Essie

Mamma hade med sig ett av de finaste essie nagellacken jag någonsin sett. Vill också ha!
 

Dagarna som går

 
Efter dagarna som gått med lilla My så har jag blivit allt mer förälskad i henne. Hon är verkligen helt underbar. Det hade inte kommit ett bättre läge att skaffa en katt som nu. Som ni förmodligen förstår så finns det nästan bara bilder i min telefon på henne, men jag försöker även skaffa minnen på annat också ;)
 
I vilket fall så kom mamma och bror hem till mig igår. God mat och massa mys, som vanligt. Ganska skönt att kunna vara i mitt eget place ibland också. De kommande och sista timmarna av detta dygn ska jag bara mysa med lillen. Okej, städa undan lite till och laga mat också. Kolla lite serier kanske?
 
Imorgon åker jag förmodligen till Skarasommarland med ett gäng härliga människor. Hoppas med hela mitt hjärta att det inte kommer regna, isåfall gör det mig inget. Så bästa Sandra kommer vara kattvakt i några timmar, sedan när mattias inte jobbar kommer han och tar hand om henne. (vill inte att hon ska vara själv allt för många timmar de första veckorna).

Pink, again

dagarna rullar på...... 
 

Kattunge

Jag har blivit mamma!


Tusen bilder tusen ord

För att veta vad jag gjort de senaste dagarna kollar jag igenom mitt kameraalbum. DÄR finner vi det mesta. Så, häng med! Vi kan börja med att berätta att under dagarna jag vart själv hemma hos mig har jag hunnit baka bullar och kokat jordgubbssylt. (shoppade som sagt 17 liter jordgubbar med M.)
SÅ, ta en titt.
Ätit massvis med god mat och frukost
Handlat massvis med jordgubbar. (dock var inte allt till mig).
Kokat sylt....
Ätit pannkakor med den hemmagjorda sylten
Har även testat AloeVera drycken, hur god som helst!
Bakade som sagt bullar... I mitt fina kök!
Hängt på donken 
Spexade till det med lite is från jobbet och goda cider
Har tagit alldeles för mycket kort med Frida innan vi åkte vidare till Erica!
Och så ser ni ju mina slingor i håret. Ganska nöjd faktiskt!
Och så, gullhöna.. jag älskar dig
Fina Erica innan paketöppning
Ännu ett fint kort på några fina tjejer
Har tagit alldeles för många bilder på mig och Simon, i hopp om att få ett litet leénde från hans sida...
Har även hunnit krama om min älskade mattias. PUSS
OCH, träffat finaste Johanna igen. Så längesedan, så några ord hann vi säga till varandra innan vi dansade loss på dansgolvet på Vinbäcken!

Balkongmys

 
Ikväll ska jag läsa reklam, läsa nya Elle som trillade ner i brevlådan samt börja läsa fortsättningarna av Sofi Fahrmans böcker. Båda delarna har legat och väntat på mig ett tag nu, så det är dags att ta tag i läsningen. Första boken var ju så bra! Ja just ja, och senare kommer M hit och äter middag. (antigen pizza)..... OCH igår, ställde jag mig och kokade jordgubbssylt kl 23, vilket resulterar i pannkakor med sylt imorgon innan jobbet!

En tid ifrån bloggen

Efter en tid från bloggen så känner jag bara att jag vill skriva av mig. SÅ mycket har hänt den senaste tiden men har aldrig ork att ens fundera över att lösa saker och ting. Lägenheten då? Jo, ska spendera min första natt här på cirka 14 dagar. Det känns hemskt. Ska börja leta efter en ny lägenhet innan skolan startar igen. Sedan är det ju bara ett år kvar, sen drar jag. Stannar inte i denna håla, och det kan jag sätta mitt liv på att jag inte gör. Är trött på falska människor och idioter som bara förstör andras liv. Förövrigt då? Jag är trött, går med huvudvärk och har svårt att sova om nätterna. Ska ringa och boka in en ny tid hos min familjeläkare och se om det finns något fel med mig. Annars är det väl bara jobbet som stressar på. Jag överlever helt enkelt.
 

Sommar

Ni vet,det är sommar och sol. Jag vill inte sitta framför datorn o blogga hela dagarna!


Skrattar så länge det går


YB


.

Tråkigt nog, är jag hemma tidigare fr jobbet. Äckligt illamående osv. Vill bara gömma mig under en kudde och gråta forsar av tårar. Men, jag har väl lärt mig att det inte hjälper längre. TROR att min mage börjar bli sämre igen. Börjar likna förra sommaren.

Svartvit/dag

Idag är en sån där dag då jag bara vill gå hemma i pojkvännens goa tröja och kolla på film hela dagen. Jag kan ju låsas att det är en sån dag fram tills 15.30, då jag börjar jobba. En svartvit dag kan vi kalla det för! // hade ju hellre gått ut på fredagsklubben om man säger så. 

Hur orkar jag?

Finaste broder på MAX tidigare idag!
Mycket mat, godis och fika den senaste tiden, men vad gör det? Behöver ju inte direkt tänka på formen till att gå med bikini utomhus. Vart är sommaren liksom?

Annars då, jo jag jobbar, jobbar och jobbar. Åker till köping lite då och då, hälsar på familjen. Hänger inte speciellt mycket i lägenheten, hänger mest hos mr. G. Försöker träffa vännerna så mycket som det bara går, vilket resulterar i -100%.
 
FAN, jag ville ju bara hänga hemma i sommar, åka på lite roadtrips och bara ta det lugnt. INTE jobba. Skulle vilja trivas i lägenheten så jag han hänga där själv, men nej. nej, nej, NEJ. 

Våfflor och jobb


Jobbveckorna startar nu.

Efter många om och men så tar jag mig upp ur sängen och drar mig t jobbet. Har tre underbara (????!?!!) veckor att se fram emot med över 140 timmars arbete. Brrr


RSS 2.0