Inredning och andra funderingar

Bilder, Granit-
Nu börjar dagarna dra ihop sig. Har äntligen flyttat in i min lägenhet och för tillfället är jag hemma hos Mikaela och hennes familj i Stockholm. Känslan av att gå i inredningsaffärer såsom Granit och Designtorget idag var fantastisk. Jag vill ju köpa allt! Men just nu är det bara planering inför hur jag verkligen vill att det ska se ut hemma. Har i stortsätt allting redan, men självklart kommer det med tiden då jag kommer på vad som saknas osv. Har ju som på första bilden ovan en hel del vita kartonger som kan placeras ut i lägenheten.
 
Några saker jag kommit på när jag kikat runt på lite hemsidor är bland annat en slags svart tavla det går att skriva på och även ha magneter som det går att sätta upp viktiga lappar på. Även en relativt stor portfölj med olika fickor, att ha räkningar och andra viktiga papper i.

Instagram


Äntligen blev du min


Håll huvudet uppe

Blir snart lika depp som alla andra. Varför tar allt sån jävla lång tid för? Nu börjar jag bli trött på detta. Vill inte vara någon annanstans förutom i min EGNA lägenhet! Alltså jag kommer ju evakuera mig själv när jag flyttar in.

Lektion, Elle, planering

Jahapp, denna vecka började bra. Ännu en kort skoldag som resulterade i 1 enda lektion. Fortfarande inte hört ngt om lägenheten, men jag håller tummarna om att det blir på fredag som vi sagt från början. Kvällen spenderas i sängen med nya Elle och ännu mer PLANERING inför mitt kommande "vuxenliv". haha

Låt det inte sluta

Ännu en vacker dag med promenader och glass. Denna gång blev det Ben&Jerry. Har även hunnit plugga lite. På kvällskvisten mötte jag upp Sandra och Julia för lite mys. Stannar kvar över natten hos S, The sims, proviva och chips blev det!

Promenad, grillning

Vilken härlig dag! Vaknade vid 08.00 och var piggare än någonsin. Mattias och hans familj har bytt fönster i hela huset, vilket resulterade i att det var VÄLDIGT ljust i rummet på morgonen. Inga persienner är uppe än, men det var ganska mysigt att vakna till klarblå himmel.
 
Vid 10 gick vi ut på en långpromenad på cirukus 2 timmar. Det händer inte ofta, men när jag väl fått min lägenhet så blir det fler promenader kan jag lova. På fredag är ju datumet vi satt från första början då jag skulle flytta in, men jag hoppas ju självklart på en tidigare inflyttning. Nu på kvällskvisten invigde vi grillen för första gången i år, mhmmm säger jag bara!

Lång fredag, mycket gjort

Finaste mattias <3
Jag har hunnit med en hel del denna fredag. Skola på förmiddagen, lunch hemma hos M och lite plugg. Nu på kvällskvisten har vi tränat och nu blir det väl en film. OKEJ, det var inte så mycket, men det blev en lång fredag, vilket kändes skönt.
Gårdagen spenderades på Café två skator tillsammans med Frida, och i biosalongen på kvällen med M. Såg den bästa filmen någonsin, om jag ska vara ärlig. Sjukt bra var den, Oblivion!

Likes old school

Den var både god och hade en fin förpackning!

Onsdagen den 17

Väntar fortfarande på bekräftelse på att vitvarorna har kommit till lägenheten. Vilken tid det verkar ta! Tills vidare går jag med småmagont och dricker lite proviva. Längtar till helgen på något vänster, vet dock inte varför.

Utkast: Apr. 17, 2013

Väntar fortfarande på bekräftelse på att vitvarorna har kommit till lägenheten. Vilken tid det verkar ta! Tills vidare går jag med småmagont och dricker lite proviva. Längtar till helgen på något vänster, vet dock inte varför.

17 dagar kvar, sedan tar jag klivet

Knåpade ihop något slags kollage på småsaker som skulle förgylla min dag den 2:a maj. Den dagen tar jag det rikiga klivet ut i vuxenvärlden. Jag ska klara mig själv, föralltid

God & stor frukost

Ny vecka, nya möjligheter. Denna dag startade bättre än de flesta andra föregående dagar. Vaknade brevid sveriges finaste person, gick upp och åt värsta frullen. Med tanke på att vi var vakna vid 06.30 så hann vi göra en hel del. Bland annat hann jag göra klart en presentation som jag hade nu på morgonen vid 10.00. 

Gårdagens bravader

Helgen har spenderas med några underbara tjejer och killar. Åt tacosmiddag hemma hos mamma med några tjejer igår, sedan vidare till Götlunda. (tack mammsen för lånet av lägisen, du får tillbaka lite mys och god mat när jag VÄL fått min lägenhet). OCH bilder kommer. Det ända jag gör just nu är att tänka på att ett sms ska klicka upp i min telefon "du kan hämta nycklarna nu". Håller tummarna på att den dagen är imorgon!
 
Nu ska jag och M kolla på en film och äta popcorn. En nyduchad och trött emma på bilden. 

Demi Lovato

 
 

Grattis Anna


Middag på Café två skator

Igår eftermiddag åt jag en av de godaste köttfärspajerna någonsin. 

Baby blue


Snyggt tidningsställ

Letar för fullt efter ett snyggt tidningsställ, och när jag väl hittar det rätta så kostar den runt 500 kr. Är iallafall hemma hos M på lunchen och pluggar lite. Måste ta tag i livet på allvar nu, det börjar gå lite åt fel håll känner jag. Motivationen till att plugga har flygit iväg någonstans, ni råkar inte sett den flyga förbi? Hoppas med hela min själ att vitvarorna kommer till lägenheten idag så jag kan börja städa osv.......

Måndagen den 8 april

Jag vet att det ända jag tjatar på just nu är min lägenhet. Det är det ända jag tänker på förtillfället. Vill bara flytta in alla mina saker och starta om ett helt nytt liv, typ. Istortsätt alla mina saker är packade, har vart på IKEA och handlat ALLT till lägisen, så nu är det bara att flytta in. Det är bara de nya vitvarorna som ska in i lägenheten sedan så!

Söndagen den 7:e


<3

Nu är det äntligen vår!


Lovely sun


RSS 2.0