Skor, iphone5, bakning


   
Klicka på de små bilderna för att göra dem större.
Här är det fullt upp. Hela kvällen har jag bakat till imorgon. Men efter försäljningen på innebandyturneringen så unnar jag mig lite skönhetsbehandling av Lisa. Ska nämligen fixa mina naglar inför halloween ju! Har även hittat ett par skor som jag mer än gärna skulle vilja ha. + att mitt sug efter en iphone5 bara blir starkare och starkare.

4 saker ni kanske inte visste om mig

 
Jag har vart blond. I vissa fall saknar jag det blonda, men samtidigt påminnder det mig om "fjortistiden" då jag kom till Arboga och spanade på alla killar i stan, haha.
 
Jag äter godis varje dag. Det är inget skämt. Alltid så smyger det in en liten godisbit i munnen. Fattar inte? Snart ska det bli slut på detta. Börjar ju bli lite rundare än förut, haha.
 
Jag är fruktansvärt mörkrädd, och detta förstår jag inte hur jag ska klara av när jag flyttar till eget. Ska nog skaffa mig en bodybuilder som ska skydda mig dag som natt i mörker.
 
Jag har väldigt svårt att lita på människor. Från grunden vet jag inte varför, men på senare tid har jag börjat inse mer och mer varför jag inte gjort det. Kanske kan det vara en bra sak, att inte lita på alla. Men samtidigt kan det bli lite väl jobbigt ibland, då jag kan bli lite för "nyfiken" eller vad man nu ska kalla det. Självklart kämpar jag med det, och det är någonting jag alltid kommer få göra.
 

Vampire

Pic lånad av Linda/
Linser är köpta, cape lånar jag från söta Felicia och sminket ska finaste Carro fixa! Tror att allting kommer bli perfekt faktiskt! Weeey vad jag längtar.

Stockholm över dagen


Under kudden

Idag går allt i ett med mina tjejer. Åker till köping för att kolla innebandy, sedan blir det "häng" på mcdonald's då vi måste planera mer inför halloween!

Flytta till eget

Snart är det min tur också!

Good stuff

Frida/ tipsade om en god juice på juiceverket i stockholm. Självklart ska detta testas på måndag!

Jag skrattar åt dig

Börjar man tro på sina egna lögner, så börjar det gå för långt. Tänk på det!
 
Längtar så fruktansvärt till snön kommer hit! Längtar efter de ljusa kvällarna och de långa promenaderna då man blir nerputtad i stora snöhögar av sina vänner. Längtar efter pulkaåkandet, varm choklad.

Letar efter vinterjacka

Just nu ligger jag i sägen och dricker vaniljté och letar efter en fin vinterjacka. I år kommer jag förhoppningsvis bära en svart jacka, då de tidigare åren har vart röd och beige.

Brilliant notes

Kvällen igår spenderades framför datorn med att skriva skolarbeten, + att dricka julmust och äta choklad. Det blir nog en sådan kväll ikväll igen. Suck.

Två månader kvar

Årets första julmust för min del! Favoriten

Maje

Alltså. Jackan som Sofie har på sig, wow!

beige, brown, snow white, silver.

Är så fruktansvärt shoppingsugen just nu! Monki och H&M gör det bra, speciellt nu till vintern.

Andreas Wijk

Snygging! Mhmmhm.

Halloween börjar närma sig.

Gårdagens "syssla". Musik, klicka/
Har precis skrivit klart uppsatsen som är en vecka sen med att skickas in. Ganska skönt att den äntligen är klar iallafall! Nu ska jag kika runt lite på maskeradkläder inför halloweenfesten om två veckor. Förmodligen så måste jag åka iväg och handla i vilket fall, så nästa helg blir det förhoppningsvis en tripp till Stockholm.
 

Congratulations

Gårkvällen spenderades med min bästa Emma. Mycket godis och choklad, X-factor och prat! + många timmar framför Monopol, som jag förövrigt vann idag, med hela 60 miljoner kronor.
Måste också passa på att hälsa ett grattis till min lillebror Ben som fyller hela 4 år idag!

...

hej emma.

Småblommor.

Bild lånad från länk.
Detta supermysiga påslakansätt vill jag också ha ju!

Semestersugen

Drömmer mig till varmare länder och fina sandstränder och någon gó människa att umgås med. Glömma allt ett tag och bara slappa i någon vecka eller två. (Grekland gick så himla snabbt, en vecka räcker ju inte). Hade jag haft dessa pengar liggandes i fickan hade jag redan bokat resa till höstlovet..... hmmmmmf.

Apelsinjuice

fr mysdag med daniela! ---> länk
Idag träffade jag en "gammal" vän och fikade! Alltid trevligt med prat och lite fika ju.

Life goes on.

Blir så glad när det finns människor som verkligen får mungiporna att le.

Pluggkväll

Här hänger jag resten av kvällen. Lite godis och lite mysljus så löser jag nog detta problem! Har vart ledig hela dagen, studiedag var det har jag för mig! Nu ska det skrivas lite uppsatser, hej!

Ett par apelsiner

Färskpressad apelsinjuice!

Do you see?

Praktik hela dagen lång. Mycket planering inför försäljningen på Lördag, och mycket annat plugg som måste bli klar nu. Hänger ju inte riktigt med känns det som. Har skolan ens kommit igång?

Via Carolines Mode

Bortser jag från skorna så är allting helt perfekt här ovan. Mhmm vad jag vill ha ett jobb och tjäna massvis med pengar och kunna köpa allt jag vill ha.....

Dove Colour Care

Weeey. Jag kom med i buzzadorkampanjen Dove Colour Care intensivbalsam. Ska få äran att dela ut 37 stycken balsamtuber till vänner och bekanta! Detta är ett balsam som håller hårfärgen vacker i ca 10 veckor. Får se vad jag tycker om produkten, berättar mer när jag fått produkterna och när mina vänner provat produkten!

Breakfast

En god frukost men en inte så god läsning i dagens tidning. 7 (???) överfall här i lilla Arboga. Förstår verkligen inte hur personer orkar bete sig som idioter och skada andra människor!

En söt sak

En sån här liten goding vill jag ha hemma hos mig och mysa med varje dag.
 

Birds birds birds

Börjar få lite ordning i rummet, äntligen! Resten av veckan ska jag plugga plugga och ännu mer plugga. Insåg för ett tag sedan att det finns en hel del att göra...

S


Veckan som gått

Veckan har vart full som vanligt. En himla massa bakning inom företaget och en massa att göra i skolan. Samtidigt som det, har jag kämpat mig igenom veckan och vart sjuk. Blä på det. Nu intar jag äntligen helg, och det ska jag njuta av.

Ett par riktigt fina dagar

Har haft en grym helg tillsammans med min fina felicia och ett par andra söta människor från storstaden. Mycket skitmat men mycket skratt och lite annat gött. Längtar redan tillbaka!

RSS 2.0