett baslinne från JC. vi hörs senare!

alice i underlandet

jag vet inte vad det är med mig, men under hela lovet har jag vaknat tidigt. idag tillexempel.. jag vaknade kl 8 idag, om inte tidigare, hehe. men vad vet jag, det står mycket på listan, och jag ska få träffa min bror idag, något jag sett fram imot i ett par veckor! ska bli riktigt kul, som jag kanske sagt du varje dag i en vecka, haha.
min mage är ialafall bättre, och påtal om det så har jag glömt att ta medicinen, men ska väl ner och göra det om ett tag. känns såhär.. "varför ska jag ta den äckliga medicinen om den ändå inte hjälper". men jag ska väl fortsätta i en veckas tid, sen tänker jag sluta.

nu har jag inte tid att sitta här, jag ska smsa min lilla mattias och fråga om han är vaken, sen höra när han kommer.. sen hoppa in i duschen, och bara sätta upp håret i en ful toffs.. sen åker vi in till köping och fixar mitt hååår! jippie. efter det hämtar vi emil, och sedan äter vi antingen i köping eller arboga, sen BIO. ni ser ju rubriken,  haha. vi får höras om ett tag.


detta kallar jag smärta..

JAG ORKAR INTE MED DETTA LÄNGRE.'
f*n vad ont jag har, kan inte äta ett skit längre, får ont av allt.. jag lovar er, jag har så ont, så jag kommer börja gråta. medicinen hjälper inte, och jag tror nog ingen någonsin kan förstå min smärta.. :( det här var sista gången jag tänkte klaga, men jag orkar inte skriva nå mer idag.. natti

jag lever, trots allt..

jo, det är väl skönt! även om jag inte hade trott att jag skulle dö i natt, men min mage är helt otrolig. vet inte vad man ska göra åt den för att den ska bli bra. imorgon har jag ätit medicinen i en hel vecka, och jag vet inte ens om det hjälpt någonting. på kvällarna blir det värst, jag kunde knappt röra mig igår.. visst låter det kul? maten jag äter hinner ju knappt gå ner i magsäcken innan det kommer ut ändå, haha. helt sjukt.. men nu ska jag inte vara så tråkig och skriva om tråkiga saker.

jag tänkte bara slänga in ett litet inlägg om att jag lever, och att magen är bättre.
idag ska jag ju fika med några från köping, så jag kommer väl förmodligen inte vara så social här på bloggen förän typ 4 eller något.. vet ju inte hur länge jag tänkt fika och prata med dom, så jag kanske kommer hem vid 12 i natt, haha nejdå. men vid 2 går jag iväg, så jag har ju massor med tid att blogga innan.

något jag såg igår var att 3 av några bloggar jag läser hade besöksrekord, och då var jag tvungen att kolla min statestik också, och då såg jag att statestiken blir bara större och större! det är väl kul? hihi.
kul att så många läser min blogg. så nu har jag bestämmt mig för att börja bli lite roligare på bloggen, så jag håller kvar er, hehe;-)

en liten röst på mig, kanske?

glöm inte att rösta på mig i veckans blogg på haidis blogg. jag är nr 3, hehe. nu ska jag ta och sova, och ska upp rätt tidigt imorgon också så jag hinner göra allt jag ska göra innan halv 2, då mina fina besökare kommer frn köping! längtar längtar längtar! och på tala om att längta, jag längtar efter min bror! haha. nej nu ska jag sova! vi hörs. godnatt:-)

Chic är mode innan det blir moderntMYCKET fint.

2marsmonopol och plugg har min dag bestått utav. jag saknar min mattias något enormt, så det ska bli riktigt skönt att få vara med honom och emil på torsdag.
resten av dagen kommer jag bara ta det lungt, kolla på någon film, och gå och lägga mig väldigt tidigt, så jag orkar upp imorgon när jag ska fika med agneta& de andra. vi får höras när jag känner mig lite bättre.

1marsjag får tacka E för en riktigt trevlig kväll. gick till konsum och köpte massor med frukt istället för godis, och gjorde fruktsallad. dock vet jag inte om magen mår så bra av det, men läkarn sa ju att jag skulle testa mig fram.. och mango, inte bra, inte bra! just nu vill jag bara att det ska bli torsdag. torsdag, så jag kan få krama om min bror. vet inte varför jag saknar honom så sjukt mycket nu, men på något sätt känns det som jag behöver honom. vad vet jag, en bror är ju alltid en bror.. tänk sen när vi ska åka och shoppa, när han blivit större... gissa vad kul jag kommer ha, och gissa hur mycket kläder han kommer komma med med.. om inte hans plånbok tål det, så får min ta smällen! han är redan snygg, och han kommer fortsätta vara det;-) passa er tjejer! haha.. nej nu ska jag inte vara så, men han är söt, min bror:-) 

nu ska jag ta och kolla bloggar och skriva ett brev till min ledare i leader, och se om jag kan få en ansökningsblankett till avslutningsgruppen i UFM. - ps.. skrev faktist på ett par roliga papper idag hos malin, min UFM ledare.. rätt coolt att vara ordförande, som måte skriva på alla papper som ska in till kommunen;-) haha. malin är jätte duktigt, hon lägger ner mer tid i veckan åt oss för att arbogas ungdomar ska ha det bra! flera timmar jobbar hon mer än vad hon borde göra.

1mars

har börjat fixa designen på bloggen lite, som ni förmodligen ser. jag vet inte hur jag vill ha det än, men jag testar mig fram och ser hur det blir. headern ska jag nog ta expert hjälp med, för jag orkar inte lägga ner all min energi för att få en bra header, haha. jag har pratat med mor idag om torsdag. lite svårt att planera allting med en liten 10åring känns det som, så jag fick iallafall torsdagen klar! det blir bio och mat! Alice i underlandet, kul va?:-) ser verkligen fram emot torsdag! och innan jag träffar bror med mattias, så ska jag slinga håret, ännu roligare va? hehe. vill inte ha kvar den här mörka hårfärgen, så jag ska lägga i massvis med ljusbruna slingor.. det är ju inte så lätt att få bort den svarta färgen, så min frisör sa att det var enklast att göra så. nej nu ska jag fortsätta på min so uppgift, och se om jag kommer nånstans, haha;-) vi får höras lite senare!

RSS 2.0