ZARA LOVE


Dagens ha-begär. Hur himla underbart fin var inte denna klänning från Zara?

UNDERBARA LOV


Gårkvällen spenderades tillsammans med min saknade och idag kommer jag spendera min tid hemma med familjen. Packning och städning står på det fina schemat. En sak att tillägga.. blir så himla glad när våren änäntligen är här!

VINNARE OCH FÖRLORARE

Spotify håller mig vaken denna långa resa. Nytt album, melodifestivalen denna gång. //

Om ett tag åker vi tillbaka mot Västmanland igen. Jag har haft det underbart tillsammans med Frida + familj! Det ska bli skönt att träffa familjen igen också. Packar även om nästan direkt för att åka till huvudstaden tillsammans med min fina!


RÖDA ROSOR

Jag vill också ha röda rosor på mitt rum, som Emma Elwin.


UNDERBART

Vi har det underbart här och njuter av varenda sekund. Den svarta backen var inte min grej, inte mitt knä's grej heller dock. Haha


MOT SÄLEN!

Då väntar jag på att bli upphämtad och sedan åker vi mot sälen. Hoppas på ett toppen väder dessa dagar!


SOVA LÄNGE

Om ett tag vandrar vi oss ner mot matchen. Köping-Arboga, mycket spännande! Imorgon blir det den långa resan till sälen men det kommer nog böi toppen kul! Tar faktiskt en liten sovmorgon eftersom vi inte åker alltför tidigt!


GODA SAKER


Äntligen. Äntligen är det lov för vår del. En vecka och en dag, helt fantastiskt. Detta firade jag med att baka cupcakes och denna gång blev de mycket mycket finare, haha. Snart blir det en promenad och senare ikväll blir det Elsas värld och en film förhoppningsvis. Medans studenterna partar och har det trevligt så gör jag det lika trevligt för mig själv.

FINA KLOCKA


Pic lånad här ifrån.
Jag har länge velat ha en silvrig eller guldig klocka. Nu har jag hittat en helt fantastisk! Dock är jag inte allt för sugen på att lägga så himlans mycket pengar på en liten klocka.

SNART ÖVER FÖR DENNA GÅNG


Idag är min allra sista pluggdag på en vecka. Lite mer till och med. Vi är förmodligen lediga hela fredagen, så många +++ för det. På lördag åker jag och min fina vän Frida och hennes familj till Sälen. Så himla underbart kommer det att bli och jag är så taggad!

NELLY SHOES


Det är svårt att inte vara glad när man kommer hem och ser att paketet från Members kommit. Alltså, mina nya klackar. De var helt perfekta och jag är så nöjd!

Även om vi slutade tidigt idag så satt jag kvar i skolan till dryga 16.00. Så mycket skolarbete mycket som måste bli klart imorgon. Waaaah! Får hålla upp humöret medans jag väntar på M så blir det en semla, sedan tillbaka till plugget.

FÖR MYCKET



Stressvecka denna vecka då massor med skolarbeten ska in och redovisas. Idag fick jag hjälp av min hjälpsamma mamma och det gav mycket. Imorgon blir det ännu mer och jag stannar även i skolan då vi slutat för att göra klart saker. Next, Stylisterna.

UR ELLE


Skulle mer än gärna tacka och ta emot denna helt fantastiska blus/skjorta från Weekday! / Idag är det en tråkig pluggdag men hoppas på att kunna liva upp dagen lite tillsammans med M senare.

BRA HELG



Bild 1, tråkigt att vara hemma flera dagar fr skolan. Bild 2, gófika med M.


Nu börjar äntligen magen bli bra igen och med det firar jag med att träffa mina fina vänner till kvällen! Planerar även sportlovsveckan som förövrigt kommer bli riktigt bra.

STRONG COLORS

H&M stuff/ När pengarna rullar in så tänkte jag mig lite nytt. Bland annat jeansen och den fina guld- tröjan till höger. Kanske nagellacken också?

SYSSELSÄTTNING

Detta är min dag. Ska även ta mig ut faktiskt för att hämta lite böcker i skolan och kanske en promenad. Det är ju trots allt sol ute!

 


LOVE


.... constant. pic via tumblr / M, mitt liv, min framtid, mitt allt

THYME FOR GINGER



Jag är med och tävlar om en av dessa snygga mobilväskor (brun/rosa). Gå in på denna super fina tjejs blogg och kika!

LÅNGA NÄTTER


Pic via Carolines Mode
Hemma idag. Trött, sliten och ont i magen. Livet kunde vart bättre än att missa massa i skolan. Jag trotsar allt och pluggar endå!

GÅRDAGENS


Igår var det som sagt Alla hjärtans dag. Jag och M spenderade dagen tillsammans och åkte till v-ås. Sallad och lite småshopping på Ikea, senare på kvällen blev det Bio! Love u

SKOJADE

Aaaaah! Jag skojade. Sportlov om 2 veckor.. Helt fel ju!


DON´T WORRY NOW


Dagens avsnitt av Stylisterna
Fortsätter läsningen och skickar in idrottsuppsatsen. Just nu lyssnar jag på den här underbara låten och tänker på lovet som börjar nästa vecka. Ett par dagar i Sälen med min fina vän. Ska bli så underbart!


VILLE TROTSA KYLAN


Jag skulle trotsa kylan och sätta på mig vårjackan. Lite kallt blev det allt. Idag blir det en pluggdag och imorgon blir det en riktigt mysdag tillsammans med min finaste!

INCREDIBLY

Mina nya underbara/ I stort sätt ALLA Nelly-skor för 139 kronor paret. Erbjudandet gäller fram till onsdag. Registrera dig på MEMBERS.COM och ta del av massor med härliga erbjudanden.

H&M DESIGN AWARD 2012

Pic via H&M

Det är nog inte bara jag som är fascinerad av att Stine vann och kommer få ut några av plaggen i butik till september. Över 90% av hennes egendesignade plagg skulle jag själv kunna bära!

SNART ÄR DEN HÄR


Pic via Agnes, även hon har en vårlängtan.

.... Ja, våren alltså! Vill iallafall att den snart är här, så jag någon gång kan få sätta på mig lite tunnare kläder och slippa tänka på "vad jag ska ha på mig för jacka idag". Typ.

HUR SKA JAG HA DET?


Frukt för att vara nyttig. Godis för att det är rea. Grönsaker istället för chips. Glass till pluggandet. Nu får det vara nog! Antingen eller efter denna helg. M kom över till kvällen och kollade på melodifestivalen, frukt blev det denna kväll. Hahah.

NY INSPIRATION


Weekday/
Som jag känt den senaste tiden så har min inspiration försvunnit lite. Måste hitta tillbaka på ngt sätt! Ikväll ska jag pilla lite med bloggdesignen och andra doningar tänkte jag!

TWITTERSTART


Kan tyvärr inte godkänna kommentarer och har inte kunnat göra det de senaste dagarna. Kontaktar bloggsupport imorgon och frågar vad problemet är. Idag började även min Twitterstart, ojoj. Godnatt, xx

SAKNAD OCH KÄRLEK


Vill bara säga till alla mina nära och kära hur lyckligt lottat jag är. Jag har inte mycket tid till att umgås och prata minnen eller framtiden, men jag vet att alltid kommer ni finnas där för mig! Tiden räcker liksom inte till, hur mycket jag än önskar det. Jag ler varje kväll innan jag lägger huvudet på kudden och slocknar. " Riktiga vänner är som stjärnor... Du ser dem inte alltid, men du vet att de alltid finns där för dig."

HEMMAMYS


Ingen dator har fungerat för mig den senaste tiden. Krångel hela tiden men nu ska det nog fungera! Ikväll blir det mys framför Elsas Värld och Stylisterna! Var ju tvungen att köpa med mig lite godis hem, nu när det endå vad lite rea...

NYTTIGA SAKER

Nu blir det film och massa gottigheter tillsammans med hjärtat.


THE DOG

pic?

Känns så himla bra att vara ledig imorgon! Plugg för min o pojkens del, inte alls lika kul..


WE KNOW YOU


Nybakta scones och titt på Stylisterna som jag inte hade en aning om hade startat. 5 avsnitt ska jag se ikväll, P.E.R.F.E.K.T nu när jag har lång sovmorgon imorgon!

ISABEL MARANT


Pic via Caroline. Hur fruktansvärt snygg var inte denna jacka? Skulle sitta sisådär perfekt nu till kylan!

PINK LADY

Hemma efter att tillbringat gårdagen tillsammans med Mattias och även dagen som gått. Nu ska jag försöka plugga lite så jag får klart någonting någongång. Dock slog jag i huvudet tidigare, smärtan kvarstår men måste bli klar med allt plugg! Något positivt. Top Model vid åtta och Wallander vid nio!

31

Bild från morgonens promenad.

Precis hemkommen från leaderutbildningen som faktiskt var väldigt givande! Nu tar jag det lugnt och hoppas på att min fina besöker mig ikväll då vi faktiskt firar 31 månader tillsammans!


UNDER YTAN

Nya byxorna invigdes idag tillsammans med min supersköna från JC. Idag ska jag städa huset som en månad inte är vårt längre!


SMÅBARN FÖR ETT TAG

Åkte iväg till Köping efter skolan r att tillbringa några timmar tillsammans med min fina! Pulka åkning och varm choklad tillsammans med mammas underbara bars! Vi fick även till en mysig brasa som vi kunde värma de kalla händerna på. Nu ska vi äntligen sova, som jag längtat. Godnatt, xx


TOP MODEL

Varm choklad framför gårdagens avsnitt av Top Model Sverige. Imorgon åker jag och min fina pojke ut på lite äventyr, kan behövas efter allt plugg!

PROMENAD

Ute o går med min finaste. Invigde nya bootsen också, himla fina o varma!


RSS 2.0