Funderingar kring kappa

Melissa hade på sig en sjukt snygg kappa här om dagen.... Jag har en helsvart, men skulle nog hellre vilja ha på mig någonting likt denna ovan. En lång halsduk till också. Får väl se vad som följer med mig hem imorgon! Kvällen spenderades i stockholms innestad och hemma hos mickis!

Tattos, nails and light


Ljusen är tända

Här hänger jag ikväll. Plugg, Elle och GG.
 

Time for tea my deer

GG, Elsas hemlighet, te, planering av företaget, planering av helgen och en himla massa plugg.
 

BAKE IT BLOGGEN

In med er och kolla på min andra blogg jag har tillsammans med Felicia! klicka häääär.
Kolla gärna in vår nya facebooksida också! www.facebook.com/bakeitUF.

Tatuering

Min nästa tatuering kommer förmodligen bli en text på handleden. Någonting jag velat göra länge, och ångrar jag mig när jag är gammal, är det bara att hosta upp pengar för att ta bort den.

Rabarber, Jordgubb

Längesedan jag druckit en sådan god dryck. Både nyttigt och gott! I några timmar framöver så hittar ni mig framför fjärde säsongen av Gossip Girl!

sssssexy

IDAG ÄR JAG FAKTISKT SÅÅÅ AVUNDSJUK PÅ DE PERSONER SOM ÄR I STHLM OCH KOLLAR PÅ SHM! Själv får det duga med Johan Falk och godis. Nästa helg åker jag och M till Sthlm över helgen. Träffar några goa människor, umgås och äter god mat. Ska även passa på att handla julklappar. Bland annat några nya lagellack till mig själv. Leading lady fr Essie är ju helt underbart! Återstår och se..

Star Nails

Billigt nagellack kunde tydligen också vara bra och snyggt!

Fina Lucas

Instagrambild/
Hämtade en söt liten Lucas idag. Goaste vovven på länge ju!

Breaking dawn

Igår gick jag och M på sista delen av Breaking dawn. Den var riktigt bra, men inte riktigt så bra som jag hoppats på, det hände liksom för lite. Nu ska jag plugga lite sedan kolla på Gossip Girl!

D och E

Har det bra hemma hos min finaste Daniela!

Pratar?

Haha, jag är bra dum ibland. Varför fick jag för mig att spela in en videoblogg? Herregud säger jag bara. Men so what? Jag är lika bra för det, ellerhur.. Bra musik i bakrunden också ju!

Klockor och rosa naglar.

Lite så här såg jag ut på väg till praktiken imorse. Dock fick jag åka hem direkt eftersom att jag inte mådde något vidare. Ikväll blir det ännu mer gossip girl och lite packning tills helgens bravade.

Västerås

Plugg och gossipgirl som vanligt på kvällarna! Igår tog jag dock ett break från Arboga och besökte V-ås för lite småshopping. Hämtade även min klocka som vart på lagning i nästan två månader.

En liten hemlighet.

 
Det stämmer att vi har flyttat ut på landet igen. Det är faktiskt ganska mysigt, och speciellt nu på vintern. Mitt nya rum är så gott som klart, och jag älskar vårt badrum. Stilrent och stort. Men bara om två-tre månader så flyttar jag tillbaka till Arboga för att börja mitt nya liv som vuxen. Inreda själv, laga mat, städa, tvätta, ja, sånt jag redan kan!

Follow me, instagram

 
Lite kul nu när instagram finns som webside. Följ mig och mina dagar med en massa onyttiga bilder!

.

Innan pluggandet ska jag titta på ett avsnitt av Gossip Girl. Tidigare i förmiddags var vi på ett bankmöte med företaget. Det rullar på som det ska!

Godis, glass och popcorn.

Min helg har vart lugn med fina människor!

Rita Shearling Black/White

Lite morgongodis från Acne sisådär klockan halv åtta på morgonen! Snart ska jag börja gå mot praktiken slutar tidigare än vanligt då jag ska iväg på ett möte på skolan vid 2.

.

 
Händer inte så mycket i mitt liv just nu. Kollar Gossip girl, målar naglarna och pluggar. Imorgon är det praktik som gäller, och förhoppningsvis lite fika med mina tjejer på kvällen!

Portkod 1321

Längtan efter egna lägenheten/ H&M
Ikväll sitter jag bänkad framför Portkod 1321 och sedan på några avsnitt av Grimm. Ska nog försöka ta mig till affären och köpa någonting gott, som vanligt.....

C-vitamin och kakor

Livar upp stämningen framför plugget med lite C-vitamin och kakor. Hoppas på att hålla ögonen öppna ett tag till! Mattias kom också förbi vid lunch och åt baconpasta med mig.

Inspired by Gina Tricot

Lite smått och gott fr Gina. Till festkvällen maybe?

Du försökte åtminstone.

Ännu fler kloka ord.

Nelly, Clean, Essie, Acne, Iphone5

Att sitta på kvällarna och titta runt på kläder är farligt. Farligt också att drömma sig bort med en iphone5, brr. Kolla bara de sjukt snygga skorna fr Acne? Whhhhaaa. Godnatt! xx

Fina Sandra

Det har hänt mycket den senaste tiden, och det är såhär jag vill ha det. "livet är underbart, glöm alla idioter som trycker ner, och gå vidare". Kloka ord, från en klok vän!

Halloween-Emma


Fler sanningar om mig.


 
Vi ska flytta ut på landet igen. Men om någon månad flyttar lilla jag förmodligen tillbaka och bygger mig ett litet bo för första gången själv här i stan.
 
Jag har en tatuering! Inte många som vet det, men jag tänkte att det spelar ju faktiskt igen roll egentligen, om vem som vet och inte. Den är liten och gömd, hehe. Kass bild, jag vet.
 

RSS 2.0