Varför?

 

Förstår inte varför mina naglar ska gå av hela hela tiden! Jag har på alla olika sorters lack på bara för att de inte ska gå av, men hjälper det? nej. Bitit på naglarna fram tills det kom fram en människa och sa till mig att det inte såg bra ut, efter slutade jag, och har försökt spara...... klicka på bilden för att se i större format.

Kommentarer
Postat av: Amanda U know

Jag vet! Det händer för mig med!

2010-12-29 @ 19:15:45
URL: http://DeDu! ;)
Postat av: frida

det är tråkigt det där, jag har ju också haft den tiden då mina naglar vägrade att vara kvar, men det hjälper om man äter de vitaminer som man ska, som jag då inte gjorde haha. Jag tänkte börja med att äta några vitamin piller, men jag hade aldrig råd så jag började äta skolmaten och jag vet att du inte är något fan av det så mitt tips är att gå till Livs affären i stan och kolla på sådana vitaminpiller, de kanske hjälper tror att de är bra för håret med :)

Hoppas du får ett grymt nyår gumman<3

2010-12-29 @ 19:35:12
URL: http://fridasverklighet.blogg.se/
Postat av: L

sådär har mina naglar också varit, men mina blev mycket starkare med tiden. Jag har använde även bara ett genomskinligt nagellack. Och det funkade toppen, hoppas det blir bättre med dina naglar också! puss :)

2010-12-30 @ 10:57:02
URL: http://liindahasa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0